Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

23 minutes ago, hercoulis said:

Μόνο ηλεκτρονικά.. ίσως… γιατί 25€ για φορητότητα σε καταστήματα  vf μου ζήτησαν. 

Πραγματικά άθλιοι μερικοί. Βασικά όλα θα μπορούσαν να τα κάνουν ηλεκτρονικά. Εμένα με χαλάει που σε κόσμο κ νόβα πρέπει να πηγαίνω σε κατάστημα να βάζω 8€ και να με κοιτάνε με μισό μάτι, λες και τους ειχα ορεξη απο το να το κανω ονλαιν απο το σαλόνι μου (οχι απο το χωλ)

1 minute ago, VIPdriver said:

Πραγματικά άθλιοι μερικοί. Βασικά όλα θα μπορούσαν να τα κάνουν ηλεκτρονικά. Εμένα με χαλάει που σε κόσμο κ νόβα πρέπει να πηγαίνω σε κατάστημα να βάζω 8€ και να με κοιτάνε με μισό μάτι, λες και τους ειχα ορεξη απο το να το κανω ονλαιν απο το σαλόνι μου (οχι απο το χωλ)

Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της εταιρείας. Ειτε να βαρεθείς να πας σε κατάστημα και να βάλεις περισσότερα online στην ανεση του σπιτιού σου, έιτε να αισθανθείς άσχημα στο κατάστημα και παλι να βάλεις περισσότερα. 

Ναι, γιαυτο το λόγο έγινε. Άσε που στα καταστήματα είχε πολύ κόσμο. Τρίτη απόγευμα. 

23 minutes ago, opmgls said:

, έιτε να αισθανθείς άσχημα στο κατάστημα και παλι να βάλεις περισσότερα. 

Καθόλου άσχημα δεν αισθάνομαι, μην σου πω τους περιμένω στη γωνία να μου πουν καμία βλακεια για να μην το κανουν και μετά να τους τρέχω για άρνηση εξυπηρέτησης...

4 ώρες πριν, Bas said:

Ξύπνησε νωρίς ο Μήτσος και έβαλε της προσωπικές προσφορές 🙂

Ναι μ ήρθε το πακέτο στη Q ενώ χτες χάλασα τη προφορά 250GB 4,5€ και τώρα ήρθε το πακέτο 7 κτ.

1 hour ago, opmgls said:

Βεβαια η Vodafone στην καρτοκινητή δεν δίνει τζάμπα. Ζητάει 13€ και ενεργοποιεί και πακέτο δεν σε αφήνει να τα αφησεις μεσα.

εχω ενεργοποιησει πολλα voda τα τελευταια χρονια, φορητοτητες και νεα

ολα εγιναν με αιτησεις ηλεκτρονικα και αν εξαιρεσεις το πρωτο, (γιατι δεν το γνωριζα) σε ολα τα αλλα τους ενημερωνα οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ενεργοποιησουν πακετο (το ειχε γραψει καποιιος φιλος εδω)

απαντουσαν αμεσα οτι θα ικανοποιησουν το αιτημα μου, και σε 2-3 περιπτωσεις πουπαρολα αυτα  ενεργοποιησαν πακετο τους ξαναγραψα και επεστρεψαν τα χρηματα και αφησαν το πακεο 🙂

οσο αφορα την 8αρα στην nova, εχω βρει ενα καταστημα που ειναι πολυ εξυπεραιτικο και δεν σε κοιταζουν με μισο ματι και παω παντα εκει

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

5 minutes ago, HEO said:

, εχω βρει ενα καταστημα που ειναι πολυ εξυπεραιτικο και δεν σε κοιταζουν με μισο ματι και παω παντα εκει

Περιοχή;

9 minutes ago, VIPdriver said:

Περιοχή;

Αθηνα Κεντρο

Παρήγγειλα και εγώ μια κάρτα και μου έστειλαν δύο. Προσπάθησα να κάνω την ενεργοποίηση αλλά η υπεύθυνη δήλωση βγαίνει κενή όταν την κατεβάζω. Το έχει πάθει και άλλος; 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

Ερώτηση: αν παραγγείλω sim με το όνομά μου, μπορεί να την ενεργοποιήσει κάποιος άλλος (στο όνομά του) ή πρέπει οπωσδήποτε να είμαι εγώ αυτός στον οποίο θα ενεργοποιηθεί το καινούργιο νούμερο;

1 minute ago, epolala said:

Ερώτηση: αν παραγγείλω sim με το όνομά μου, μπορεί να την ενεργοποιήσει κάποιος άλλος (στο όνομά του) ή πρέπει οπωσδήποτε να είμαι εγώ αυτός στον οποίο θα ενεργοποιηθεί το καινούργιο νούμερο;

Η παραγγελιά είναι καθαρά για το πού θα τα στείλουν. Μπορείς να πάρεις 3 κάρτες πχ και να τις δώσεις σε 3 διαφορετικά πρόσωπα που αυτά με τη σειρά τους θα κάνουν την ενεργοποίηση στο όνομά τους.

2 minutes ago, cu2goup said:

Η παραγγελιά είναι καθαρά για το πού θα τα στείλουν. Μπορείς να πάρεις 3 κάρτες πχ και να τις δώσεις σε 3 διαφορετικά πρόσωπα που αυτά με τη σειρά τους θα κάνουν την ενεργοποίηση στο όνομά τους.

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Αυτή η νέα προσφορά που διαφημίζεται όλα απεριόριστα με 15€ ισχύει για 2 χρόνια; 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Just now, rs280ps said:

Αυτή η νέα προσφορά που διαφημίζεται όλα απεριόριστα με 15€ ισχύει για 2 χρόνια; 

Έχει ακουστεί ότι θα ισχύσει έναν χρόνο σίγουρα..

Από κει και πέρα, είναι θέμα πολιτικής της εταιρείας αν θα το λήξει ή αν θα το συνεχίσει με διαφορετικό κόστος κλπ κλπ..

Αυτά που σου γράφω είναι συμπέρασμα από αυτά που έχω διαβάσει συνολικά ως τώρα..

15 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ξέρουμε ποια εταιρία απο τις 3 είναι ;

Screenshot_20250207.thumb.jpg.aea73b2a662af7d2b545055969a66a38.jpg

Nova είναι 

2 minutes ago, VIPdriver said:

Στο τηλέφωνο ειπαν οτι ειναι φορέβα

Τα μηνύματα που φτάνουν στα κινητά όμως μετά την ενεργοποίηση μιλάνε για τους επόμενους 12 μήνες. 

Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να πάει και παραπάνω.. ειδικά αν δούνε ότι δίνει ο κόσμος τα 15άρια.. αλλά και το "για πάντα" νομίζω είναι υπερβολή.

1 hour ago, cu2goup said:

Λοιπόν, τελικά πήρα τηλέφωνο και μου'παν ότι άλλαξε η διαδικασία για λόγους ταχύτητας. Προσημειώνουν το νούμερο (αν πρόκειται για φορητότητα), ζητούν με μέιλ ΑΦΜ και αντίγραφο ταυτότητας του τελικού χρήστη και στέλνουν τη σιμ στο όνομα αυτό και μόνο.

Μάλιστα μου'παν ότι ο κούριερ (ACS) θα'χει μαζί του και προσυμπληρωμένη υπεύθυνη δήλωση που θα πρέπει να επιστρέψει υπογεγραμμένη από τον εν λόγω παραλήπτη.

2 minutes ago, epolala said:

Λοιπόν, τελικά πήρα τηλέφωνο και μου'παν ότι άλλαξε η διαδικασία για λόγους ταχύτητας. Προσημειώνουν το νούμερο (αν πρόκειται για φορητότητα), ζητούν με μέιλ ΑΦΜ και αντίγραφο ταυτότητας του τελικού χρήστη και στέλνουν τη σιμ στο όνομα αυτό και μόνο.

Μάλιστα μου'παν ότι ο κούριερ (ACS) θα'χει μαζί του και προσυμπληρωμένη υπεύθυνη δήλωση που θα πρέπει να επιστρέψει υπογεγραμμένη από τον εν λόγω παραλήπτη.

Βήματα πίσω... 

Αφου ολα μπορουν να γινουν ονλαιν

πρεπει να εισαι εκει οταν περασει ο κουριερ,

πραγμα που δεν εξυπηρετει εμενα τουλαχιστον

4 ώρες πριν, elkons said:

Ναι μ ήρθε το πακέτο στη Q ενώ χτες χάλασα τη προφορά 250GB 4,5€ και τώρα ήρθε το πακέτο 7 κτ.

Ο κάλος Μήτσος από το πρωί φαίνεται 😉

10 minutes ago, HEO said:

πρεπει να εισαι εκει οταν περασει ο κουριερ,

πραγμα που δεν εξυπηρετει εμενα τουλαχιστον

Με την εφαρμογή της ACS παρακολουθείς κι όταν φτάσει τους παίρνεις και τους λες να την κρατήσουν στο κατάστημα και πας μετά εσύ.

Βέβαια αυτό βολεύει για επαρχία καθώς στην Αθήνα αυτό το κατάστημα μπορεί να είναι στου διαόλου..

1 hour ago, epolala said:

Αυτό που περιγράφειες είναι για φορητότητα και γι αυτό είναι πιο συνθετο.
Αν είναι για καινούργιο νούμερο γίνεται και με τον πιο απλό τρόπο που έχει περιγραφεί από πολλούς από εμάς σε προηγούμενα μηνυμάτα.

1 hour ago, Bas said:

Ο κάλος Μήτσος από το πρωί φαίνεται 😉

Το "πακέτο" της Q έρχεται και σε f2g σε προσωπική προσφορά με τον ίδιο τρόπο; 
Δηλάδη άαααμα σου κάτσει και γενικά όταν δεν το πολυχρησιμοποιεις το νούμερο;

Εγώ που ζήτησα νέο νούμερο πάντως δεν μου ζήτησαν τίποτα. Τετάρτη τη ζήτησα, την ίδια μέρα την έστειλαν (από Πάτρα), χτες ήταν Αθήνα και σήμερα έφτασε Θεσσαλονίκη, αρκετά γρήγορα. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU