Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σωστος ο pexths. εκατο φορες τα εχουμε πει.

αδιοφορο ειναι στην wind(και στη cosmote, και στη vodafone) να εχετε μια/δυο/τρεις/δεκατρεις sim που τις βαζετε 5 ευρω μια φορα τον χρονο.

Ειναι σα να εχετε ενα στρεμμα με ντοματιες και να σας αποδιδουν παραγωγη μονο το 20%. Για ποιο λογο να συντηρειτε τις υπολοιπες που ειναι αχρηστες;

Η wind με πανεξυπνο τροπο σου στελνει το μηνυμα 8 ευρω ισον 1500' και 1500' MB, για να σε προκαλει να βαζεις καρτα πιο συχνα.

Και τώρα με αυτές τις αλλαγές θα ανακοινώσουν οτι για το μήνα Αυγουστο σας προσφέρουμε 1γβ δωρεαν πλοήγηση (συν το διπλασιασμο που έδωσαν ήδη) και ξαφνικά θα τα ξεχάσουμε όλα και θα τη ξαναπιάσουμε τη κουβέντα απο Σεπτέμβρη.

Για το οτι δεν υπάρχουν σοβαρές υποδομές δικτυου....κουβέντα όμως για την αναβάθμιση του!!.

Οπως και να έχει όμως παραμένει με διαφορά η φθηνότερη/οικονομικότερη λύση σε σύγκριση με τις άλλες εταιρίες, και προφανώς οικονομικότερη μακράν απο συνδέσεις συμβολαίου!

:mad:

Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει κάτι τσάμπα η Wind, αν δεν έχεις πληρώσει κάτι: Είτε να ανανεώσεις, είτε να βάλεις πακέτο. Δεν το'χει κάνει ποτέ. Εξαίρεση η μεγάλη πίεση πριν το δημοψήφισμα με τα 1500, όπου δώσαν όλες οι άλλες ΠΡΙΝ από τη Wind, αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν μόνο για 7 μέρες.

Υποδομή Wind? Άστα: Εδώ και 10 χρόνια ίδιο το σήμα εδώ που κάνω διακοπές: G στο σήμα, G στα δεδομένα! Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πακέτο με ΜΒ παρά σπάνια αν βρεις την κατάλληλη κεραία τοποθετώντας το κινητό στην κατάλληλη θέση και προσανατολισμό (κάτι που αλλάζει με άλλο κινητό).

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι το CU δίνει κατά καιρούς "προσωπικές προσφορές" πολύ καλύτερες από τη Wind, αν είσαι διατεθιμένος να περιμένεις την κάθε προσφορά. Ακόμα και στα πακέτα, το CU είναι συγκρίσιμο με αυτά της Wind, και βέβαια με σήμα Voda που έστω μπορείς να κάνεις κάτι αξιοπρεπώς ΠΑΝΤΟΥ, σε σχέση με το σήμα της Wind.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεις να τους στελνεις τα log win δωρα.

Αν περάσει μήνας από την τελευταία ανανέωση του καρτοκινητού που θέλω να λάβει το log n win μπορώ να του το στείλω;

Ο αριθμός που λαμβάνει log&win δώρο πρέπει να έχει ανανεώσει πριν 3 μήνες , όχι 30 μέρες. Δεν ξέρω μήπως αλλάξει αυτό στη Wind τώρα με το 3μηνο ανανέωσης.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έκανα ανανέωση σήμερα 10€ αλλά τα 300' προς όλους πουθενά!

έχουμε αλλαγές ή συνέβη μόνο σε μένα;

επίσης παρατήρησα ότι μου έβαλε 1500ΜΒ και όχι 1000...καλά γίνονται αλλαγές χωρίς να κάνω τίποτα;

Εμένα μου έβαλε κανονικά

300΄ προς όλους και 1GB σε ανανέωση 5/8

και άλλα 300΄ προς όλους σε ανανέωση 7/8

Σύνολο 600΄ προς όλους και 1GB με 2 ανανεώσεις μέσα στο μήνα.

Μήπως έχεις τη "φοιτητική" προσφορά και έχει αλλάξει κάτι σε αυτή με τις ανανεώσεις >10€?

Εγώ δεν την έχω πάρει.

Αλλιώς, μάλλον, θα έχεις αλλάξει το bonus σε Free2Surf από Free2Talk. Κοίταξέ το από την εφαρμογή ή στο online.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__service_easytransfer/section/Postpaid_Packs_Additional_Prs

"Η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή Συμβολαίου COSMOTE λογίζεται σαν τυπική ανανέωση χρόνου ομιλίας ενώ η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή καρτοκινητής COSMOTE ή Καρτοσυμβολαιου θεωρείται μεταφορά χρηματικού υπολοίπου και όχι ανανέωση χρόνου ομιλίας και συνεπώς δεν αποδίδονται τα όποια προνόμια συνδέονται με την ανανέωση χρόνου ομιλίας"

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι ψιλά μείον (-0,20€ ή -0,30€). Δε θυμάμαι ακριβώς (για την Cosmote).

Μάλλον αναφέρεται σε δωρεάν χρόνο ομιλίας, MB κλπ.

Λίγο πιο πάνω γράφει "Οι μεταφορές χρόνου ομιλίας που θα λάβει ο συνδρομητής Καρτοκινητής, από 5€ & πάνω, επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου και την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού του".

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__ipiresia-easy-transfer/section/PrepaidExclusive_CK

Μπορει καποιος να σου στειλει 5 ευρω ανανεωνοντας σου το τριμηνο και στη συνεχεια του τα επιστρεφεις. Αρα δε χρειαζεται να βαλεις καρτα.Δε το εχω κανει προσωπικα, αλλα νομιζω αυτο που λεω μπορει να γινει.

το έχω κάνει πολλές φορές στην κοσμοτε και δουλεύει αυτό που λες οπότε μπράβο τους, κόστος αμελητέο 20 λεπτά.....

στην Vodafone η μεταφορά δεν ανανενεωνει την λήξη από ότι τουλάχιστον γνωρίζω.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Μάλλον αναφέρεται σε δωρεάν χρόνο ομιλίας, MB κλπ.

Λίγο πιο πάνω γράφει "Οι μεταφορές χρόνου ομιλίας που θα λάβει ο συνδρομητής Καρτοκινητής, από 5€ & πάνω, επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου και την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού του".

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__ipiresia-easy-transfer/section/PrepaidExclusive_CK

Μα, δεν μεταφέρεται χρόνος ομιλίας (λεπτά ομιλίας) ή ΜΒ στην Cosmote: https://www.facebook.com/cosmote/posts/845963295498791?comment_id=846058308822623&offset=0&total_comments=1&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D

Δε νομίζω με 5€ μεταφορά από καρτοκινητό σε καρτοκινητό Cosmote να ανανεώνει και τη διάρκεια (3μηνη πια) του υπολοίπου.

Από συμβόλαιο μόνο.

Το'χει δοκιμάσει κανείς μεταφορά 5€ από καρτοκινητό σε καρτοκινητό ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ;

Από συμβόλαιο, το΄χω κάνει: Ανανεώνει και τη διάρκεια υπολοίπου.

Παλιότερα (δε θυμάμαι πότε, αλλά πάρα πολύ παλιά) γινόταν στη Wind να ανανεώνει και τη διάρκεια υπολοίπου η μεταφορά ποσού από άλλο καρτοκινητό.

Το'χει κόψει πια.

Μόνο αν το επαναφέρει (ειδικά η Wind με αυτό το σήμα) θα έχει νόημα η παραμονή στο δίκτυό της μετά την εφαρμογή 3μήνου αό 28/9.

Edited by jimmiss

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κατά λάθος το free2surf αντί για το free2talk και πήρες 500MB από εκεί συν το 1GB της online ανανέωσης, σύνολο 1,5GB;

σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

ναι τηλεφώνησα σήμερα στο 1260 (2 φορές) και όντως είναι έτσι όπως τα λέτε!

το θέμα είναι πως έγινε αυτή η βλακεία αποκλείεται να έχω μπει σε αυτό το μενού και να ζητήσω τέτοιο πράγμα!

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Μα, δεν μεταφέρεται χρόνος ομιλίας (λεπτά ομιλίας) ή ΜΒ στην Cosmote: https://www.facebook.com/cosmote/posts/845963295498791?comment_id=846058308822623&offset=0&total_comments=1&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D

Δε νομίζω με 5€ μεταφορά από καρτοκινητό σε καρτοκινητό Cosmote να ανανεώνει και τη διάρκεια (3μηνη πια) του υπολοίπου.

Από συμβόλαιο μόνο.

Το'χει δοκιμάσει κανείς μεταφορά 5€ από καρτοκινητό σε καρτοκινητό ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ;

Από συμβόλαιο, το΄χω κάνει: Ανανεώνει και τη διάρκεια υπολοίπου.

Παλιότερα (δε θυμάμαι πότε, αλλά πάρα πολύ παλιά) γινόταν στη Wind να ανανεώνει και τη διάρκεια υπολοίπου η μεταφορά ποσού από άλλο καρτοκινητό.

Το'χει κόψει πια.

Μόνο αν το επαναφέρει (ειδικά η Wind με αυτό το σήμα) θα έχει νόημα η παραμονή στο δίκτυό της μετά την εφαρμογή 3μήνου αό 28/9.

Δεν έγραψα πουθενά ότι μεταφέρεται χρόνος ομιλίας και MB.:)Απλά λέω πως αυτά τα "προνόμια που δε μεταφέρονται" μάλλον αναφέρονται στο χρόνο ομιλίας και τα MB.

Στην ουσία τώρα, στη σελίδα της Cosmote δε γράφει πουθενά ότι η ανανέωση της διάρκειας υπολοίπου ισχύει μόνο για μεταφορά από συμβόλαιο.Αλλά εδώ καλύτερα θα ήταν να μας πει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει και με καρτοκινητό.

Δεν έγραψα πουθενά ότι μεταφέρεται χρόνος ομιλίας και MB.:)Απλά λέω πως αυτά τα "προνόμια που δε μεταφέρονται" μάλλον αναφέρονται στο χρόνο ομιλίας και τα MB.

Στην ουσία τώρα, στη σελίδα της Cosmote δε γράφει πουθενά ότι η ανανέωση της διάρκειας υπολοίπου ισχύει μόνο για μεταφορά από συμβόλαιο.Αλλά εδώ καλύτερα θα ήταν να μας πει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει και με καρτοκινητό.

ΟΚ

"προνόμια που δε μεταφέρονται" θεώρησα την ανανέωση και της διάρκειας ισχύος του υπολοίπου.

Ας μας πει κάποιος, αν θέλει, μπορείς στην C-Ote να μεταφέρεις 5€ από καρτοκινητό σε άλλο καρτοκινητό και να παραταθεί άλλους 3 μήνες η διάρκεια υπολοίπου στο καρτοκινητό που παίρνει τα 5€;

Θα έχουν ως συνήθως αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.... Έχω 4 νουμερα τα οποία είναι του συρταριου και θα τα καταργήσω με το νέο καθεστώς..:mad:

Εγώ έχω τρία νούμερα που κάθονται σε συναγερμούς (2Q και ένα WU) και όχι στο συρτάρι, κάτι που σημαίνει ότι τα χρειάζομαι. Με αυτές τις κινήσεις όμως, αδιαφορόντας για το οικονομικό, αν ξεχάσω να ανανεώσω κάποιο τρίμηνο και μηδενίσει το υπόλοιπο, ουσιαστικά αχρηστεύεται ο συναγερμός αφού δε θα μπορέσει να με καλέσει με μηδενικό υπόλοιπο. Τη λύση τη βρήκα όταν ανακοίνωσε η cosmote το τρίμηνο και βρίσκεται εδώ, την είχα γράψει και τότε άλλωστε. Το WU έχει ήδη πάει εκεί και προφανώς ήρθε η ώρα να πάνε και τα δύο Q νουμεράκια μου, το μόνο που έμεινε να κάνω είναι να τα αδειάσω και μετά να τα μεταφέρω. :)

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι τα δύο ταληράκια που μπαίνανε σε κάθε νούμερο δύο φορές το χρόνο, σύνολο 20 στη wind και 10 στην cosmote, πλέον πετάξανε και θα πληρώνω κάτι ψιλά σέντς κάθε φορά που χτυπάει κάποιος συναγερμός... σχεδόν ποτέ δηλαδή !!! Ας πρόσεχαν...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Εγώ έχω τρία νούμερα που κάθονται σε συναγερμούς (2Q και ένα WU) και όχι στο συρτάρι, κάτι που σημαίνει ότι τα χρειάζομαι. Με αυτές τις κινήσεις όμως, αδιαφορόντας για το οικονομικό, αν ξεχάσω να ανανεώσω κάποιο τρίμηνο και μηδενίσει το υπόλοιπο, ουσιαστικά αχρηστεύεται ο συναγερμός αφού δε θα μπορέσει να με καλέσει με μηδενικό υπόλοιπο. Τη λύση τη βρήκα όταν ανακοίνωσε η cosmote το τρίμηνο και βρίσκεται εδώ, την είχα γράψει και τότε άλλωστε. Το WU έχει ήδη πάει εκεί και προφανώς ήρθε η ώρα να πάνε και τα δύο Q νουμεράκια μου, το μόνο που έμεινε να κάνω είναι να τα αδειάσω και μετά να τα μεταφέρω. :)

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι τα δύο ταληράκια που μπαίνανε σε κάθε νούμερο δύο φορές το χρόνο, σύνολο 20 στη wind και 10 στην cosmote, πλέον πετάξανε και θα πληρώνω κάτι ψιλά σέντς κάθε φορά που χτυπάει κάποιος συναγερμός... σχεδόν ποτέ δηλαδή !!! Ας πρόσεχαν...

Συμβόλαιο θα τα κάνεις; με ενδιαφέρει για τον ίδιο λόγο

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει κάτι τσάμπα η Wind, αν δεν έχεις πληρώσει κάτι: Είτε να ανανεώσεις, είτε να βάλεις πακέτο. Δεν το'χει κάνει ποτέ. Εξαίρεση η μεγάλη πίεση πριν το δημοψήφισμα με τα 1500, όπου δώσαν όλες οι άλλες ΠΡΙΝ από τη Wind, αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν μόνο για 7 μέρες.

Υποδομή Wind? Άστα: Εδώ και 10 χρόνια ίδιο το σήμα εδώ που κάνω διακοπές: G στο σήμα, G στα δεδομένα! Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πακέτο με ΜΒ παρά σπάνια αν βρεις την κατάλληλη κεραία τοποθετώντας το κινητό στην κατάλληλη θέση και προσανατολισμό (κάτι που αλλάζει με άλλο κινητό).

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι το CU δίνει κατά καιρούς "προσωπικές προσφορές" πολύ καλύτερες από τη Wind, αν είσαι διατεθιμένος να περιμένεις την κάθε προσφορά. Ακόμα και στα πακέτα, το CU είναι συγκρίσιμο με αυτά της Wind, και βέβαια με σήμα Voda που έστω μπορείς να κάνεις κάτι αξιοπρεπώς ΠΑΝΤΟΥ, σε σχέση με το σήμα της Wind.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο αριθμός που λαμβάνει log&win δώρο πρέπει να έχει ανανεώσει πριν 3 μήνες , όχι 30 μέρες. Δεν ξέρω μήπως αλλάξει αυτό στη Wind τώρα με το 3μηνο ανανέωσης.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα μου έβαλε κανονικά

300΄ προς όλους και 1GB σε ανανέωση 5/8

και άλλα 300΄ προς όλους σε ανανέωση 7/8

Σύνολο 600΄ προς όλους και 1GB με 2 ανανεώσεις μέσα στο μήνα.

Μήπως έχεις τη "φοιτητική" προσφορά και έχει αλλάξει κάτι σε αυτή με τις ανανεώσεις >10€?

Εγώ δεν την έχω πάρει.

Αλλιώς, μάλλον, θα έχεις αλλάξει το bonus σε Free2Surf από Free2Talk. Κοίταξέ το από την εφαρμογή ή στο online.

Σιγά μην έχει η βοντα καλύτερο σήμα από την wind! Μετά από είκοσι χρόνια wind άντεξα ένα μόνο χρόνο Vodafone.το ίδιο χάλια σήμα ΑΚΡΙΒΏΣ στα ίδια σημεία με wind.Για να μην πω για το εικονικό σήμα που η βοντα είναι πρωταθλήτρια.Μόνο η κοσμοτε ξεχωρίζει.Αλλά πανάκριβη

Σιγά μην έχει η βοντα καλύτερο σήμα από την wind! Μετά από είκοσι χρόνια wind άντεξα ένα μόνο χρόνο Vodafone.το ίδιο χάλια σήμα ΑΚΡΙΒΏΣ στα ίδια σημεία με wind.Για να μην πω για το εικονικό σήμα που η βοντα είναι πρωταθλήτρια.Μόνο η κοσμοτε ξεχωρίζει.Αλλά πανάκριβη

Στα μέρη που έχω βρεθεί, σχεδόν ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το σήμα της.

Δεν είναι τόσο καλό όσο της Cosmote, αλλά "στέκεται" αξιοπρεπώς.

Εδώ που βρίσκομαι:

Η Voda http://www.speedtest.net/result/4539540197.png και η Wind http://www.speedtest.net/result/4561666953.png

Δεν φτάνουν με τίποτα την Cosmote, βέβαια: http://www.speedtest.net/result/4556524544.png

Ακόμα και στη Γαύδο (νότια του νομού Χανίων) με Voda έκανα κάτι αξιοπρεπώς: http://www.speedtest.net/result/4514999372.png

Η Wind έχει πάρα πολλές περιοχές που ούτε Edge δεν μπορείς να "πιάσεις".

Το έχω δοκιμάσει εγώ. Με 5 ευρώ μεταφορά από Frog σε Frog (πιστεύω, ότι και στα άλλα καρτοκινητά της Cosmote είναι το ίδιο), ανανεώνεται κανονικά η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου, σαν να βάζεις κάρτα.

ειναι συμβολαιο αλλα με μηδενικο παγιο δηλαδη ΔΕΝ πληρωνεις παραμονο οταν κανεις κλησεις!Ειναι η καλυτερη λυση!!!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Ναι, συμβόλαιο χωρίς πάγιο, όπως φαίνεται στο λινκ. Το ένα το έχω κάνει ήδη και τον πρώτο μήνα ήρθε και ο λογαριασμός (67 σέντς) από κάποια μηνύματα που αντάλλαξα με το συναγερμό μου (όπλιση-αφόπλιση) δοκιμαστικά.. Το δεύτερο μήνα ήρθε μηδενικός. :)

Απλά, για να μην φαίνονται εντελώς απενεργοποιημένα στο σύστημα τους, έχω σκοπό να ενεργοποιώ εγώ τους συναγερμούς μια-δυο φορές το χρόνο, ώστε να έρχονται και οι ανάλογοι λογαριασμοί των όποιων cents... :lol:

Το σημαντικό είναι ότι και να ξεχάσω να το κάνω, δεν θα ξεμείνει από υπόλοιπο και θα δουλέψει κανονικά αν χρειαστεί.

Αντίθετα, αν το αφήσω καρτοκινητό και ξεχάσω να ανανεώσω στο τρίμηνο, θα μηδενίσει το υπόλοιπο του και δεν θα δουλέψει ο συναγερμός, σχεδόν θα αχρηστευτεί δηλαδή, αφού δεν θα με καλέσει και απλά θα σφυρίζει... αδιάφορα.

Συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο λοιπόν. Όπως είπε και ο MIKU, είναι η καλύτερη λύση για συναγερμούς και οποιαδήποτε χρήση τέτοιου είδους .

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αγόρασα ένα πακέτο με 5 ευρώ 1GB και μου έκανε το δώρο 200' και 200sms προς wind (τα διπλάσια λόγω της τρέχουσας προσφοράς) αλλά με διάρκεια 15 μέρες και όχι 30 που ήταν. Κάτι έλεγε στην ανακοίνωση για 15 ημέρες αλλά είχα την εντύπωση ότι θα ίσχυε για τα μισά 100 (της προσφοράς) και όχι για το σύνολο των 200+200.

Αγόρασα ένα πακέτο με 5 ευρώ 1GB και μου έκανε το δώρο 200' και 200sms προς wind (τα διπλάσια λόγω της τρέχουσας προσφοράς) αλλά με διάρκεια 15 μέρες και όχι 30 που ήταν. Κάτι έλεγε στην ανακοίνωση για 15 ημέρες αλλά είχα την εντύπωση ότι θα ίσχυε για τα μισά 100 (της προσφοράς) και όχι για το σύνολο των 200+200.

Ρε την wind φουλ στην πονηρια ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλο είναι το θέμα. Οταν λήξει η προσφορά του διπλάσιου μπόνους, θα επαναφέρουν το 30ήμερο, για το απλό μπόνους (100'+100 SMS)? Πολύ φοβάμαι, ότι μπορεί και να μην το κάνουν.

Αλλο είναι το θέμα. Οταν λήξει η προσφορά του διπλάσιου μπόνους, θα επαναφέρουν το 30ήμερο, για το απλό μπόνους (100'+100 SMS)? Πολύ φοβάμαι, ότι μπορεί και να μην το κάνουν.

"Λάου-λάου: Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι" λένε στο χωριό μου!!

Έχει κανείς αμφιβολία; Σκοπός τα κέρδη των εταιριών και πως θα πείσουν εμάς (τους 'Ελληνες με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά) με τα κατάλληλα promo.

Η εμπειρία από τις "κινήσεις" των εταιριών κινητής στο χρόνο έχει δείξει ότι αυτό "πιάνει" σε μας:

C-V-W

C-W-V

V-C-W

V-W-C

W-C-V

W-V-C

Που σημαίνει ποιά θα ξεκινήσει και ποιά θα ακολουθήσει. Πρωτοτυπία 0. Μόνο σε αυτή που θα ξεκινήσει.

Και πάντα με τον κανόνα:

1. Ίδια χρήματα-Αύξηση προσφοράς-Μείωση διάρκειας

2. Αύξηση χρημάτων-Αύξηση προσφοράς -Ίδια διάρκεια (μπορεί και μείωση)

....3. Μείωση χρημάτων - Ίδια προσφορά - Μείωση διάρκειας

ή και 4. Μείωση χρημάτων -Μείωση προσφοράς-Μείωση διάρκειας......

Τα κέρδη ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνουν κέρδη για τις εταιρίες.....

Με το κατάλληλο promo, βέβαια, βασισμένο στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα με την κινητάρα των 500€ και ει δυνατόν χωρίς να πληρώνει τίποτα για χρήση και τρέχοντας στα τσαμπέ.

Και η συνήθεια, βέβαια, μεγάλο πράμα: Να συνηθίσουμε σε οποιοδήποτε

και , αφού τεστάρουν ότι "πιάνει",

βουρ στον πατσά!

Διπλάσιο Online Bonus σε κάθε ενεργοποίηση πακέτου!

Το F2G Lucky Day αλλάζει και γίνεται Lucky Summer & σου δίνει ακόμα περισσότερη επικοινωνία για όλη την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών σου. Από 3/8 έως και 1/9 αγόρασε μέσω online ένα από τα βασικά F2G πακέτα των 5€, των 2€, των 15€ αλλά και το πακέτο Blender και κέρδισε διπλάσιο online Bonus!

Διευκρινίσεις

Η προσφορά είναι σε ισχύ από τις 3/8 (15:00pm) έως και τις 1/9 (10:00am).

Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS ισχύουν για 15 ημέρες από την αγορά του πακέτου:worry::worry::worry::worry:

Πρακτικά εξανέμισαν την προσφορά που ήταν τα 100 sms για ένα μήνα. Γιατί με τα magic numbers ******* για τα 100 λεπτά. Ας ελπίσουμε να το διορθώσουν από 1/9. Edited by impreza_sti
Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια

Πρακτικά εξανέμισαν την προσφορά που ήταν τα 100 sms για ένα μήνα. Γιατί με τα magic numbers****** για τα 100 λεπτά. Ας ελπίσουμε να το διορθώσουν από 1/9.

Σε όλα τα πακέτα που γράφει στις διευκρινήσεις ότι τα sms και η ομιλία έχουν διάρκεια 15 μέρες για το online bonus αναφέρεται;

Edited by impreza_sti

TCL 40 NXTPAPER

Σε όλα τα πακέτα που γράφει στις διευκρινήσεις ότι τα sms και η ομιλία έχουν διάρκεια 15 μέρες για το online bonus αναφέρεται;

Ναι, προς το παρόν τουλάχιστον.

Edited by impreza_sti

Με 10 ευρω ανανεωση σε καταστημα: συνολο

1,800 λεπτα προς ολους

2,5GB Internet

1500 λεπτα magic numbers

80SMS προς ολους

120 λεπτα προς σταθερα ή wind...

Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως μερικοι θελουν να φυγουν... Μιλαμε για παροχες δυνατου συμβολαιου με μολις 10 ευρω το μηνα ρε παιδια θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε εδω!!!! Αν το σημα στα μερη που το θες ειναι χαλια οκ πασο γιατι εγω ειμαι Αθηνα κεντρο και εχω φουλ 4G ομως στην Ημαθια που πηγα για μια δουλια δεν επιανε και νιωθω το προβλημα αλλα ρε παιδια μονο γκομενα να .... δε μας δινει το f2g!!!!

μεταφορά πέντε ευρώ χρόνου σε κοσμοτε ανανεώνει τον χρόνο λήξης....

ίσος είναι η καλύτερη λύση για συναγερμούς, εναλλακτικά νούμερα εξωτερικού που δεν λήγουν ποτέ και τα αγοράζεις από το Amazon (lebara , lyca) θέλουν μόνο μια χρεωσιμη κλήση ανά κάποιο διάστημα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova