mips Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 3 minutes ago, kmpatra said: Δεν πάει ακριβώς έτσι. Μία κάρτα το δίμηνο θέλει. Στον ενδιάμεσο μήνα παίρνεις κανονικά το μπόνους. Κι αν χρησιμοποιήσεις την ανεπίσημη δυνατότητα που δίνουν τα περισσότερα πακέτα ή προσφορές να επεκτείνουν το χρηματικο υπόλοιπο, κερδίζεις και παραπάνω μήνα. Για να το πω απλά, δεν είναι η παροχή συνδεδεμένη με την μηνιαία ανανέωση. Σωστά. Εσύ το πηγες πολύ αναλυτικά όπως έπρεπε. Εγώ το εγραψα ποιο περιεκτικά και ίσως να μην έγινα κατανοητός. 5 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) Έκανα φοριτοτιτα ένα αριθμό από CU σε free2go αλλά έλαβα 2 sim η δεύτερη μπορώ να την δώσω σε γνωστό μου για φοριτοτιτα; 20250314_153937.heic Edited 14 Μαρτίου by eridion25 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 11 minutes ago, eridion25 said: Έκανα φοριτοτιτα ένα αριθμό από CU σε free2go αλλά έλαβα 2 sim η δεύτερη μπορώ να την δώσω σε γνωστό μου για φοριτοτιτα; 20250314_153937.heic 1 MB · 1 download Φυσικά και μπορείς να τη δώσεις. Απλώς εάν έχει πρόβλημα ο γνωστός σου με τη σύνδεση, και θέλει να πάρει πχ στο τεχνικό τμήμα να ρωτήσει, θα του ζητήσουν ταυτοποίηση στοιχείων, επομένως αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό δε μπορεί να συμβεί, και θα πρέπει να το κάνεις εσύ. 4 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Η λύση είναι η μεταβίβαση στο όνομα του φίλου. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 9 minutes ago, Vasileios26 said: Φυσικά και μπορείς να τη δώσεις. Απλώς εάν έχει πρόβλημα ο γνωστός σου με τη σύνδεση, και θέλει να πάρει πχ στο τεχνικό τμήμα να ρωτήσει, θα του ζητήσουν ταυτοποίηση στοιχείων, επομένως αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό δε μπορεί να συμβεί, και θα πρέπει να το κάνεις εσύ. Και ενεργοποίηση VoLTE κτλ θέλουν ταυτοποίηση 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) 53 minutes ago, eridion25 said: Έκανα φοριτοτιτα ένα αριθμό από CU σε free2go αλλά έλαβα 2 sim η δεύτερη μπορώ να την δώσω σε γνωστό μου για φοριτοτιτα; 20250314_153937.heic 1 MB · 4 downloads Η δεύτερη sim μου είπαν δεν είναι ταυτοπιμενη οπτε τι μεταβίβαση λεται δεν κατάλαβα Edited 14 Μαρτίου by eridion25 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Οπότε μπορείς να τη κάνεις δώρο σε έναν φίλο σου να κάνει εκείνος την ταυτοποίηση στα στοιχεία του και να πάρει και αυτός τη προσφορά. 5 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 5 minutes ago, elkons said: Οπότε μπορείς να τη κάνεις δώρο σε έναν φίλο σου να κάνει εκείνος την ταυτοποίηση στα στοιχεία του και να πάρει και αυτός τη προσφορά. Σημαντικό: να κάνει την ταυτοποίηση/ενεργοποίηση online για να πάρει την προσφορά. Μην πάει σε κάνα κατάστημα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 hour ago, eridion25 said: Έκανα φοριτοτιτα ένα αριθμό από CU σε free2go αλλά έλαβα 2 sim η δεύτερη μπορώ να την δώσω σε γνωστό μου για φοριτοτιτα; 20250314_153937.heic 1 MB · 4 downloads Η sim ναι μεν δεν είναι ενεργοποιημένη και ταυτοποιημένη όπως έγραψαν όλοι οι παραπάνω αλλά έχει ήδη νούμερο καταχωρημένο. Δεν ξέρω αν μπορούν να αλλάξουν αυτό το νουμερο της, στο νούμερο του φίλου σου που θέλει να κάνει φορητότητα. Καλύτερα να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο στο γνωστό νούμερο και να ζητήσει sim για φορητότητα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου τωρα ειδα ακριβως τι γραφει, να τη δωσεις για φορητοτητα, τι εννοεις? να παρει το νεο νουμερο και να το παει αλλου? η σιμ οπως προειπώθηκε εχει ηδη νουμερο. Δεν μπορει να αλλάξει το νούμερό της. Αν εχει νουμερο που θελει να το κανει ο φιλος σου f2g, δεν μπορει με αυτη τη σιμ. Ό,τι γραφει ο @opmgls 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Σημαντικό: να κάνει την ταυτοποίηση/ενεργοποίηση online για να πάρει την προσφορά. Μην πάει σε κάνα κατάστημα. Σίγουρα είναι έτσι ρε παιδιά; Παλιά ήταν στο όνομά σου και η δεύτερη. Το αλλάξανε; Edit: Άκυρο.. μπέρδεψα τα νήματα με του CU. Edited 14 Μαρτίου by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, kmpatra said: τωρα ειδα ακριβως τι γραφει, να τη δωσεις για φορητοτητα, τι εννοεις? να παρει το νεο νουμερο και να το παει αλλου? η σιμ οπως προειπώθηκε εχει ηδη νουμερο. Δεν μπορει να αλλάξει το νούμερό της. Αν εχει νουμερο που θελει να το κανει ο φιλος σου f2g, δεν μπορει με αυτη τη σιμ. Ό,τι γραφει ο @opmgls Τότε γιατί ειπαρχει αυτή η επιλογή όταν σκαναρω το QR του πακέτου σύνδεσης που δεν έχει το κοκιννο σήμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 8 minutes ago, eridion25 said: Τότε γιατί ειπαρχει αυτή η επιλογή όταν σκαναρω το QR του πακέτου σύνδεσης που δεν έχει το κοκιννο σήμα. Δεν διακρινεται από το screenshot, αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτή η επιλογή είναι στο f2g app. Αν το πατήσεις θα ξεκινήσει διαδικασία φορητότητας για τον αριθμό που θα ζητήσεις (τη φορητότητα), θα σου στείλουν νέα sim ΑΛΛΑ δεν θα πάρεις την προσφορά με τα απεριόριστα. Μόνο από το γνωστό νούμερο μπορείς να πάρεις αυτή την προσφορα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 7 minutes ago, opmgls said: Δεν διακρινεται από το screenshot, αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτή η επιλογή είναι στο f2g app. Αν το πατήσεις θα ξεκινήσει διαδικασία φορητότητας για τον αριθμό που θα ζητήσεις (τη φορητότητα), θα σου στείλουν νέα sim ΑΛΛΑ δεν θα πάρεις την προσφορά με τα απεριόριστα. Μόνο από το γνωστό νούμερο μπορείς να πάρεις αυτή την προσφορα. Αφού λει ενεργοπιση νέας sim όχι αίτηση για νέα SIM μετά ζητάει και ICCID της κάρτας και δεν είναι από το f2g app 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 minute ago, eridion25 said: Αφού λει ενεργοπιση νέας sim όχι αίτηση για νέα SIM μετά ζητάει και ICCID της κάρτας και δεν είναι από το f2g app Όλες νέες sim θεωρούνται και αυτές της φορητότητας. Το θέμα είναι τι νούμερο έχουν ήδη καταχωρημένο όταν τις παραλαμβάνεις από την εταιρεία. Αν έχεις ζητήσει φορητότητα σου στέλνουν νεα sim με καταχωρημένο το νούμερο που έχεις ζητήσει για φορητότητα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpi Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, eridion25 said: Τότε γιατί ειπαρχει αυτή η επιλογή όταν σκαναρω το QR του πακέτου σύνδεσης που δεν έχει το κοκιννο σήμα. Καλησπέρα σε όλους! Η σελίδα αυτή υπάρχει για να περάσεις το καρτοκινητό που παρέλαβες στο όνομά σου,να το ταυτοποιήσεις δηλαδή και να ενεργοποιηθεί (υπάρχει αντίστοιχη σελίδα και στη cu). Εαν εχεις επιλεξει να παρεις νεο αριθμό επιλεγεις ενεργοποίηση νεου αριθμού ,ενώ εαν έχεις μεταφέρει τον αριθμός σου από αλλο δίκτυο και σου έχουν στειλει το πακέτο με την κάρτα μόνο χωρίς την υπεύθυνη δηλωση και την αίτηση φορητότητας (που σημαίνει οτι εχει κανει τη διαδικασια το τηλεφωνικό κεντρο που μίλησες) ταυτοποιείς εσύ το καρτοκινητό από την επιλογή φορητότητα. Και στις 2 περιπτώσεις πρεπει να έχεις παραλαβει το πακέτο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 6 ώρες πριν, eridion25 said: Αφού λει ενεργοπιση νέας sim όχι αίτηση για νέα SIM μετά ζητάει και ICCID της κάρτας και δεν είναι από το f2g app Η έξτρα sim που σου στείλανε είναι νέα sim με καινούριο νούμερο. Στο πίσω μέρος του πακέτου σύνδεσης, εκεί που είναι το λευκό αυτοκόλλητο με το barcode, ακριβώς από κάτω γράφει το νούμερό της. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φορητότητα. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου On 14/3/2025 at 6:20 ΜΜ, cu2goup said: Edit: Άκυρο.. μπέρδεψα τα νήματα με του CU. Όλα το θυμίζουν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Συνεχίζει η προσφορά promo FREE2GO. Άγνωστο μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμη. 3 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Ρε παιδια εχει κανας αλλο προβλημα με απωλεια σηματος στη καρτοκινητη αυτες τις μερες? Ολοενα και πιο συχνα μου σκαει αυτό το άκυρο not registered ont network και δεν με αφηνει να κανω και να δεχτω κλησεις. Σημερα κιολας πρωτη φορα καθως μιλαγα στο γραφειο, σε μερος με φουλ γραμμες σηματος που ποτε δεν ειχε θεμα, κοπηκε η γραμμη, μου εσκασε το not registered on network, εκλεισα ολες τις ανοιχτες εφαρμογες, εκανα restart και για 10 λεπτα δεν ειχα κινητο ας πω ξαναηρθε δικτυο στα ξαφνικα.... Ξερει κανεις τι εχει γινει 4 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 2 minutes ago, therock said: Ρε παιδια εχει κανας αλλο προβλημα με απωλεια σηματος στη καρτοκινητη αυτες τις μερες? Ολοενα και πιο συχνα μου σκαει αυτό το άκυρο not registered ont network και δεν με αφηνει να κανω και να δεχτω κλησεις. Σημερα κιολας πρωτη φορα καθως μιλαγα στο γραφειο, σε μερος με φουλ γραμμες σηματος που ποτε δεν ειχε θεμα, κοπηκε η γραμμη, μου εσκασε το not registered on network, εκλεισα ολες τις ανοιχτες εφαρμογες, εκανα restart και για 10 λεπτα δεν ειχα κινητο ας πω ξαναηρθε δικτυο στα ξαφνικα.... Ξερει κανεις τι εχει γινει Στη συγκεκριμένη κεραία ή σε διαφορετικές το παρατηρείς αυτό; Άλλος με Nova στο περιβάλλον σου το έχει διαπιστώσει; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Κοιτα σπιτι μου σε δωματιο που δεν εχει σημα το παθαινω συχνα πυκνα αλλα τωρα στο γραφειο σε τελειως διαφορετικο σημειο πρωτη φορα. Δε ξερω δεν εχω ρωτησει καποιον αλλο εδω κοντα 4 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 36 minutes ago, therock said: Κοιτα σπιτι μου σε δωματιο που δεν εχει σημα το παθαινω συχνα πυκνα αλλα τωρα στο γραφειο σε τελειως διαφορετικο σημειο πρωτη φορα. Δε ξερω δεν εχω ρωτησει καποιον αλλο εδω κοντα Ε, ίσως είναι λίγο νωρίς τότε για συμπεράσματα.. μπορεί να ήταν τυχαίο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Και στη Θεσσαλονίκη ένας γνωστος μου με νοβα συμβόλαιο δεν μπορουσε να κάνει κλήση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 8 minutes ago, VIPdriver said: Και στη Θεσσαλονίκη ένας γνωστος μου με νοβα συμβόλαιο δεν μπορουσε να κάνει κλήση. Αρχίσαμε.. το καλοκαίρι να δεις τι έχει να γίνει.. καλά εγώ και τη Vodafone τη φοβάμαι.. με τόσο απεριόριστο που μοιράζει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts