goldenboy7535 Δημ. February 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2024 31 minutes ago, Chrischal1908 said: Για το ΝΕΟ nova app by United Group έχουμε νεότερο; Το μονο που ξερω οτι εδωσε κ ο φιλος παραπανω . εχει δοθει σε ενα μερος των συνδρομητων, τωρα ποτε θα δοθει σε ολους δεν ξερω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2024 Εδώ δεν είναι ικανοί να εντάξουν τις σιμ με internet on the go με κάρτα σε μια εφαρμογή. Και αν έχεις την σιμ σε συσκευή που δεν στέλνει sms πας στα τυφλά. Το 2024😂.. τόσο μπροστά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 Κάποιες ερωτήσεις Για την υπηρεσία που δίνει 1000 λεπτά αν έχεις σταθερό στη Nova 1. πρέπει να είναι νέα sim ή γίνεται και σε υπάρχουσα; 2. παίρνεις μόνο 1000 λεπτά ή σου δίνουν και GB; Σχετικά με την ανανέωση των 8€: Στο κατάστημα μου είπαν ότι απλώς ανανεώνεται η σύνδεση χωρίς να πάρω κάποια λεπτά ή GB (απλώς θα μπουν 8€ στο λογαριασμό) και ότι δεν γίνεται rollover των υπαρχουσών (λεπτά ομιλίας-GB-sms), έτσι είναι; Ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 Υπαρχει ακομα η ανανεωση 8ε στα καταστηματα Νόβα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 (edited) 1 hour ago, apokakia said: Κάποιες ερωτήσεις Για την υπηρεσία που δίνει 1000 λεπτά αν έχεις σταθερό στη Nova 1. πρέπει να είναι νέα sim ή γίνεται και σε υπάρχουσα; 2. παίρνεις μόνο 1000 λεπτά ή σου δίνουν και GB; Σχετικά με την ανανέωση των 8€: Στο κατάστημα μου είπαν ότι απλώς ανανεώνεται η σύνδεση χωρίς να πάρω κάποια λεπτά ή GB (απλώς θα μπουν 8€ στο λογαριασμό) και ότι δεν γίνεται rollover των υπαρχουσών (λεπτά ομιλίας-GB-sms), έτσι είναι; Ευχαριστώ 1.Και σε υπάρχουσα , Πρέπει να είναι στο ίδιο ΑΦΜ σταθερό και f2g. 2.μόνο 1000 λεπτά όχι gb προϋπόθεση να ανανεώνεις τουλάχιστον κάθε 2 μήνες τον χρόνο ομιλίας 3.Ετσι είναι. Edited February 17, 2024 by Fns1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 Να ρωτήσω.. όταν λέει "από το πακέτο σου παίρνεις"... ποιο πακέτο εννοεί;; https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 (edited) 43 minutes ago, kalitexnis_g said: Να ρωτήσω.. όταν λέει "από το πακέτο σου παίρνεις"... ποιο πακέτο εννοεί;; https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ 15 ευρώ κοστίζει όταν πας ,οπότε ουσιαστικά ενεργοποιεί το large με 13,60 Edited February 17, 2024 by Fns1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 7 minutes ago, Fns1 said: 15 ευρώ κοστίζει όταν πας ,οπότε ουσιαστικά ενεργοποιεί το large με 13,60 Ρώτησα με αφορμή αυτό το δημοσίευμα.. επειδή δεν τα λέει ξεκάθαρα (τουλάχιστον για εμένα) μπορεί κάποιος να το κάνει πιο λιανά; https://techmaniacs.gr/ellada-to-pio-toympano-paketo-kartokinitis-molis-anakoinothike/?fbclid=IwAR3OCok6neYUxZZ0B-D6dg8WFpbDB7iPlIcM_pUZungw27v36T4ASydlBE0 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 55 minutes ago, kalitexnis_g said: Ρώτησα με αφορμή αυτό το δημοσίευμα.. επειδή δεν τα λέει ξεκάθαρα (τουλάχιστον για εμένα) μπορεί κάποιος να το κάνει πιο λιανά; https://techmaniacs.gr/ellada-to-pio-toympano-paketo-kartokinitis-molis-anakoinothike/?fbclid=IwAR3OCok6neYUxZZ0B-D6dg8WFpbDB7iPlIcM_pUZungw27v36T4ASydlBE0 Ουσιαστικά θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 15€ και να αγοράζεις το πρόγραμμα των 13,60 το large δηλαδή και θα παίρνεις τις παροχές του large (απεριόριστα λεπτά+2 gb +3,5 tap&getit + 500 sms + 4Χ150 lognwin) και επιπλέον 23,5 gb(αυτη είναι η έξτρα προσφορά)για τους επόμενους 12 μήνες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 Just now, Fns1 said: Ουσιαστικά θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 15€ και να αγοράζεις το πρόγραμμα των 13,60 το large δηλαδή και θα παίρνεις τις παροχές του large (απεριόριστα λεπτά+2 gb +3,5 tap&getit + 500 sms + 4Χ150 lognwin) και επιπλέον 23,5 gb(αυτη είναι η έξτρα προσφορά)για τους επόμενους 12 μήνες. Οκ σε ευχαριστώ πολύ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 2 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Ρώτησα με αφορμή αυτό το δημοσίευμα.. επειδή δεν τα λέει ξεκάθαρα (τουλάχιστον για εμένα) μπορεί κάποιος να το κάνει πιο λιανά; https://techmaniacs.gr/ellada-to-pio-toympano-paketo-kartokinitis-molis-anakoinothike/?fbclid=IwAR3OCok6neYUxZZ0B-D6dg8WFpbDB7iPlIcM_pUZungw27v36T4ASydlBE0 Δινει για 12 μηνες αυτο που δινει η βονταφονάρα για 6 μηνες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 Και τρεις μήνες το φρογκ (αυτό που δίνει η vf k η νόβα). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 47 minutes ago, VIPdriver said: Δινει για 12 μηνες αυτο που δινει η βονταφονάρα για 6 μηνες. Όπως τα είπε ο @Fns1είναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Δινει για 12 μηνες αυτο που δινει η βονταφονάρα για 6 μηνες. Άρα μόλις τελειώσει η προσφορά της Vodafone πάμε για έναν μήνα Nova και επιστρέφουμε Vodafone χωρις να χάσουμε τίποτα.. 😉😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 7 ώρες πριν, Fns1 said: 1.Και σε υπάρχουσα , Πρέπει να είναι στο ίδιο ΑΦΜ σταθερό και f2g. 2.μόνο 1000 λεπτά όχι gb προϋπόθεση να ανανεώνεις τουλάχιστον κάθε 2 μήνες τον χρόνο ομιλίας 3.Ετσι είναι. Η ενεργοποίηση για τα 1000 λεπτά σε υπάρχουσα sim γίνεται μόνο στα καταστήματα της Nova? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 4 minutes ago, apokakia said: Η ενεργοποίηση για τα 1000 λεπτά σε υπάρχουσα sim γίνεται μόνο στα καταστήματα της Nova? Και μέσω της φόρμας επικοινωνίας 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 3 minutes ago, aektzhs 1 said: Και μέσω της φόρμας επικοινωνίας που μπορώ να την βρω; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. February 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2024 9 minutes ago, apokakia said: που μπορώ να την βρω; https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/forma-epikoinonias Γράφεις αναλυτικά τα στοιχεία σου και το αίτημα, σου απαντούν σε λίγες ημέρες στο mail που δηλώνεις. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojonakis Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 Έχω 2 νούμερα free2go που χρησιμοποιώ για data, με ενδιαφέρει το "unlimited week 6€" όμως μου το εμφανίζει μόνο στο νούμερο που έχω υπόλοιπο 5,5€ ενώ στο άλλο που έχω 18€ δεν μου το εμφανίζει καθόλου. Υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί το συγκεκριμένο πακέτο κ στο άλλο νούμερο, αν δεν γίνεται υπάρχει τρόπος να μεταφέρω χρηματικό υπόλοιπο από το ένα στο άλλο; 2 Παράθεση Όσο εξελισσόμαστε τόσο πιο πολύ τρέχουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 1 minute ago, Jojonakis said: Έχω 2 νούμερα free2go που χρησιμοποιώ για data, με ενδιαφέρει το "unlimited week 6€" όμως μου το εμφανίζει μόνο στο νούμερο που έχω υπόλοιπο 5,5€ ενώ στο άλλο που έχω 18€ δεν μου το εμφανίζει καθόλου. Υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί το συγκεκριμένο πακέτο κ στο άλλο νούμερο, αν δεν γίνεται υπάρχει τρόπος να μεταφέρω χρηματικό υπόλοιπο από το ένα στο άλλο; Δυστυχώς τίποτα από τα 2 δεν γίνεται.. 😞 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2024 6 ώρες πριν, Jojonakis said: Έχω 2 νούμερα free2go που χρησιμοποιώ για data, με ενδιαφέρει το "unlimited week 6€" όμως μου το εμφανίζει μόνο στο νούμερο που έχω υπόλοιπο 5,5€ ενώ στο άλλο που έχω 18€ δεν μου το εμφανίζει καθόλου. Υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί το συγκεκριμένο πακέτο κ στο άλλο νούμερο, αν δεν γίνεται υπάρχει τρόπος να μεταφέρω χρηματικό υπόλοιπο από το ένα στο άλλο; Στείλε από αυτό που δεν το εμφανίζει, OLD στο 1264 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popular Post kmpatra Δημ. February 19, 2024 Popular Post Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2024 (edited) Καλημέρα. Για κάντε μια (δωρεάν) δοκιμή, μηνυμα 31 στο 12410. Εμενα χτες μου απαντησε: ΣYΓXAPHTHPIA! EΓΓPAΦHKEΣ ΣTHN ΠPOΣΦOPA ΠOY ΘA ΣOY ΔINEI KAΘE 1H TOY MHNA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 600MB. MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΠPΩTO ΔΩPO KIOΛAΣ! Προφανώς βολεύει όσους έχουν ανάγκη αρκετή ομιλία. Δοκιμάστηκε σε 2 αριθμούς, νέο και παλιό f2g και το έδωσε και στα δυο,τα οποία έχουν κάνει ανανέωση μέσα στο δίμηνο. Ο κωδικός δοκιμάστηκε τυχαία μεταξύ άλλων, δεν είχε έρθει κάποιο μήνυμα. Φυσικά δεν ξέρω αν θα το πάρουν όλοι και υπό ποιες προϋποθέσεις. Απο παλιότερα ποστ που έψαξα,επι wind συνήθως ο κωδικός έδινε δωρεάν παροχές για 6 μήνες. Ως είθισται,αν κάποιος το βάλει σήμερα,θα πάρει τα λεπτά τώρα,και ξανά, όπως το γράφει κιόλας, την 1η Μαρτίου. Οπότε αν είναι 6μηνη θεωρητικά θα μπουν 6 δόσεις, 1 τώρα και οι επόμενες 5 καθε πρώτη του μήνα. Άγνωστο μέχρι πότε θα επιτρέπει ενεργοποίηση. Οπως έγινε και σε άλλη περίπτωση μπορεί να την κόψουν οποτεδήποτε. Άγνωστο αν και αυτή είναι για 6 μήνες ή λιγότερο. Δεν γνωρίζω αν δίνει παράταση υπολοίπου,το πιθανότερο είναι όχι οπως συμβαίνει σε τέτοιες προσφορές. Το δικό μου υπόλοιπο έληγε στις 23/3 οπότε σε αυτό θα ήθελα κάποιο feedback,αν δίνει παράταση τουλάχιστον την πρώτη φορά,σε υπόλοιπα που λήγουν σε λιγότερο από 30 μερες. Update ΔΕΝ δίνει παράταση με την ενεργοποίηση Edited February 19, 2024 by kmpatra 3 22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. February 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2024 17 minutes ago, kmpatra said: Καλημέρα. Για κάντε μια (δωρεάν) δοκιμή, μηνυμα 31 στο 12410. Εμενα χτες μου απαντησε: ΣYΓXAPHTHPIA! EΓΓPAΦHKEΣ ΣTHN ΠPOΣΦOPA ΠOY ΘA ΣOY ΔINEI KAΘE 1H TOY MHNA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 600MB. MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΠPΩTO ΔΩPO KIOΛAΣ! Προφανώς βολεύει όσους έχουν ανάγκη αρκετή ομιλία. Δοκιμάστηκε σε 2 αριθμούς, νέο και παλιό f2g και το έδωσε και στα δυο,τα οποία έχουν κάνει ανανέωση μέσα στο δίμηνο. Ο κωδικός δοκιμάστηκε τυχαία μεταξύ άλλων, δεν είχε έρθει κάποιο μήνυμα. Φυσικά δεν ξέρω αν θα το πάρουν όλοι και υπό ποιες προϋποθέσεις. Απο παλιότερα ποστ που έψαξα,επι wind συνήθως ο κωδικός έδινε δωρεάν παροχές για 6 μήνες. Ως είθισται,αν κάποιος το βάλει σήμερα,θα πάρει τα λεπτά τώρα,και ξανά, όπως το γράφει κιόλας, την 1η Μαρτίου. Οπότε αν είναι 6μηνη θεωρητικά θα μπουν 6 δόσεις, 1 τώρα και οι επόμενες 5 καθε πρώτη του μήνα. Άγνωστο μέχρι πότε θα επιτρέπει ενεργοποίηση. Οπως έγινε και σε άλλη περίπτωση μπορεί να την κόψουν οποτεδήποτε. Άγνωστο αν και αυτή είναι για 6 μήνες ή λιγότερο. Δεν γνωρίζω αν δίνει παράταση υπολοίπου,το πιθανότερο είναι όχι οπως συμβαίνει σε τέτοιες προσφορές. Το δικό μου υπόλοιπο έληγε στις 23/3 οπότε σε αυτό θα ήθελα κάποιο feedback,αν δίνει παράταση τουλάχιστον την πρώτη φορά,σε υπόλοιπα που λήγουν σε λιγότερο από 30 μερες. Update ΔΕΝ δίνει παράταση με την ενεργοποίηση Δουλεύει και σε 2 κινητά που δοκίμασα.Θανκς!. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2024 21 minutes ago, kmpatra said: Καλημέρα. Για κάντε μια (δωρεάν) δοκιμή, μηνυμα 31 στο 12410. Εμενα χτες μου απαντησε: ΣYΓXAPHTHPIA! EΓΓPAΦHKEΣ ΣTHN ΠPOΣΦOPA ΠOY ΘA ΣOY ΔINEI KAΘE 1H TOY MHNA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 600MB. MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΠPΩTO ΔΩPO KIOΛAΣ! Προφανώς βολεύει όσους έχουν ανάγκη αρκετή ομιλία. Δοκιμάστηκε σε 2 αριθμούς, νέο και παλιό f2g και το έδωσε και στα δυο,τα οποία έχουν κάνει ανανέωση μέσα στο δίμηνο. Ο κωδικός δοκιμάστηκε τυχαία μεταξύ άλλων, δεν είχε έρθει κάποιο μήνυμα. Φυσικά δεν ξέρω αν θα το πάρουν όλοι και υπό ποιες προϋποθέσεις. Απο παλιότερα ποστ που έψαξα,επι wind συνήθως ο κωδικός έδινε δωρεάν παροχές για 6 μήνες. Ως είθισται,αν κάποιος το βάλει σήμερα,θα πάρει τα λεπτά τώρα,και ξανά, όπως το γράφει κιόλας, την 1η Μαρτίου. Οπότε αν είναι 6μηνη θεωρητικά θα μπουν 6 δόσεις, 1 τώρα και οι επόμενες 5 καθε πρώτη του μήνα. Άγνωστο μέχρι πότε θα επιτρέπει ενεργοποίηση. Οπως έγινε και σε άλλη περίπτωση μπορεί να την κόψουν οποτεδήποτε. Άγνωστο αν και αυτή είναι για 6 μήνες ή λιγότερο. Δεν γνωρίζω αν δίνει παράταση υπολοίπου,το πιθανότερο είναι όχι οπως συμβαίνει σε τέτοιες προσφορές. Το δικό μου υπόλοιπο έληγε στις 23/3 οπότε σε αυτό θα ήθελα κάποιο feedback,αν δίνει παράταση τουλάχιστον την πρώτη φορά,σε υπόλοιπα που λήγουν σε λιγότερο από 30 μερες. Update ΔΕΝ δίνει παράταση με την ενεργοποίηση Σε 2 αριθμούς που έστειλα ενεργοποιήσει κανονικά η προσφορά. Ευχαριστώ. 3 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2024 38 minutes ago, kmpatra said: Καλημέρα. Για κάντε μια (δωρεάν) δοκιμή, μηνυμα 31 στο 12410. Εμενα χτες μου απαντησε: ΣYΓXAPHTHPIA! EΓΓPAΦHKEΣ ΣTHN ΠPOΣΦOPA ΠOY ΘA ΣOY ΔINEI KAΘE 1H TOY MHNA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 600MB. MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΠPΩTO ΔΩPO KIOΛAΣ! Προφανώς βολεύει όσους έχουν ανάγκη αρκετή ομιλία. Δοκιμάστηκε σε 2 αριθμούς, νέο και παλιό f2g και το έδωσε και στα δυο,τα οποία έχουν κάνει ανανέωση μέσα στο δίμηνο. Ο κωδικός δοκιμάστηκε τυχαία μεταξύ άλλων, δεν είχε έρθει κάποιο μήνυμα. Φυσικά δεν ξέρω αν θα το πάρουν όλοι και υπό ποιες προϋποθέσεις. Απο παλιότερα ποστ που έψαξα,επι wind συνήθως ο κωδικός έδινε δωρεάν παροχές για 6 μήνες. Ως είθισται,αν κάποιος το βάλει σήμερα,θα πάρει τα λεπτά τώρα,και ξανά, όπως το γράφει κιόλας, την 1η Μαρτίου. Οπότε αν είναι 6μηνη θεωρητικά θα μπουν 6 δόσεις, 1 τώρα και οι επόμενες 5 καθε πρώτη του μήνα. Άγνωστο μέχρι πότε θα επιτρέπει ενεργοποίηση. Οπως έγινε και σε άλλη περίπτωση μπορεί να την κόψουν οποτεδήποτε. Άγνωστο αν και αυτή είναι για 6 μήνες ή λιγότερο. Δεν γνωρίζω αν δίνει παράταση υπολοίπου,το πιθανότερο είναι όχι οπως συμβαίνει σε τέτοιες προσφορές. Το δικό μου υπόλοιπο έληγε στις 23/3 οπότε σε αυτό θα ήθελα κάποιο feedback,αν δίνει παράταση τουλάχιστον την πρώτη φορά,σε υπόλοιπα που λήγουν σε λιγότερο από 30 μερες. Update ΔΕΝ δίνει παράταση με την ενεργοποίηση Σε ευχαριστώ φίλε! 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts