VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 10:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:06 μμ Γνωμη μου, να δοκιμάσει φρογκ. 5 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 10:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:10 μμ 3 minutes ago, VIPdriver said: Γνωμη μου, να δοκιμάσει φρογκ. Αφού το Frog είναι για περισσότερα data ενώ COSMOKARTA και What's up για περισσότερη ομιλία, αν έχει κινητό με πλήκτρα τι να τα κάνει τα δεδομένα; ομιλία δε χρειάζεται περισσότερη λογικά; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τετάρτη στις 10:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:13 μμ 2 minutes ago, elkons said: Αφού το Frog είναι για περισσότερα data ενώ COSMOKARTA και What's up για περισσότερη ομιλία, αν έχει κινητό με πλήκτρα τι να τα κάνει τα δεδομένα; ομιλία δε χρειάζεται περισσότερη λογικά; το frog εχει πακετο ομιλιας με 60+60 λεπτα μονο 3 ευρω οτι πρεπει για ηλικιωμενους 7 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 10:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:13 μμ Το θέμα είναι να μας πει το χωριό να δούμε αν καλύπτεται από Cosmote η θεία του. Αλλιώς κατά 99% άμα δεν έχει σήμα από βονταφον, δεν θα έχει ούτε από νόβα, άρα τζάμπα θα κάνει την αλλαγή... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 10:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:22 μμ 7 minutes ago, HEO said: το frog εχει πακετο ομιλιας με 60+60 λεπτα μονο 3 ευρω οτι πρεπει για ηλικιωμενους Η τιμή σούπερ, βέβαια ανάλογα τη χρήση, σε μερικούς φτάνουν σε άλλους όχι. Η γιαγιά μ έχει Nova 2GB+ Απεριόριστα ομιλία συμβόλαιο 17€/μήνα σε μερικές μέρες λήγει και της δίνουν το ίδιο με την ίδια τιμή. Τι άλλο προτείνετε; F2G ή να πάει Cosmote; Μικρές διαφορές στο σήμα αλλά Cosmote εκει καλύτερα λόγω παλιού ΟΤΕ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 10:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:23 μμ 34 minutes ago, kokalo said: Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους..... Επειδή θέλει μια θεία μου να αλλάξει την VF που έχει στο χωριό λόγω τραγικού σήματος, σκέφτεται να βάλει NOVA, ελπίζοντας να έχει καλύτερο σήμα. Τι προτείνετε να κάνει ώστε να πάρει μια SIM F2G για δοκιμή δικτύου ? Εννοείται όσο πιο φθηνότερα γίνεται ή και δωρεάν, ώστε μετά να κάνει φορητότητα το νούμερο της. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 11:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:06 μμ 40 minutes ago, elkons said: Η τιμή σούπερ, βέβαια ανάλογα τη χρήση, σε μερικούς φτάνουν σε άλλους όχι. Η γιαγιά μ έχει Nova 2GB+ Απεριόριστα ομιλία συμβόλαιο 17€/μήνα σε μερικές μέρες λήγει και της δίνουν το ίδιο με την ίδια τιμή. Τι άλλο προτείνετε; F2G ή να πάει Cosmote; Μικρές διαφορές στο σήμα αλλά Cosmote εκει καλύτερα λόγω παλιού ΟΤΕ. Αξίζει για τέτοιες παροχές να έχει συμβόλαιο; 🤔 Το What's up δίνει απεριόριστη ομιλία και 13.5 gb που φαντάζομαι δεν θα τα χρησιμοποιεί κιόλας, με 13. 5 ευρώ. Και μόνο λόγω τιμής, πας καρτοκινητο. Ή σε άλλον πάροχο, αν δεν έχει απαιτήσεις και από πολλά λεπτά ομιλίας. Βέβαια οι πιο μεγάλοι πολλές φορές τα προτιμάνε τα συμβόλαια θα μου πεις, αλλά με τα καρτοκινητα που έχουν αυτόματες ανανεώσεις πλέον, αξίζει νομίζω 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 11:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:08 μμ Γενικά GB είναι άχρηστα σε εκείνη Αφού είναι με πλήκτρα τηλέφωνο με 2G Ενδιαφέρον θ ήταν τόσα χρόνια να έχουν 2 συμβόλαια για ηλικιωμενους χωρίς δεδομένα δλδ ένα Unlimited ομιλία + μερικά sms ή 1000 λεπτά ομιλίας + μερικά sms Σε λογική τιμή πάντα μιλάμε και για μεγαλύτερη ευκολία. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 11:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:11 μμ 1 minute ago, elkons said: Γενικά GB είναι άχρηστα σε εκείνη Αφού είναι με πλήκτρα τηλέφωνο με 2G Α, οκ. Και πάλι, πας καρτοκινητο. Και παίρνεις εσύ τη διαχείριση αν θες από την εφαρμογή στο κινητό σου και ρυθμίζεις να μπαίνει αυτόματα το πακέτο. Εκτός και αν θέλει να πληρώνει μετρητά στο κατάστημα, εκεί αλλάζει 4 minutes ago, elkons said: Ενδιαφέρον θ ήταν τόσα χρόνια να έχουν 2 συμβόλαια για ηλικιωμενους χωρίς δεδομένα δλδ ένα Unlimited ομιλία + μερικά sms ή 1000 λεπτά ομιλίας + μερικά sms Σε λογική τιμή πάντα μιλάμε και για μεγαλύτερη ευκολία. Όντως. Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν, δεν είναι και τίποτα το δύσκολο η ταυτοποίηση. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. Πέμπτη στις 12:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:07 πμ (edited) 1 ώρα πριν, hercoulis said: Καλη χρονιά. Απο που βρηκατε αυτο το πακετο συνδεσης; Μπορειτε να μου δωσετε λεπτομεριες; Εννοω αυτο το νεο που ισχυει και για φορητοτητα. Θελω να αποφευγω οσο γινεται τα καταστηματα γιατι στην περιοχη μου ολα κανουν οτι θελουν. Ευχαριστω Edited Πέμπτη στις 12:07 πμ by spoukos 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Πέμπτη στις 12:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:23 πμ 15 minutes ago, spoukos said: Καλη χρονιά. Απο που βρηκατε αυτο το πακετο συνδεσης; Μπορειτε να μου δωσετε λεπτομεριες; Εννοω αυτο το νεο που ισχυει και για φορητοτητα. Θελω να αποφευγω οσο γινεται τα καταστηματα γιατι στην περιοχη μου ολα κανουν οτι θελουν. Ευχαριστω Να ήτανε μονό στην περιοχή σου... 3 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Πέμπτη στις 02:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:42 πμ 2 ώρες πριν, spoukos said: Καλη χρονιά. Απο που βρηκατε αυτο το πακετο συνδεσης; Μπορειτε να μου δωσετε λεπτομεριες; Εννοω αυτο το νεο που ισχυει και για φορητοτητα. Θελω να αποφευγω οσο γινεται τα καταστηματα γιατι στην περιοχη μου ολα κανουν οτι θελουν. Ευχαριστω Στο τηλέφωνο που αναγράφεται. Ζητήστε για φορητότητα και ρωτήστε τους αν είναι δωρεάν, καθώς και για τη διαδικασία που χρειάζεται για την ταυτοπροσωπία της θείας σου. Καλή χρόνια! 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Πέμπτη στις 03:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:56 πμ 1 hour ago, hercoulis said: Στο τηλέφωνο που αναγράφεται. Ζητήστε για φορητότητα και ρωτήστε τους αν είναι δωρεάν, καθώς και για τη διαδικασία που χρειάζεται για την ταυτοπροσωπία της θείας σου. Καλή χρόνια! Άμα δεν έχουμε θεία προς ταυτοπροσωπία αποκλείεται να μας το δώσουνε δηλαδή; 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Πέμπτη στις 06:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:44 πμ 😄😄😄 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 10:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:09 πμ 13 ώρες πριν, HEO said: δεν ειναι ετσι καθως λεει: αυτόματη χρέωση αξίας 3€ στην 1η ανανέωση οποιασδήποτε αξίας ανά ημερολογιακό μήνα κανω μια ανανεωση ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ, αρα θα περνει 3 ευρω τον μηνα που κανω ανανεσωση οποτε μιλαμε για 1.5 ευρω τον μηνα αναλογικα αν κανεις μια ανανεωση τον μηνα τοτε ισχυει αυτο που λες εσυ, αλλα ποιος ο λογος αν εχεις 15 GB και 1000 λεπτα;; δεν σου φτανουν τα 15 GB;;; μαλλον μιλαμε για μικρο ποσοστο χρηστων 😁 Για 15 giga και 1000 λεπτά σαφώς αξίζει είναι σούπερ. Αλλά όπως γράφει η ανακοίνωση εγγεγραμμένους στη συνδυαστική υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων και όσων λαμβάνουν προσωρινά προωθητικό bonus 15GB. Με την NOVA δεν είσαι ποτέ σίγουρος. Στην αρχή με είχαν ενημερώσει έπειδη έχω σταθερό στην εταιρεία ότι μπορώ να πάρω το bonus εάν κάνω φορητοτητα ένα καρτοκινητο μετά που ξεκίνησα την διαδικασία μου ανέφεραν ότι είναι μόνο για νέο αριθμό... Όσοι έχουν την προσφορά αυτή είναι τέλεια!!! 4 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 10:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:44 πμ (edited) 34 minutes ago, Antonio21 said: Για 15 giga και 1000 λεπτά σαφώς αξίζει είναι σούπερ. παντως εγω τον αυγουστο ενερφοποιησα το πακετο αυτο στο παλιο νουμερο της αδερφης μου (που ειναι στο δικο μου ονομα) και το εφερα απο την voda Edited Πέμπτη στις 10:44 πμ by HEO 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Πέμπτη στις 12:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:55 μμ 15 ώρες πριν, kokalo said: Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους..... Επειδή θέλει μια θεία μου να αλλάξει την VF που έχει στο χωριό λόγω τραγικού σήματος, σκέφτεται να βάλει NOVA, ελπίζοντας να έχει καλύτερο σήμα. Τι προτείνετε να κάνει ώστε να πάρει μια SIM F2G για δοκιμή δικτύου ? Εννοείται όσο πιο φθηνότερα γίνεται ή και δωρεάν, ώστε μετά να κάνει φορητότητα το νούμερο της. Έως 08/01/2025 καλή ευκαιρία για δοκιμή data είναι το Xmas Offer https://www.f2g.gr/gr/f2g/paketa/details/#/?bundleurl=christmas-offer-2024 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Πέμπτη στις 10:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:16 μμ (edited) Η ημερομήνια λήξεως υπόλοιπου δεν ανανεώθηκε όμως Edited Πέμπτη στις 10:21 μμ by Bas 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 05:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:45 πμ 7 ώρες πριν, Bas said: Η ημερομήνια λήξεως υπόλοιπου δεν ανανεώθηκε όμως Το προηγουμενο 600αρι ήταν το πρωτο σου και δεν έληξε ακόμη, στις 11 θα λήξει και θα έχεις 600 μέχρι 1/2 και θα μπαινει κάθε 1 του μηνα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. Παρασκευή στις 02:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:05 μμ 15 ώρες πριν, Bas said: Η ημερομήνια λήξεως υπόλοιπου δεν ανανεώθηκε όμως Αν δεν ανανεώσεις έως τις 11/01/2025 όλα θα μηδενιστούν. Τα 600 λεπτά και 600ΜΒ τα παίρνεις μόνο αν δεν έχει λήξει το υπόλοιπο. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Φορητότητα. Με 15€ έδωσε αυτά. 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Πολύ καλό!!! Θα σας τα δίνει κάθε μήνα πχ για 9 μήνες; 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν σε νουμερο που περασε το 2μηνο απο την τελευταια ανανεωση κ κανω επεκταση υπολοιπου με πακετα δε με αφηνει να λαβω log n win απο αλλο χρηστη. Θυμαται καποιος αν γινοταν ανεκαθεν αυτο? εχω την εντυπωση οτι κατι αλλαξαν 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 10 minutes ago, dkostas said: σε νουμερο που περασε το 2μηνο απο την τελευταια ανανεωση κ κανω επεκταση υπολοιπου με πακετα δε με αφηνει να λαβω log n win απο αλλο χρηστη. Θυμαται καποιος αν γινοταν ανεκαθεν αυτο? εχω την εντυπωση οτι κατι αλλαξαν Σε μένα συμβαίνει μετά από 3-4 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση - ανάλογα το ποσό τής ανανέωσης, 8 ή 13 δηλαδή. Είσαι σίγουρος ότι η τελευταία σου φορά ήταν πριν 2 μήνες; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος θυμάμαι έστελνα κανονικά και ας μην είχαν κάνει ανάνεωση για 2 μήνες. 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts