Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν λίγο το f2g μου έκανε δώρο 500' προς όλους για 1 μήνα!!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Καλησπέρα, ζήτησα σήμερα σε κατάστημα της wind να μεταφέρω τρεις γραμμές COSMOTE σε f2go και μου ζητησαν €15 για την καθεμιά. Έχει συμβεί και σε άλλους;

Καλησπέρα, ζήτησα σήμερα σε κατάστημα της wind να μεταφέρω τρεις γραμμές COSMOTE σε f2go και μου ζητησαν €15 για την καθεμιά. Έχει συμβεί και σε άλλους;

10€ για κάθε γραμμή κοστίζει η φορητότητα.

Και μετά από 3 μήνες, τα 10€ μπαίνουν στην κάρτα σου

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

παιζει να του ειπαν 15 περιλαμβανοντας ενα 5ευρω κατ'ελαχιστο σαν πρώτη ανανεωση

Εχουν ξεφυγει. Ενταξει το δεκαευρω το γνωριζουμε αλλα το πενταευρω πως προεκυψε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως μαθαίνουμε το υπόλοιπο από πακέτα εκτός από την εφαρμογή?Με sms ή κλήση????Ευχαριστώ πολύ!

Σε f2g!

Πως μαθαίνουμε το υπόλοιπο από πακέτα εκτός από την εφαρμογή?Με sms ή κλήση????Ευχαριστώ πολύ!

Σε f2g!

Δωρεάν κλήση στο 1269.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Ευχαριστώ πολύ!Δεν είχα ακούσει μέχρι τέλους το μήνυμα!

:):):):):):p:p:p:rotfl:

Εχουν ξεφυγει. Ενταξει το δεκαευρω το γνωριζουμε αλλα το πενταευρω πως προεκυψε?

μια υπόθεση έκανα,ότι μπορεί να ειναι από αυτό. Η απάντηση δόθηκε από κατάστημα,ή από απ'ευθείας επικοινωνία με την εταιρία? Αν είναι από κατάστημα παίζει να κάνανε λάθος αυτοί και να είπαν 15 αντί για 10. Ή να μην διευκρίνησαν οτι τα πέντε είναι η ελάχιστη ανανέωση (γιατί αν δεν τα βάλεις κι αυτά δεν μπορείς να πάρεις ούτε τα αρχικά μπόνους ούτε τίποτα).

Edited by kmpatra

Θα το δοκιμάσω το απόγευμα, ευχαριστώ πολύ.

Απλα μιας και δεν ήρθε μηνυμα ουτε απο το ένα δίκτυο, ουτε απο το άλλο, σκέφτηκα μιας και η sim είναι αρκετά παλιά (6 χρόνια περίπου) να υπάρχει σενάριο να μην υποτηρίζει σύνδεση δεδομένων??

Τελικά έλεγξα τις ρυθμίσεις data, οι οποίες ήταν όπως έπρεπε!!

Καμιά ιδέα επιπλέον? Αυτό με τη Sim παραπάνω παίζει σαν σενάριο?

I am the FireStarter

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που ανανέωσε πρόσφατα το υπόλοιπό του, αν έχει εφαρμοστεί ή όχι το τρίμηνο? Ειδικά αυτό με τις δύο διαφορετικές ημερομηνίες λήξης παλαιού και νέου υπολοίπου ισχύει, ή πάει όλο το υπόλοιπο στο τρίμηνο?

Τελικά έλεγξα τις ρυθμίσεις data, οι οποίες ήταν όπως έπρεπε!!

Καμιά ιδέα επιπλέον? Αυτό με τη Sim παραπάνω παίζει σαν σενάριο?

Μπορεί. Αν έχεις χρόνο κάνε μια βόλτα σε ένα κατάστημα Wind να το ρωτήσεις μπας και λυθεί το πρόβλημα.

Μπορεί. Αν έχεις χρόνο κάνε μια βόλτα σε ένα κατάστημα Wind να το ρωτήσεις μπας και λυθεί το πρόβλημα.

Σκεφτόμουν να πάω για αλλαγή σε 4G κάρτα μιας και το κινητό υποστηρίζει 4g, αλλά δε ξέρω για να στη δώσουν δωρεάν αν πρέπει να καλύπτεται η περιοχή απο 4g(στη περίπτωση μου δεν καλύπτεται)

I am the FireStarter

Σκεφτόμουν να πάω για αλλαγή σε 4G κάρτα μιας και το κινητό υποστηρίζει 4g, αλλά δε ξέρω για να στη δώσουν δωρεάν αν πρέπει να καλύπτεται η περιοχή απο 4g(στη περίπτωση μου δεν καλύπτεται)

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Αν έχει 4G καρτούλες το κατάστημα, τότε είσαι κομπλέ

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Πες τους ότι πας κάθε βράδυ στην κοπέλα σου που μένει σε περιοχή που έχει 4g. Αν θέλουν να τους πεις και το όνομα της. Χα εμείς γελάμε αλλά αυτοί είναι ικανοί να το ζητήσουν.

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που ανανέωσε πρόσφατα το υπόλοιπό του, αν έχει εφαρμοστεί ή όχι το τρίμηνο? Ειδικά αυτό με τις δύο διαφορετικές ημερομηνίες λήξης παλαιού και νέου υπολοίπου ισχύει, ή πάει όλο το υπόλοιπο στο τρίμηνο?

Σημερα ανανεωσα. Ο χρονος ληγει σε 6 μηνες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα ανανεωσα. Ο χρονος ληγει σε 6 μηνες

Μακάρι να μην εφαρμοστεί το τρίμηνο (αν και δεν παίζει τέτοιο σενάριο δυστυχώς!). Μάλλον είναι τεχνικό το θέμα, μόνο μην το εφαρμόσουν αναδρομικά, για όσους ανανέωσαν από τις 28 Σεπτεμβρίου και μετά.

Μακάρι να μην εφαρμοστεί το τρίμηνο (αν και δεν παίζει τέτοιο σενάριο δυστυχώς!). Μάλλον είναι τεχνικό το θέμα, μόνο μην το εφαρμόσουν αναδρομικά, για όσους ανανέωσαν από τις 28 Σεπτεμβρίου και μετά.

Αναδρομικα θα ειναι μεγαλη αλητεια διοτι θα ειναι εκ του πονηρου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναδρομικα θα ειναι μεγαλη αλητεια διοτι θα ειναι εκ του πονηρου

αλητεία;;;;;......

το είχαν κάνει την προηγούμενη φορά, οταν απο χρόνο πήγε εξάμηνο και κάποιοι την πάτησαν....

.... το νου σας

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Λοιπόν σύμφωνα με την εξυπηρέτηση της Wind η φορητότητα σε καρτοκινητο κοστίζει €10 τα οποία όπως μου είπαν δεν μεταφέρονται ποτέ στο λογαριασμό σου υπό οποιαδήποτε μορφη

Λοιπόν σύμφωνα με την εξυπηρέτηση της Wind η φορητότητα σε καρτοκινητο κοστίζει €10 τα οποία όπως μου είπαν δεν μεταφέρονται ποτέ στο λογαριασμό σου υπό οποιαδήποτε μορφη

Ξεφτίλα!!!Θέλει κάποιος να πάει σε αυτούς και ζητάνε τόσα?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χθες μου έστειλαν 500' προς όλους δώρο ''στα πλαίσια της εξυπηρέτησής μου''.Εν το μεταξύ πριν λίγες μέρες τους ρώτησα στο fb για πρόβλημα που είχα με το σήμα στα Μελίσσια και μου λένε άλλαξε κάρτα!Εγώ δεν έκανα κάτι γιατί ήξερα ότι το πρόβλημα ήταν μόνιμο και υπήρχε από παλιά και αυτοί σήμερα μου έδωσαν τα 500'!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova