Bas Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 27 minutes ago, alteisei said: Κι εγω σε ευχαριστω για την ενημερωση που μας εχεις δωσει, παροτι σε αμφισβητησα στην αρχη. Οντως δεν εχουν αυτες τις sim ολα τα 4all. Μαλλον αναλογα με το απο που προμηθευεται καθε συγκεκριμενο καταστημα 4all. Αφορουν πακετα για στρατιωτικους και συγγενεις τους και μαλλον τετοιας "υφης" αφορουν οι προμηθευτες καποιων καταστηματων 4all. Αν θυμονται οσοι υπηρετησαν στρατο , πως μπορουσε κανεις να μπει και να αγορασει απο τα στρατιωτικα πρατηρια ανα την Ελλαδα σε χαμηλοτατες τιμες. Οπως ολα τα πραματα σε αυτη τη χωρα δε γνωριζει ο πελατης απο που προμηθευτηκε τα προιοντα το καθε καταστημα, και το κρατος δε το αφορα εαν το χαμηλο κοστος εχει προκυψει με "περιεργο" τροπο, παρα μονο εαν το κερδος ειναι νομιμο. Ουτε και τη μαυρη εταιρια , στην κατασταση που βρισκεται, που πανε οι sim που προοριζει για στρατιωτικους. Οπως συνεβαινε και με τα φοιτητικα της που σε μια δεκαετια πια "εκπεσαν" για τον ιδιο λογο που μπορει να συμβει και με αυτες τις sim εαν διαρρευσει ευρυτερα το "colpo". https://www.poes.gr/index.php/2019-10-19-16-24-22/3915-e-s-pe-e-kas-prosfora-kartokinitis-nova-free-2-go 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Κατά έκπληξη μου παρατήρησα ότι παρ όλο έχω την προσφορά με τα 250gb +1000 λεπτά όταν στέλνω μήνυμα UD στο 12410 μου αρνείται να την αποδεχθεί, ενώ τους προηγούμενους μήνες δεν μου έβγαζε πρόβλημα. Άλλαξε κάτι από πλευρά Wind έτσι ώστε μόνο μέσω app αποκλειστικά να ενεργοποιηθεί η προσφορά? 1 6 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 26 minutes ago, alextrela said: Κατά έκπληξη μου παρατήρησα ότι παρ όλο έχω την προσφορά με τα 250gb +1000 λεπτά όταν στέλνω μήνυμα UD στο 12410 μου αρνείται να την αποδεχθεί, ενώ τους προηγούμενους μήνες δεν μου έβγαζε πρόβλημα. Άλλαξε κάτι από πλευρά Wind έτσι ώστε μόνο μέσω app αποκλειστικά να ενεργοποιηθεί η προσφορά? Το ίδιο σε μένα 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 6 ώρες πριν, Bas said: https://www.poes.gr/index.php/2019-10-19-16-24-22/3915-e-s-pe-e-kas-prosfora-kartokinitis-nova-free-2-go Τούμπανο προσφορά. Καπου ειχα διαβάσει για προσφορά f2g για λιμενικό σώμα, έχεις κάποιες πληροφορίες για αυτό; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, alextrela said: Κατά έκπληξη μου παρατήρησα ότι παρ όλο έχω την προσφορά με τα 250gb +1000 λεπτά όταν στέλνω μήνυμα UD στο 12410 μου αρνείται να την αποδεχθεί, ενώ τους προηγούμενους μήνες δεν μου έβγαζε πρόβλημα. Άλλαξε κάτι από πλευρά Wind έτσι ώστε μόνο μέσω app αποκλειστικά να ενεργοποιηθεί η προσφορά? Το έχω ήδη γράψει στο θέμα της Q έχει κανένα δεκαήμερο. Εγώ το ενεργοποίησα μέσα από login στη σελίδα του myQ, κι εκτός του ότι έδωσε παράταση 40 μέρες αντί 30, παρέμεινε και το δώρο στην εφαρμογή (όπως γινόταν με το sms) 3 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 1 hour ago, VIPdriver said: Τούμπανο προσφορά. Καπου ειχα διαβάσει για προσφορά f2g για λιμενικό σώμα, έχεις κάποιες πληροφορίες για αυτό; δυστυχώς όχι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Τούμπανο προσφορά. Καπου ειχα διαβάσει για προσφορά f2g για λιμενικό σώμα, έχεις κάποιες πληροφορίες για αυτό; Πάντως όπως διαβάζω την προσφορά φαίνετια σαν να παίρνεις τα 200Gb μόνο την 1η φορά που κάνεις ανανέωση και όχι κάθε φορά (που κάνεις ανανέωση). Βέβαια τα 200Gb δεν εχουν ημερομηνία λήξης αλλά είναι έτσι δεν είναι τόοοσο τούμπανο. Ίσως βέβαια να το έχουν διατυπώσει ελλειπως και να εννοούν σε κάθε 1η ανανέωση του μήνα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 28 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Το έχω ήδη γράψει στο θέμα της Q έχει κανένα δεκαήμερο. Εγώ το ενεργοποίησα μέσα από login στη σελίδα του myQ, κι εκτός του ότι έδωσε παράταση 40 μέρες αντί 30, παρέμεινε και το δώρο στην εφαρμογή (όπως γινόταν με το sms) Το έκανα έτσι τότε. Και ας ελπίσουμε να μας έρθει ξανά και για 3ο σερί μήνα 😇 5 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Νοβαονλι 4 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) 5 ώρες πριν, alextrela said: Το έκανα έτσι τότε. Και ας ελπίσουμε να μας έρθει ξανά και για 3ο σερί μήνα 😇 Εμένα έχει ένα μήνα να εμφανιστεί μου έληξαν και το υπόλοιπο και ακόμα δεν έχει εμφανίσει τίποτα.Επισης τότε είχα κάνει τις ανανεωσεις σε κατάστημα με 8€ ώστε να μην αφήσω υπόλοιπο. Το είχα ενεργοποιήσει με sms δύο φορές μου το είχε βγάλει. Τώρα τίποτα και αναγκάστηκα και πήγα κόκκινη με την black Friday προσφορά για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου μέχρι τον Σεπτέμβριο Edited 5 Δεκέμβριος by Jimakos43 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Μέχρι της 7/1/25 θα μπορεί κάποιος να ενεργοποιεί πακέτο με διάρκεια για 1 ημέρα 50 γίγα ντάτα με 1.5 ευρώ. Επίσης, Φλας οφερ 100 γιγα με 0.90 και διάρκεια 2 ημέρες. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Σάββατο στις 12:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:21 πμ On 5/12/2024 at 12:28 ΠΜ, ParafronGR said: Τα flash offers επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης του υπολοιπου; απαντάω στον εαυτό μου, ΌΧΙ. αγόρασα τα 100gb με 0,90€ και το υπόλοιπο εξακολουθεί να λήγει στις 2/1 1 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 07:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:25 πμ 7 ώρες πριν, ParafronGR said: απαντάω στον εαυτό μου, ΌΧΙ. αγόρασα τα 100gb με 0,90€ και το υπόλοιπο εξακολουθεί να λήγει στις 2/1 Αφου τα 100gb λήγουν πριν από το χρηματικό υπόλοιπο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. Σάββατο στις 11:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:01 πμ (edited) Μου ήρθε η προσφορά τώρα και στα 2 νούμερα με τα 250+1000, στο 1 νούμερο πρώτη φορά μετά χρόνο και βάλε και στο δεύτερο νούμερο 3ο σερί μήνα. Και το ερώτημα είναι τι κάνουμε τώρα 😂 διότι δεν γίνεται και στα 2 το ενεργοποιήσω, αλλά από την άλλη φοβάμαι ότι αν αρνηθώ τη μία προσφορά, δεν θα μου ξαναδώθει στο 1 νούμερο, πιθανότητα θα εξακολουθησω ενεργοποίηση προσφοράς στο νούμερο που μέσα στο 24 το έχω λάβει τουλάχιστον για 6-7 μήνες. Και στο άλλο νούμερο που μου ήρθε μετά από 1 χρόνο και βάλε θα την αρνηθώ. Edit :Άσχετο αλλά με chrome από κινητό είτε στη default mobile έκδοση είτε σε desktop mode δεν μπορώ απαντήσω με τίποτα, δεν αποθηκεύεται το ότιδηποτε στο Myphone. Αυτό συμβαίνει πολλούς μήνες τώρα. Μονο με opera mini κατάφερα γράψω από κινητό τώρα. Edited Σάββατο στις 11:07 πμ by alextrela 5 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 11:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:03 πμ Just now, alextrela said: Μου ήρθε η προσφορά τώρα και στα 2 νούμερα με τα 250+1000, στο 1 νούμερο πρώτη φορά μετά χρόνο και βάλε και στο δεύτερο νούμερο 3ο σερί μήνα. Και το ερώτημα είναι τι κάνουμε τώρα 😂 διότι δεν γίνεται και στα 2 το ενεργοποιήσω, αλλά από την άλλη φοβάμαι ότι αν αρνηθώ τη μία προσφορά, δεν θα μου ξαναδώθει στο 1 νούμερο, πιθανότητα θα εξακολουθησω ενεργοποίηση προσφοράς στο νούμερο που μέσα στο 24 το έχω λάβει τουλάχιστον για 6-7 μήνες. Και στο άλλο νούμερο που μου ήρθε μετά από 1 χρόνο και βάλε θα την αρνηθώ. Δεν δίνεται με κάποια λογική η προσφορά. Οπότε κι εσύ μην προσπαθείς να λειτουργήσεις με τη λογική. Αν θες την προσφορά, διάλεξε ένα από τα δύο και παρ' την. Δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:08 πμ Αυτή με τα 7.80€ είναι μια χαρά η κάτω τραγική αν συγκρίνεις τιμή /παροχές. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. Σάββατο στις 11:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:10 πμ (edited) 10 minutes ago, cu2goup said: Δεν δίνεται με κάποια λογική η προσφορά. Οπότε κι εσύ μην προσπαθείς να λειτουργήσεις με τη λογική. Αν θες την προσφορά, διάλεξε ένα από τα δύο και παρ' την. Δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι. Ρε μπας και μου την έδωσαν διότι μου φάγανε 2 ευρώ εχθές διότι τάχα πέρασα το χρονικό όριο από το πακέτο 10 βράδυ με 8 πρωί που είχα ενεργό στο 1 νούμερο και τους έκανα μεγάλη φασαρία σε τηλεφωνική επικοινωνία αλλά και στο κατάστημα nova πήγα. 😂 Και όχι 1 φορά εχθές αλλά άλλες 2 φορές παλιότερα, θυμάμαι άνοιξη και το κατάπια, αλλά τα πήρα στο κρανίο διότι αυτό το πακέτο το χρησιμοποιώ πολύ τακτικά στο δεύτερο νούμερο και είμαι πάρα πολύ τυπικός. 5 minutes ago, elkons said: Αυτή με τα 7.80€ είναι μια χαρά η κάτω τραγική αν συγκρίνεις τιμή /παροχές. Εννοείται τραγική προσφορά που μου τη δίνουν επί μήνες τώρα στο 1 νούμερο. Edited Σάββατο στις 11:16 πμ by alextrela 6 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:15 πμ 3 minutes ago, alextrela said: πακέτο 10 βράδυ με 8 πρωί που είχα ενεργό στο 1 νούμερο και τους έκανα μεγάλη φασαρία σε τηλεφωνική επικοινωνία αλλά και στο κατάστημα nova πήγα. 😂 Και τελικά τι έγινε; Δηλαδή χωρίς να κάνεις χρήση σου έφαγε 2€ (όταν τελειώσουν τα δεδ χρεώνουν) αν κατάλαβα καλά; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. Σάββατο στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:19 πμ 1 minute ago, elkons said: Και τελικά τι έγινε; Δηλαδή χωρίς να κάνεις χρήση σου έφαγε 2€ (όταν τελειώσουν τα δεδ χρεώνουν) αν κατάλαβα καλά; Αυτό ναι. Είχα κλείσει δεδομένα 8 παρά πέντε όπως κάνω κάθε ημέρα, και τάχα έκανα χρήση data αφού πέρασε η 8 ώρα και έλαβα μήνυμα με χρέωση 2 ευρώ διότι δεν είχα δεδομένα και μου δώσανε 1gb για 1 ημέρα. 3 3 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 11:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:32 πμ 10 minutes ago, alextrela said: Αυτό ναι. Είχα κλείσει δεδομένα 8 παρά πέντε όπως κάνω κάθε ημέρα, και τάχα έκανα χρήση data αφού πέρασε η 8 ώρα και έλαβα μήνυμα με χρέωση 2 ευρώ διότι δεν είχα δεδομένα και μου δώσανε 1gb για 1 ημέρα. Ναι ουσιαστικά για να μην σε χρεώνει πρέπει να έχεις δεδομένα έστω και 100MB 24/7. Αλλιώς θα βρει ευκαιρία να σου φορέσει τη χρέωση. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Σάββατο στις 03:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:49 μμ 4 ώρες πριν, alextrela said: φοβάμαι ότι αν αρνηθώ τη μία προσφορά, δεν θα μου ξαναδώθει Δεν ισχύει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. Κυριακή στις 08:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:42 πμ Έκανε κάποιος φορητότητα σε f2g τις τελευταίες βδομάδες μέσω του σαιτ; Έχει εξυπηρετηθεί και έχει λάβει σιμ και έχει ολοκληρώθει η διαδικασία; Έκανα αίτηση για τον πατέρα μου την Δευτέρα, τον καλέσαν για τηλεφωνική επιβεβαίωση (απαράδεκτο ότι το κάνουν ακόμα αν συγκρίνεις τη διαδικασία με την αντίστοιχη της κοσμοτε και voda), αλλά δεν έλαβε κανένα sms από την εταιρία (είχα κάνει κ για τον εαυτό μου πριν μήνες και έλαβα ένα sms την ίδια μέρα). Επίσης δεν είχαμε καμία ενημέρωση μέχρι την Παρασκευή (που το θεώρησα λογικό περιθώριο για να λάβει την σιμ κρίνοντας από την μέχρι τώρα εμπειρία μου με τις φορητότητες), κάλεσα και είπαν δεν βλέπουν την αίτηση στο σύστημα, αλλά αφού έγινε τηλεφωνική επιβεβαίωση είπαν μην ανησυχείτε κτλ. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 11:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:44 πμ Στο φρογκ με καλέσανε για επιβεβαίωση. Η vf παίζει αλλιώς μπάλα ζηταει ταυτότητες κλπ 2 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί (φρογκ) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Το buy more έπρεπε να είναι για ΌΛΟΥΣ με τα 15gb... Και όποιος έχει σταθερό κινητό κ eon έπρεπε να είχε 1.000 λεπτά κ 50gb κ 1000sms... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts