akis8607 Δημ. Τρίτη στις 10:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:37 πμ 40 minutes ago, cu2goup said: Ρε παιδιά γιατί δίνετε τόση σημασία στο "για πάντα"; Έχει απαντηθεί πολλές φορές ότι ουσιαστικά θα διαρκέσει τουλάχιστον έναν χρόνο. Και λένε "με προοπτική για ακόμα παραπάνω". Έστω και διαρκέσει τελικά μόνο έναν χρόνο, άσχημα είναι; Στην τελική μην παίρνετε την προσφορά. Γιατί ζαλίζετε @@ με το "για πάντα ή για 12 μήνες";; Γιατί αν το ήξερα από την αρχή θα έμενα Vodafone που μου έκαναν προσφορά ο λόγος που ήρθα nova είναι το για πάντα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. Τρίτη στις 11:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:07 πμ 1 hour ago, cu2goup said: Ρε παιδιά γιατί δίνετε τόση σημασία στο "για πάντα"; Έχει απαντηθεί πολλές φορές ότι ουσιαστικά θα διαρκέσει τουλάχιστον έναν χρόνο. Και λένε "με προοπτική για ακόμα παραπάνω". Έστω και διαρκέσει τελικά μόνο έναν χρόνο, άσχημα είναι; Στην τελική μην παίρνετε την προσφορά. Γιατί ζαλίζετε @@ με το "για πάντα ή για 12 μήνες";; Πολύ σωστά. Στην τελική έχετε δει κάτι οπουδήποτε, που να ισχύει για πάντα; Πόσο μάλλον στη Wind που έχει παράδοση σε αυτό το θέμα (ψάχνω να βρω το παλιότερο "για πάντα" που προφανώς ακυρώθηκε μετά από κάποιο διάστημα). 3 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 11:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:37 πμ 59 minutes ago, akis8607 said: Γιατί αν το ήξερα από την αρχή θα έμενα Vodafone που μου έκαναν προσφορά ο λόγος που ήρθα nova είναι το για πάντα Τι προσφορά σου έκαναν στη Vodafone;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 11:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:45 πμ Ο φίλος έχει δίκιο. Όταν σου λένε "για παντα" και μετά βλέπεις 12 μήνες είναι εξαπάτηση. Δηλαδή για ποιον λόγο να τους εμπιστευτείς ξανά; 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:07 μμ Μπορει το για πάντα να ισχύει μόνο όταν ανανεωνεις με 15€, για πάντα 😐 Edit: είδα τα πάνω μηνύματα. Μάλλον έχουν αλλάξει οι ενημερώσεις. Σε εμένα γράφει προσφορά νέου συνδρομητή. Προφανώς το μάζεψαν 3 ώρες πριν, akis8607 said: Ενεργοποιήθηκα σήμερα από φορητότητα στην προσφορα ηρθε το μήνυμα για τα απεριόριστα και αναφέρει ξεκάθαρα ότι είναι για 12 μηνες πως γίνεται όλοι να λένε για πάντα; Πολύ απλά, το μαζεψανε, μέχρι που θα το κλείσουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 12:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:26 μμ Όσοι πηρατε την συγκεκριμένη προσφορα θα ήταν καλό να στείλετε ένα email στη Νοβα με παράπονα για παραπληροφορηση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 12:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:30 μμ 2 minutes ago, VIPdriver said: Όσοι πηρατε την συγκεκριμένη προσφορα θα ήταν καλό να στείλετε ένα email στη Νοβα με παράπονα για παραπληροφορηση. Είναι all time κλάσσικ, that's all folks τακτική νόβα, όποιο κορόιδο την πατήσει απλά. Κάτσε να έρθει και η ενημέρωση για τα unlimited-limited 300 gbs, και όλα μπόμπα 😉 1 ώρα πριν, akis8607 said: Γιατί αν το ήξερα από την αρχή θα έμενα Vodafone που μου έκαναν προσφορά ο λόγος που ήρθα nova είναι το για πάντα Ευτυχώς είσαι καρτοκινητό και σε λίγο καιρό μπορείς απλά να ζητήσεις πολύ απλά προσφορά από βόνταφον. Πιθανότατα να σε δεχθούν πάλι στις "αγκάλες" τους με καλή προσφορά 😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:38 μμ 11 minutes ago, VIPdriver said: Όσοι πηρατε την συγκεκριμένη προσφορα θα ήταν καλό να στείλετε ένα email στη Νοβα με παράπονα για παραπληροφορηση. Όντως μετά μπορεί να το επεκτείνουν 2 ώρες πριν, akis8607 said: Γιατί αν το ήξερα από την αρχή θα έμενα Vodafone που μου έκαναν προσφορά ο λόγος που ήρθα nova είναι το για πάντα Σιγά καρτοκινητό είναι δεν υπάρχει δέσμευση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τρίτη στις 12:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:42 μμ (edited) 12 minutes ago, johnny_htc said: Ευτυχώς είσαι καρτοκινητό και σε λίγο καιρό μπορείς απλά να ζητήσεις πολύ απλά προσφορά από βόνταφον. Πιθανότατα να σε δεχθούν πάλι στις "αγκάλες" τους με καλή προσφορά 😉 Ε, καλά δεν κακόπεσε κιόλας. Αμφιβάλλω αν βρήκε καλύτερη προσφορά από αυτήν της nova, αυτή τη στιγμή. Ας μας πει βέβαια, τι προσφορά του είχαν προτείνει Edited Τρίτη στις 12:43 μμ by sou_d 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 12:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:50 μμ 6 minutes ago, sou_d said: Ε, καλά δεν κακόπεσε κιόλας. Αμφιβάλλω αν βρήκε καλύτερη προσφορά από αυτήν της nova, αυτή τη στιγμή. Ας μας πει βέβαια, τι προσφορά του είχαν προτείνει Ναι όντως, αλλά άμα του έδιναν unlimited για 17 ευρώ περίπου, φεύγεις και λόγω καλύτερου δικτύου και χωρίς κόφτες 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 12:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:52 μμ 1 minute ago, johnny_htc said: Ναι όντως, αλλά άμα του έδιναν unlimited για 17 ευρώ περίπου, φεύγεις και λόγω καλύτερου δικτύου και χωρίς κόφτες 😉 Και λόγω καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 01:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:11 μμ 12 ώρες πριν, elkons said: Ας ελπίσουμε πως οι προσωπικές προσφορές μένουν *το δωράκι πάνω εννοω * Υπάρχει σχετική ενότητα στο Nova Account. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 01:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:14 μμ Δε ξέρω δε το έχω χρησιμοποιήσει το app. Δεν θα είναι ότι καλύτερο να μπουν όλα μαζί σε μια εφαρμογή γιατί θα γίνει πιο βαριά και αργή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 01:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:42 μμ 27 minutes ago, elkons said: Δε ξέρω δε το έχω χρησιμοποιήσει το app. Δεν θα είναι ότι καλύτερο να μπουν όλα μαζί σε μια εφαρμογή γιατί θα γίνει πιο βαριά και αργή. web app είναι ήδη η εφαρμογή, δεν μπορεί να γίνει χειρότερη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Τρίτη στις 01:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:47 μμ Μου κάνει εντύπωση που ξέρεις για τη Nova τα πάντα με λεπτομέρειες. Σε αυτό το φόρουμ όλοι στη Nova εργάζεστε; πραγματικά.. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 01:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:53 μμ 5 minutes ago, tasosat said: Μου κάνει εντύπωση που ξέρεις για τη Nova τα πάντα με λεπτομέρειες. Σε αυτό το φόρουμ όλοι στη Nova εργάζεστε; πραγματικά.. Ναι.. εσύ έκανες λογαριασμό για να μας ξεμπροστιάσεις; 1 hour ago, VIPdriver said: Όσοι πηρατε την συγκεκριμένη προσφορα θα ήταν καλό να στείλετε ένα email στη Νοβα με παράπονα για παραπληροφορηση. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και με τους 12 μήνες. Εσύ όταν βρεις καλύτερη προσφορά, σφύριξέ το και σε εμάς να πάμε εκεί.. περιμένω ε.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Τρίτη στις 01:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:56 μμ 2 minutes ago, cu2goup said: Ναι.. εσύ έκανες λογαριασμό για να μας ξεμπροστιάσεις; Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και με τους 12 μήνες. Εσύ όταν βρεις καλύτερη προσφορά, σφύριξέ το και σε εμάς να πάμε εκεί.. περιμένω ε.. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Γιατί τον ξεμπροστιάζεις τον άνθρωπο μια γνώμη είπε. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 02:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:00 μμ 3 minutes ago, tasosat said: Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Γιατί τον ξεμπροστιάζεις τον άνθρωπο μια γνώμη είπε. Από χθες περιμένω να μας πει γιατί η Nova δεν βγάζει την προσφορά αυτή στο επίσημο site της και ακόμα περιμένω απάντηση. Μόνο γνώμες λέει. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τρίτη στις 02:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:03 μμ Έκανε κανείς φορητότητα καλώντας στο 2109995100 ? Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου ζητούν να στείλω φωτογραφία ταυτότητας μπρος πίσω σε Viber. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 02:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:05 μμ 4 minutes ago, cu2goup said: Από χθες περιμένω να μας πει γιατί η Nova δεν βγάζει την προσφορά αυτή στο επίσημο site της και ακόμα περιμένω απάντηση. Είναι από εξωτερικό συνεργάτη γιαυτό. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 02:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:11 μμ 7 minutes ago, GREGORYMO said: Έκανε κανείς φορητότητα καλώντας στο 2109995100 ? Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου ζητούν να στείλω φωτογραφία ταυτότητας μπρος πίσω σε Viber. Προφανώς στη φορητότητα κάπου σταμάτησε κ δε προχώρησε η διαδικασία. Για ευκολία το κάνουν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τρίτη στις 02:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:12 μμ Just now, hercoulis said: Προφανώς στη φορητότητα κάπου σταμάτησε κ δε προχώρησε η διαδικασία. Για ευκολία το κάνουν Θυμήθηκαν να στείλω ταυτότητα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 02:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:13 μμ Όταν κολλάει η διαδικασία τους καλείς στο νούμερο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τρίτη στις 02:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:14 μμ Just now, hercoulis said: Όταν κολλάει η διαδικασία τους καλείς στο νούμερο. ΑΛΛΗ είναι η απορία μου. Να στείλω ταυτότητα στο Viber? Είναι ασφαλές? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 02:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:17 μμ Εσυ προσπάθησες να την περάσεις μέσα από την εφαρμογή; Και δεν τα κατάφερες; Αν ναι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts