kmpatra Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 (edited) Το θέμα που εγείρεται πολλές φορές είναι ότι τα νούμερα των κινητών μπαίνουν ως ταυτοποίηση στο gov και στις τράπεζες, και αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας για το κατάστημα. Γιατί δεν ξέρει κατά πόσο η μεταβίβαση γίνεται με τη θέληση του ιδιοκτήτη. Κατά καιρούς αναφερεται πως λειτουργούν κάποιες επιπλέον δικλείδες όπως τηλεφώνημα στον αριθμό και ταυτοποίηση του κατόχου και επιβεβαίωση, ή καθυστέρηση μεγάλη στην αλλαγή sim/παρόχου κλπ Edited December 28, 2023 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Εάν είναι μόνο προς ΌΦΕΛΟΣ μας... Δεκτό Να εκλείψουν και οι λαμογιες και οι κουτοπονηριες. Εμείς ΔΕΝ θα πάθουμε και κάτι να ΜΗΝ μπορούμε να στέλνουμε sms για 4 ώρες... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 σε ποιο νόμο πατάει το κατάστημα και το απαγορεύει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 6 minutes ago, hercoulis said: σε ποιο νόμο πατάει το κατάστημα και το απαγορεύει; Δεν είπα ποτέ ότι τον απαγορεύει το κατάστημα.... Αυτό την ζήτησε την εξουσιοδότηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 15 minutes ago, damianos said: Εάν είναι μόνο προς ΌΦΕΛΟΣ μας... Δεκτό Να εκλείψουν και οι λαμογιες και οι κουτοπονηριες. Εμείς ΔΕΝ θα πάθουμε και κάτι να ΜΗΝ μπορούμε να στέλνουμε sms για 4 ώρες... Αν είναι τέσσερις ώρες καλά είσαι. Έχει ακουστεί για μέρες ολόκληρες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 18 minutes ago, kmpatra said: Αν είναι τέσσερις ώρες καλά είσαι. Έχει ακουστεί για μέρες ολόκληρες. Εκτός κλοπής κάθε πότε αλλάζουμε SIM??? Αντικειμενικά εγώ την είχα από το 2009 και άλλαξα λόγω 5G. Πάμε ΠΆΛΙ το 2030 με το 6G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 19 minutes ago, damianos said: Εκτός κλοπής κάθε πότε αλλάζουμε SIM??? Αντικειμενικά εγώ την είχα από το 2009 και άλλαξα λόγω 5G. Πάμε ΠΆΛΙ το 2030 με το 6G. Η sim του 2009 έπιανε 4g???? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 15 minutes ago, aektzhs 1 said: Η sim του 2009 έπιανε 4g???? Μάλλον εννοεί ότι επειδή δεν έπιανε 5g, άλλαξε sim 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 (edited) 26 minutes ago, aektzhs 1 said: Η sim του 2009 έπιανε 4g???? Συγγενικό πρόσωπο που από το 2009 έχει την ίδια κάρτα έχει και 5G και volte και vowifi χωρίς πρόβλημα. Και η σύντροφος μέχρι πριν λίγο καιρό είχε την ίδια κάρτα από το 2007 και τα είχε όλα, χωρίς προβλήματα. Να φανταστείτε την ειχε κόψει δυο φορές, για να την κάνει micro και nanο Απλα τη γρατσούνισε ενώ την έβγαζε από το κιμητο, σταμάτησε να λειτουργει και αναγκάστηκε να αλλάξει Edited December 28, 2023 by panos.k2 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Αυτή η ιστορία που σε άφηνε μετά το δίμηνο και με ληγμένο υπόλοιπο να δέχεσαι κλήσεις ισχύει ακόμα;;; το έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα;;;Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Flash week 1 εβδομάδα unlimited GB 2,5€ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 (edited) Οκ Edited December 29, 2023 by hercoulis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 17 ώρες πριν, HEO said: Αυτή η ιστορία που σε άφηνε μετά το δίμηνο και με ληγμένο υπόλοιπο να δέχεσαι κλήσεις ισχύει ακόμα;;; το έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα;;; Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk το ειχα ατάιστο για μηνες (από το καλοκαίρι) μέχρι που εμφανιστηκε το 84 και δεχόταν κλήσεις κανονικά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 To είναι το 84; :(Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 επειδή θέλω να έχω το νούμερο μόνο για επιβεβαίωση sms από τράπεζα. σπάνια μιλάμε από αυτό σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούμε data. τι προτείνετε γιατί εγώ δεν βγάζω άκρη πάντα για κάτι οικονομικό ευχαριστώ πολύ 2 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 4 minutes ago, varajohn said: επειδή θέλω να έχω το νούμερο μόνο για επιβεβαίωση sms από τράπεζα. σπάνια μιλάμε από αυτό σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούμε data. τι προτείνετε γιατί εγώ δεν βγάζω άκρη πάντα για κάτι οικονομικό ευχαριστώ πολύ Vodafone cu με cashback. Θα το συντηρείς με 0,10/3μηνο αγοράζοντας μια σαλτσα του ενός ευρού. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 13 minutes ago, varajohn said: επειδή θέλω να έχω το νούμερο μόνο για επιβεβαίωση sms από τράπεζα. σπάνια μιλάμε από αυτό σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούμε data. τι προτείνετε γιατί εγώ δεν βγάζω άκρη πάντα για κάτι οικονομικό ευχαριστώ πολύ Vodafone CU με CU Cashback. Ότι είπε δηλαδή και ο φίλος @VIPdriver 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 1 ώρα πριν, varajohn said: επειδή θέλω να έχω το νούμερο μόνο για επιβεβαίωση sms από τράπεζα. σπάνια μιλάμε από αυτό σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούμε data. τι προτείνετε γιατί εγώ δεν βγάζω άκρη πάντα για κάτι οικονομικό ευχαριστώ πολύ Βάσει του νόμου όλες οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να επιτρέπουν ΣΜΣ ακόμη και με μηδενικό υπόλοιπο μέχρι να λήξει ο αριθμός. Οπότε μπορείς να έχεις και το cash back και να αγοράζεις μία σάλτσα κάθε χρόνο ή νόβα και στους 13 μήνες που γίνεται διακοπή να ζητήσεις ενεργοποίηση όπου παίρνεις άλλον ένα χρόνο εισερχόμενα σμς και συνεχίζεις. Αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρείες. 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 6 minutes ago, dimitroula10 said: Βάσει του νόμου όλες οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να επιτρέπουν ΣΜΣ ακόμη και με μηδενικό υπόλοιπο μέχρι να λήξει ο αριθμός. Οπότε μπορείς να έχεις και το cash back και να αγοράζεις μία σάλτσα κάθε χρόνο ή νόβα και στους 13 μήνες που γίνεται διακοπή να ζητήσεις ενεργοποίηση όπου παίρνεις άλλον ένα χρόνο εισερχόμενα σμς και συνεχίζεις. Αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρείες. Όμως το ολοένα και αυξανόμενο κόστος της ελάχιστης ανανέωσης θα περάσει και σε αυτόν που θέλει συντήρηση. Άλλο να δίνεις 13 ευρώ τον χρόνο και άλλο 4 ευρώ τον χρόνο. Αυτά τα 9-10 ευρώ που γλιτώνεις τον χρόνο μπορεί να μην είναι πολλά,αλλά όλο και κάπου θα πάνε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Υπάρχει πακέτο ομιλίας μέχρι 8.5 €; Παλιό f2go 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 3 ώρες πριν, HEO said: To είναι το 84; 😞 Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Το 94 sorry. Η προσφορά με τα απεριόριστα για τρεις μήνες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Το 94 sorry. Η προσφορά με τα απεριόριστα για τρεις μήνεςΑ ναι το θυμάμαι αυτό!Σε κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι μου ξέφυγε κάτι :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 47 minutes ago, Flipflames said: Υπάρχει πακέτο ομιλίας μέχρι 8.5 €; Παλιό f2go Όχι στο παλιό Free2go 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 6 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Όμως το ολοένα και αυξανόμενο κόστος της ελάχιστης ανανέωσης θα περάσει και σε αυτόν που θέλει συντήρηση. Άλλο να δίνεις 13 ευρώ τον χρόνο και άλλο 4 ευρώ τον χρόνο. Αυτά τα 9-10 ευρώ που γλιτώνεις τον χρόνο μπορεί να μην είναι πολλά,αλλά όλο και κάπου θα πάνε Αυτό λέω. Ότι το F2G αν δεν βάζει φραγή στο τρίμηνο βγαίνει τελείως δωρεάν. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 4 minutes ago, dimitroula10 said: Αυτό λέω. Ότι το F2G αν δεν βάζει φραγή στο τρίμηνο βγαίνει τελείως δωρεάν. Αν το θέλει όμως μόνο για sms εφόσον ισχύει αυτό που είπες τότε και πάλι συμφέρει το Vodafone CU αφού με το CU Cashback θα βγει 1-2 ευρώ το χρόνο συγκριτικά με το 13 ευρώ τον χρόνο του Free2go. Απλή λογική 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts