CoyoteD Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Πριν έγραψε 31 ο φίλος. Εμένα πριν δύο έτη μυ έκανε αυτό με την ώρα. Γι αυτό το είπα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 30 μέρες μετά = 31 ημέρες μαζί με την τρέχουσα. Το ίδιο ισχύει με το 7ημερο πάσο. Αν το πάρεις 00:01 διαρκεί 8 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Σύμφωνοι, αλλαγές προς το θετικό Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Καλησπέρα μια ερώτηση. Στο καρτοκινητο μου κάθε φορά που τελειώνουν τα mb τραβάει 1.5 ευρώ gia 50mb. Αυτό γινεται αυτόματα. Μπορώ νά τό απενεργοποιησω αυτό? Και όταν τελειώνουν τα mb απλά να μήν μπαίνω και να μην τραβάει από μόνο του λεφτά από το υπόλοιπο του myf2go?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Μπορείς να κλείνεις τα data από την συσκευή σου όταν σου τελειώσουν τα ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 ..... Το ξέρω αυτό απλά καμία φορά συμβαίνει κατά λάθος μπορεί να κατεβάζω κάτι ή να κάνω αναβαθμίσεις στο στορ που γίνονται και ψιλοκαβατζωτα και αντί για wifi να έχω δεδομένα ή πρόσφατα τα είχα και τα δύο ανοιχτά έχασε το σήμα το WiFi λόγω ρουτερ και συνέχισε από δεδομένα. Σε what's up δεν το κάνει πάντως ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρώτησαν και στην εξυπηρέτηση. Δεν απενεργοποιειται. Case closed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 για τι κινητο μιλαμε? μπορεις να το ρυθμισεις με πλανο δεδομενων,δηλ. να του πεις στα ποσα mb να κλεινει αυτοματα τα data στον κυκλο της τιμολόγησης. Βαζεις καλου κακου λιγο πιο κατω το οριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Galaxy S7 Χμμμ καλή ιδέα. Μετά από ψάξιμο. Ναι έστω το έκανα έτσι. Έχει επιλογή ορίου αλλά αντίστροφα. Να κλείσει όταν πιάσω το όριο που επιλέγω. Πχ έχω υπόλοιπο τώρα 1gbκαι 950mb. Έβαλα όριο 1. 9 Αν τα πιάσω κλείνει μόνο Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Το ότι εχεις κλειστά δεδομένα δεν σημαίνει οτι η windαρα μας δεν θα χρεώσει το daily !!! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Το ότι εχεις κλειστά δεδομένα δεν σημαίνει οτι η windαρα μας δεν θα χρεώσει το daily !!! Sent from my MI 8 using Tapatalk Εγώ με κλειστά δεδομένα δεν έχω χρεωθεί ποτέ μου όλα τα χρόνια. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Galaxy S7 Χμμμ καλή ιδέα. Μετά από ψάξιμο. Ναι έστω το έκανα έτσι. Έχει επιλογή ορίου αλλά αντίστροφα. Να κλείσει όταν πιάσω το όριο που επιλέγω. Πχ έχω υπόλοιπο τώρα 1gbκαι 950mb. Έβαλα όριο 1. 9 Αν τα πιάσω κλείνει μόνο Θενκς ναι αυτο εννοουσα και στο xiaomi ετσι δουλευει. Ουτε εμενα με εχει χρεωσει ποτε με κλειστα δεδομενα αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα συσκευης και ισως καποιων ρυθμισεων εφαρμογων. Παλαιοτερα ειχαν συζητηθει αυτα εκτενως στο φορουμ,αλλα δεν εχει βγει ξεκαθαρη ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Πάμε για 3000 μηνύματα αδέρφια Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Χα χα χα δικό μου το νουμεράκι 3.000 :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Πάμε για 3000 μηνύματα αδέρφια 3000 σελίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Έλα ντε, στα 50.000 Τώρα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Εγώ με κλειστά δεδομένα δεν έχω χρεωθεί ποτέ μου όλα τα χρόνια. Εμενα με 1.5gb data και με εχει χρεωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 είναι δυνατόν;; βγάζω screenshot μέσα στην εφαρμογή f2g και βγαίνει μαύρη; δεν επιτρέπεται;; παλιά έβγαινε κανονικά! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 αυτό το "Ιστορικό Συναλλαγών" που έχει πάει στο νέο site? αν πατήσεις το μπλε κουμπάκι..... ΕΛΕΟΣ εφαγα μία μέρα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 είναι δυνατόν;; βγάζω screenshot μέσα στην εφαρμογή f2g και βγαίνει μαύρη; δεν επιτρέπεται;; παλιά έβγαινε κανονικά! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Δυστυχώς έχει αναφερθεί, το καινούργιο περιβάλλον της εφαρμογής μαζι με την τελευταία ενημέρωση, έφερε και κι αυτό δηλαδή να μην επιτρέπεται η λήψη screen shot. :( Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Δυστυχώς έχει αναφερθεί, το καινούργιο περιβάλλον της εφαρμογής μαζι με την τελευταία ενημέρωση, έφερε και κι αυτό δηλαδή να μην επιτρέπεται η λήψη screen shot. :(τα ίδια και στην Πειραιώς. παλιά δεν έβγαινε καθόλου. τώρα βγαίνει το screenshot αλλά μαύρο! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Ναι πλέον δεν έχει screenshot η εφαρμογή. Σε συνομιλία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι άλλαξαν την πολιτική τούς στο θέμα. Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 τι μου είπαν εκεί στην wind? μετά λέει το update της εφαρμογής δεν δουλεύουν τα widget? τους έστειλα μήνυμα γιατί και στο δικό μου και στην γυναίκας τα widgets δεν φαίνονται πχ μηνύματα λεπτά ενώ μέσα στην εφαρμογή φαίνονται κανονικά! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 (edited) Έκοψαν δηλαδή τα widgets; Edit Μόλις δοκίμασα και δουλεύουν κανονικά. Edited October 20, 2020 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Τα widget λειτουργούν αλλά έχουν θέματα. Π.χ. λένε αλλά αντί άλλων εδώ είναι μηνύματα και λένε 20 ΜΒ.... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Τα widget λειτουργούν αλλά έχουν θέματα. Π.χ. λένε αλλά αντί άλλων εδώ είναι μηνύματα και λένε 20 ΜΒ.... Sent from my Redmi 7 using Tapatalkαυτό ακριβώς! λένε αλλά αντί άλλων! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts