bill33 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Ξέρω-ξέρω: Στείλε τη λέξη STOP ή ΣΤΟΠ δωρεάν στο 19550. Αν ΔΕ θες να παρασυρθείς: http://www.windtrivia.gr/giasena/ ΟΚ. Σαν 1 στους πόσους; (#100.000#) που το έλαβαν χτες....ΟΚ. Άλλωστε με 1 ΜΟΝΟ € έχεις 100ΜΒ για 24 ώρες: Χα χα!! Αυτό υπάρχει αρκετό καιρό.Αν είσαι τόσο αφελής ώστε να την πατήσεις και να πρέπει να στείλεις στοπ ......... τι να πω; Ανάλογο παιχνίδι έχουν και οι άλλες εταιρίες κατά καιρούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Αυτό υπάρχει αρκετό καιρό.Αν είσαι τόσο αφελής ώστε να την πατήσεις και να πρέπει να στείλεις στοπ ......... τι να πω; Ανάλογο παιχνίδι έχουν και οι άλλες εταιρίες κατά καιρούς. Κι όμως, φίλε μου, υπάρχουν πάρα πολλοί..όπως τους χαρακτηρίζεις, για να υπάρχουν ακόμα αυτά τα παιχνίδια. Πριν είσαι "έτοιμος" να ρίξεις το blame σε αυτούς που θα το στείλουν (το 1 ή περισσότερα) sms, ξαναδιάβασε τη διατύπωση του απεσταλθέντος sms από τη Wind.... Και τότε Ρίιιιιξτααα {Εκεί που πρέπει...}. Προφανώς και για αυτό το λόγο το παρέθεσα (διατύπωσή του) από τη μεριά της εταιρίας. ΑΠΛΑ: Ξαναδιάβασέ το ακριβώς πως το λέει. Και μακάρι....όπως τα λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Κι όμως, φίλε μου, υπάρχουν πάρα πολλοί..όπως τους χαρακτηρίζεις, για να υπάρχουν ακόμα αυτά τα παιχνίδια. Πριν είσαι "έτοιμος" να ρίξεις το blame σε αυτούς που θα το στείλουν (το 1 ή περισσότερα) sms, ξαναδιάβασε τη διατύπωση του απεσταλθέντος sms από τη Wind.... Και τότε Ρίιιιιξτααα {Εκεί που πρέπει...}. Προφανώς και για αυτό το λόγο το παρέθεσα (διατύπωσή του) από τη μεριά της εταιρίας. ΑΠΛΑ: Ξαναδιάβασέ το ακριβώς πως το λέει. Και μακάρι....όπως τα λες. Μα το έχουν στείλει και σε εμένα,κάμποσες φορες με διαφορετικό κείμενο κάθε φορά. Το τελευταίο ήταν σήμερα το πρωί.Τουλάχιστον αυτοί γράφουν και τι θα χρεωθείς με τα σμς. Ξαναλέω ότι πρέπει να είσαι το λιγότερο αφελής για να νομίζεις ότι θα σου χαρισουν € και αμάξια.Φυσικά κάποιοι ακόμα περιμένουν λεφτά απο την βονταφον ή την ΙΒΜ.Πραγματικά να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Μα το έχουν στείλει και σε εμένα,κάμποσες φορες με διαφορετικό κείμενο κάθε φορά. Το τελευταίο ήταν σήμερα το πρωί.Τουλάχιστον αυτοί γράφουν και τι θα χρεωθείς με τα σμς. Ξαναλέω ότι πρέπει να είσαι το λιγότερο αφελής για να νομίζεις ότι θα σου χαρισουν € και αμάξια.Φυσικά κάποιοι ακόμα περιμένουν λεφτά απο την βονταφον ή την ΙΒΜ.Πραγματικά να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Πάντως, "κάτι" είναι και το ρήμα: "ΜΠΟΡΕΙ...." , άσχετα όλα τα άλλα που λέει το sms. Γιατί ΑΝ φτάσουμε στο σημείο να γράφουν: "ΣΙΓΟΥΡΑ...." πρόκειται περί καθαρής απάτης. Όχι ότι και η παραπάνω δεν είναι (στο βαθμό που της αναλογεί): Κι όμως, το "παίζουν" ακόμα για να υπάρχει {Και ποιός διαβάζει όρους κλπ πως "κερδίζεις".... http://www.windtrivia.gr/giasena/ που δεν τα "λέει" και όλα πχ για πόντους και πότε λήγει η κάθε περίοδος) Πάλι καλά.... Ότι "Λεφτά υπάρχουν" (ακόμα): Να το πω κι αυτό...Ήταν παλιά στην υπογραφή μου...Οπότε, όπως "επιθυμεί" ο καθείς. Και η διατύπωσή του sms παρασύρει, όμως: ....... Edited August 7, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Ντροπή τους να "εξαφανίζουν" τόσο ωραία πακετάκια....θα πάρω να διαμαρτυρηθώ: ΠΡΙΝ (χτες): ΜΕΤΑ (σήμερα): "Βρες τη διαφορά" 1 παιχνίδι, 1 "πράμα"....Χα χα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Παιδιά, καλησπέρα, ελπίζω να είστε καλά. Μια μικρή βοήθεια για την περιαγωγή (σίγουρα θα έχει απαντηθεί). Έχω ελληνικό αριθμό, καρτοκινητό f2g και έχω αυτή τη στιγμή 150' για εθνικές κλήσεις και 40 sms για εθνικά δίκτυα και 2 gigabytes. Θα ταξιδέψω στην Κύπρο αύριο. Λόγω του δωρεάν roaming ΕΝΟΣΩ θα βρίσκομαι στην Κύπρο τι από αυτά θα μπορώ να κάνω 1. Κλήσεις σε σταθερά/κινητά Ελλάδας ; 2. Κλήσεις σε σταθερά/κινητά Κύπρου ; 3. sms σε κινητά Ελλάδας ; 4. sms σε κινητά Κύπρου ; 5. Πλοήγηση στο internet ενώ θα βρίσκομαι στην Κύπρο; Τι από τα παραπάνω καλύπτει το δωρεάν roaming στο f2g μου; Χρειάζεται να ενεργοποιήσω το ειδικό πακέτο με 7 ευρώ που δίνει 200' σε Κύπρο; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Παιδιά, καλησπέρα, ελπίζω να είστε καλά. Μια μικρή βοήθεια για την περιαγωγή (σίγουρα θα έχει απαντηθεί). Έχω ελληνικό αριθμό, καρτοκινητό f2g και έχω αυτή τη στιγμή 150' για εθνικές κλήσεις και 40 sms για εθνικά δίκτυα και 2 gigabytes. Θα ταξιδέψω στην Κύπρο αύριο. Λόγω του δωρεάν roaming ΕΝΟΣΩ θα βρίσκομαι στην Κύπρο τι από αυτά θα μπορώ να κάνω 1. Κλήσεις σε σταθερά/κινητά Ελλάδας ; 2. Κλήσεις σε σταθερά/κινητά Κύπρου ; 3. sms σε κινητά Ελλάδας ; 4. sms σε κινητά Κύπρου ; 5. Πλοήγηση στο internet ενώ θα βρίσκομαι στην Κύπρο; Τι από τα παραπάνω καλύπτει το δωρεάν roaming στο f2g μου; Χρειάζεται να ενεργοποιήσω το ειδικό πακέτο με 7 ευρώ που δίνει 200' σε Κύπρο; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Όλα τα παραπάνω, Αλλά ΜΟΝΟ από όσα (λεπτά, sms, ΜΒ) προέρχονται από αγορασμένα (πλ€ρωμένα, δλδ) πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) Α πολύ καλό. Σε ευχαριστώ. Το ψιλο-είχα καταλάβει ότι ως Έλληνας με κινητό f2g ότι όταν βρίσκομαι Κύπρο μπορώ να κάνω κλήσεις πίσω προς Ελλάδα χρησιμοποιώντας τα λεπτά του πακέτου μου. Αυτό ήταν το εύκολο. Αλλά απ' ό,τι μου λες, ότι όταν βρίσκεσαι σε ταξίδι στην Κύπρο σου καλύπτει και κλήσεις σε ΚΥΠΡΙΑΚΟΥΣ αριθμούς με Ελληνικό νούμερο f2g. Μπράβο. //edit Να ρωτήσω και κάτι άλλο Ανανέωση σε κατάστημα σημαίνει -0,30 και απόδοση 120 λεπτων προς Wind/Q ή 120 λεπτά προς σταθερά. Σε public δεν δίνεται αυτό,αποδίδεται ολόκληρο το συνηθισμένο ποσό ανανέωσης. Συμφέρει να ανανεώνουμε από κατάστημα με 10 ευρώ γιατί παίρνουμε +120 λεπτά προς σταθερά σωστά; Δεν συμφέρει η onine ανανέωση. Καλά καταλαβαίνω; Αυτό με το 0,30 ευρώ που λέτε τι είναι; Είναι κάποια ειδική χρέωση; Ευχαριστώ Edited August 9, 2017 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Σου κρατάει 0,30€ και δίνει 120' προς σταθερά. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 (edited) Παιδιά, βοήθεια! Μπορεί να μου πει κάποιος πού θα βρω την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής να κατεβάσω; Ένα λινκ που είχε δώσει ένας φίλος τις προηγούμενες μέρες κατεβάζει την καινούργια έκδοση. Όποιος γνωρίζει, ας μου το πει έστω και σε pm. Ντροπή τους να "εξαφανίζουν" τόσο ωραία πακετάκια....θα πάρω να διαμαρτυρηθώ: ΠΡΙΝ (χτες): ΜΕΤΑ (σήμερα): "Βρες τη διαφορά" 1 παιχνίδι, 1 "πράμα"....Χα χα!!! Όταν ανανεώσεις, τσέκαρε αν γίνεται αυτό με τα πολλαπλά turbo και στην καινούργια εφαρμογή. Edited August 10, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Τι να το κάνεις το παλιό; Sent from my HT3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 (edited) Α πολύ καλό. Σε ευχαριστώ. Το ψιλο-είχα καταλάβει ότι ως Έλληνας με κινητό f2g ότι όταν βρίσκομαι Κύπρο μπορώ να κάνω κλήσεις πίσω προς Ελλάδα χρησιμοποιώντας τα λεπτά του πακέτου μου. Αυτό ήταν το εύκολο. Αλλά απ' ό,τι μου λες, ότι όταν βρίσκεσαι σε ταξίδι στην Κύπρο σου καλύπτει και κλήσεις σε ΚΥΠΡΙΑΚΟΥΣ αριθμούς με Ελληνικό νούμερο f2g. Μπράβο. //edit Να ρωτήσω και κάτι άλλο Συμφέρει να ανανεώνουμε από κατάστημα με 10 ευρώ γιατί παίρνουμε +120 λεπτά προς σταθερά σωστά; Δεν συμφέρει η onine ανανέωση. Καλά καταλαβαίνω; Αυτό με το 0,30 ευρώ που λέτε τι είναι; Είναι κάποια ειδική χρέωση; Ευχαριστώ Ναι,για 120' λεπτα σε σταθερα ή σε Wind/Q.Για μενα δεν συμφερει,προτιμω να βαλω ονλαιν γιατι εχω ολο το ποσο στη καρτα.Με την νεα αλλαγη στην περιαγωγη οτι λεπτα,sms εχεις και mb αγορασμενα ισχυουν και εξω για κλησεις σε ελλαδα και στη χωρα που εισαι.Για Κυπρο το F2G εχει πληρη περιαγωγη με MTN(ομιλια,sms,δεδομενα). Edited August 10, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Προσοχη για τα 120' προς σταθερά γιατι στα καταστηματα βαζουν απο μονοι τους τα 120' προς wind/q (ειναι η 2η επιλογη του μπονους). Πρέπει να ζητησετε τα σταθερα εξ'αρχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Με τις αλλαγές που θα γίνουν από 14 Σεπτεμβρίου 2017 στη διάρκεια ισχύος των καρτοκινητών, θα έχουμε 1. εξερχόμενες για 3 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση και μετά φραγή εξερχομένων 2. εισερχόμενες για 4 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση και μετά φραγή εισερχομένων 3. για ακύρωση του αριθμού; Πότε θα γίνεται; Στο chat που ρώτησα μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι, και "Θα έχουμε νεότερη ενημέρωση στις αρχές του Σεπτέμβρη". Ξέρετε κάτι περισσότερο εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 δεν αλλάζει κατι, στους 13 θα χανεται,εκτος αν ανακοινωθεί άλλη αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Στους 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Στους 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση; Ναι. 12345678910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Έστειλε κανένας πρόσφατα 61 στο 12000 για να μας πει αν ισχύει ακόμα η προσφορά με τα 2 gb? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ισχύει έστειλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Ναι,για 120' λεπτα σε σταθερα ή σε Wind/Q.Για μενα δεν συμφερει,προτιμω να βαλω ονλαιν γιατι εχω ολο το ποσο στη καρτα.Με την νεα αλλαγη στην περιαγωγη οτι λεπτα,sms εχεις και mb αγορασμενα ισχυουν και εξω για κλησεις σε ελλαδα και στη χωρα που εισαι.Για Κυπρο το F2G εχει πληρη περιαγωγη με MTN(ομιλια,sms,δεδομενα). Ευχαριστώ. Γιατί το λες όμως αυτό φίλε μου. Δεν είναι φθηνό να έχεις 120' σε σταθερό με 0.30 ευρώ; Τι εννοείς ότι το βάζεις οnline; Έχει τέτοιο πακέτο online; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 (edited) Δεν λέει αυτο,δεν πάει στο καταστημα,βάζει χρήματα online και δεν του κόβουν τα 0.30. Με αυτό τον τρόπο βέβαια δεν παίρνει τα 120 προς σταθερά. Edited August 12, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Έχω το φοιτητικό αλλά έχω μέσα μόνο 0.20€για να πάρω το πακέτο με τα 15gb με 10€ πόσα λεφτά πρέπει να βάλω? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 με 12 μπαινουν καθαρα 10,71 (στο καταστημα 10,41) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 ευχαριστω πολυ να σαι καλα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Δεν λέει αυτο,δεν πάει στο καταστημα,βάζει χρήματα online και δεν του κόβουν τα 0.30. Με αυτό τον τρόπο βέβαια δεν παίρνει τα 120 προς σταθερά. Μα εγώ ΘΕΛΩ να μου κόψουν τα 0,30 γιατί θεωρώ ότι 120' προς σταθερά για 30 cents είναι πολύ ανταγωνιστικό. Συμφέρει ΦΟΥΛ να ανανεώνεις από το κατάστημα γιατί παίρνεις 2 ώρες ομιλίας με σχεδόν μηδενικό κόστος. Ποιος δεν το θέλει αυτό; Είναι λάθος νομίζω να ΜΗΝ ανανεώνεις από κατάστημα όταν υπάρχει αυτή το "προνόμιο". Ευχαριστώ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Εάν φυσικά μιλάς σε σταθερά. Εάν όχι, τότε δεν σου φαίνεται κάτι το τόσο φοβερό. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts