Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, elkons said:

Αφού με drop μου είπαν πιο πάνω είναι 1€

Εάν ψωνίζεις από ΑΒ μπορείς να ξοδεύεις τις ανανεώσεις που κάνεις εκεί, απλά θέλει διαδικασία που δεν ξέρω. Προσωπικά με κουρασε η βονταφον και σταμάτησα να ασχολουμαι. Το κασμπακ ήταν η φθηνότερη λυση της αγοράς για συντήρηση αριθμου και την έκαψαν. 

- Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024

Σιγά μη ψωνίσω στο ΑΒ είναι πανάκριβα τα ίδια θα μπου βγουν σε άλλο σούπερ.

Βέβαια όλα ακριβά είναι για ενα πράγμα πάω και καταλήγω με ολόκληρο καρότσι. 

Η βφ το θετικό είναι βγάζει ανακοίνωση καιρό πριν να ξέρει ο κόσμος τι θα περιμένει, η Νόβα τελευταία στιγμή και εφαρμογή την ίδια μέρα, καίει κόσμο. 

Η βφ όμως καταργεί << τα καλά >> δυστυχώς 

34 minutes ago, elkons said:

Σιγά μη ψωνίσω στο ΑΒ είναι πανάκριβα τα ίδια θα μπου βγουν σε άλλο σούπερ.

Βέβαια όλα ακριβά είναι για ενα πράγμα πάω και καταλήγω με ολόκληρο καρότσι. 

Η βφ το θετικό είναι βγάζει ανακοίνωση καιρό πριν να ξέρει ο κόσμος τι θα περιμένει, η Νόβα τελευταία στιγμή και εφαρμογή την ίδια μέρα, καίει κόσμο. 

Η βφ όμως καταργεί << τα καλά >> δυστυχώς 

Έτσι όπως μας τα λες (γράφεις) μάλλον για frog σε κόβω. :classic_smile: 
Το CU για να βγει φτηνά πια έχει διαδικασία. Μάζευε κάθε Πέμπτη για ένα μήνα κωδικούς, βάλε την εφαρμογή στο κινητό και βάλε τους κωδικούς εκεί, πήγαινε στο ΑΒ (που προσωπικά το θεωρώ το χειρότερο από τα μεγάλα Σουπερ Μαρκετ) κάνε λίστα με αυτά που χρειαζεσαι εσύ και ίσως κάποιοι άλλοι γνωστοί φίλοι, η μάνα σου κλπ. ψάξε μεσα στο μαγαζί να δεις αν αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι δεν ειναι πανακριβα ώστε πραγματικά να συμφέρει να τα πάρεις απο εκει... Ουφ κουράστηκα και που τα έγραψα. Παρολα αυτά που και που το κάνω για δικούς μου λόγους κα κερδίζω κάποια χρήματα.

Άστο όπως είναι κ βάλε 13€ μια φορά το χρόνο. Εισερχόμενες θα δέχεται. 
Και που ξες, μπορεί να σκάσει το πακέτο.

😄

Προτιμώ να πληρώσω έστω και ένα 5€ πάρα να μιλάω στην εξυπηρέτηση για ένα καρτοκινητο και να μου μιλούν με τον χειρότερο τρόπο.

Η vf me το εννιάμηνο απεριόριστα  είναι πολύ καλή αν δεν πάσχει στο σήμα εκεί. Νομίζω γίνεται κ eSIM. 

Μια χαρά το σήμα τους είναι για κλήσεις ακόμα και Edge να χα πάλι γίνεται οπότε δε με απασχολεί αυτό έντονα .

Θα πω στο περί νόβα γενικά διάλογο, είναι απαράδεκτοι όσες φορές τους χρειάστηκα με έκαναν σκουπίδι κυριολεκτικά. 

Εάν είναι μάγκες ας διαδοθεί η κλήση, άλλωστε και από εμένα είναι ηχογραφημένη αλλά απαγορεύεται και δεν μπορώ να σας τη βάλω εδώ. Αφού πάνε έτσι θα πάω και εγώ νομικά. 

58 minutes ago, elkons said:

Έφαγα φραγή και έφυγε το πακέτο μαζί με ολο το δωράκι 🥰

Αν δεις μερικα post ποιο πίσω το ιδιο έπαθα και εγω.Δεν μου αρεσει να με εκβιάζουν. Αν δεν βάλεις κάρτα δεν ανοιγει φραγη.Πάρε τηλέφωνο στο 13700 και δώσε πονο. Εγώ σήμερα το απόγευμα τους στολισα με άπταιστα γαλλικα (που δεν ξερω καθόλου) και τελικά η φραγή ως δια μαγείας εξαφανίστηκε. Τώρα δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις. Δοκίμασε το άμα θες δεν χάνεις κάτι. Στη χειρότερη περίπτωση θα ξεθυμάνεις. 😉

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

1 minute ago, mips said:

Αν δεις μερικα post ποιο πίσω το ιδιο έπαθα και εγω.Δεν μου αρεσει να με εκβιάζουν. Αν δεν βάλεις κάρτα δεν ανοιγει φραγη.Πάρε τηλέφωνο στο 13700 και δώσε πονο. Εγώ σήμερα το απόγευμα τους στολισα με άπταιστα γαλλικα (που δεν ξερω καθόλου) και τελικά η φραγή ως δια μαγείας εξαφανίστηκε. Τώρα δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις. Δοκίμασε το άμα θες δεν χάνεις κάτι. Στη χειρότερη περίπτωση θα ξεθυμάνεις. 😉

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο απλώς θα κάνω μια ωραία φορητότητα. 

Μερικοί δε με πιστεύουν βέβαια ότι και να πω βέβαια δικαίωμα τους,αλλά βλέπω είμαστε σε παρόμοια περίπτωση.

Έχω ανεβάσει αναλυτικά τι έχει συμβεί στο νήμα Περι nova γενικά. 

Εάν δε με πιστεύει κάποιος οκ ας προσπεράσει, φοορυμ είμαστε.

16 ώρες πριν, gpapas640 said:

Καλό είναι να διευκρινιστεί ότι τα κολπακια με την αλλαγή APN και κλειστων δεδομένων δεν πιάνουν σε όλες τις συσκευές. Η μόνη σίγουρη μέθοδος για να μη χρεωθείς daily internet είναι (εκτός από το προφανές, να έχεις ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων) να ζητήσεις φραγή δεδομένων από την εξυπηρέτηση.

Τουλάχιστον στη δική μου συσκευή είναι αποδεδειγμένο που δεν μπορεί να περάσει ούτε ένα byte με κλειστά δεδομένα

Screenshot_20241204-043320_Termux.thumb.jpg.a78c1cab42a285f2f5b2ca350f819a4a.jpg

Και όμως μου έχει φάει υπόλοιπο πολλές φορές μετά άπω λήξη πακέτου

Δυστυχώς στο επίπεδο που το κοιτάς έχεις απομακρυνθεί πολύ από το επίπεδο που το βλέπει η εταιρεία (raw), οπότε δεν αποδεικνύεις κάτι.

Να στο πω με άλλο παράδειγμα, αν το ρούτερ σου στο σπίτι είναι συνδεδεμένο στην γραμμή μεταφέρει δεδομένα ακόμα και αν έχεις κλείσει το wifi και δεν βλέπεις κίνηση στο laptop, κάτι παρόμοιο συμβαίνει μέσα στο κινητό σου.

Δε λέω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την χρέωση, απλά ότι δεν είναι είναι απόδειξη αυτό.

Edited by spiliot

13 ώρες πριν, VIPdriver said:

Σας έφτιαξα πάλι! Θα πίνετε Starbucks και Mikel στην υγειά μου!

Κατεβάστε το padu. Δηλωστε το f2g σας. Θα πάρετε δώρο 30.000 πόντους padu και θα παιρνετε 1+1 με εξαργύρωση 300 πόντους κάθε φορά. Ισχυει και για Q και συμβολαιο.

Screenshot_20241203.thumb.jpg.e9c4179955ef55d1a58d92c469fc0cd5.jpg

Εκανα εγγραφή αλλά δεν μου ήρθαν οι 30.000 πόντοι....

Edited by pablo1

1 minute ago, pablo1 said:

Εδωσες το Νοβα νουμερο σου;

1 ώρα πριν, pablo1 said:

ηρθαν κανονικα απο νουμερο f2g

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

16 minutes ago, pablo1 said:

Τώρα ήρθε...

Πληρώνεις τον ένα καφε και έχεις άλλο ένα δώρο σωστά?

Εαν πατήσεις πάνω στην φωτογραφια της καθε προσφοράς, σου λέει αναλυτικά τι κερδίζεις.