HEO Δημ. Παρασκευή στις 08:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:32 μμ 11 minutes ago, Jimakos43 said: Η απάντηση ήταν πως γίνεται μόνο αν το κάνω συμβόλαιο αλλιώς όχι. Ισχύει κάτι τέτοιο ; κλάσσικη αλητεια καταστηματων οπως ειπε ο GREGORYMO, πας με τον πατερα σου με τις ταυτοτητες σας και γινεται η αλλαγη σε 5 λεπτα 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. Παρασκευή στις 08:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:35 μμ (edited) 3 minutes ago, HEO said: κλάσσικη αλητεια καταστηματων οπως ειπε ο GREGORYMO, πας με τον πατερα σου με τις ταυτοτητες σας και γινεται η αλλαγη σε 5 λεπτα Αυτό έγινε πήγα και επέμεναν πως γίνεται μόνο με συμβόλαιο. Πραγματικά σιχάθηκα αυτή τη λαμογιά. Edited Παρασκευή στις 08:37 μμ by Jimakos43 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Παρασκευή στις 08:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:42 μμ 2 minutes ago, Jimakos43 said: Αυτό έγινε πήγα και επέμεναν πως γίνεται μόνο με συμβόλαιο. Πραγματικά σιχάθηκα αυτή τη λαμογιά. Γράψε στην φόρμα εποικοινωνιας της nova στόλισε τους με μερικά ( γαλλικά) ανάφερε τους ποιο κατάστημα είναι και ζήτα να σε καλέσει κάποιος υπεύθυνος. Σε 2 μέρες περίπου θα έχει λυθεί το θέμα. 14 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 01:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:25 πμ Μην τους παρακαλάτε αλλαγή Πάροχου απλά.. Πιο κατάστημα είναι;;; 8 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 02:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:14 πμ 5 ώρες πριν, Jimakos43 said: Αυτό έγινε πήγα και επέμεναν πως γίνεται μόνο με συμβόλαιο. Πραγματικά σιχάθηκα αυτή τη λαμογιά. Δυστυχώς η συμπεριφορά της πλειοψηφίας των καταστημάτων Νοβα είναι τραγική. Προσωπικά θα έφευγα με φορητότητα. Τρείς ιδιοκτήτες έχει αλλάξει αυτή η εταιρία και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να επιβάλει κοινή πολιτικη στα καταστήματα. Προτείνω να κάνουμε ένα τοπικ με τίτλο "καταστήματα Νοβα που κάνουν σωστά τη δουλειά τους" ώστε να επιβραβεύονται οι σοβαροί επαγγελματίες. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Σάββατο στις 05:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:53 πμ 9 ώρες πριν, mips said: Γράψε στην φόρμα εποικοινωνιας της nova στόλισε τους με μερικά ( γαλλικά) ανάφερε τους ποιο κατάστημα είναι και ζήτα να σε καλέσει κάποιος υπεύθυνος. Σε 2 μέρες περίπου θα έχει λυθεί το θέμα. Πριν λίγες μέρες για άλλο θέμα που αναζητούσα τη φόρμα επικοινωνίας απλά δεν υπήρχε. Η μόνη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει είναι για θέματα gdpr 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 07:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:09 πμ 1 hour ago, kmpatra said: Πριν λίγες μέρες για άλλο θέμα που αναζητούσα τη φόρμα επικοινωνίας απλά δεν υπήρχε. Η μόνη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει είναι για θέματα gdpr εχεις δικαιο, και εγω απο μια ματια που εριξα η παλια φορμα δεν υπαρχει κριμα 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 07:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:44 πμ Τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι τα καταστήματα πράττουν κατά βούληση;; Εγώ κάποτε στη Wind στην Ξάνθη πήγαινα να ανανεώσω και μου λέγανε πως έπρεπε υποχρεωτικά να βάλω πακέτο ενώ τότε έτρεχε προσφορά με 120 λεπτά δωρεάν προς όλους μόνο με την ανανέωση από κατάστημα (θα το θυμάστε κάποιοι). Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση και το ανέφερα. Και τι έγινε;; Τους κλάσανε τα @@. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. Σάββατο στις 07:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:46 πμ (edited) 6 ώρες πριν, Antonio21 said: Μην τους παρακαλάτε αλλαγή Πάροχου απλά.. Πιο κατάστημα είναι;;; Αυτό έκανα ακριβώς τώρα δεν θα κάτσω να τους κυνηγάω ή να τους παρακαλάω για να μείνω σε αυτούς. Έκανα φορητότητα. Το κατάστημα είναι στην γειτονιά της Κορινθίας. Ας μην το πω ακριβώς μην δημιουργηθεί κάποιο θέμα … Edited Σάββατο στις 07:47 πμ by Jimakos43 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 07:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:54 πμ 5 minutes ago, Jimakos43 said: Αυτό έκανα ακριβώς τώρα δεν θα κάτσω να τους κυνηγάω ή να τους παρακαλάω για να μείνω σε αυτούς. Έκανα φορητότητα. Το κατάστημα είναι στην γειτονιά της Κορινθίας. Ας μην το πω ακριβώς μην δημιουργηθεί κάποιο θέμα … Καλημέρα, Απαράδεκτη συμπεριφορά από μεριάς καταστήματος, σε άλλη εταιρεία εμάς απλά πήγαμε και οι 2 ζητήσαμε μεταβίβαση στο όνομα μου και η διαδικασία έγινε σε 2λ μας είχαν δώσει και ένα χαρτί. Τόση ταλαιπωρία για να σου πουλήσουν συμβόλαιο κρίμα είναι,εάν το είχε κάνει άλλη εταιρεία και όχι η Nova μερικοί εδώ μέσα γνωστοί θα σχολίαζαν τώρα που είναι η Nova δεν λένε τίποτα ..τέλος πάντων. Τη φόρμα επικοινωνίας την έχουν βγάλει ένα διάστημα είχα βρει της WIND αλλά έστελνε η nova ίσως λειτουργεί ακόμα αν τη βρω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:19 πμ Όλα τα καταστήματα είναι franchise. Εδω και πολλά χρόνια η διοίκηση δίνει απίστευτες ελευθερίες σε καθε ιδιοκτήτη καταστήματος. Μόνο εαν απειλησετε οτι θα κινηθείτε νομικά θα ιδρώσει το αυτί τους. Εαν βρήκατε κατάστημα που σας εξυπηρετεί, είστε τυχεροί. Εαν οχι, απλα πάτε σε αλλη εταιρία. Και στις άλλες εταιρίες υπάρχουν πονηροι υπάλληλοι, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο ποσοστό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:38 πμ 17 minutes ago, VIPdriver said: Όλα τα καταστήματα είναι franchise. Εδω και πολλά χρόνια η διοίκηση δίνει απίστευτες ελευθερίες σε καθε ιδιοκτήτη καταστήματος. Μόνο εαν απειλησετε οτι θα κινηθείτε νομικά θα ιδρώσει το αυτί τους. Εαν βρήκατε κατάστημα που σας εξυπηρετεί, είστε τυχεροί. Εαν οχι, απλα πάτε σε αλλη εταιρία. Και στις άλλες εταιρίες υπάρχουν πονηροι υπάλληλοι, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο ποσοστό. Και που είναι Franchise η εταιρεία έχει πολιτικές και σε εμένα στο κοντινότερο κατάστημα μου για αντικατάσταση Q sim στο τηλ έλεγαν 10€ εκεί 10-15€ +5 υπολ κάτι τέτοια ενώ δεν είναι τόσο για αντικατάσταση, δεν γίνεται να πουλάνε προϊόν όσο το θέλουν πέρα από τις τιμές που έχει ορίσει η εταιρεία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 11:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:41 πμ 1 minute ago, elkons said: Και που είναι Franchise η εταιρεία έχει πολιτικές και σε εμένα στο κοντινότερο κατάστημα μου για αντικατάσταση Q sim στο τηλ έλεγαν 10€ εκεί 10-15€ +5 υπολ κάτι τέτοια ενώ δεν είναι τόσο για αντικατάσταση, δεν γίνεται να πουλάνε προϊόν όσο το θέλουν πέρα από τις τιμές που έχει ορίσει η εταιρεία. Συμφωνώ μαζί σου, αλλά ετσι δουλεύουν χρόνια και όπως φαίνεται ούτε η τωρινή διοίκηση κάνει κάτι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. Σάββατο στις 11:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:42 πμ 20 minutes ago, VIPdriver said: Όλα τα καταστήματα είναι franchise. Εδω και πολλά χρόνια η διοίκηση δίνει απίστευτες ελευθερίες σε καθε ιδιοκτήτη καταστήματος. Μόνο εαν απειλησετε οτι θα κινηθείτε νομικά θα ιδρώσει το αυτί τους. Εαν βρήκατε κατάστημα που σας εξυπηρετεί, είστε τυχεροί. Εαν οχι, απλα πάτε σε αλλη εταιρία. Και στις άλλες εταιρίες υπάρχουν πονηροι υπάλληλοι, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο ποσοστό. Αν δε θέλουμε να πούμε ποιά καταστήματα είναι απαράδεκτα (η πλειονότητα δηλαδή), δεν είναι κακό να αναφέρουμε τα καλά. Σειρά μου: το κατάστημα στην Ερμού στο Μαρούσι. Βάζω τις 8άρες μου κανονικά και χωρίς γκρίνια, και έχω αλλάξει και όνομα σε F2G με εξουσιοδότηση εύκολα (δις!). 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Σάββατο στις 11:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:49 πμ Κάποια στιγμή θα καθίσω να γράψω, για ακόμη μια φορά, την απαράδεκτη "εξυπηρέτηση" της εταιρίας. Από την Τετάρτη 05/03/25 και μέχρι την Παρασκευή 07/03/25 προσπαθούσα να τους πείσω να διαβάσουν και να ακούσουν αυτά που τους γράφω και λέω, όλοι όσοι μίλησα μαζί τους δεν δίναν σημασία στα γραφόμενα και λεγόμενα μου απλά "βάζαν την κασέτα" και επέμεναν στην διαδικασία (που καμία σχέση δεν είχε με το δικό μου πρόβλημα) και επέμεναν σε αυτή μέχρι που τους ενημέρωσα πως θα προβώ σε καταγγελία, δε ξέρω εάν έπαιξε ρόλο αλλά αμέσως μετά έδωσαν σημασία σε όσα έγραψα και είπα από την πρώτη στιγμή! 7 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Σάββατο στις 12:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:41 μμ Πράγματι η φόρμα επικοινωνίας έχει καταργηθεί εδώ και το καιρό. Πλέον έχει αντικατασταθεί από το chat όπου εκεί παίρνεις μοναδικό αριθμό αιτήματος και το παρακολουθείς. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 07:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:24 μμ Μου ήρθε το παρακάτω ενώ έχω free2go.. Ήρθε σε κανέναν άλλο; KATEBAΣTE TΩPA TO NOVA APP EΔΩ https://nvgr.gr/novadcon ! AΠOKTHΣTE ΠPOΣBAΣH ΣTON ΛOΓAPIAΣMO ΣAΣ, ΔIAXEIPIΣTEITE EYKOΛA TO YΠOΛOIΠO TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ KAI ENHMEPΩΘEITE AMEΣA ΓIA KAΘE YΠHPEΣIA. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 07:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:53 μμ Νομίζω ότι πλέον μπορείς να διαχειρίζεσαι το καρτοκινητό σου FREE2GO και μέσω Nova app..έτσι κατάλαβα δηλαδή. Όπως στη Cosmote στα καρτοκινητά μπορούμε να έχουμε 2 ξεχωριστά App Cosmote app ή Frog/WU δηλαδή έρευνες C-OTE App και Tokens WU. Είχε ακουστεί εδώ στο φόρουμ περί απόσυρση εφαρμογών Q/FREE2GO κάτι τέτοιο από τον @paanos. https://myphone.gr/forum/topic/29857/?do=findComment&comment=7349153 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Σάββατο στις 07:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:54 μμ Πάλι μέσα πέσαμε 😉 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. Σάββατο στις 08:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:25 μμ 56 minutes ago, cu2goup said: Μου ήρθε το παρακάτω ενώ έχω free2go.. Ήρθε σε κανέναν άλλο; KATEBAΣTE TΩPA TO NOVA APP EΔΩ https://nvgr.gr/novadcon ! AΠOKTHΣTE ΠPOΣBAΣH ΣTON ΛOΓAPIAΣMO ΣAΣ, ΔIAXEIPIΣTEITE EYKOΛA TO YΠOΛOIΠO TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ KAI ENHMEPΩΘEITE AMEΣA ΓIA KAΘE YΠHPEΣIA. Και σε μένα ήρθε και στα δύο F2G που έχω και μου έκανε εντύπωση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 08:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:26 μμ Δε φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. Δοκιμή με νούμερο free2go. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 08:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:30 μμ 4 minutes ago, marios239 said: Δε φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. Δοκιμή με νούμερο free2go. Update μήπως θέλει; Εκτός και αν το έστειλαν εκ παραδρομής τι να σας πω..δε ξέρω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 08:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:34 μμ 2 minutes ago, elkons said: Update μήπως θέλει; Εκτός και αν το έστειλαν εκ παραδρομής τι να σας πω..δε ξέρω. Τώρα την κατέβασα. Εκτός αν έχει αργήσει να πάει η ενημέρωση στο play store. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 08:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:41 μμ Η εφαρμογή με κατευθύνει σε FREE2GO ενώ το νούμερο που έβαλα είναι Q👍 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 09:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:10 μμ Δεν λειτουργεί σε καρτοκινητο.. 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts