Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω το φοιτητικό κλασικά,το οποίο θα θέλει 12 ευρώ από Νοεμβρίο. Σήμερα μου ήρθε αυτό. Αλλάζει ο τρόπος αποστολής και τα γιγα. Στο φοιτητικό είναι 1.5 εδώ 2.5 συν 600μβ. Σωστά δεν τα λέω; Άρα εφεξής να στέλνω 81 στο 12410;2dda20be7c59420aa21d2ee7d7da38f0.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οχι,δεν αλλαζει κατι,ειναι αλλη προσφορα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526312431750/

Για τους συνδρομητές F2G καρτοκινητής που είναι εγγεγραμμένοι στην Φοιτητική προσφορά, θα ισχύει προωθητική ενέργεια από 1 Νοεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2018 που θα παρέχει δωρεάν επιπλέον 500ΜΒ για 25 ημέρες για κάθε ενεργοποίηση του πακέτου που προσφέρει 1500 λεπτά προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα και 1500ΜΒ για 25 ημέρες. Επιπλέον από 1 Νοεμβρίου 2018 αυξάνεται η χρέωση ενεργοποίησης του πακέτου από 8,57€ σε 10€ ενώ αμετάβλητα παραμένουν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα αν το θέλω βάζω 12 ευρώ από 1 Νοεμβρίου και στέλνω 81 στο 12410 εφεξής σωστά;

Οχι.

Η προσφορα που ελαβες με το 81 ισχυει ως τελος του μηνα (το λέει το sms) και δεν εχει σχεση με το φοιτητικό. Δες τις παροχες οπως και την ανακοινωση. Δεν ειναι ιδια στα mb.Για το φοιτητικό συνεχίζεις να στέλνεις οτι εστελνες ως τώρα.

Οχι.

Η προσφορα που ελαβες με το 81 ισχυει ως τελος του μηνα (το λέει το sms) και δεν εχει σχεση με το φοιτητικό. Δες τις παροχες οπως και την ανακοινωση. Δεν ειναι ιδια στα mb.Για το φοιτητικό συνεχίζεις να στέλνεις οτι εστελνες ως τώρα.

Τις παροχές τις κατάλαβα και ξέρω την διαφορά. Αυτό που δεν είχα καταλάβει είναι ότι είναι προσωρινή για αυτό το μήνα.νομιζα ότι παίζει μονιμα.

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση!

Υ.γ έως 31 Οκτωβρίου. Τώρα είδα ότι το έγραψε στο μήνυμα. Πω πω στραβωμαρα. Σόρρυ για την ταλαιπωρία

Οπότε για να καταλάβω παιδιά εμείς που έχουμε το πακέτο της προσφοράς.. Από 01 Νοεμβρίου βάζουμε 12€ ενεργοποιουμε πακέτο φοιτητικό με 10€ και έχουμε : 600mb για 15 μέρες (λόγω 12€), 1.5gb και 1500 λεπτά προς όλους (πακέτο) και άλλα 500 mb για 25 μέρες λόγω προωθητικής ενέργειας ως τέλος Δεκεμβρίου?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Ακριβώς. Αν δεν κανω λάθος πρεπει να δίνει και άλλα 500 mb για 1 μήνα στις online ανανεώσεις (?)

Στην εφαρμογη πανω αριστερα που ειναι το προσωπακι ή η φωτογραφία σου αν έχεις βαλει,πατας: ρυθμίσεις-->ρυθμίσεις επικοινωνίας --> επικοινωνία απο wind ΝΑΙ. Επικοινωνια απο τρίτους απο κατω, αν δεν θες,βαζεις οχι. Και μετα περιμενεις. Εχει αναφερθει οτι το εκαναν ετσι και μετα απο μερικες μέρες αρχισαν να έρχονται μηνύματα.

Καλησπέρα, τα 2 giga απο το πακέτο DATA#2 που κοστίζει 8,5 ευρώ ξέρουμε αν ισχύουν και στο εξωτερικό; λογικά ναι αλλά θέλω μια επιβεβαίωση αν ξέρει κάποιος.Ευχαριστω!! Και μια άλλη ερώτηση τα mb που δίνει το giga button ισχύουν στην περιαγωγή; Για Βέλγιο με ενδιαφέρει.και κάτι τελευταίο αν παρω το πακέτο new talk to all and data αυτό δίνει 500 mb που λογικά ισχύουν στην περιαγωγή, δίνει όμως και άλλα 250 bonus, αυτα ισχύουν;; mb απο ανανέωση χρόνου ομιλίας να φανταστώ δεν ισχύουν σωστά; Edited by georgeapo34

Στην εφαρμογη πανω αριστερα που ειναι το προσωπακι ή η φωτογραφία σου αν έχεις βαλει,πατας: ρυθμίσεις-->ρυθμίσεις επικοινωνίας --> επικοινωνία απο wind ΝΑΙ. Επικοινωνια απο τρίτους απο κατω, αν δεν θες,βαζεις οχι. Και μετα περιμενεις. Εχει αναφερθει οτι το εκαναν ετσι και μετα απο μερικες μέρες αρχισαν να έρχονται μηνύματα.

δεν είχα καν προσέξει ότι υπάρχει τέτοια επιλογή, έκανα την αλλαγή και θα περιμένω μήπως έρθει κάποια προσφορά για το καρτοκινητό μου...;)

Τα 500 Ναι, τα 250 Όχι

Επιπλέον, έχετε προσέξει ότι οι 30 μέρες είναι 30 ημερολογιακές και όχι ένας μήνας;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

αναλυσε το το τελευταιο γιατι θα μπερδευτουμε. Αν δηλαδη ενεργοποιησει καποιος σημερα το πακετο, θα ληξει 31/10? Δε νομιζω...

Ισχύει για τριάντα μέρες, Όχι ενα μήνα όπως είναι τα συμβόλαια

Πχ αν ο μήνας Έχει 31 μέρες χάνεις 6-7 μέρες το έτος

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Καλησπέρα, τα 2 giga απο το πακέτο DATA#2 που κοστίζει 8,5 ευρώ ξέρουμε αν ισχύουν και στο εξωτερικό; λογικά ναι αλλά θέλω μια επιβεβαίωση αν ξέρει κάποιος.Ευχαριστω!! Και μια άλλη ερώτηση τα mb που δίνει το giga button ισχύουν στην περιαγωγή; Για Βέλγιο με ενδιαφέρει.και κάτι τελευταίο αν παρω το πακέτο new talk to all and data αυτό δίνει 500 mb που λογικά ισχύουν στην περιαγωγή, δίνει όμως και άλλα 250 bonus, αυτα ισχύουν;; mb απο ανανέωση χρόνου ομιλίας να φανταστώ δεν ισχύουν σωστά;

Ναι για το data 2. Το χρησιμοποιουσα για δυο μηνες οταν εργαζομουν στο εξωτερικο. Εννοειται οτι δεν εχεις θεμα για χωρα στην ΕΕ. Επισης: νομιζω οτι δινει δωρο 500 ΜΒ, που -επισης "νομιζω"- οτι ισχυει για χρηση σε περιαγωγη. Εδωσα μια καρτα σε φιλο μου για ταξιδι σε Σκανδιναβικες χωρες και χωρες της Βαλτικης, επαιξε "μπάλα" με 2.5 γιγα συνολικα (2+0,5).

Στην ερωτηση για το new talk to all and data, σιγουρα τα 500 ΜΒ παιζουν εξω (το χρησιμοποιησα μια φορα οσο ημουν εξωτερικο), αλλα το 250 νομιζω οτι δεν.

Σημειωση: προσοχη στα "νομιζω" που αναφερω παραπανω. Δεν ειμαι σίγουρος 100%. Διαβασε τους ορους καθε πακετο, ειναι στο σαιτ και τα αναφερει ολα.

Ναι για το data 2. Το χρησιμοποιουσα για δυο μηνες οταν εργαζομουν στο εξωτερικο. Εννοειται οτι δεν εχεις θεμα για χωρα στην ΕΕ. Επισης: νομιζω οτι δινει δωρο 500 ΜΒ, που -επισης "νομιζω"- οτι ισχυει για χρηση σε περιαγωγη. Εδωσα μια καρτα σε φιλο μου για ταξιδι σε Σκανδιναβικες χωρες και χωρες της Βαλτικης, επαιξε "μπάλα" με 2.5 γιγα συνολικα (2+0,5).

Στην ερωτηση για το new talk to all and data, σιγουρα τα 500 ΜΒ παιζουν εξω (το χρησιμοποιησα μια φορα οσο ημουν εξωτερικο), αλλα το 250 νομιζω οτι δεν.

Σημειωση: προσοχη στα "νομιζω" που αναφερω παραπανω. Δεν ειμαι σίγουρος 100%. Διαβασε τους ορους καθε πακετο, ειναι στο σαιτ και τα αναφερει ολα.

Ναι θα τα τσεκάρω και στο σαιτ.. Σε ευχαριστώ πολύ!!!

αναβολή αλλαγής στο dialy internet δείτε εδώ https://www.wind.gr/gr/anakoinosi/1526312964465/

Έβαλα κάρτα μετά από πολύ καιρό στη Wind(F2G) και προσπαθώ να μπω στο app και μου λέει συνέχεια για λάθος κωδικό ή username.Οι κωδικος και το username είναι σωστοί,μπαίνω μέσω σαιτ και όλα καλά αλλά στο app μου τους βγάζει λάθος.Εχω κάνει εγκατάσταση και απεγκατασταση 4 φορές και τα ίδια.Έστειλα και στην σελίδα τους στο messenger μου λένε ξανά να κάνω εγκατάσταση.Υπαρχει κάποια λύση?

Δοκίμασε με αντιγραφή επικόλληση.

Δυστυχώς και πάλι τίποτα..!

Οπότε κάτι άλλο συμβαίνει. Αν πατήσεις εκεί που λέει ξέχασα τον κωδικό μου και γίνει reset από την αρχή.

Οπότε κάτι άλλο συμβαίνει. Αν πατήσεις εκεί που λέει ξέχασα τον κωδικό μου και γίνει reset από την αρχή.

Μου ζητάει το email που έκανα εγγραφή και επειδή την έχω κάνει πριν 5-6 χρόνια δεν υπάρχει πια αυτό το email..όποτε πρέπει να μιλήσω με εξυπηρέτηση.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova