gpapas640 Δημ. Χθες στς 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:07 μμ (edited) 10 ώρες πριν, Bas said: Παραμένει σε ισχύ το ότι εφαρμόζεται σε περίπτωση απενεργοποιημένον δεδομένον και με άκυρο APN, ενώ σε περίπτωση μη επαρκούς διαθέσιμου χρηματικού υπολοίπου για την ενεργοποίηση της απάτης Mobile Internet Daily, εφαρμόζεται κλοπή του ολόκληρου υπόλοιπου (-0.01€). Καλό είναι να διευκρινιστεί ότι τα κολπακια με την αλλαγή APN και κλειστων δεδομένων δεν πιάνουν σε όλες τις συσκευές. Η μόνη σίγουρη μέθοδος για να μη χρεωθείς daily internet είναι (εκτός από το προφανές, να έχεις ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων) να ζητήσεις φραγή δεδομένων από την εξυπηρέτηση. Edited Χθες στς 12:07 μμ by gpapas640 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:48 μμ 1 hour ago, VIPdriver said: Η κοσμοτε εχει προενεργοποιημενη την προστασια χρεωσεων. Νομίζω και η Vodafone Επίσης αν γίνεται κάτι λάθος ή Cosmote και η Vodafone επιστρέφουν πίσω Στη δική μου περίπτωση Στη Cosmote έγινε κάτι λάθος με την ανανέωση και μ την έκαναν δώρο κ επέστρεψαν υπόλοιπο πίσω, και Vodafone καταλαθως έβαλα άλλο πακέτο ρώτησα να μου το βγάλουν να μπει υπόλοιπο πάλι αλλά τελικά σαν τη Cosmote ήρθε το ποσό πίσω και έμεινε κ το προηγούμενο πακέτο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Χθες στς 01:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:07 μμ 16 minutes ago, elkons said: Νομίζω και η Vodafone Επίσης αν γίνεται κάτι λάθος ή Cosmote και η Vodafone επιστρέφουν πίσω Στη δική μου περίπτωση Στη Cosmote έγινε κάτι λάθος με την ανανέωση και μ την έκαναν δώρο κ επέστρεψαν υπόλοιπο πίσω, και Vodafone καταλαθως έβαλα άλλο πακέτο ρώτησα να μου το βγάλουν να μπει υπόλοιπο πάλι αλλά τελικά σαν τη Cosmote ήρθε το ποσό πίσω και έμεινε κ το προηγούμενο πακέτο. Ακριβώς το ίδιο έπαθε στην Cosmote η αδερφή μου και εγώ στην Vodafone και έγινε η διαδικασία που περιέγραψες πολύ σωστά. Επίσης οι άλλες δύο δίνουν επιλογή απενεργοποίησης: What's Up: MI στο 1333 Vodafone CU:Κ στο 1252 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 01:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:11 μμ 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Ακριβώς το ίδιο έπαθε στην Cosmote η αδερφή μου και εγώ στην Vodafone και έγινε η διαδικασία που περιέγραψες πολύ σωστά. Επίσης οι άλλες δύο δίνουν επιλογή απενεργοποίησης: What's Up: MI στο 1333 Vodafone CU:Κ στο 1252 Είναι πιο οργανωμένες εταιρείες Ακόμα κ σε φραγή λόγω 3 μηνών σε καρτοκινητο κ η Cosmote κ η vf μου την έβγαλαν για άλλες 30 ημέρες επειδή το ζήτησα και δεν απαίτησαν καν ανανέωση για να βγει όπως όπως Nova. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 01:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:25 μμ 11 minutes ago, elkons said: Είναι πιο οργανωμένες εταιρείες Ακόμα κ σε φραγή λόγω 3 μηνών σε καρτοκινητο κ η Cosmote κ η vf μου την έβγαλαν για άλλες 30 ημέρες επειδή το ζήτησα και δεν απαίτησαν καν ανανέωση για να βγει όπως όπως Nova. Από οργάνωση θα συμφωνήσω αλλά όσον αφορά τη φραγή, στο δικό μου δεν μπαίνει ποτέ. Και συχνά μου βάζουν και 0,01€ οπότε ανανεώνεται μόνο του. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 03:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:02 μμ 4 ώρες πριν, mips said: Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου . Αλλά θέλω να καταθέσω και την δικιά μου προσφατη εμπειρία και συγκεκριμένα το Σάββατο 30-11 χρεώθηκε η γυναίκα μου με ημερήσιο ίντερνετ 2 ευρώ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους της είπαν ότι το ποσό δεν επιστρέφεται γιατί μπήκε στο ίντερνετ και ότι έχει πρόβλημα η συσκευή και πρέπει να την ελέγξει τεχνικός. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν On 2/12/2024 at 2:25 ΜΜ, akar2015 said: Από 02/01/2025 κι εφεξής, η υπηρεσία καρτοκινητής που προσφέρει δωρεάν 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους για 30 ημέρες αυτόματα και κάθε μήνα σε συνδρομητές που συνδυάζουν τουλάχιστον ένα (1) συμβόλαιο σταθερής ή κινητής, τροποποιείται και θα εφαρμόζεται πλέον αυτόματη χρέωση αξίας 3€ στην 1η ανανέωση οποιασδήποτε αξίας ανά ημερολογιακό μήνα. Η τροποποίηση αφορά υφιστάμενους και νέους συνδρομητές όλων των προγραμμάτων FREE2GO και Q, εγγεγραμμένους στη συνδυαστική υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων και όσων λαμβάνουν προσωρινά προωθητικό bonus 15GB για 30 ημέρες. Επιπρόσθετα, οι εν λόγω συνδρομητές θα έχουν δυνατότητα απεγγραφής από την υπηρεσία καλώντας στην εξυπηρέτηση πελάτων NOVA (χρέωση 0,25€/κλήση). Οι συνδρομητές που θα έχουν ενεργοποιήσει τα ανωτέρω πακέτα πριν την τροποποίησή τους, θα μπορούν να κάνουν χρήση των υφιστάμενων διαθέσιμων παροχών τους μέχρι την κατανάλωση ή τη λήξη τους. https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-02-12-2024 Σχετικά με το παραπάνω μήνυμα θέλω να ρωτήσω. Αν γίνει η ανανέωση με 13€, παίρνει παράταση ένα μήνα; Αυτό, γιατί Αν ναι, και αν με τη χρέωση των τριών ευρώ σου δίνει παράταση για ένα μήνα, με 13€ θα μπορείς να κανείς χρήση ένα τρίμηνο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Αθήνα,3 Δεκεμβρίου Η εταιρεία αυξάνει το κόστος της υπηρεσίας Buy and more και την daily internet εξαιτίας των γεγονότων που ακολούθησαν την επιβολή στρατιωτικού νόμου στην Ν. Κορέα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση 😅😅😅😅 2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Σας έφτιαξα πάλι! Θα πίνετε Starbucks και Mikel στην υγειά μου! Κατεβάστε το padu. Δηλωστε το f2g σας. Θα πάρετε δώρο 30.000 πόντους padu και θα παιρνετε 1+1 με εξαργύρωση 300 πόντους κάθε φορά. Ισχυει και για Q και συμβολαιο. 2 6 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Θέλει να μας δηλητηριάσει η νοντ 😂😅 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Με αυτά φουσκώνουν τις τιμές και νομίζουμε ότι είναι και δωρεάν. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Εσείς τι προτείνετε έχω ένα καρτοκινητο Q και ένα F2G αλλά πλέον δε λαμβάνω το πακέτο που λένε όλοι εδώ, προτείνετε CU,Frog,What's Up ή να τα κόψω; Έχω ήδη ένα Wh αλλά δεν έχει πολλά data. Κουράστηκα με τη νοντ γενικά γιαυτό θέλω να φύγω και φανταστείτε είναι καρτοκινητο και όχι συμβόλαιο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Εσείς τι προτείνετε έχω ένα καρτοκινητο Q και ένα F2G αλλά πλέον δε λαμβάνω το πακέτο που λένε όλοι εδώ, προτείνετε CU,Frog,What's Up ή να τα κόψω; Έχω ήδη ένα Wh αλλά δεν έχει πολλά data. Κουράστηκα με τη νοντ γενικά γιαυτό θέλω να φύγω και φανταστείτε είναι καρτοκινητο και όχι συμβόλαιο Τι αναγκες ομιλιας/ίντερνετ/σμσ εχεις; 6 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Αστα ατάιστα.. αν δε δώσουν Πήγαινε βονταφον να κυνηγάς πλανήτες για τα 200 γίγα ή φρογκ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Εσείς τι προτείνετε έχω ένα καρτοκινητο Q και ένα F2G αλλά πλέον δε λαμβάνω το πακέτο που λένε όλοι εδώ, προτείνετε CU,Frog,What's Up ή να τα κόψω; Έχω ήδη ένα Wh αλλά δεν έχει πολλά data. Κουράστηκα με τη νοντ γενικά γιαυτό θέλω να φύγω και φανταστείτε είναι καρτοκινητο και όχι συμβόλαιο Πες μας τι ανάγκες επικοινωνίας έχεις και ποσα θες να ξοδεύεις. Δες τα πακέτα της frog και του CU να δεις άν κάποια σε βολεύουν. Στο CU υπάρχει και η φάση με τους κρυστάλλους που κάποιους τους βολευει αλλά δεν είναι και κάτι σπουδαίο. Μόνο για ώρα ανάγκης. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, hercoulis said: Αστα ατάιστα.. αν δε δώσουν Πήγαινε βονταφον να κυνηγάς πλανήτες για τα 200 γίγα ή φρογκ Αταιστα είναι έφαγα χτες φραγή κιόλας 2 minutes ago, VIPdriver said: Τι αναγκες ομιλιας/ίντερνετ/σμσ εχεις; Ίσα ίσα να συντηρήσω τουλάχιστον το ένα με ελάχιστα χρήματα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Το θέμα με το Padu είναι να έδινε μερικά γίγας στα κινητά Nova, αλλιώς η προσφορές είναι καθρεφτάκια για ιθαγένεις.... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 minutes ago, damianos said: Το θέμα με το Padu είναι να έδινε μερικά γίγας στα κινητά Nova, αλλιώς η προσφορές είναι καθρεφτάκια για ιθαγένεις.... Τι το ήθελαν το γρούνι 😂😂 Οπότε και τους πελάτες τους γρούνια τους αποκαλούν 😁 Μπαμπάς Γουρουνάκης,χάρηκα Πεπα! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 14 minutes ago, elkons said: Έχω ήδη ένα Wh αλλά δεν έχει πολλά data. 10 minutes ago, elkons said: Ίσα ίσα να συντηρήσω τουλάχιστον το ένα με ελάχιστα χρήματα Τελικά θες ή δεν θες δεδομένα και ομιλία; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Κυρίως data θα έλεγα αλλά να διατηρώ φτηνά το νούμερο δεν είναι κύριο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 2 minutes ago, elkons said: Κυρίως data θα έλεγα αλλά να διατηρώ φτηνά το νούμερο δεν είναι κύριο Πλέον με το drop.. το cu βγαίνει 1€ τον μήνα (μέσω της εξαργύρωσης στον ΑΒ) και έχει απεριόριστα για 9 μήνες.. Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη πρόταση για την περίπτωσή σου.. Edited 22 ώρες πριν by cu2goup 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Ευχαριστώ πολύ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 21 minutes ago, elkons said: Αταιστα είναι έφαγα χτες φραγή κιόλας Ίσα ίσα να συντηρήσω τουλάχιστον το ένα με ελάχιστα χρήματα Εάν δεν επείγει να δέχεσαι κλήσεις, άστα ανοιχτά σε μια παλια συσκευή για κανα 3μηνο μήπως και σου έρθει το 600'+600μβ για πάντα (μετά θα πρεπει να βάζεις ελάχιστη ανανέωση 8ε/2μηνο για να μην το χάσεις). Αυτό ισούται με 4ε/μηνα συντήρηση. Το ίδιο ισχυει και για what's up. Ανανεώσεις από κατάστημα. Στο φρογκ μπορείς να καταφέρεις 3,33€/μηνα για συντήρηση, βάζοντας από κατάστημα 10€ κάθε 3 μηνες (9,09€ καθαρό ποσο, με το οποίο θα αγοράζεις κάθε μήνα το πακέτο ομιλίας των 3,02€ ώστε να μην πανε χαμένα τα λεφτά - πριν λήξει ο 2ος μήνας παιρνεις το 3ο πακετο και δεν χάνεις λεφτά και έχεις και ομιλία τον 3ο μηνα και μαζευεις υπόλοιπα λεπτών ομιλίας). Μπορείς να δεις και το προαγορασμενο πακετο του cu που είναι για 1 χρόνο κ είναι σε έκπτωση. Για ιντερνετ για 1 χρονο απεριόριστο με 90€ πας στην ειδική προσφορα του φρογκ. 6 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Είμαι ανάμεσα frog/cu Nova τελείωσε από εμένα γιατί είναι απαράδεκτοι σε όλα τους. Ούτε 1€ δε θα ξανά πάρουν από εμένα έτσι για το γαμώτο, οι άχρηστοι, ούτε μια καρτοκινητη δε μπορούν να συντηρήσουν σωστά, οι ηλήθιοι. Μη πω και άλλα δε θέλω να ξεφύγω. Δεν θέλω κάτι για ένα χρόνο, να τη βγάζω φθηνά διατηρώντας το θέλω μόνο κύριο νούμερο έχω ήδη συμβόλαιο στη κοτε οπότε εκεί είμαι οκ απλώς το καρτοκινητο που θέλω να συντηρώ έστω να υπάρχει είναι συναισθηματικής αξίας. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 6 minutes ago, elkons said: Είμαι ανάμεσα frog/cu Nova τελείωσε από εμένα γιατί είναι απαράδεκτοι σε όλα τους. Ούτε 1€ δε θα ξανά πάρουν από εμένα έτσι για το γαμώτο, οι άχρηστοι, ούτε μια καρτοκινητη δε μπορούν να συντηρήσουν σωστά, οι ηλήθιοι. Μη πω και άλλα δε θέλω να ξεφύγω. Δεν θέλω κάτι για ένα χρόνο, να τη βγάζω φθηνά διατηρώντας το θέλω μόνο κύριο νούμερο έχω ήδη συμβόλαιο στη κοτε οπότε εκεί είμαι οκ απλώς το καρτοκινητο που θέλω να συντηρώ έστω να υπάρχει είναι συναισθηματικής αξίας. Το φρογκ μπορείς να το συντηρείς με 3,33€/μηνα. Το cu με 6,50€/μηνα. 5 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts