HEO Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 5 ώρες πριν, cu2goup said: Γιατί δεν φεύγεις να ξαναγυρίσεις;; Σίγουρα έχει κάποιο σοβαρό λόγο 🙂 4 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 Από την Πέμπτη μέχρι τώρα.... δεν ενεργοποιήθηκαν τα απεριόριστα της προσφοράς του f2g.... Τόσο άχρηστοι... Εντωμεταξυ τους ενημέρωσα ήδη από την Πέμπτη και ακόμη στην αναμονή.... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 40 minutes ago, HEO said: Σίγουρα έχει κάποιο σοβαρό λόγο 🙂 Noβούλης;; 😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 1 ώρα πριν, cu2goup said: Noβούλης;; 😂😂 Είναι οικογενειακόυ προσώπου και ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα προσωρινά φορητότητας, άσε που φοβάμαι δεν θα μας τα ξανά δώσουν 😂 1000 λοιπόν και ευχάριστω πολύ 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 Από την Πέμπτη μέχρι σήμερα...δεν ενεργοποιήθηκε η προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα ...... Νοβα ονλυ 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 Τριήμερο. Κλειστό το μαγαζί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 40 minutes ago, hercoulis said: Τριήμερο. Κλειστό το μαγαζί. Είδαμε κι όταν είναι ανοιχτό...😂 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 5 ώρες πριν, damierom said: Από την Πέμπτη μέχρι σήμερα...δεν ενεργοποιήθηκε η προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα ...... Νοβα ονλυ Ο κυρ-Μητσος έχει πάει για μπάνιο. 6 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 2 minutes ago, mips said: Ο κυρ-Μητσος έχει πάει για μπάνιο. Να βάλει αντηλιακό μην καεί και έχουμε κανένα θέμα 🙂 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 Μην ανησυχείτε ότι και να πάθει θα δώσει το πακέτο 250GB+Απρ Κλήσεις 😄 Να παρακαλάτε να τον πειράξει ο ήλιος μπας και δώσει απεριόριστα GB αντι 250GB 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 On 5/6/2025 at 5:27 ΜΜ, damierom said: Το πρωί παρέλαβα την κάρτα σιμ με την προσφορά του f2g με απεριόριστα δεδομένα για 12μηνες με 13€. Έκανα αμέσως την ενεργοποίηση του πακέτου που υποτίθεται ενεργοποιεί τη συγκεκριμένη προσφορά. Περιμένω ακόμα να δω πότε θα ενεργοποιηθεί.... Από το γνωστό τηλέφωνο έκανες τη παραγγελία? Έκανες χειροκίνητη ενεργοποίηση πακέτου? Το ρωτάω γιατί... Η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου, είναι ενεργοποιημένη. Την είχες απενεργοποιήσει πριν κάνεις ανανέωση υπολοίπου? Αν όχι, αυτό δείχνει ότι ίσως να μην έγινε κάτι σωστά... Δες και αυτό το σχόλιο εδώ , ακολούθησες τις οδηγίες που σου έγραφαν? 5 ώρες πριν, damierom said: Από την Πέμπτη μέχρι σήμερα...δεν ενεργοποιήθηκε η προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα ...... Νοβα ονλυ Σου είπαν κάτι, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα κλπ...? Τόσες μέρες δεν δικαιολογείται.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 27 minutes ago, elkons said: Μην ανησυχείτε ότι και να πάθει θα δώσει το πακέτο 250GB+Απρ Κλήσεις 😄 Να παρακαλάτε να τον πειράξει ο ήλιος μπας και δώσει απεριόριστα GB αντι 250GB Παντως σε νούμερο χωρίς ανανεωση που λήγει Αύγουστο, μου εκοψαν και αυτη την προσφορά και γενικα τις προσφορές στο δωρακι του app εδω και 2-3 μήνες. Πριν ερχόταν ανελλιπώς. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimk Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 5 ώρες πριν, damierom said: Από την Πέμπτη μέχρι σήμερα...δεν ενεργοποιήθηκε η προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα ...... Νοβα ονλυ Πρεπει να αγορασεις το πακετο μεσα απο την εφαρμογη του f2g με τα 11.80 και σου ερχετε μυνημα οτι ελαβες απεριοριστα gb και ομιλια. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 19 minutes ago, dimk said: Πρεπει να αγορασεις το πακετο μεσα απο την εφαρμογη του f2g με τα 11.80 και σου ερχετε μυνημα οτι ελαβες απεριοριστα gb και ομιλια. Λες να μην το έχω κάνει απ'την πρώτη στιγμή; 47 minutes ago, vslk said: Από το γνωστό τηλέφωνο έκανες τη παραγγελία? Έκανες χειροκίνητη ενεργοποίηση πακέτου? Το ρωτάω γιατί... Η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου, είναι ενεργοποιημένη. Την είχες απενεργοποιήσει πριν κάνεις ανανέωση υπολοίπου? Αν όχι, αυτό δείχνει ότι ίσως να μην έγινε κάτι σωστά... Δες και αυτό το σχόλιο εδώ , ακολούθησες τις οδηγίες που σου έγραφαν? Σου είπαν κάτι, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα κλπ...? Τόσες μέρες δεν δικαιολογείται.. Τίποτα απολύτως δε μου είπαν. Απλά προωθήθηκε στο τεχνικό τμήμα και μου ήρθε μήνυμα καταχώρησης του αιτήματος. Ξαναέκανα τα παράπονα μου στο τσατ και λένε στέλνουμε νέο αίτημα στο τεχνικό τμήμα. Είστε για καταγγελία παραπλανησης ψευδών προσφορών τους είπα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimk Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 1 ώρα πριν, damierom said: Λες να μην το έχω κάνει απ'την πρώτη στιγμή; Τίποτα απολύτως δε μου είπαν. Απλά προωθήθηκε στο τεχνικό τμήμα και μου ήρθε μήνυμα καταχώρησης του αιτήματος. Ξαναέκανα τα παράπονα μου στο τσατ και λένε στέλνουμε νέο αίτημα στο τεχνικό τμήμα. Είστε για καταγγελία παραπλανησης ψευδών προσφορών τους είπα... Εμένα η αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου ηταν απενεργοποιημενη , εκανα την ανανεωση μετα αγορασα το πακετο με τα 11.80 και μπηκαν αμεσως τα απεριοριστα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 (edited) Άκυρο Edited June 9, 2025 by HEO 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 2 ώρες πριν, dimk said: Πρεπει να αγορασεις το πακετο μεσα απο την εφαρμογη του f2g με τα 11.80 και σου ερχετε μυνημα οτι ελαβες απεριοριστα gb και ομιλια. Το εχουνε αλλαξει? Γιατί εγώ κάνω ανανέωση 13€ και μετά μπαίνουν αυτόματα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 (edited) 25 minutes ago, hercoulis said: Άκυρο σσε άλλο θέμα πήγαινε το ποστ 🙂 Edited June 9, 2025 by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 (edited) On 9/6/2025 at 11:43 ΠΜ, damierom said: Από την Πέμπτη μέχρι σήμερα...δεν ενεργοποιήθηκε η προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα ...... Νοβα ονλυ Κάτι έχει γίνει λάθος ή εσύ έχεις κάνει κάτι λάθος. Η προσφορά αρχικά ίσχυε μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου. Έχω κάνει δύο φορητότητες και πήρα κι ένα νέο νούμερο. Τα απεριόριστα ενεργοποιήθηκαν αμέσως είτε με ενεργή την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου είτε και με επιλογή του πακέτου χειροκίνητα μετά την ανανέωση του χρόνου ομιλίας. Πήρες την προσφορά μέσω του 2109995100; Το πακέτο F2G που σου έστειλαν με τη sim μέσα, έχει επάνω κολλημένο το αυτοκόλλητο της προσφοράς με τα απεριόριστα; Μήπως σου έστειλαν πακέτο σύνδεσης με sim την οποία δεν την είχαν συμπεριλάβει σ' αυτές του promo. Edited June 10, 2025 by KrisB-free97 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 5 minutes ago, KrisB-free97 said: Κάτι έχει γίνει λάθος από τη nova ή εσύ έχεις κάνει κάτι λάθος. Η προσφορά αρχικά ίσχυε μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου. Έχω κάνει δύο φορητότητες και πήρα κι ένα νέο νούμερο. Τα απεριόριστα ενεργοποιήθηκαν αμέσως είτε με ενεργή την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου είτε και με επιλογή του πακέτου χειροκίνητα μετά την ανανέωση του χρόνου ομιλίας. Πήρες την προσφορά μέσω του 2109995100; Το πακέτο F2G που σου έστειλαν με τη sim μέσα, έχει επάνω κολλημένο το αυτοκόλλητο της προσφοράς με τα απεριόριστα; Μήπως σου έστειλαν πακέτο σύνδεσης με sim την οποία δεν την είχαν συμπεριλάβει σ' αυτές του promo. Εγώ καταλαβαίνω ότι πήρε την προσφορά του site free2go. Όχι του κέντρου καρτοκινητής. Από το κέντρο καρτοκινητής όσα πήρα δουλεύουν κανονικά και τα qvip φυσικά. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 7 minutes ago, KrisB-free97 said: Κάτι έχει γίνει λάθος από τη nova ή εσύ έχεις κάνει κάτι λάθος. Η προσφορά αρχικά ίσχυε μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου. Έχω κάνει δύο φορητότητες και πήρα κι ένα νέο νούμερο. Τα απεριόριστα ενεργοποιήθηκαν αμέσως είτε με ενεργή την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου είτε και με επιλογή του πακέτου χειροκίνητα μετά την ανανέωση του χρόνου ομιλίας. Πήρες την προσφορά μέσω του 2109995100; Το πακέτο F2G που σου έστειλαν με τη sim μέσα, έχει επάνω κολλημένο το αυτοκόλλητο της προσφοράς με τα απεριόριστα; Μήπως σου έστειλαν πακέτο σύνδεσης με sim την οποία δεν την είχαν συμπεριλάβει σ' αυτές του promo. Δεν ισχύει μόνο για εξωτερικό συνεργάτη που πήρες τον αριθμό αλλά και στο επίσημο Site του FREE2GO. Για κατάστημα δεν γνωρίζω θα ρωτήσω. https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ Εάν έγινε η παραγγελία μέσω του επίσημου site απλά θα έχει τον κλασικό φάκελο που δίνουν. Δεν θα έχει κάποιο αυτοκόλλητο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Εγώ καταλαβαίνω ότι πήρε την προσφορά του site free2go. Όχι του κέντρου καρτοκινητής. Από το κέντρο καρτοκινητής όσα πήρα δουλεύουν κανονικά και τα qvip φυσικά. Είναι ο μόνος που βλέπω οτι είχε πρόβλημα κι απο την Πέμπτη άρα σίγουρα κάτι έχει πάει λάθος. Κι από το site που πήρε νέα sim ένας φίλος δεν είχε κανένα θέμα. Το πακέτο σύνδεσης που του έστειλαν έχει επάνω το αυτοκόλλητο με τα απεριόριστα. 9 minutes ago, elkons said: Δεν ισχύει μόνο για εξωτερικό συνεργάτη που πήρες τον αριθμό αλλά και στο επίσημο Site του FREE2GO. Για κατάστημα δεν γνωρίζω θα ρωτήσω. https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ Εάν έγινε η παραγγελία μέσω του επίσημου site απλά θα έχει τον κλασικό φάκελο που δίνουν. Δεν θα έχει κάποιο αυτοκόλλητο. Ναι μέσω site βέβαια έγινε μεταγενέστερα. Ένας φίλος πήρε με αυτόν τον τρόπο και έχει αυτοκόλλητο επάνω και σ' αυτόν. Τι να πω σίγουρα κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει αλλά απο την Πέμπτη ώς τώρα δεν ειναι normal να μην έχει λυθει. 2 ώρες πριν, hercoulis said: Το εχουνε αλλαξει? Γιατί εγώ κάνω ανανέωση 13€ και μετά μπαίνουν αυτόματα. Ισχύει και με τους δύο τρόπους είτε με ενεργή την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου είτε με ανενεργή. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 (edited) ⚠️ Για να λυθούν μερικές απορίες και όσοι ενδιαφέρονται να το έχουν υπόψιν. Η 12μηνη προσφορά στο επίσημο Site του FREE2GO ισχύει και για παραγγελίες Online αλλά και μέσω καταστήματος. Όσο αφορά για τα απεριόριστα δεν αναφέρεται κάποιος περιορισμός στους όρους, επομένως λογικά δεν θα υπάρχει. Επιβεβαιώνει η εξυπηρέτηση. (Στην ερώτηση για περιορισμό η συνομιλία τερματίστηκε από τον εκπρόσωπο..ίσως συστηματικό πρόβλημα ή δεν είχε πληροφορίες) 🔗Προσφορά 12 μηνών FREE2GO (επίσημη) Edited June 9, 2025 by elkons 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 (edited) Ποσες μερες γινετε φοριτοτιτα Από το κέντρο καρτοκινητής η free2go, η Q vip; Παρελαβα σιμ καρτεσ αλλα ακομα περιμενω ενεργοποιηση. Μια απο 4/06 αλλο απο 6/06 Edited June 9, 2025 by emigrant 4 Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 (edited) 30 minutes ago, emigrant said: Ποσες μερες γινετε φοριτοτιτα Από το κέντρο καρτοκινητής η free2go, η Q vip; Παρελαβα σιμ καρτεσ αλλα ακομα περιμενω ενεργοποιηση. Μια απο 4/06 αλλο απο 6/06 Αν πήρες την προσφορά από το 2109995100 ήρθε ο courier υπέγραψες τα χαρτιά και πήρες τη sim το πολύ σε 2 μέρες γίνεται η φορητότητα κι αν σου είπαν να είχες στείλει και την ταυτότητα σε κάποιο email η νέα sim έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα. Αλλιώς πρέπει να κάνεις εσύ την ενεργοποίηση της νέας sim. Σκάναρε το QR code που υπάρχει επάνω στο πακέτο σύνδεσης ή μπες εδώ και ακολούθησε τις οδηγίες. https://www.f2g.gr/gr/sim-activation/f2g/ Edited June 9, 2025 by KrisB-free97 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts