looneygirl Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Βάλε στον αριθμό τηλεφωνητή το 1269... Και θα ακούς της μονάδες εύκολα και δεν ξανά χρεώνεται η γραμμή σου Πως να το κάνω αυτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δεν υπάρχει τρόπος Θα χρεώνεσαι όσο έχεις iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δεν υπάρχει τρόπος Θα χρεώνεσαι όσο έχεις iPhone Άρα θα μένω με υπόλοιπο κάτω απο 35 λεπτά για να εχω ήσυχο το κεφάλι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Να ρωτήσω... Αν και εφόσον λάβεις μήνυμα προσφοράς την έχεις για πάντα; Έχω διαβάσει ότι ισχύει για το "προνομιακό". Είναι το ίδιο και για τα 200 λεπτά με 3€; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν λάβεις sms προσφοράς πχ "Στείλε ....στο.... για .... με ....€ για 30 μέρες ΕΩΣ 30/4" η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ ΕΩΣ 30/4. Πρέπει να ξαναπάρεις sms τέτοιου τύπου και ισχύει για ενεργοποίηση ΕΩΣ 30/4 και ΜΟΝΟ. Συνήθως η Wind στέλνει τέτοια sms τέλη κάθε μήνα 20-26/.. και ισχύουν για ενεργοποιήσεις ως 30, 31/.... το πολύ 1/.... Είναι η περίοδος που θα έρθουν τα sms προσφοράς της για τον Απρίλη, λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δειτε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434479 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Τελικά είναι επίσημο. Έκοψαν τους 30 πόντους από το win club, που σου έκαναν δώρο κάθε που έκλεινες χρόνο στην υπηρεσία αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Τελικά είναι επίσημο. Έκοψαν τους 30 πόντους από το win club, που σου έκαναν δώρο κάθε που έκλεινες χρόνο στην υπηρεσία αυτή. Όταν διακόψουν και το όλο πρόγραμμα Win Club υποχρεούνται να μας ενημερώσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν το κλείσιμο του προγράμματος να προλάβουμε να εξαργυρώσουμε τους πόντους μας, έτσι; Ή όχι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Τελικά είναι επίσημο. Έκοψαν τους 30 πόντους από το win club, που σου έκαναν δώρο κάθε που έκλεινες χρόνο στην υπηρεσία αυτή. Ποιος στο ειπε αυτο...? Πριν 10 μερες πηρα 30 ποντους για εμενα και πριν 5 μερες πηρε ενας φιλος μου για το νουμερο του Edited April 18, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Αξιότιμε Κύριε, Σε συνέχεια του αιτήματος σας με κωδικό 37-xxxxxxxxx, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα δώρα που παρέχει η εταιρεία στους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας, ενδέχεται να τροποποιούνται ανάλογα με την εμπορική πολιτική τη συγκεκριμένη περίοδο. Εφόσον, δεν είχατε σχετική ενημέρωση, δεν υπήρχε προσφορά για τη γραμμή σας από το Win Club. Παραμένουμε στη διάθεση σας. Mε εκτίμηση, IRINI MOUZAKI Wind Customer Experience Team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Αξιότιμε Κύριε, Σε συνέχεια του αιτήματος σας με κωδικό 37-xxxxxxxxx, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα δώρα που παρέχει η εταιρεία στους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας, ενδέχεται να τροποποιούνται ανάλογα με την εμπορική πολιτική τη συγκεκριμένη περίοδο. Εφόσον, δεν είχατε σχετική ενημέρωση, δεν υπήρχε προσφορά για τη γραμμή σας από το Win Club. Παραμένουμε στη διάθεση σας. Mε εκτίμηση, IRINI MOUZAKI Wind Customer Experience Team Και εγω και ο φιλο μου πως μας τα εστειλαν ....παρε 8005000200 χωρις χρεωση απο το κινητο σου και ρωτασε τι γινεται και γραψε εδω... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Το έκανα ήδη. Μου είπαν ότι έστειλαν στο μαιλ μου. Ρώτησα μόνο για μένα κόπηκε και μου απάντησαν ότι κόπηκε για όλους οι επετειακή πόντοι του win club... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παντως ουτε εγω πηρα ποντους αρα θα κοπηκαν μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Ποιος στο ειπε αυτο...? Πριν 10 μερες πηρα 30 ποντους για εμενα και πριν 5 μερες πηρε ενας φιλος μου για το νουμερο του Εγώ δεν έχω πάρει +30 επετειακούς από 4/4. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αξιότιμε Κύριε, Σε συνέχεια του αιτήματος σας με κωδικό 37-xxxxxxxxx, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα δώρα που παρέχει η εταιρεία στους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας, ενδέχεται να τροποποιούνται ανάλογα με την εμπορική πολιτική τη συγκεκριμένη περίοδο. Εφόσον, δεν είχατε σχετική ενημέρωση, δεν υπήρχε προσφορά για τη γραμμή σας από το Win Club. Παραμένουμε στη διάθεση σας. Mε εκτίμηση, IRINI MOUZAKI Wind Customer Experience Team Το γνωστό επαναλαμβανόμενο μοτο: Πιθανόν και να μην κατάλαβαν τι τους ρώτησες!! Βρρεε δεν το κατάλαβες; Έπρεπε να είχες "ενημέρωση" ότι θα πάρεις (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ) για να τους "πάρεις"!! Άλλα ντ'άλλων. Στο site τους για Win club γράφει, πάντως, ότι τους παίρνεις τους επετειακούς +30. Άρα "ενημέρωση" έπρεπε να υπάρξει για το ότι ΔΕΝ θα τους πάρεις, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ!! Έτσι μια ωραία πρωΐα ΔΕ θα μπορούν (κάποιοι??, όλοι??) να εξαργυρώσουν πόντους: Αυτή είναι η Wind. Μνημείο η "απάντησή" τους!! Edited April 18, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Εγω και ο φιλος μου ναι πριν 10 μρρες + εγω πριν 5 ο φιλος Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Εγω και ο φιλος μου ναι πριν 10 μρρες + εγω πριν 5 ο φιλος ............................................... Έτσι μια ωραία πρωΐα ΔΕ θα μπορούν (κάποιοι??, όλοι??) να εξαργυρώσουν πόντους: Αυτή είναι η Wind. Μνημείο η "απάντησή" τους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Το θέμα είναι ότι μόλις έβαλα χρήματα να πάει 270 πόντους και περίμενα πως και πως το δώρο για να κάνω εξαργυρωση... Τώρα πέταξε το πουλάκι, δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Το θέμα είναι ότι μόλις έβαλα χρήματα να πάει 270 πόντους και περίμενα πως και πως το δώρο για να κάνω εξαργυρωση... Τώρα πέταξε το πουλάκι, δυστυχώς... Έχω 37 πόντους πάνω από τους 300 για αυτό και δε με νοιάζει αν μου δώσουν/δε μου δώσουν +30 επετειακούς. Μου αρκεί να μπορώ να εξαργυρώσω για τα 8€ έως ότου με ενημερώσουν αν προτίθενται να αλλάξουν κάτι (πχ διακόψουν το Win Club). Αλλά να με ενημερώσουν όταν αλλάξει (και πότε θα αλλάξει κάτι), ΟΧΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, όπως στην "απάντηση" που σου δώσαν. Υ.Γ.: Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω τους 30 παραπάνω αχρείαστους πόντους που έχω, γιατί δεν πρόκειται να ξαναβάλω μεγάλα € κάρτες στη WInd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να μπορούσα να μεταφέρουμε και πόσα από ένα καρτοκινητο στο άλλο... Αλλά που! ??? Πάει και αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να μπορούσα να μεταφέρουμε και πόσα από ένα καρτοκινητο στο άλλο... Αλλά που! ??? Πάει και αυτό... Μόνο το 6μηνο διάρκειας υπολοίπου έμεινε ως ατού στη Wind. Μόλις "πάει" κι αυτό, "πάει" κι αυτή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Το θέμα είναι ότι μόλις έβαλα χρήματα να πάει 270 πόντους και περίμενα πως και πως το δώρο για να κάνω εξαργυρωση... Τώρα πέταξε το πουλάκι, δυστυχώς... Απο περιέργεια αν θες μου λες, επειδη ειμαι καινούργια στην wind. Τι δώρο έπαιρνες με 270 πόντους;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Με 300 πόντους παίρνεις 8 ευρω χρόνο ομιλίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Με 300 πόντους παίρνεις 8 ευρω χρόνο ομιλίας... ....χωρίς ανανέωση (6μηνο) διάρκειας υπολοίπου. Μόλις το έκανα. Μην το κλείσει το πρόγραμμα ....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Κανονικότατα πήρα τους 30 πόντους μου όταν συμπλήρωσα χρόνο στο Win club και ούτε ειπώθηκε ή ανακοινώθηκε κάπου ότι σταματάει. Από εικασίες άλλο τίποτε... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Κανονικότατα πήρα τους 30 πόντους μου όταν συμπλήρωσα χρόνο στο Win club και ούτε ειπώθηκε ή ανακοινώθηκε κάπου ότι σταματάει. Από εικασίες άλλο τίποτε... OK.............. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Πιο πολύ τι συμφέρει για internet? f2g ή q? Eυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts