Bas Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 12 minutes ago, johnny_htc said: Ρε φίλε, αν είναι δυνατόν.. Έδωσε η Cosmote απεριόριστα για 7 μέρες, όχι 5, για λιγότερα λεφτά 😂😂😂 Αν είναι δυνατόν κάπου. Δώσε τουλάχιστον για 7 μέρες αυτά που δίνεις 😂😂😂 Το πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 04/12/2024. Το πακέτο έχει διάρκεια 5 ημέρες από την ενεργοποίησή του. Η τιμή ενεργοποίησης του πακέτου είναι 2,90€. Δεν υπάρχει μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων. Ουσιαστικά μπορεί να γίνει 12 μέρες με €5.80 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 4 minutes ago, Bas said: Το πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 04/12/2024. Το πακέτο έχει διάρκεια 5 ημέρες από την ενεργοποίησή του. Η τιμή ενεργοποίησης του πακέτου είναι 2,90€. Δεν υπάρχει μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων. Ουσιαστικά μπορεί να γίνει 12 μέρες με €5.80 Ναι βλέπω κανένας δεν έχει περιορισμό στις ενεργοποιήσεις, η Cosmote μάλλον το αφήνει να εννοηθεί. Ευρουλι το Ευρουλι είναι αυτό 😅 5 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Ρε φίλε, αν είναι δυνατόν.. Έδωσε η Cosmote απεριόριστα για 7 μέρες, όχι 5, για λιγότερα λεφτά 😂😂😂 Αν είναι δυνατόν κάπου. Δώσε τουλάχιστον για 7 μέρες αυτά που δίνεις 😂😂😂 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 25 minutes ago, elkons said: Αχαχααχ. Έλεος ρε😂😂😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Καλημερααααααα σε όλους... Θα πάω το Πάσχα ένα ταξίδι Ευρωπαϊκή Ένωση... Γερμανία Βέλγιο Γαλλία Ολλανδία... Ποίο είναι το ιδανικό πακέτο roaming σε δεδομένα για neo Free2Go να το αγοράσω πρίν πάω εξωτικό??? 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Το Πάσχα του 25 ή του 26? Γιατί αν είναι για του 25 γιατί το αφήνεις τελευταία στιγμή και ρωτάς μόλις 5 μήνες πριν φύγεις, θες να μας αγχώνεις; Αστειεύομαι φυσικά, η πρόταση μου θα ήταν να δεις κάνα μήνα πριν τι γίνεται από πακέτα γιατί τα πράγματα σε τόσους μήνες μπορεί να αλλάξουν. Όλα τα πακέτα που πληρώνεις και δεν είναι προσφορές πρέπει να έχουν τα δεδομένα ή ένα γενναιόδωρο τμήμα τους διαθέσιμο στην ΕΕ, οπότε δες πόσο θα μείνεις και τι θα χρειαστείς και βάλε αντίστοιχα. Οι προσφορές ήταν μια ζωή μπέρδεμα στην nova/wind. Άλλες δούλευαν, άλλες δε δούλευαν, άλλες λέγανε ότι δε δούλευαν αλλά δούλευαν, το γνωστό χάος. Το πακέτο είναι στάνταρ λύση. 3 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 11 ώρες πριν, damianos said: Καλημερααααααα σε όλους... Θα πάω το Πάσχα ένα ταξίδι Ευρωπαϊκή Ένωση... Γερμανία Βέλγιο Γαλλία Ολλανδία... Ποίο είναι το ιδανικό πακέτο roaming σε δεδομένα για neo Free2Go να το αγοράσω πρίν πάω εξωτικό??? Δε μας λες όμως πόσες μέρες θα πας. 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 9 minutes ago, gpapas640 said: Δε μας λες όμως πόσες μέρες θα πας. Για να ΜΗΝ με ματιασετε... 8 ημέρες μεγάλο εβδομάδα...😄 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος (edited) 29 minutes ago, damianos said: Για να ΜΗΝ με ματιασετε... 8 ημέρες μεγάλο εβδομάδα...😄 Τυχερε .Αρνί σε ποια χώρα θα ψήσεις;😂 Edited 30 Νοέμβριος by mips 2 4 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Μεχρι το Πασχα θα εχουν βγει νεα πακετα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 12 ώρες πριν, spiliot said: Το Πάσχα του 25 ή του 26? Γιατί αν είναι για του 25 γιατί το αφήνεις τελευταία στιγμή και ρωτάς μόλις 5 μήνες πριν φύγεις, θες να μας αγχώνεις; Αστειεύομαι φυσικά, η πρόταση μου θα ήταν να δεις κάνα μήνα πριν τι γίνεται από πακέτα γιατί τα πράγματα σε τόσους μήνες μπορεί να αλλάξουν. Όλα τα πακέτα που πληρώνεις και δεν είναι προσφορές πρέπει να έχουν τα δεδομένα ή ένα γενναιόδωρο τμήμα τους διαθέσιμο στην ΕΕ, οπότε δες πόσο θα μείνεις και τι θα χρειαστείς και βάλε αντίστοιχα. Οι προσφορές ήταν μια ζωή μπέρδεμα στην nova/wind. Άλλες δούλευαν, άλλες δε δούλευαν, άλλες λέγανε ότι δε δούλευαν αλλά δούλευαν, το γνωστό χάος. Το πακέτο είναι στάνταρ λύση. Η σωστή ερώτηση είναι, καθολικό ή ορθόδοξο; Γιατί εκεί που θα πάει, μπορεί να γιορτάζουν το καθολικό και να δίνουν διαφορετικές προσφορές 🤣🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος εβαλε κανεις το black friday offer 250GB να μας πει αν δινει παραταση κ ποσο? 6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, sou_d said: Η σωστή ερώτηση είναι, καθολικό ή ορθόδοξο; Γιατί εκεί που θα πάει, μπορεί να γιορτάζουν το καθολικό και να δίνουν διαφορετικές προσφορές 🤣🤣 Ultra Plot twist: φέτος το ορθόδοξο και καθολικό Πάσχα πέφτουν την ίδια ημέρα! 😂 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 8 ώρες πριν, gpapas640 said: Ultra Plot twist: φέτος το ορθόδοξο και καθολικό Πάσχα πέφτουν την ίδια ημέρα! 😂 Πολύ σωστά... Γι'αυτό πάω άλλωστε.... Ημέρα του Πάσχα θα είμαι στο Βέλγιο.... Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σάς... Εύχομαι να έχει βγάλει κάποιο πασχαλινό πακέτο για Ελλάδα αλλά και χρήση σε Ε.Ε... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος Το f2g δεν κάνει φραγή στο 3μηνο. Έτσι δεν είναι? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 14 minutes ago, GREGORYMO said: Το f2g δεν κάνει φραγή στο 3μηνο. Έτσι δεν είναι? Σε 60 ημέρες θα μηδενίζεται ότι χρήματα είχες στην κάρτα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 13 minutes ago, GREGORYMO said: Το f2g δεν κάνει φραγή στο 3μηνο. Έτσι δεν είναι? Εμένα μου έκανε στο 3μηνο Εχθές το βράδυ τσακώθηκα μαζί τους. Εκοψαν την γραμμή χωρις ειδοποίηση. Για να ενεργοποιήσουν ξανά την γραμμή θέλουν ανανέωση 3 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 3 minutes ago, damianos said: Σε 60 ημέρες θα μηδενίζεται ότι χρήματα είχες στην κάρτα... Αυτό το ξέρω.... Για φραγή εισερχομένων κλήσεων μιλάω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, mips said: Εμένα μου έκανε στο 3μηνο Εχθές το βράδυ τσακώθηκα μαζί τους. Εκοψαν την γραμμή χωρις ειδοποίηση. Για να ενεργοποιήσουν ξανά την γραμμή θέλουν ανανέωση Πες μας λίγο πόσο καιρό έχεις στο δίκτυο, αν είναι νέο νούμερο ή φορητότητα. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος (edited) 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Το f2g δεν κάνει φραγή στο 3μηνο. Έτσι δεν είναι? Έτσι ακριβώς, έχω νούμερο που έφερα από φορητότητα τον Αύγουστο ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ είχε 0.01 ευρώ κάποια στιγμή μου έβαλαν ακόμα 0.01 ευρώ Στις 60 μέρες έχασα τα 0.02 ευρώ 🙂 αλλά το τηλέφωνο δέχεται κανονικά κλήσεις και μηνύματα Το χρησιμοποιώ καθημερινά Edited 1 Δεκέμβριος by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος (edited) 3 ώρες πριν, mips said: Εμένα μου έκανε στο 3μηνο Εχθές το βράδυ τσακώθηκα μαζί τους. Εκοψαν την γραμμή χωρις ειδοποίηση. Για να ενεργοποιήσουν ξανά την γραμμή θέλουν ανανέωση αν οντως το κόψανε στους 3 μηνες, πας για καταγγελια στην εεττ: Επιπλέον διευκρινίσεις Μετά το πέρας των 4 μηνών (120 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση του υπολοίπου, ενεργοποιείται επιπλέον φραγή εισερχομένων κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων. https://www.f2g.gr/gr/f2g/support/xekinontas-sto-free2go/pia-ine-i-chroniki-diarkia-tis-free2go-kartas-mou στη πραξη, η πλειοψηφια εχει εισερχομενες και μετα τις 120 μερες Edited 1 Δεκέμβριος by kmpatra 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος (edited) 2 ώρες πριν, spiliot said: Πες μας λίγο πόσο καιρό έχεις στο δίκτυο, αν είναι νέο νούμερο ή φορητότητα. Είμαι στην σοβαρή αυτή εταιρεία 10 χρόνια περίπου. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό? Καλώ το νούμερο και η κλήση πέφτει στο κενό ούτε καλεί ούτε ακούγεται κάποιο ηχογραφημένο μήνυμα. Τιποτα είναι νεκρό. Edited 1 Δεκέμβριος by mips 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος Σου εβαλαν οντως φραγη. Δεν έχουν κανένα σχετικό μήνυμα, πάντα στη φραγή γίνεται αυτό που περιγράφεις. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 20 minutes ago, mips said: Είμαι στην σοβαρή αυτή εταιρεία 10 χρόνια περίπου. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό? Καλώ το νούμερο και η κλήση πέφτει στο κενό ούτε καλεί ούτε ακούγεται κάποιο ηχογραφημένο μήνυμα. Τιποτα είναι νεκρό. Να ρωτήσω κατι το τηλέφωνο είναι ανοικτό και συνδεδεμένο στο δίκτυο; 4 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος Πιθανό πριν λίγο καιρό να έδωσαν εντολή να ακολουθούν τα προβλεπόμενα και απλά δεν ασχολήθηκαν με εκείνα που ήδη έχουν εισερχόμενες μετά τον 3ο μηνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts