Nikolas14 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Τι εννοείς διπλασιασμό των παροχών του? Οι παροχές των turbo και more ειναι συγκεκριμενες Εννοει αμα παρεις πακετο με 6€,εχεις διπλασιασμο αμα βαλεις more πακετο μεσα σε 24 ωρες απο το ξεκλειδωμα τους. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν το παρακάτω σκεπτικό μου είναι σωστό? Κάνω ανανέωση 15€. ( 500mb ). Μένουν καθαρά 13,39€. Αγοράζω super talk ( 300’ προς όλους + 200’ προς wind/q ). 6,00€. Εντός 24 ωρών αγοράζω: Α. turbo talk ( 200’ προς όλους ). 2,50€. Β. More Surf ( 350 mb x 2 = 700 mb ). 2,50€. Συνολικά με 11€ έχω: 500’ προς όλους. 200’ προς wind/q. 1,2 gb internet. 80 sms (log n win/20 ανά εβδομάδα). 3 magic numbers προς wind/q ( 1 ανά μήνα ). 100’ + 100 sms προς wind/q για 15 μέρες ( online bonus από turbo – more ). Και μου μένουν στον λογαριασμό 2,39€ τα οποία μπορώ να τα χρησιμοποιήσω εντός 3 μηνών… Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 3 magic numbers δεν ξεκλειδώνουν απο την αρχή αλλά σταδιακά αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 3 magic numbers δεν ξεκλειδώνουν απο την αρχή αλλά σταδιακά αν θυμάμαι καλά. Ναι το γράφω. 1 ανά μήνα Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) Εννοεί άμα πάρεις πακέτο με 6€,έχεις διπλασιασμό άμα βάλεις more πακέτο μέσα σε 24 ώρες από το ξεκλείδωμα τους. νομίζω ότι λέμε τα ίδια με δύσκολες εξηγήσεις. Για το διάστημα 24 ωρών ειναι διαθέσιμα τα turbo τα οποία δίνουν τις ίδιες σχεδόν παροχές με τα βασικά πακετα με επιπλέον 2,5 ευρώ. Εξαίρεση είναι το turbo surf που δίνει 500 mb (αντί για 1 γιγα του αντίστοιχου βασικού πακέτου)Επίσης κάποια βασικά πακέτα δίνουν πλέον και 100 mb τα οποία δεν υπάρχουν στα turbo. Επειδη νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωτικό να πάρεις το αντίστοιχο turbo πακέτο με το βασικό που αγόρασες,δεν μπορούμε να μιλάμε απόλυτα για διπλασιασμό .Θα μπορούσε κάποιος να πάρει τα 200' με 6 ευρώ και ένα τούρμπο με 100 μηνύματα με επιπλέον 2,5 ευρώ. Μέτα τις 24 ώρες (που φεύγουν από την μέση τα τούρμπο),υπάρχουν πλέον τα more.Με τις παροχές που φαίνονται στην σελίδα/εφαρμογή/στο 1265. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν το παρακάτω σκεπτικό μου είναι σωστό? Κάνω ανανέωση 15€. ( 500mb ). Μένουν καθαρά 13,39€. Αγοράζω super talk ( 300’ προς όλους + 200’ προς wind/q ). 6,00€. Εντός 24 ωρών αγοράζω: Α. turbo talk ( 200’ προς όλους ). 2,50€. Β. More Surf ( 350 mb x 2 = 700 mb ). 2,50€. Συνολικά με 11€ έχω: 500’ προς όλους. 200’ προς wind/q. 1,2 gb internet. 80 sms (log n win/20 ανά εβδομάδα). 3 magic numbers προς wind/q ( 1 ανά μήνα ). 100’ + 100 sms προς wind/q για 15 μέρες ( online bonus από turbo – more ). Και μου μένουν στον λογαριασμό 2,39€ τα οποία μπορώ να τα χρησιμοποιήσω εντός 3 μηνών… στο Β. έχω ένσταση δεν ειναι 2χ350 mb.Μάλλον μπερδεύτηκες από οτι γραφτηκε από τον nikolas14. Δεν υπάρχει διπλασιασμός των more πακέτων. Μπορεί κάποιο more να ενεργοποιηθεί και 2η φορά αλλά με το ανάλογο επιπλέον κόστος (2,5 ευρώ). Επισης εδω χρειαζεται διευκρινηση αν ξεκλειδωνει turbo το συγκεκριμενο πακετο που λες. Τα βασικά πακέτα που ξεκλειδώνουν σίγουρα τα turbo ειναι: talk to all - Talk & Text 600 - GIGA Surf- Text To All τα υπολοιπα πακετα αν δεν κανω λάθος ξεκλειδώνουν μόνο και απευθείας τα more.Οποτε αν ισχύει ακριβώς όπως το λέω δεν ισχύει ούτε το Α. Edited March 5, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Βασικα σε αυτο αναφερομαι. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-turbo-button/?accept=1&refer=https%253A%252F%252Fwww.google.gr%252F Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) το καταλαβα. Κατ'αρχας οπως προκυπτει απο εδώ: https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/myf2g-app/super-talk/ το συγκεκριμένο ξεκλειδώνει more πακέτα. Τώρα στο λινκ που εδωσες: Πώς λειτουργεί; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις ταυτόχρονα τον αγαπημένο σου συνδυασμό Βασικών πακέτων F2G και πακέτων MORE! Ενεργοποιείς ένα από τα Βασικά F2G Πακέτα αξίας €5,04 (εξαιρούνται τα πακέτα προς Διεθνείς προορισμούς), και σου δίνεται αμέσως η δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το ΤURBO πακέτο της επιλογής σου & να απολαύσεις έτσι τη διπλάσια αξία του πακέτου MORE που θα επιλέξεις, με διάρκεια 30 ημέρες. Αρα για να τα λεμε σωστα το turbo ειναι ουσιαστικα ενα διπλάσιων παροχών more για 24 ωρες. Αυτο που εχω σε bold προφανως αναφερεται στην σελιδα https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/ οπου πατωντας την επικεφαλιδα που εχω στο bold βλέπεις ποια βασικα πακετα δινουν το "2πλασιο more" (turbo) για 24 ωρες.(ειναι αυτά που γράφω στο προηγούμενο ποστ). Το υπογραμμισμένο είναι απλά η επεξήγηση. Ελπίζω να μην σε μπερδεύω,δεν μπορώ να το κάνω πιό λιανά. Edited March 5, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Με το Smart Combo Surf (300 λεπτά προς όλους και 500 MB) ξεκλειδώνεται και κάτι περισσότερο ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 το καταλαβα. Κατ'αρχας οπως προκυπτει απο εδώ: https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/myf2g-app/super-talk/ το συγκεκριμένο ξεκλειδώνει more πακέτα. Ξεκλειδωνει και τα turbo. Τον εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες το συνδυασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) το καταλαβα. Κατ'αρχας οπως προκυπτει απο εδώ: https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/myf2g-app/super-talk/ το συγκεκριμένο ξεκλειδώνει more πακέτα. Τώρα στο λινκ που εδωσες: Ξεκλειδωνει και τα turbo. Τον εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες το συνδυασμο. ΝΑΙ: Το super talk ξεκλειδώνει τα turbo πακέτα (με 2,5€ 200΄{αντί 100 στο more} προς όλους ή 100sms {αντί 50 στο more} προς όλους κλπ) Αλλά ΑΝ μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα ξαναενεργοποιήσεις άλλο "βασικό" πακέτο (και το super talk μέσα σε αυτά): Δε σου ξαναξεκλειδώνει τα turbo , αλλά μόνο τα more.... Μόνο 1 φορά μέσα σε κάθε ημερολογιακό μήνα μπορείς να ενεργοποιήσεις turbo πακέτο στο f2go: Αυτό το 24ωρο άμεσα μετά την 1η ενεργοποίηση "βασικού" πακέτου (και το super talk μέσα σε αυτά) μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα....!!!! Edited March 5, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εχεις πληροφορηση οτι το αλλαξανε σε 1 turbo ανα μηνα; Γιατι στη σελιδα τους αν και με τις παλιες ακομη τιμες,αναφερει για 2 turbo more Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) Εχεις πληροφορηση οτι το αλλαξανε σε 1 turbo ανα μηνα; Γιατι στη σελιδα τους αν και με τις παλιες ακομη τιμες,αναφερει για 2 turbo more Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενάρη φέτος το δοκίμασα και ΔΕΝ..... ΑΝ βάλει άλλος (μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα) 2 βασικά πακέτα (και το super talk είναι τέτοιο) ΑΣ μας πει ΑΝ τη 2η φορά του ανοίγει (ξανά) turbo {Άσχετα αν ενεργοποίησε turbo την 1η φορά που έβαλε βασικό πακέτο}. Με λίγα λόγια: ΑΝ την 1η φορά που ενεργοποιείς βασικό πακέτο (και σου ανοίγει τα turbo) ΔΕΝ ενεργοποιήσεις turbo ΤΟΤΕ: Τη 2η φορά (μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα) που θα ξαναβάλεις βασικό πακέτο, ΔΕΝ σου ξανανοίγει τα turbo. Το 1ο 24ωρο μετά από βασικό πακέτο μπορείς να βάλεις turbo {Μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα}. ΔΕΝ το έβαλες; Δε σου ξανανοίγει turbo {Μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα} όσα βασικά πακέτα και να ξαναβάλεις... ΩΡΑΙΑ η Wind..... ΑΣ μας πουν όσοι το δοκίμασαν. Edited March 5, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Φίλοι μου εάν κάνω μεταφορά αριθμού από Q σε f2g θα μου ζητήσουν 30€ μιας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε κατάστημα wind αφού στην online αίτηση δεν δίνει επιλογή για Q ως προηγούμενου παρόχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ρώτησες στο κατάστημα και είπαν πως θέλουν 30€ για αυτό; on line δεν γίνεται. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) Αυτό σκοπεύω να κάνω μέχρι το μεσημέρι αλλά ήθελα να δω μήπως έχει κανείς κάποια εμπειρία σχετικά. edit Μίλησα στο chat του myq. Μου είπε πως ουσιαστικά δεν είναι φορητότητα άρα δεν έχει κόστος 30€ και η αλλαγή (q->f2g) γίνεται άμεσα στο κατάστημα (αμφιβάλω βέβαια εάν η αλλαγή γίνεται τόσο άμεσα). Edited March 6, 2017 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Άμεσα γίνεται σχετικά. Μπορεί να πάρει λιγα λεπτα. Σε μια περίπτωση που είχα πάει σε κατάστημα λίγο πριν το κλείσιμο καθυστέρησε κάποιες ώρες (2-3 αν θυμάμαι καλά) αλλά αυτό ίσως ήταν λόγω ωραρίου. Άλλη φορά μέσα σε 15'-20' ήταν έτοιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Άμεσα γίνεται σχετικά. Μπορεί να πάρει λιγα λεπτα. Σε μια περίπτωση που είχα πάει σε κατάστημα λίγο πριν το κλείσιμο καθυστέρησε κάποιες ώρες (2-3 αν θυμάμαι καλά) αλλά αυτό ίσως ήταν λόγω ωραρίου. Άλλη φορά μέσα σε 15'-20' ήταν έτοιμο. Σ' ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 τοτε αν ειναι στο ονομα σου ας επικοινωνησεις εσυ.Εχει chat στο f2g.gr 10π.μ.-6μ.μ. για να μη χρεωθεις,προφανως απο Τριτη. Μαλλον ο προηγουμενος κατοχος ειχε κανει account το οποιο δεν σβηστηκε μετά την διακοπή. Καλησπέρα, τελικά το πρόβλημα ήταν όντως η εγγραφή του προηγούμενου κατόχου του αριθμού και η μη διαγραφή του όταν κατήργησε το νούμερο, το οποίο πήρα μετά εγώ. Έγινε η απαραίτητη επικοινωνία με το τμήμα της WIND και έγινε διαγραφή του παλιού λογαριασμού, όπως έγραψαν στο email που μου έστειλαν. Αύριο θα δοκιμάσω ξανά την εγγραφή στην υπηρεσία, για το συγκεκριμένο νούμερο τηλεφώνου και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. From my Redmi Note 2 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Καλησπέρα, τελικά το πρόβλημα ήταν όντως η εγγραφή του προηγούμενου κατόχου του αριθμού και η μη διαγραφή του όταν κατήργησε το νούμερο, το οποίο πήρα μετά εγώ. Έγινε η απαραίτητη επικοινωνία με το τμήμα της WIND και έγινε διαγραφή του παλιού λογαριασμού, όπως έγραψαν στο email που μου έστειλαν. Αύριο θα δοκιμάσω ξανά την εγγραφή στην υπηρεσία, για το συγκεκριμένο νούμερο τηλεφώνου και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. From my Redmi Note 2 via Tapatalk Αυτό είναι πρόβλημα για τους αριθμούς που επιστρέφουν (αναγκαστικά στον αρχικό "εκδότη", όσες φορητότητες και να έκαναν): Διατηρούν τα αντίστοιχα username στο site της Wind. Αυτό συμβαίνει (με τα username) και σε όσους αριθμούς κάνουν φορητότητα σε άλλες εταιρίες από τη Wind : Από τη στιγμή που είχε δημιουργηθεί username στη Wind ακόμα και να φύγει ο αντίστοιχος αριθμός απ'τη Wind , δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον (το ίδιο username), παρότι δεν "ανοίγει" μετά από φορητότητα...... Επίσης, ΑΝ προσπαθήσει κανείς να βάλει υπάρχον username στην Q (ή Wind f2go) στο Wind f2go (ή Q αντίστοιχα): Τα "κρατάει" η Wind/Q και πρέπει να κάνεις αυτό που μόλις έκανες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ισχύει. Είχα f2g που το πήγα σε άλλη εταιρεία για 1 χρόνο. Μετά το γύρισα πίσω σαν Q, πήγα να κάνω λογαριασμό και μου έλεγε πως έχει ήδη. Έμπαινε κανονικά τελικά με τα στοιχεία που είχε όταν ήταν f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ισχύει. Είχα f2g που το πήγα σε άλλη εταιρεία για 1 χρόνο. Μετά το γύρισα πίσω σαν Q, πήγα να κάνω λογαριασμό και μου έλεγε πως έχει ήδη. Έμπαινε κανονικά τελικά με τα στοιχεία που είχε όταν ήταν f2g. χαζομάρα της wind αυτό και εάν παρατήρηση κάποιος ένα αριθμό και λήξει και μετά π. χ των πάρω εγώ και θέλω να φτιάξω λογαριασμό θα πρέπει να πάρω την wind για να σβήσει το λογαριασμό άπαξ και πάει σε άλλη εταιρεία ο λογαριασμός θα έπρεπε να σβήνει η αν άφηνες ένα αριθμό να λήξει Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 http://i65.tinypic.com/2quq1r6.jpg (2015 - 2016) H 3 καίγεται αλλά είναι στην κόσμαρα τις Νομίζοντας ότι έφτιαξε δίκτυο ΠΟΥ ακόμα θέλει πάρααααα πολύ δουλειά Το εάν έχει ανάγκη να δώσει θα έπρεπε να το πεις για την πρώτη και όμως η πρώτη εδωσε Έχω ξαναπεί δεν ξέρω που το πάνε το τρένο Τα στοιχεία μιλάνε και κάνεις θα περίμενε να το πάει αλλιώς Δεν μπορεί στης αυξήσεις με τους ανταγωνιστές να είσαι χεράκι χεράκι και στα δώρα όχι (κανονας!!!) αφού το δίνουν η άλλες πρέπει και εσύ Και τέλος δεν τους στοιχίζει τίποτα το δωράκι ακόμα περισσότερο αυτό που έκανε αυτή την φορά 4GIGA να ζητάει λεφτά 2 ευρώ και η άλλες να τα δίνουν δωρεάν μιζέρια τσιγκουνιά σε όλο το μεγαλείο.... 11 ρημάδια χρόνια είμαι συνδρομητής από πέρσι και φέτος μου είναι πραγματικά αγνώριστη σαν εταιρία φαντάσου τι θα γίνει όταν ολοκληρωθεί το 4G μόνο μην πει κανένας γιατί δεν πάω αλλού Η απάντηση είναι απλή 300+120+1500 σε ένα νούμερο Τα 1500 ειναι τα magic numbers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Aυτό που περιγράφετε παραπάνω το έζησα και εγώ επίσης. Είχα 1 f2g στο οποίο έπαψα να βάζω χρήματα αρκετούς μήνες σε σημείο που έχασα ακόμα και την κάρτα σιμ, πραγματικά δεν θυμάμαι που την έχω βάλει. Πάω λοιπόν σε κατάστημα wind να κάνω αλλαγή και μου λέει πως ο αριθμός έχει καταργηθεί. Τους λέω πως έχει καταργηθεί ο αριθμός αφού μπαίνω στο myf2g με το username και το password μου κανονικά, οπότε μπορώ να κάνω online ανανέωση ξανά αλλά δεν μπορώ να έχω νέα κάρτα sim; Επικοινωνώ και με εξυπηρέτηση πελατών και μου λέει πως ναι μεν φαίνεται το όνομα μου στον αριθμό ωστόσο ο αριθμός είναι προς ενεργοποίηση(;)..τους λέω αφού ο αριθμός ανήκει σε μένα πως είναι προς ενεργοποίηση ξανά... Περίπλοκη κατάσταση που ταιριάζει με αυτά που αναφέρετε παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Τα 1500 ειναι τα magic numbers? Όχι όλα είναι προς όλους και τα 300 και τα 120 και τα 1500 (ειδική προσφορά) Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Aυτό που περιγράφετε παραπάνω το έζησα και εγώ επίσης. Είχα 1 f2g στο οποίο έπαψα να βάζω χρήματα αρκετούς μήνες σε σημείο που έχασα ακόμα και την κάρτα σιμ, πραγματικά δεν θυμάμαι που την έχω βάλει. Πάω λοιπόν σε κατάστημα wind να κάνω αλλαγή και μου λέει πως ο αριθμός έχει καταργηθεί. Τους λέω πως έχει καταργηθεί ο αριθμός αφού μπαίνω στο myf2g με το username και το password μου κανονικά, οπότε μπορώ να κάνω online ανανέωση ξανά αλλά δεν μπορώ να έχω νέα κάρτα sim; Επικοινωνώ και με εξυπηρέτηση πελατών και μου λέει πως ναι μεν φαίνεται το όνομα μου στον αριθμό ωστόσο ο αριθμός είναι προς ενεργοποίηση(;)..τους λέω αφού ο αριθμός ανήκει σε μένα πως είναι προς ενεργοποίηση ξανά... Περίπλοκη κατάσταση που ταιριάζει με αυτά που αναφέρετε παραπάνω. Λογικα,θελει να τον βαλεις λεφτα και να ενεργοποιηθει ξανα(τον βαζουν σε αδρανεια). Εγω προσωπικα αυτες οι τακτικες,περιεργες χρεωσεις και σημα ειναι λογος να την αφησω την Q.Και αμα μπορουσα δεν θα ειχα καμια καρτα.Τα 1500(φοιτητικη προσφορα) με κρατανε στο f2g.Απο το καλοκαιρι,θα κινω την αλλη καρτα μου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts