Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυξήσεις ΜΟΝΟ! (για όποιος δεν το πήρε είδηση) μείωση μόνο στο χρόνο φραγής εισερχομένων. :mad::ninja::whip::rocket:

να τους χαιρόμαστε.. :mad:

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, WIND card και Q card η χρέωση της υπηρεσίας Daily ticket αυξάνεται από 1,01€ σε 1,2€, προσφέροντας 50ΜΒ από 20ΜΒ. Τα λοιπά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας παραμένουν ως έχουν.

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017, για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, WIND card και Q card τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις κλήσεων προς όλους τους Εθνικούς προορισμούς από 0,0108€/ δευτερόλεπτο σε 0,0124€/ δευτερόλεπτο. Διευκρινίζεται ότι για τους συνδρομητές του Q special international pack τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις κλήσεων προς όλους τους Εθνικούς προορισμούς από 0,0098€/ δευτερόλεπτο σε 0,0124€/ δευτερόλεπτο. Εξαιρούνται οι κλήσεις προς όλους τους μη γεωγραφικούς προορισμούς. Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης και το βήμα χρέωσης παραμένουν αμετάβλητα.

Επιπρόσθετα, από 14 Σεπτεμβρίου 2017, για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα από 0,19€/ SMS σε 0,25€/SMS και προς Διεθνείς προορισμούς από 0,24€/ SMS σε 0,30€/ SMS. Για τους συνδρομητές της Wind Card, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα αυξάνεται και διαμορφώνεται από 0,24€/ SMS σε 0,25€/ SMS και προς Διεθνείς προορισμούς από 0,24€/ SMS σε 0,30€/ SMS. Τέλος, από 14 Σεπτεμβρίου 2017 για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής Q αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα και Διεθνείς προορισμούς από 0,14€/ SMS σε 0,19€/ SMS.

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, WIND card και Q card μεταβάλλεται το χρονικό διάστημα μετά το πέρας του οποίου, αν ο συνδρομητής δεν έχει κάνει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου, ενεργοποιείται αυτόματα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων, από 12 σε 4 μήνες.

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιούνται τροποποιήσεις σε πακέτα προπληρωμένης χρήσης. Συγκεκριμένα αυξάνεται η χρέωση του WIND F2G πακέτου προπληρωμένης χρήσης με την εμπορική ονομασία Blender από 8,07€ σε 8,5€, προσφέροντας την ίδια χρήση. Ταυτόχρονα αυξάνεται η χρέωση του προπληρωμένου πακέτου Q Economy talk από 3,5€ σε 4€, χωρίς να μεταβάλλεται η προσφερόμενη χρήση του. Τέλος αυξάνεται η χρέωση από 3€ σε 4€ των προπληρωμένων πακέτων Q card που προσφέρουν 800 λεπτά ομιλίας ή 800 SMS προς όλους τους αριθμούς Wind/ Q με ταυτόχρονη αύξηση της ενσωματωμένης χρήσης σε 1000 λεπτά ομιλίας ή 1000 SMS προς όλους τους αριθμούς Wind/ Q.

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 αυξάνεται η χρέωση του προσωπικού τηλεφωνητή εντός Ελλάδος από 0,35€/ κλήση σε 0,40€/ κλήση.

Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν συναινεί με τις ανωτέρω τροποποιήσεις – αυξήσεις, έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβασή του με τη WIND Ελλάς, εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη λήψη του σχετικού ενημερωτικού σύντομου γραπτού μηνύματος (SMS) και την παρούσα. Με την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον ο συνδρομητής δεν προβεί σε καταγγελία ή κατάργηση του πακέτου, θα εφαρμόζονται οι νέες χρεώσεις.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο http://www.wind.gr.

H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1260 ή 1222 αντίστοιχα (0,24€/ κλήση).

Πηγή

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Ίσως...Δεν το δοκίμασα με τη νέα: Ίσως 1 λόγος να μην αναβαθμίσει κανείς!!

Επίσης ας "κοιτάξει" κάποιος και πόσο "χρήσιμη" είναι η app του f2go σε κινητές συσκευές Windows....:)

Ναι: Στα data της η Wind f2go έχει "τέτοια": Αλλά και στα ομιλίας; Για αυτά λέω!!

Δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω, έστω και σε pm :D

Δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω, έστω και σε pm :D

Έχεις το app f2go σε Windows phone;

Πάρε 10€υρη από περίπτερο και φόρτωσέ τη (scroll δεξιά από την αρχική σελίδα)

Και πες μας μόνος σου.:):)

Για το άλλο με τα πολλαπλά turbo , άλλος το είχε γράψει εδώ.....Δοκίμασέ το κι αυτό...Το ένα μετά το άλλο τα turbo στο παλιό app σε android χωρίς να γυρίζεις πίσω ή ανανέωση.

Επίσης, για να εμφανιστούν τα turbo μετά την ενεργοποίηση βασικού πακέτου, πρέπει να "σκοτώσεις" την εφαρμογή, όπως γινόταν μέχρι πρότινος, ή εμφανίζονται αυτόματα μετά την ενεργοποίηση; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Εμφανίζονται άμεσα. Σε ενημερώνει ότι τα ξεκλείδωσες και τα βλέπεις με ένα πάτημα.

Έχεις το app f2go σε Windows phone;

Πάρε 10€υρη από περίπτερο και φόρτωσέ τη (scroll δεξιά από την αρχική σελίδα)

Και πες μας μόνος σου.:):)

Να πάει να βάλει ο άνθρωπος 10 ευρώ για να δει μια άγνωστη εκ των προτέρων κατάσταση? Γιατί δεν γράφεις ευθέως τι γίνεται?

Εν ολίγοις ο jimmiss ισχυρίζεται (δεν θυμάμαι να έχει επιβεβαιωθεί και από άλλον) οτι φορτώνοντας 10 € μέσω windows app (με τον τρόπο που περιγράφει), μπαίνουν και τα 10 στο λογαριασμό και δεν αφαιρείται φόρος κινητής τηλεφωνίας.

Να πάει να βάλει ο άνθρωπος 10 ευρώ για να δει μια άγνωστη εκ των προτέρων κατάσταση? Γιατί δεν γράφεις ευθέως τι γίνεται?

Εν ολίγοις ο jimmiss ισχυρίζεται (δεν θυμάμαι να έχει επιβεβαιωθεί και από άλλον) οτι φορτώνοντας 10 € μέσω windows app (με τον τρόπο που περιγράφει), μπαίνουν και τα 10 στο λογαριασμό και δεν αφαιρείται φόρος κινητής τηλεφωνίας.

"Άγνωστη";?? ΟΚ...Εγώ το είπα, πάντως..Και παλιότερα {Και θα θυμάσαι τι απέγινε...με μένα...:lol:}...

Εεεεε, ας μη βάλει ούτε 0,01€...Απλά το'πα...Κι ας μη "δει" τπτ (αν δε θέλει κάποιος).

ΑΝ και το'χουμε ξαναπεί...credits είναι αυτά που εμφανίζει ως € στο λογαριασμό καρτοκινητής του καθενός.

Ότι μου έχει τύχει αλλού (όχι στη Wind) να "βάλω" 5€ και να τα "κάνει" 15 (credits, πάντα, έτσι;) και μάλιστα 2 φορές μου έτυχε αυτό,

ΝΑ μην το πω, έτσι;

Εεεε ΔΕΝ το λέω....

Edited by jimmiss

@jimmiss Εσυ μπορεί να έχεις κάνει bookmark ολα τα posts σου και να ανατρέχεις 6 μήνες κι ενα χρόνο πίσω και να ξέρεις τι έχεις γράψει. Δεν το κάνουν όλοι ούτε κάθονται να ανατρέχουν στο τι έχει πει ο καθένας μας. Εγώ έψαχνα κάποια πράγματα και έβρισκα δικά μου παλιά ποστ που ούτε ο ίδιος δεν θυμάμαι που τα έγραψα. Η λογική βάλε 10 και θα δεις τι γίνεται προφανώς δεν βοηθάει. Καλύτερα να επαναλαμβάνεις για να ξέρουμε παρά να ψάχνονται όλοι. Για αυτον που γράφει εδώ στην τελευταία σελίδα και δεν έχει διαβάσει τις 100 προηγούμενες είναι λοιπόν μια άγνωστη κατάσταση.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για τα υπόλοιπα με τα 5 και τα 15 που λες δεν σου ειπε κανείς να μην πεις. Αλλα μιλας με γριφους.

Edited by kmpatra

@jimmiss Εσυ μπορεί να έχεις κάνει bookmark ολα τα posts σου και να ανατρέχεις 6 μήνες κι ενα χρόνο πίσω και να ξέρεις τι έχεις γράψει. Δεν το κάνουν όλοι ούτε κάθονται να ανατρέχουν στο τι έχει πει ο καθένας μας. Εγώ έψαχνα κάποια πράγματα και έβρισκα δικά μου παλιά ποστ που ούτε ο ίδιος δεν θυμάμαι που τα έγραψα. Η λογική βάλε 10 και θα δεις τι γίνεται προφανώς δεν βοηθάει. Καλύτερα να επαναλαμβάνεις για να ξέρουμε παρά να ψάχνονται όλοι. Για αυτον που γράφει εδώ στην τελευταία σελίδα και δεν έχει διαβάσει τις 100 προηγούμενες είναι λοιπόν μια άγνωστη κατάσταση.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για τα υπόλοιπα με τα 5 και τα 15 που λες δεν σου ειπε κανείς να μην πεις. Αλλα μιλας με γριφους.

Σε ευχαριστώ που το λες αυτό: Και όντως πολλά δε τα θυμόμαστε ούτε οι ίδιοι που τα γράψαμε...Εγώ δεν χάνω κανένα, ούτε posts άλλων: Είναι πάρα πολύ χρήσιμα ΟΛΑ, ακόμα κι αν "χάνονται" για έναν που θα "πέσει" στο myphone τυχαία.

Απλά σε μένα : Πολλά απλά ΔΕΝ υπάρχουν εδώ....Αλήθεια, επειδή ούτε εγώ το κράτησα, θα μπορούσατε να μου στείλετε αυτό που είχα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6527678#post6527678

με τίτλο "Σωστές τιμές"; Σοβαρά το λέω: Ούτε εγώ δεν το κράτησα. Μου είναι πολύτιμο (Για μένα).

Ο jimmiss έχει βοηθήσει πολύ με hints & tricks που λέγαμε και παλιά, μπας και γλιτώνει ο χρήστης κανά φράγκο (παράδειγμα, ο πίνακας που έφτιαξε πρόσφατα με τα μηνύματα στο 12410).

Αυτό που λέει ο kmpatra είναι σωστό, πάντως, θα ήταν προτιμότερο να γίνεται πιο εκτενής αναφορά για να μην μπαίνει ο χρήστης στη διαδικασία να ψάχνει στο σχεδόν χάος που επικρατεί και επίσης να μη στέλνει pm ρωτώντας (που, παρεπιμπτόντως, jimmiss, έχεις φουλάρει και δεν δέχεται αλλά).

Όπως και να το κάνουμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν έχει υποχρέωση να κάθεται να γράφει αναλυτικά τι και πώς θα το κάνει κάποιος. Φτάνει ακόμα και που το αναφέρει για να έχουμε να ψάχνουμε.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε σένα jimmiss και σε σένα kmpatra γιατί με έχετε βοηθήσει ήδη αρκετά σε πράγματα που αν δεν τα μοιραζόσασταν δεν θα τα έβρισκα ποτέ.

Edited by enteka

Αυξήσεις ΜΟΝΟ! (για όποιος δεν το πήρε είδηση) μείωση μόνο στο χρόνο φραγής εισερχομένων. :mad::ninja::whip::rocket:

να τους χαιρόμαστε.. :mad:

Δεν έχεις δίκιο. Μειώνονται και τα χρήματα στα πορτοφόλια μας. :wacko::cry:

Εννοείται ότι πρέπει να αγοράζει κάποιος πακέτα ομιλίας, μηνυμάτων, ίντερνετ.

Αυτό ίσχυε πάντοτε.

Ακόμη και μετά από τις αυξήσεις πάντως, το καρτοκινητό είναι πολύ φθηνότερο από τα συμβόλαια.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εννοείται ότι πρέπει να αγοράζει κάποιος πακέτα ομιλίας, μηνυμάτων, ίντερνετ.

Αυτό ίσχυε πάντοτε.

Ακόμη και μετά από τις αυξήσεις πάντως, το καρτοκινητό είναι πολύ φθηνότερο από τα συμβόλαια.

Λογικότατον...."πρέπει"...το "μάθαμε"...πάει πια ..το "συνηθίσαμε".....

Αααα και μην μας πει κανείς κάτι άλλο..έτσι;

defacto πακέτα "πρέπει"._

Υ.Γ.> Έερχεται η σειρά της καρτοκινητής που είναι (ακόμα) "πολύ φθηνότερη"...Ως τότε, ΑΣ κοιτάμε ο καθένας πως να την "βγάλουμε" από μόνος του: Δεκτόν.:)

Λογικότατον...."πρέπει"...το "μάθαμε"...πάει πια ..το "συνηθίσαμε".....

Αααα και μην μας πει κανείς κάτι άλλο..έτσι;

defacto πακέτα "πρέπει"._

Υ.Γ.> Έερχεται η σειρά της καρτοκινητής που είναι (ακόμα) "πολύ φθηνότερη"...Ως τότε, ΑΣ κοιτάμε ο καθένας πως να την "βγάλουμε" από μόνος του: Δεκτόν.:)

Νομίζω ότι συμφέρει πολύ περισσότερο η αγορά πακέτων από το να μην αγοράζει κάποιος, από εκεί και πέρα καθένας κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Παύλος Παυλίδης 

Νομίζω ότι συμφέρει πολύ περισσότερο η αγορά πακέτων από το να μην αγοράζει κάποιος, από εκεί και πέρα καθένας κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Ακριβώς το ίδιο λέμε, απλά εσύ δεν το "βλέπεις" πιο αποστασιοποιημένα (εν είδει λειτουργικής και όχι αιτιακής ερμηνείας: Δλδ στο που πάει το πράμα: Έχει δώσει ήδη δείγματα)....

Μας "μάθανε" σε αυτό...Κανείς δεν το αμφισβητεί. Μην πω τιμές εκτός πακέτου, καταλαβαίνεις..Σωστόν.

Όπως σιγά-σιγά (χωρίς να το καταλάβουμε, όπως το παραπάνω που έχει ήδη συμβεί) θα μας "μάθουν" και σε αυτό:

Άποψή μου ότι η τακτική ("βίας" από την μεριά των εταιριών κινητής και που τη "βλέπω" στην καρτοκινητή να οδεύει πρακτικά σε βάθος 5ετίας προς unlimited πακέτα χωρίς άλλες εναλλακτικές για τους καταναλωτές, με το κατάλληλο κόστος, βέβαια, άνω των 25€ και όχι προς κατάργηση που βλέπουν άλλοι, αλλά "εξομοίωση" payonthego και συμβολαίων) ΔΕ θα έχει αίσιο "τέλος" {Και για τις εταιρίες που νομίζουν και σε αυτό το "κλίμα"-μην τα πολυλέω}:

Υ.Γ.> Επί του θέματος: Και όσο περνάει ο χρόνος, θα γίνεται χ€ιρότερα.

Όπως το βλέπει ο καθένας..Εγώ επιθυμώ να "βλέπω" τη λειτουργική του ερμηνεία.

Και όχι τι και πως γίνεται το καθένα πρακτικά: ΑΝ και αυτό θα γίνει...Όλα στην ώρα τους.

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε.

Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Δύο πράγματα:

Πρώτον, όποιος πειραματιστεί με την ανανεωμένη εφαρμογή και τα πολλαπλά turbo που μπορούσες να πάρεις με την αγορά μόνο ενός βασικού πακέτου, ας μας πει τι ακριβώς παίζεται - αν δηλαδή συνεχίζει να υφίσταται αυτό ή όχι.

Δεύτερον, σήμερα είδα ότι είχα 500MB παραπάνω χωρίς να κάνω κάποια διαδικασία. Το αναφέρει ως MyF2G app bonus. Παίζει να είναι επειδή είμαι καινούργιος χρήστης F2G; Δίνουν πχ στους καινούργιους 500MB τους πρώτους μήνες; Αλλιώς, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όχι ότι με χαλάνε τα επιπλέον 500ΜΒ, ίσα ίσα που τα είχα κι ανάγκη, αλλά θα ήθελα να ήξερα γιατί μου πιστώθηκαν.

Και σε μένα (3 μηνών νούμερο),τα έδωσε. Το μπόνους εγγραφής στο f2g είναι 300' προς wind, 500 mb είναι στην q. Πιστεύω μπορεί να είναι μπόνους για την αναβάθμιση της εφαρμογής.

Και σε μένα (3 μηνών νούμερο),τα έδωσε. Το μπόνους εγγραφής στο f2g είναι 300' προς wind, 500 mb είναι στην q. Πιστεύω μπορεί να είναι μπόνους για την αναβάθμιση της εφαρμογής.

Τα 300' προς Wind όντως τα πήρα τον πρώτο μήνα (χωρίς βέβαια να πάρω 500ΜΒ), τώρα είμαι στον δεύτερο. Και ακόμα δεν έχω κάνει αναβάθμιση της εφαρμογής.

Κατεβασα την νεα εφαρμογη wind f2g τι εγιναν ρε παιδια τα More 2 & Log In and win πακετα;

κύλιση δεξια για το log n win. Για τα more δεν ξερω,μηπως πρεπει να βαλεις βασικο πακετο για να τα εμφανισει?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova