dchris79 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Παιδια το πακέτο του φοιτητικού ισχύει κανονικά σε χώρα της Ε.Ε?το δοκιμασε κάποιος? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ανανέωσα από κατάστημα σήμερα (10€), στο Mall. Πήρα δώρο: 120' προς Wind/Q 1500' προς magic numbers 500MB Όλα για ένα μήνα. Η αλήθεια είναι πως περίμενα τα 120' προς σταθερά, αλλά δεν με χάλασαν και τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ανανέωσα από κατάστημα σήμερα (10€), στο Mall. Πήρα δώρο: 120' προς Wind/Q 1500' προς magic numbers 500MB Όλα για ένα μήνα. Η αλήθεια είναι πως περίμενα τα 120' προς σταθερά, αλλά δεν με χάλασαν και τα παραπάνω. Δλδ κανονικά: Πού το περίεργο; Έπρεπε να τα ζητήσεις (πιθανόν κ επιμόνως για κάποια καταστήματα τα προς σταθερά) πριν σου βάλουν τα 10€ (και 8,93€-0,30€) +8,63€ στο υπόλοιπο των credits σου στο f2go σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ανανέωση σε κατάστημα σημαίνει -0,30 και απόδοση 120 λεπτων προς Wind/Q ή 120 λεπτά προς σταθερά. Σε public δεν δίνεται αυτό,αποδίδεται ολόκληρο το συνηθισμένο ποσό ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ανανέωση σε κατάστημα σημαίνει -0,30 και απόδοση 120 λεπτων προς Wind/Q ή 120 λεπτά προς σταθερά. Σε public δεν δίνεται αυτό,αποδίδεται ολόκληρο το συνηθισμένο ποσό ανανέωσης. Ναι, έτσι είναι. Πρέπει να απαντηθεί και το παρακάτω, βέβαια (σε σχέση με την ειδική-"φοιτητική") για άλλο θέμα από αυτό που ρώτησε ο φίλος παραπάνω, σε σχέση με κατάστημα Public vs Wind: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7276508#post7276508 Το τονισμένο και υπογραμμισμένο σε όσα έγραψες: α) Μόνο για εκ public sim f2go; β) Μόνο για την 1η "κάρτα" από κατάστημα Wind (πχ δεν μπορεί να είναι 5€ και ΑΝ είναι 10€ θα έχουν ισχύ τα 8,63€ για 30 μέρες)?>? Πώς δικαιολογείται αυτό; Πρακτικά : ΔΕΝ "αφήνει" το σύστημα τους υπαλλήλους στο κατάστημα Wind να "προχωρήσουν" με 5€; Ενημερώνουν τους πελάτες (δλδ το βλέπουν στο σύστημα πριν βάλουν τα 10€) ότι θα έχουν ισχύ 30 μέρες; ΑΝ γίνει από κατάστημα Public η "κάρτα" πχ 5€, τί συμβαίνει {σε όλα τα παραπάνω}; Υ.Γ.>: Ίσως δοκιμάσω με 10€υρη από περίπτερο μέσω του app , αλλά σε Windows phone , να "δω" τι θα "γίνει": Έτσι για "πλάκα"!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Δλδ κανονικά: Πού το περίεργο; Έπρεπε να τα ζητήσεις (πιθανόν κ επιμόνως για κάποια καταστήματα τα προς σταθερά) πριν σου βάλουν τα 10€ (και 8,93€-0,30€) +8,63€ στο υπόλοιπο των credits σου στο f2go σου. Είχα την εντύπωση πως πέρα απo τα 120' προς σταθερά δεν σου δίνουν κάτι άλλο. Ειδικά για τα 500MB δεν το περίμενα με τίποτα, νόμιζα πως ήταν μόνο ονλάιν. Δεν ήμουν σωστά ενημερωμένος. Αν το ήξερα θα τα ζητούσα μέχρι να τα βάλουν, αλλά γλυκάθηκα με τα 500MB, που δεν περίμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Είχα την εντύπωση πως πέρα απo τα 120' προς σταθερά δεν σου δίνουν κάτι άλλο. Ειδικά για τα 500MB δεν το περίμενα με τίποτα, νόμιζα πως ήταν μόνο ονλάιν. Δεν ήμουν σωστά ενημερωμένος. Αν το ήξερα θα τα ζητούσα μέχρι να τα βάλουν, αλλά γλυκάθηκα με τα 500MB, που δεν περίμενα. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ωραία εμφανισιακά η εφαρμογή αλλά απουσιάζει η χρηστικότητα που είχε η παλιά. Μπαίνεις στην εφαρμογή βλέπεις τα υπόλοιπα σου. Πότε ομως λήγουν? Πατάς στο αναλυτικά και βλέπεις και πάλι τα υπόλοιπα αλλά μέσα σε κύκλο αυτή τη φορά χωρίς παλι να βλέπεις πότε λήγουν. Χρειάζεται να πατήσεις και στις 3 τελείες για να το δεις !!! Πρέπει δηλαδή να κάνεις 2 επιπλέον κινήσεις για να δεις αυτό που έβλεπες αμέσως μπαίνοντας στην παλιά εφαρμογή Το log&win το εχετε δει? Δεν μπορω να το βρω :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Κύλιση (swype) προς τα αριστερά και έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Κύλιση (swype) προς τα αριστερά και έγινε. :bow: Σ'ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Στην τελευταία αναβάθμιση εβαλαν 1 widget επιπλέον που δείχνει τα υπόλοιπα και τις ημερομηνίες μαζί. Πολύ βολικό τελικά αυτό γιατί με το προηγούμενο όταν πάταγες επάνω του άνοιγε την εφαρμογή. Επίσης απο ότι βλέπω δεν κρασάρει το widget όταν κάνεις ανανέωση.Στην παλιά εφαρμογή 9 στις 10 φορές κράσαρε όταν ζήταγες ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλησπερα.Το log n win καθε δευτερη μερα μου τρωει 20mb χωρις να κανω υπερβολικη χρηση μονο facebook κοιταω χωρις να βλεπω βιντεο η ιστοσελιδες.Γιατι το κανει αυτο?επειδη ειναι παλια η συσκευη?τωρα ειμαι στο τεταρτο log n win και ολες τις φορες ενεργοποιουσα τα 150mb.Τις δυο πρωτες φορες δεν μου το εκανε αυτο.Εχει παρατηρησει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλησπέρα!Αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί ότι αν μηδενίσει το υπόλοιπο στη wind αυτομάτως μηδενιζουν και τα υπόλοιπα σε πακέτα ή κάνω λάθος; Μήπως χάνονται μόνο αν λήξη το υπόλοιπο και όχι αν μηδενίσει; Έχει αλλάξει κάτι; Είχα σε νούμερο 0,39€ και μου μηδενισε αλλά τα πακέτα τα έχω κανονικά. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλησπέρα!Αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί ότι αν μηδενίσει το υπόλοιπο στη wind αυτομάτως μηδενιζουν και τα υπόλοιπα σε πακέτα ή κάνω λάθος; Μήπως χάνονται μόνο αν λήξη το υπόλοιπο και όχι αν μηδενίσει; Έχει αλλάξει κάτι; Είχα σε νούμερο 0,39€ και μου μηδενισε αλλά τα πακέτα τα έχω κανονικά. Τα υπόλοιπα πακέτων δε χάνονται στη λήξη του 3μήνου: Εμφανίζονται ακόμα και μετά. Αλλά δε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις: Ούτε τα υπόλοιπα data (εννοείται αυτό, αφού με <0,01€ το λέει ρητώς), ούτε τα υπόλοιπα από λεπτά ομιλίας κ sms: Δοκίμασες να κάνεις κλήση; Πες μας....:) Με μηδενισμό 0€, χωρίς να έχει λήξει το 3μηνο, μόνο στα λεπτά ομιλίας και sms μπορείς να κάνεις χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Αν λήξει το υπόλοιπο φίλε τα χάνεις όχι αν μηδενίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλησπερα.Το log n win καθε δευτερη μερα μου τρωει 20mb χωρις να κανω υπερβολικη χρηση μονο facebook κοιταω χωρις να βλεπω βιντεο η ιστοσελιδες.Γιατι το κανει αυτο?επειδη ειναι παλια η συσκευη?τωρα ειμαι στο τεταρτο log n win και ολες τις φορες ενεργοποιουσα τα 150mb.Τις δυο πρωτες φορες δεν μου το εκανε αυτο.Εχει παρατηρησει κανεις κατι?Τι εννοείς υπερβολική χρήση;20ΜΒ δεν είναι πολλά,άσε που μέσα σε αυτά είναι και οι ενημερώσεις κλπ που γίνονται αυτόματα. Sent from my HT3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Τα πακέτα χάνονται αν περασει 3μηνο απο την τελευταία ανανέωση οπότε μηδενίζει το υπόλοιπο. Ο μηδενισμός απο χρήση όπως στην περίπτωση σου δεν σβήνει τα πακέτα. Με 0 υπόλοιπο μόνο τα mb δεν μπορείς να χρησιμοποιείς,τα υπόλοιπα κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα υπόλοιπα πακέτων δε χάνονται στη λήξη του 3μήνου: Εμφανίζονται ακόμα και μετά. Αλλά δε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις: Ούτε τα υπόλοιπα data (εννοείται αυτό, αφού με <0,01€ το λέει ρητώς), ούτε τα υπόλοιπα από λεπτά ομιλίας κ sms: Δοκίμασες να κάνεις κλήση; Εμένα σε νούμερο που μηδενισε λόγω 3μηνου δεν δείχνει τίποτα εχουν χαθεί και τα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) Εμένα σε νούμερο που μηδενισε λόγω 3μηνου δεν δείχνει τίποτα εχουν χαθεί και τα πακέτα. Μπορεί να άλλαξε από Δεκέμβρη-Γενάρη που το "έκανα" (λήξη 3μηνου): Σημασία έχει (ότι, σε αντίθεση με τις άλλες 2 εταιρίες): Με λήξη 3μηνου δε μπορεί να γίνει καμιά χρήση εξερχομένων (πχ ενεργοποιημένων λίγο πριν τη λήξη 3μηνου πακέτων ομιλίας) και εννοείται των ΜΒ. Να προσθέσω ότι με μηδενισμό (ακόμα και πριν τη λήξη 3μηνου) ούτε logNwin μπορεί να δεχτεί κάποιος (Πχ αν 0€στικαν λόγω daily internet κλπ). Edited August 6, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) Τα πακέτα χάνονται αν περασει 3μηνο απο την τελευταία ανανέωση οπότε μηδενίζει το υπόλοιπο. Ο μηδενισμός απο χρήση όπως στην περίπτωση σου δεν σβήνει τα πακέτα. Με 0 υπόλοιπο μόνο τα mb δεν μπορείς να χρησιμοποιείς,τα υπόλοιπα κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα σε νούμερο που μηδενισε λόγω 3μηνου δεν δείχνει τίποτα εχουν χαθεί και τα πακέτα.Αυτά που δεν χάνονται είναι τα 120 προς όλους από το σταθερό ακόμα και να λήξει το 3 μηνών. μου έτυχε μια φορά και δεν χάθηκαν... Edited August 6, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) Απορω πως εγινε αυτο γιατι χανονται ΚΑΙ αυτα Send By Opto Edited August 6, 2017 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Αυτά που δεν χάνονται είναι τα 120 προς όλους από το σταθερό ακόμα και να λήξει το 3 μηνών. μου έτυχε μια φορά και δεν χάθηκαν... Όχι χάνονται και αυτά τουλάχιστον σε Q. Αμα παρέλθει τρίμηνο και δεν ανανεώσεις κάρτα (βάλεις χρήματα) τότε το υπόλοιπο μηδενίζεται (λογικό). Όμως ταυτόχρονα μηδενίζονται και τα λεπτά που έχεις δώρο επειδή έχεις σταθερό wind (120') ακόμα και αν ο μήνας δεν έχει παρέλθει. Μετά θα εμφανιστούν πάλι τον επόμενο μήνα και εφόσον έχεις βάλει χρήματα στο τηλέφωνο. Το έπαθα με την μητέρα μου (που το έχουμε συνδέσει με το σταθερό το νουμερό της). Κάποια στιγμή ξεχάστηκα και έλειξε το υπόλοιπο (θα ταν καμιά 10άρια ευρώ!). Όχι μόνο έχασα τα χρήματα αλλά έχασε και τα λεπτά δώρο και ας είχαν περάσει 5 μέρες από την "επέτειο" του μήνα. Το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο καθώς ανανέωσα με 5€ (4.46€ καθαρά) και μετά αγόρασα πακέτο economy 3.50€ (150+150) για ένα μήνα οπότε και ξαναμπήκε το "δώρο" (q έχω στην μητέρα μου όχι f2g). Έχει και άλλο όμως μετά γκρίνιαζε ότι το υπόλοιπο είναι κάτω από 1€ (το κάνει στο πρώτο τηλέφωνο κάτω από 1€ κάθε μέρα; δε θυμάμαι). Τέλος πάντων ίσως τώρα το αλλάξανε τι να πω.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Το ιδιο που λες ειπα.. Απόρησα που ΔΕΝ χάθηκαν Send By Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Ξέρω-ξέρω: Στείλε τη λέξη STOP ή ΣΤΟΠ δωρεάν στο 19550. Αν ΔΕ θες να παρασυρθείς: http://www.windtrivia.gr/giasena/ ΟΚ. Σαν 1 στους πόσους; (#100.000#) που το έλαβαν χτες....ΟΚ. Άλλωστε με 1 ΜΟΝΟ € έχεις 100ΜΒ για 24 ώρες: Χα χα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 καλησπέρα ξερετε στην νεα εφαρμογή πως αλλαζω το bonus ανανεωσης; θελω 300 λεπτα προς ολους αντι για 500mb Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 καλησπέρα ξερετε στην νεα εφαρμογή πως αλλαζω το bonus ανανεωσης; θελω 300 λεπτα προς ολους αντι για 500mb Πας στις υπηρεσιες για να το βρεις,ψαξε στο μενου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts