Dimeos Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Όσοι είστε Αθήνα, το κατάστημα wind στο Κολωνάκι δίνει σε υφιστάμενους αριθμούς f2g το καρτοσυνδεση plus στα 12 ευρώ και δώρο μια κάμερα.το έκανα εγώ και το πρότειναν στη μητέρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Αν είναι τελική τιμή, δεν είναι κακό υπό προϋποθέσεις. Για 24 μήνες συμβόλαιο; Τελική τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Τελική τιμή και νομίζω 24 μήνες.οταν το έκανα εγώ δινανε και ένα πάγιο δώρο αλλά αντι αυτού ζήτησα και μου έδωσαν +1gb και δώρο smartwatch.σημερα στη μάνα μου δεν είπαν δώρο το ένα πάγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 (edited) Νομίζω ότι με το reload των 750ΜΒ με 12 ευρω το μηνα είμαστε καλά πάνω κάτω στα ίδια καθώς παίρνεις και 500 δωρο συν 600 MB. Απλά έχεις λιγότερα SMS Εσένα σου δώσανε 2GB για 24 μήνες κάθε μήνα? Αυτό ειναι το σημαντικό. Επίσης χάνεις τα magic numbers (ας πουμε ότι με το 1000 προς wind) σώθηκες. Και σου μένουν και τα 8 ευρω για να αγοράσεις πακέτα ή δεν έχει πακέτα η καρτοσύνδεση? Edited June 14, 2018 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Ναι κάθε μήνα για 24 μήνες.οχι δεν αγοράζεις πακέτα,απλώς καταναλώνονται αν εξαντλήσεις κάποιο υπάρχον πακετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Υπάρχουν πακετα επεκτασης στην καρτοσυνδεση,απλα χρεωνονται στον επομενο λογαριασμό και δεν χρησιμοποιεί το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Είχε πάρα πολύ καιρό να μου έρθει προσφορά πάνω από 1.5 χρόνο και μόλις ήρθε αυτο Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 2GB ΓIA KAΘE ENA AΠO TA EΠOMENA 4 ΣABBATOKYPIAKA MONO ME €4 KAI ΔEN ΞEMENEIΣ AΠO DATA! ΣTEIΛE 67 ΣTO 12410 ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH MEXPI 18/6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Εχει έρθει και σε q και με βάση μια αναφορα,υπάρχει πιθανότητα να ισχύει για ολους ακομα κι αν δεν ελαβαν το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 κι εμένα μου ήρθανε τα 4 ΣΚ Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Εχει έρθει και σε q και με βάση μια αναφορα,υπάρχει πιθανότητα να ισχύει για ολους ακομα κι αν δεν ελαβαν το μήνυμα.Οποίος έχει όρεξη και λεφτά και το θέλει και δεν του έχει πάει το μήνυμα... Να δοκιμάσει Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος που μπορώ να δω ποτέ γινετε φραγή στο νούμερο μου free2go λόγο μη ανανέωσης χρόνου. Στην εφαρμογή στο κινητό δεν το αναφέρει κάπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Στην ημερομηνία λήξης υπολοίπου που σου γράφει βάλε άλλους δύο μήνες. Αλλά μην το δένεις ότι θα υπάρξει φραγή άμεσα,εγώ έχω f2g από τον Οκτώβριο χωρίς ανανέωση και ακόμα έχει εισερχόμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 4€ είναι και για τα 4 σαββατοκύριακα??? Εφάπαξ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 4€ είναι και για τα 4 σαββατοκύριακα??? Εφάπαξ??? Εγώ έτσι το καταλαβαίνω. Δίνεις το τετράευρο τώρα και το πρώτο Σάββατο (μεσάνυχτα; ) και τα επόμενα 3 Σάββατα πρέπει να μπαίνουν αυτόματα 2GB με ισχύ 48ώρου. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά αυτού του τύπου τις προσφορές τις ρίχνουν έτσι λίγο χύμα. Αν είναι γνωστή από το παρελθόν προσφορά, γνωρίζουμε από πείρας τι ισχύει. Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν έχει ξαναπαίξει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prasica74 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Limited Edition Προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 καλό είναι αυτό με 8,5 ευρω? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Ενώ δεν έρχονταν προσφορές μέσα σε δύο μέρες έχουν έρθει 2 που της ποστσρα Ποτέ λέτε να το βάλω τώρα η στης αρχές του άλλου μήνα για να πιάσω το μήνα από την αρχή? Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 01/07 γιατι αλλιως εχασες τον μηνα...εκτος αν το εχουν διορθωσει,αλλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) 01/07 γιατι αλλιως εχασες τον μηνα...εκτος αν το εχουν διορθωσει,αλλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις εκ των προτερων...Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις... Σίγουρα έλεγα να το βάλω στην 1 του επόμενου Εάν το βάλω τώρα θα μου χρέωσει ης 15 μέρες που μένουν για ολόκληρη μήνα έτσι δεν είναι...? Για αυτό έλεγα να το βάλω στην αρχή του άλλου για να είναι ολόκληρους 6 μήνες Με την καλή μας Wind φοβάμαι μήπως το στείλω στης αρχές (1)του άλλου και φάω άκυρο Από την άλλη σκέφτομαι μήπως θα τα δίνει τα 1000 κάθε 15 του μήνα...με βάση ότι το βάζω σημερα Έχει κάνεις ανάλογη εμπειρία? Edited June 15, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 να το πω πιο αναλυτικα,με βαση ο,τι ειχε γινει περισυ, οταν το εκανα... το βαζεις σημερα και παιρνεις την 1η δοση με διαρκεια ως 14/7 Την 1η του μηνα Ιουλίου ομως θα σου δωσει και την 2η δοση με διαρκεια ως τελος Ιουλιου. Και ακολουθουν αλλες 4 δοσεις καθε πρωτη του μηνα αποδιδομενες.Τελευταια θα παρεις δηλαδη,την 1η Νοεμβριου. Αν ομως κανεις την πρωτη ενεργοποιηση 1η Ιουλίου,θα παρεις την τελευταια την 1η Δεκεμβρίου. Κατι αναλογο δηλαδη που γινοταν μεχρι προτινος με την προσφορα των 8 γιγα στην q. Αν βεβαια (κατα αναλογο τροπο με την προσφορα της q) εχει αλλαξει το μοτιβο και θα στα δινει καθε 15 του μηνα,δεν το ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Το δοκίμασα σε Q και μου ήρθε απάντηση: H ΠPOΣΦOPA ΔEN MΠOPEI NA ENEPΓOΠOIHΘEI ΛOΓΩ MHΔENIKOY YΠOΛOIΠOY. ANANEΩΣE TO XPONO OMIΛIAΣ ΣOY ΣTO MYF2G APP'H Σ' ENA KATAΣTHMA WIND KAI ΠPOΣΠAΘHΣE ΞANA. Είμαι ανάμεσα στον τρίτο και τέταρτο μήνα από την τελευταία ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Ειχε έρθει το ιδιο μήνυμα σε σενα ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Κανένα μήνυμα. Απλά είπα να το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Και μενα σε αριθμο που μηδενισε τις τελευταίες μερες το ιδιο λέει. Ισως για να παρακινήσει σε ανανέωση. Αυτο δε σημαίνει ότι αν βάλουμε λεφτα θα πάρουμε και την προσφορα... μαλιστα εστειλα και αλλο κωδικο και απαντησε το ιδιο. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η συνήθης απαντηση σε αριθμό με υπολοιπο (που δεν εχει λάβει το sms) ειναι οτι η προσφορά δεν είναι διαθεσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts