opmgls Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 20 minutes ago, therock said: Ναι το καταλαβα, αλλα αν εχουν 120 το χρονο δηλαδη κατω απο 10 το μηνα, δε με νοιαζει να το προπληρωνω. Και μπορω να το εχω γενικοτερα σαν universla hotspot οταν ειμαι εκτος σπιτιου. Και θα γλιτωνω και μπαταρια απο το κινητο γιατι θα εχει wifi συνδεση αντι να δουλευει 5g Τα ερωτηματα ομως παραμενουν -Ποσο ικανοποιητικο ειναι το σημα? Ναι οκ πιασε δοκιμασε δεν υπαρχει universal απαντηση, αλλιως βγαλε 3 καρτες με μηνιαιο πακετο μηνα για την περιοδο που πας διακοπες. Αυτο ισχυει για τις δικες μας. Κατι αλλες εταιρειες DK Telekom και καρτουλης διαφημιστικο facebook πουανεβηκαν πιο πριν τι εταιριες ειναι αυτες? Δε τις κοιταμε καν και παμε μονο για τις γνωστες? -Τα απεριοριστα ειναι οντως απεριοριστα? Η ισχυει πολιτικη ορθης χρησης στα 150 πχ gb σε κοβει. Οποτε αν βλεπεις cosmote tv, youtube κτλ τα καις για πλακα -Υπαρχει καποια συγκεντρωτικη λιστα ανα εταιρια πχ cosmote τοσο vodafone νοva τοσο? Πριν γραφτηκε για ολο το χρονο 110 vodafone και 120 nova. Ισχυουν οντως αυτες και cosmote ξερουμε καποια τιμη? Για το σήμα τα είπαμε: κανείς δεν μπορεί να σου δώσει καταληκτικές απαντήσεις. Αν θες κατα περιοχή ρωτάς στα ανάλογα την εταιρεία threads/νήματα. Και πάλι όμως διαφέρει πολύ η εμπειρία στην ίδια περιοχη σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και από οδό σε οδό. Καρτούλης και λοιποί ειναι σχετικά αξιοπιστοι. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στα social και εδώ στο φορουμ δεν έχουν αναφερθεί απάτες. Πραγματικά φτηνο απεριοριστο εγγυάται μόνο η frog/telecom με 144€ αλλά πρέπει να πας στο κατάστημα Αθήνα η Θεσσαλονίκη να το πάρεις. Εχει πακέτο εβδομαδιαίο απεριοριστο στα 7€ που αν το χρησιμοποιείς συνεχόμενα γίνεται ακριβό. Η Vodafone δίνεις 300Gb ανα ημερολογιακό μήνα και μετά κόφτη ταχύτητας στα 4Mbps. Αν το χρησιμοποιει ένα μόνο άτομο χωρίς να κατεβάζει αρχεία από torrents φτάνουν τα 300 το μήνα για όλες τις streaming ανάγκες του. Όταν βλέπεις βίντεο σε κινητό ή ταμπλετ και γενικά σε μικρές οθόνες δεν χρειάζεσαι αναλύσεις 4Κ και full HD. To απλό 720 είναι μια χαρά οπότε επιλέγεις αυτό και σωζεις δεδομένα. Η Νova εχει διάφορες ανάλογες προσφορές με 150 250 κ 300 το μήνα. Συγκεντρωτική λίστα δεν υπάρχει γιατί αλλάζουν συχνά αυτά τα πακέτα που θεωρούνται "έκτακτες" προσφορές. Οι τιμές στα ετήσια Nova/Vodafone ποικοίλουν από 90 έως 150 (περίπου) όπου σε "πιάσει" ο κάθε Καρτούλης. Για να έχεις κέρδος (να κερδίσεις δηλαδή χρήματα στην τσέπη σου παιρνοντας ένα πακέτο ετήσιο πιο φτηνα) χρειάζεται να "δουλέψεις", δηλαδή να ψάξεις εδώ κι απο εκεί και να παζαρέψεις όπου σε παίρνει. Αυτό είναι παντού άλλωστε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Σήμερα Υπέγραψα το ψηφιακό έγγραφα αλλα το 2109995100 μου ειπε οτι πρεπει να κανω κατάθεση τα 99€ για να προχωρήσει η φοριτοτιτα ομως εγω δεν με ενδιαφέρει αυτή η προσφορα. Τώρα τι κάνω πως την ενεργοπιω χωρης πληρωμή λογικά αυριο μεθαύριο ερχεται η κάρτα Μήπως να την κάνω Online την αιτιση αυριο βάζοντας στο ICCID αυτο που λει στο έγγραφο που μου στείλανε; Edited 9 ώρες πριν by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Εδώ και αρκετό καιρό αν δεν πληρώσεις δεν σου στέλνουνε κάρτα, μήπως απλά σου είπαν πως αν πληρώσεις θα έχεις την κάρτα μεθαύριο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 2 minutes ago, spiliot said: Εδώ και αρκετό καιρό αν δεν πληρώσεις δεν σου στέλνουνε κάρτα, μήπως απλά σου είπαν πως αν πληρώσεις θα έχεις την κάρτα μεθαύριο; Είπαν οτι μαζι με την καρτα θα έρθει το χαρτί με το IBAN που πρεπει να πληρώσω για την προσφορα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 50 minutes ago, eridion25 said: Σήμερα Υπέγραψα το ψηφιακό έγγραφα αλλα το 2109995100 μου ειπε οτι πρεπει να κανω κατάθεση τα 99€ για να προχωρήσει η φοριτοτιτα ομως εγω δεν με ενδιαφέρει αυτή η προσφορα. Τώρα τι κάνω πως την ενεργοπιω χωρης πληρωμή λογικά αυριο μεθαύριο ερχεται η κάρτα Μήπως να την κάνω Online την αιτιση αυριο βάζοντας στο ICCID αυτο που λει στο έγγραφο που μου στείλανε; Κάτσε ηθελες απλα να παρεις μια σιμ και παρήγγειλες την προσφορά των 99€? Γιατί δεν ζήταγες μία απλή sim για φορητότητα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 minute ago, kmpatra said: Κάτσε ηθελες απλα να παρεις μια σιμ και παρήγγειλες την προσφορά των 99€? Γιατί δεν ζήταγες μία απλή sim για φορητότητα? Ρώτησα πριν για αυτα με το 15€ μήνα και ειπε μόνο 99€ free2go και 140€ q έχουμε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 14 minutes ago, eridion25 said: Ρώτησα πριν για αυτα με το 15€ μήνα και ειπε μόνο 99€ free2go και 140€ q έχουμε Eκανες λάθος και πήρες λάθος προσφορά. Έπρεπε να το κάνεις από το site του f2go η αν ήθελες κάποια άλλη προσφορά να το κάνεις από το αντίστοιχο site. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 3 minutes ago, AlexM2 said: Eκανες λάθος και πήρες λάθος προσφορά. Έπρεπε να το κάνεις από το site του f2go η αν ήθελες κάποια άλλη προσφορά να το κάνεις από το αντίστοιχο site. Μόνο φοριτοτητα θελω δεν θελω καπια προσφορα να μην χάσω τα 27,08€ που εχω στην vodafone 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Τα 27,08€ είναι για τη vf. Στη νόβα θα ξεκινήσεις από την αρχή. Δηλαδή 0€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 3 minutes ago, hercoulis said: Τα 27,08€ είναι για τη vf. Στη νόβα θα ξεκινήσεις από την αρχή. Δηλαδή 0€ Συμφονα με την εξυπηρέτηση πρεπει να κανω φοριτοτιτα για να πάρω τα 27,08€ σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 3 minutes ago, eridion25 said: Συμφονα με την εξυπηρέτηση πρεπει να κανω φοριτοτιτα για να πάρω τα 27,08€ σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό Είναι περίπου 4-5 μήνες που από εκεί που παράγγειλες κι εσύ πήρα κι εγώ sim Q. Εγώ πράγματι ήθελα την προσφορά. Μου έστειλαν την sim λέγοντας μου κάνε κατάθεση να σου την ενεργοποιήσουμε. Βέβαια δεν κατάλαβα αν ενοούσαν ενεργοοποιησ της sim ή της προσφοράς. Για λόγους που δεν είναι του παρόντος εγώ δεν έκανα την κατάθεση και άφησα την sim στο συρταρι. 2-3 μήνες μετά λέω θα ζητήσω από την εξυπηρέτηση μεσω chat να μου την ενεργοποιησουν. Εκεί δεν κατάλαβα ακριβώς αν έκαναν αυτοί κάτι ή η sim ήταν ήδη ενεργοποιημένη αλλά μου είπαν κάντε μια κλήση προς οποιοδήποτε αριθμο, (δεν χρειάζεται να το σηκώσει) και θα ενεργοποιηθει. Με βάση αυτή την εμπεριία μου θα σου έλεγα δοκίμασε κι εσύ το ίδιο με το f2g. Χωρίς να κάνεις τίποτα βάλε την sim σε κινητό και κάνε κλήση όταν βέβαια ολοκληρωθεί η φορητότητα και δεν έχεις σήμα στην Vodafone sim. Εγώ δεν ήμουν από φορτητότητα. Νέο νούμερο. Οπότε για σένα η ερώτηση είναι έχουν κάνει ήδη τις ενέργειες για φορητότητα (οπότε είσαι ΟΚ) ή περιμένουν κατάθεση για να υποβάλλουν την αιτηση φορητότητας στη Vodafone; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Σε εμένα που έστειλαν αυτοί ένα νούμερο δώρο, ήθελε τα στοιχεία της ταυτότητας για να ενεργοποιηθεί. Αλλά δε χάνει και τίποτα να δοκιμάσει όπως λες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 7 minutes ago, opmgls said: Είναι περίπου 4-5 μήνες που από εκεί που παράγγειλες κι εσύ πήρα κι εγώ sim Q. Εγώ πράγματι ήθελα την προσφορά. Μου έστειλαν την sim λέγοντας μου κάνε κατάθεση να σου την ενεργοποιήσουμε. Βέβαια δεν κατάλαβα αν ενοούσαν ενεργοοποιησ της sim ή της προσφοράς. Για λόγους που δεν είναι του παρόντος εγώ δεν έκανα την κατάθεση και άφησα την sim στο συρταρι. 2-3 μήνες μετά λέω θα ζητήσω από την εξυπηρέτηση μεσω chat να μου την ενεργοποιησουν. Εκεί δεν κατάλαβα ακριβώς αν έκαναν αυτοί κάτι ή η sim ήταν ήδη ενεργοποιημένη αλλά μου είπαν κάντε μια κλήση προς οποιοδήποτε αριθμο, (δεν χρειάζεται να το σηκώσει) και θα ενεργοποιηθει. Με βάση αυτή την εμπεριία μου θα σου έλεγα δοκίμασε κι εσύ το ίδιο με το f2g. Χωρίς να κάνεις τίποτα βάλε την sim σε κινητό και κάνε κλήση όταν βέβαια ολοκληρωθεί η φορητότητα και δεν έχεις σήμα στην Vodafone sim. Εγώ δεν ήμουν από φορτητότητα. Νέο νούμερο. Οπότε για σένα η ερώτηση είναι έχουν κάνει ήδη τις ενέργειες για φορητότητα (οπότε είσαι ΟΚ) ή περιμένουν κατάθεση για να υποβάλλουν την αιτηση φορητότητας στη Vodafone; Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα αναφέρομαι για φοριτοτιτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 8 minutes ago, hercoulis said: Σε εμένα που έστειλαν αυτοί ένα νούμερο δώρο, ήθελε τα στοιχεία της ταυτότητας για να ενεργοποιηθεί. Αλλά δε χάνει και τίποτα να δοκιμάσει όπως λες. Τα είχα στειλει αυτά καθως και υπεύθυνη δηλωση μεσω gov 5 minutes ago, eridion25 said: Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα αναφέρομαι για φοριτοτιτα Σου έχω γράψει και για αυτή την περίπτωση. Edited 8 ώρες πριν by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Και εγώ τα είχα στείλει για τη φορητότητα, αλλά το νούμερο δώρο το άφησα στην άκρη για καιρό. Το είχα βάλει μια μέρα και ζητούσε στοιχεία. 19 ώρες πριν, damianos said: H ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA ENEPΓOΠOIHΘHKE! 250GB + AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA + 300 SMS ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 60 HMEPEΣ EINAI ΔIKA ΣOY. ΓIA TO YΠOΛOIΠO ΣOY AΛΛA KAI EΠIΠΛEON DATA ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ ΣTO https://f2g.gr/f2gappdl Αλλά επειδή είναι αχαρακτήριστοι εγώ τέτοια προσφορά δεν έχω πάρει ποτέ, γιατί το ταΐζω κάθε μήνα. Θα βάλω μου φαίνεται το νούμερο δώρο και θα αφήσω ατάιστο το κανονικό, μέχρι να βγάλει προσφορές. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts