CoyoteD Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Το πήρα εγώ πριν 2 μήνες στα 13,50 ευρώ 1000 λεπτά προς wind 600 προς όλους 100 sms 3,5 gb και 8 ευρώ υπόλοιπο που όμως δεν είναι για αγορά κάποιου πακέτου Αυτό θα το σκεφτόμουν σοβαρά Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3650 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Στείλε ΥΠ στο 1285 και θα σου πει τι έχεις για Ε.Ε.Μου έβγαλε αυτό AΠO TO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠAKETO EXETE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ 17 ΩPEΣ , 37 ΛEΠTA KAI 35 ΔEYTEPOΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, ΠOY ΛHΓOYN 16/11/2019 KAI 1.245,38 MB ΠOY ΛHΓOYN 16/11/2019 ΠOY MΠOPOYN NA KATANAΛΩΘOYN ΣTHN EΛΛAΔA H KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (AΠO EE ΠPOΣ EE) XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH Αλλά είχα διαβάσει ότι το φοιτητικό/προσφορά δεν έχει τα δεδομένα στο εξωτερικό. Εδώ λέει ότι ισχύουν. Ποια είναι η αλήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Μου έβγαλε αυτό AΠO TO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠAKETO EXETE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ 17 ΩPEΣ , 37 ΛEΠTA KAI 35 ΔEYTEPOΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, ΠOY ΛHΓOYN 16/11/2019 KAI 1.245,38 MB ΠOY ΛHΓOYN 16/11/2019 ΠOY MΠOPOYN NA KATANAΛΩΘOYN ΣTHN EΛΛAΔA H KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (AΠO EE ΠPOΣ EE) XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH Αλλά είχα διαβάσει ότι το φοιτητικό/προσφορά δεν έχει τα δεδομένα στο εξωτερικό. Εδώ λέει ότι ισχύουν. Ποια είναι η αλήθεια; Προτιμότερο να κανεις μια ερωτηση στο τσατ. Καλύτερα μη το ρισκάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Υπάρχουν πακέτα της F2G που δε φαίνονται στο σαιτ ή το app? Ενδιαφερομαι για πακέτο sms (μονο) και βρισκω μονο στα smart combo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Για δοκίμασε μήπως υπάρχει κάτι στο 1265. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Επειδή ηθελα να στείλω λίγα, ενεργοποιησα το EU Talk & SMS & Data. Τελικά με χρεωσε απο την κάρτα... Τραγική Wind once again... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Επειδή ηθελα να στείλω λίγα, ενεργοποιησα το EU Talk & SMS & Data. Τελικά με χρεωσε απο την κάρτα... Τραγική Wind once again... Αν δεν είσαι σε περιαγωγή σωστά σε χρέωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Αν δεν είσαι σε περιαγωγή σωστά σε χρέωσε. Έκανα ερώτηση στο messenger και μου ειπαν οτι ισχύει και εντός Ελλαδας. Επίσης, μου φαίνεται χαζό, ακόμα και που υπάρχει το συγκεκριμένο πακέτο, δεδομένου οτι μιλάμε για ΕΕ, πόσο μάλλον να μην ισχύει και στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Έκανα ερώτηση στο messenger και μου ειπαν οτι ισχύει και εντός Ελλαδας. Επίσης, μου φαίνεται χαζό, ακόμα και που υπάρχει το συγκεκριμένο πακέτο, δεδομένου οτι μιλάμε για ΕΕ, πόσο μάλλον να μην ισχύει και στην Ελλάδα. Κάθε πακέτο έχει περιγραφή χρήσης, όσο χαζό κι αν είναι. Από τη στιγμή που σου είπαν άλλο πράγμα στο messenger, φαντάζομαι έχεις ήδη ζητήσει αποζημίωση, αφού αυτοί φταίνε για την παρεξήγηση, όπως το περιγράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Τα SMS προς όλους μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωπαϊκή ένωση. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Ο ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας του πακέτου μπορεί να καταναλωθεί για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ελλάδας καθώς και για κλήσεις κατά την περιαγωγή από Ε.Ε. προς Ε.Ε. (Ζώνη 1). Δεν ισχύει για κλήσεις περιαγωγής από και προς χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες 2-7), δορυφορικά και maritime δίκτυα καθώς και κλήσεις προς σταθερούς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς). Τα ενσωματωμένα MB του πακέτου αφορούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας καθώς και κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη 1). Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες 2-7). https://www.wind.gr/f2g/gr/paketa/smart-combo/talk-to-all-eu-edition/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Μήπως μιλάμε για άλλο πακέτο; https://www.wind.gr/f2g/gr/paketa/international/eu-talk-sms-data/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Φυσικά και μιλάμε για άλλο πακέτο. Πακέτο EU Talk & SMS & Data Για εσένα που θέλεις να επικοινωνείς και στο εξωτερικό οικονομικά και χωρίς άγχος έχεις 100’ + 20 SMS + 300ΜΒ μόνο με 4€! Αχτύπητος F2G συνδυασμός για σερφάρισμα, ομιλία & SMS για να τα χρησιμοποιησεις όταν ταξιδεύεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Καλημέρα. Απλά να ενημερώσω ότι έκανα ανανέωση σε αριθμό με τα 300 και αποδόθηκαν κανονικά. Τα λεφτά επίσης έμειναν στην κάρτα-8,93- οπότε όλα καλά προς το παρόν.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Μια επειγουσα ερωτηση παιδια: Η αλλαγη παλιας sim με νεα 4G, εξακολουθει να γινεται δωρεαν σε καταστημα wind ή την χρεωνουν; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Αν η κάρτα σου δεν είναι 4g (δηλαδή δεν είναι μπλε που λέει πάνω 4g ή μαύρη) τότε είναι δωρεάν η αλλαγή στο σύστημα και αν σου ζητήσουν χρήματα πες τους να το κοιτάξουν ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Κάθε πακέτο έχει περιγραφή χρήσης, όσο χαζό κι αν είναι. Από τη στιγμή που σου είπαν άλλο πράγμα στο messenger, φαντάζομαι έχεις ήδη ζητήσει αποζημίωση, αφού αυτοί φταίνε για την παρεξήγηση, όπως το περιγράφεις. Το έκανα και πήρα και απαντηση. Η οποία ελεγε οτι η χρηση εντος Ελλαδος αφορά τα λεπτα και τα MB μονο. Η αληθεια ειναι οτι αυτο μου απάντησαν εξ αρχής (για να ειμαι σωστος και δικαιος) ασχετως που εφ ενος μεν στην περιγραφη του πακετου δεν αναφερεται καθολου η ισχυς ή μη για χρηση εντος Ελλαδος, αφ ετερου η ερώτηση μου αφορουσε και τα SMS για τα οποια θα επρεπε να μου αποστείλουν διευκρίνηση για το αν ισχυουν ή οχι εντός Ελλαδος (αυτη ηταν και η δευτερη απάντηση μου). Κατα πασα πιθανότητα δε θα παρω επιστροφή χρηματων, αλλη φορα πιο προσεκτικος! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 καλησπερα παιδια δεν με αφήνει να μπω μεσα απο το κινητό μου την εφαρμογή το αντιμετωπίζει και κανενα αλλος αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Σε Android είναι οκ. Μόλις τσεκαρα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Το giga button άλλαξε χρέωση ? 1.5€, δεν ήταν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 1,5€ ήταν. Όντως το αλλάξανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 1,5€ ήταν. Όντως το αλλάξανε... Δεν αλλάζει κάτι, αλλά το είχαν ανακοινώσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Ανέβηκε στα 3 ευρώ νομίζω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Σε Android είναι οκ. Μόλις τσεκαρα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk μαλλον επειδη απο σημερα που πηρα την emui 10 εχει θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Ανέβασαν και τα turbo more? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Δεν αλλάζει κάτι, αλλά το είχαν ανακοινώσει ?Δεν είχε ανακοινωθεί κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts