oxxy Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Πάω προχτές στο κατάστημα Wind Ζωγράφου και λέω στην υπάλληλο να μου βάλει 5€ στο κινητό. Μου λέει ότι έχει κολλήσει το σύστημα εκείνη τη χρονική στιγμή & δεν μπορεί να μου βάλει χρήματα. Γυρνάω να φύγω & με ρωτάει "ποιο πρόγραμμα ήθελες να ενεργοποιήσεις, για να στο ενεργοποιήσω απευθείας?" Της λέω, το Blender είχα σκοπό να ενεργοποιήσω... Ααα, μου λέει, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Blender, μόνο το 200' προς όλους μπορώ να ενεργοποιήσω... Κάπου εκεί χόρτασα παπατζιλίκι & σηκώθηκα κι έφυγα... :) εσένα σε ρώτησε τουλάχιστον πέρα από τα αλλα τραγικα ότι δεν μπορεί άλλο πακέτο! εγώ είχα πάει σε κατάστημα και χωρίς να με ρωτήσει μου έβαλε το 200 προς όλους το βάζω και μονος μου αλλα όταν τελειώσουν τα 300 που έχω με το παλιό f2g και το βάζω με αυτό το τρόπο για να έχω περισσότερο χρονο τα more ανοιχτά περνώ την wind ζήτησα πίστωση και πίστωση πηρα και τα 200 τα άφησαν + τα 300 με 10ευρο Edited May 10, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Μια ερώτηση όταν λέει στο υπόλοιπό μου ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας σου λήγει στις: 07/11/2015 σημαίνει ότι χρήματα εμφανίζεται στο υπόλοιπο πρέπει να τα έχω αγοράσει μέχρι αυτήν την ημερομηνία. Σωστά το διαβάζω ή κάποιο λάθος κάνω και δεν είναι έτσι και μπορεί αν αγοράσω κάτι από το υπόλοιπο να αλλάζει αυτή η ημερομηνία λήξης. Εγώ δεν κάνω μεγάλη χρήση και το υπόλοιπο κάθε μήνα μεγαλώνει μην φτάσω στο τέλος και πληρώσω τα δώρα. Το βρήκα όταν θα τελειώσουν τα δώρα θα έχω από την τελευταία ανανέωση 6 μήνες ώστε να αγοράσω διάφορα με το υπόλοιπο που θα έχει μαζευτεί. Edited May 11, 2015 by disappointed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Τα δώρα δεν τελειώνουν ποτέ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Αν είχε και καλύτερο σήμα θα ήταν πρώτη σαν εταιρεία δυστοιχώς όμως έχουμε πολλά δώρα με χάλια σήμα. Ευτυχώς το κινητό που έχω είναι δίκαρτο και μέσα έχω vodafone για σήμα και wind για οικονομία. Προσωπική εμπειρία σε περιοχή που δεν έχει καθόλου σήμα είναι στον δήμο Μοσχάτου κοντά στην εκκλησία στο πρώτο όροφο η vodafone πιάνει μέσα στο σπίτι η wind όχι τι να το κάνεις αν έχεις τόσα και δεν έχεις το βασικό σήμα παντού. Το ανάφερα σαν παράδειγμα μερικές φορές καλύτερα λίγα και καλά παρά πολλά και όταν τα θέλεις και τα έχεις να μην μπορείς να τα χρησιμοποιείς. Edited May 11, 2015 by disappointed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Αν είχε και καλύτερο σήμα θα ήταν πρώτη σαν εταιρεία δυστοιχώς όμως έχουμε πολλά δώρα με χάλια σήμα. Ευτυχώς το κινητό που έχω είναι δίκαρτο και μέσα έχω vodafone για σήμα και wind για οικονομία. Προσωπική εμπειρία σε περιοχή που δεν έχει καθόλου σήμα είναι στον δήμο Μοσχάτου κοντά στην εκκλησία στο πρώτο όροφο η vodafone πιάνει μέσα στο σπίτι η wind όχι τι να το κάνεις αν έχεις τόσα και δεν έχεις το βασικό σήμα παντού. Το ανάφερα σαν παράδειγμα μερικές φορές καλύτερα λίγα και καλά παρά πολλά και όταν τα θέλεις και τα έχεις να μην μπορείς να τα χρησιμοποιείς. Επιβεβαιώνω για το Μοσχάτο, μόλις μπω πάνω από 3 μέτρα σε μαγαζί, πέφτει η συνομιλία άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Μοσχάτο που μένω, με το ζόρι πιάνω μέσα στο σπίτι. Βγαίνω στο μπαλκόνι να μιλήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Πάω προχτές στο κατάστημα Wind Ζωγράφου και λέω στην υπάλληλο να μου βάλει 5€ στο κινητό. Μου λέει ότι έχει κολλήσει το σύστημα εκείνη τη χρονική στιγμή & δεν μπορεί να μου βάλει χρήματα. Γυρνάω να φύγω & με ρωτάει "ποιο πρόγραμμα ήθελες να ενεργοποιήσεις, για να στο ενεργοποιήσω απευθείας?" Της λέω, το Blender είχα σκοπό να ενεργοποιήσω... Ααα, μου λέει, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Blender, μόνο το 200' προς όλους μπορώ να ενεργοποιήσω... Κάπου εκεί χόρτασα παπατζιλίκι & σηκώθηκα κι έφυγα... :) Το ιδιο μου ειπαν στο καταστημα κηφησιας και αλεξανδρας . Δε μπορει να κανει μονο ανανεωση 5 ευρω "λογω αναβαθμισης" αλλα μπορει να τα βαλει αν ειναι να ενεργοποιησει τα 200. Προφανως υπαρχει καποιο μπονους για αυτους. Αλλα ο τροπος ειναι απλα εκβιαστικος και απαραδεκτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μοσχατο, πρωτος οροφος, σημα υπαρχει στο μπαλκονι και κοντα στις πορτες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μοσχατο, πρωτος οροφος, σημα υπαρχει στο μπαλκονι και κοντα στις πορτες.. Την εταιρεία την έχετε πάρει να την κράξετε λογικά ναι. εγω φιλε θα έπαιρνα κάθε μέρα εάν είχα τέτοιο θέμα και δεν γινότανε κάτι για κάποιο καιρό το κουβαδάκι μου και σε άλλη παραλια Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Υπάρχει η νομοθεσία που αφορά την απαγόρευση κεραιών κοντά σε σχολεία. Η περιοχή είναι γεμάτη σχολεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Υπάρχει η νομοθεσία που αφορά την απαγόρευση κεραιών κοντά σε σχολεία. Η περιοχή είναι γεμάτη σχολεία. Να μπει σε καποιο υψωμα ή να βαλουν περισσοτερες κεραιες κοντα στην περιοχη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Το ιδιο μου ειπαν στο καταστημα κηφησιας και αλεξανδρας . Δε μπορει να κανει μονο ανανεωση 5 ευρω "λογω αναβαθμισης" αλλα μπορει να τα βαλει αν ειναι να ενεργοποιησει τα 200. Προφανως υπαρχει καποιο μπονους για αυτους. Αλλα ο τροπος ειναι απλα εκβιαστικος και απαραδεκτος. Να ρωτήσω κάτι "χαζό"; Υπάρχει κάποιος λόγος να πάει κάποιος σε κατάστημα πλεόν; Η τελευταία φορά που μπήκα ήταν πρίν απο 3 χρόνια οταν πήγα να πάρω μια micro sim. Έχετε internet; Έχετε λογαριασμό τράπεζας με e-banking η Paypal; Ενημέρωση απο το φόρουμ, διαχείριση λογαριασμού απο το σπίτι. Τέρμα το παιχνίδι τέρμα η κοροϊδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Στην Νέα Ιωνία δίπλα στο σχολείο έχουμε κεραία είναι στα 50 μέτρα σε πολυκατοικία στην ταράτσα καμουφλαρισμένη και έχουμε κάνει τα πάντα να φύγει και δυστυχώς τίποτα δεν έχει γίνει. Τι στο Δήμο τι σε δικηγόρους τίποτα δεν έχει γίνει και οι νόμοι ισχύουν για τους λίγους όχι για όλους. Αυτοί που έχουν την πολυκατοικία μένουν αλλού λόγω της ακτινοβολίας οπότε δεν είναι θέμα σχολεία είναι θέμα τι δόντι έχει κάθε εταιρεία και τι συμφέροντα έχει. Θυμάμαι ότι η κεραία στην πολυκατοικία τους έδινε έσοδα κατοχής και με αυτά αυτοί νοίκιαζαν αλλού. Το θέμα είναι ότι είναι απαράδεκτο να μην έχουμε καλό σήμα παντού, η φίλη μου πριν είχε vodafone στον Μοσχάτο και υποχρεωτικά γύρισε ξανά σε vodafone και τους παρακαλούσε να γυρίσει πίσω λόγω του σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Στην Νέα Ιωνία δίπλα στο σχολείο έχουμε κεραία είναι στα 50 μέτρα σε πολυκατοικία στην ταράτσα καμουφλαρισμένη και έχουμε κάνει τα πάντα να φύγει και δυστυχώς τίποτα δεν έχει γίνει. Τι στο Δήμο τι σε δικηγόρους τίποτα δεν έχει γίνει και οι νόμοι ισχύουν για τους λίγους όχι για όλους. Αυτοί που έχουν την πολυκατοικία μένουν αλλού λόγω της ακτινοβολίας οπότε δεν είναι θέμα σχολεία είναι θέμα τι δόντι έχει κάθε εταιρεία και τι συμφέροντα έχει. Θυμάμαι ότι η κεραία στην πολυκατοικία τους έδινε έσοδα κατοχής και με αυτά αυτοί νοίκιαζαν αλλού. Το θέμα είναι ότι είναι απαράδεκτο να μην έχουμε καλό σήμα παντού, η φίλη μου πριν είχε vodafone στον Μοσχάτο και υποχρεωτικά γύρισε ξανά σε vodafone και τους παρακαλούσε να γυρίσει πίσω λόγω του σήματος. Aπο την μια πλευρά να φύγει η κεραια από την άλλη πλευρα είναι απαράδεκτο να μην έχουμε καλό σήμα παντου!!!!!! :wacko: Οτι μας βολευει,οπως μας βολευει!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Να ρωτήσω κάτι "χαζό"; Υπάρχει κάποιος λόγος να πάει κάποιος σε κατάστημα πλέον; Η τελευταία φορά που μπήκα ήταν πρίν απο 3 χρόνια οταν πήγα να πάρω μια micro sim. Έχετε internet; Έχετε λογαριασμό τράπεζας με e-banking η Paypal; Ενημέρωση απο το φόρουμ, διαχείριση λογαριασμού απο το σπίτι. Τέρμα το παιχνίδι τέρμα η κοροϊδία. ανανεωση απο καταστημα ελαχιστη 5 και κατι ψιλα ευρω - απο ιντερνετ και περιπτερα 10 ευρω ελαχιστη(υπηρχε 5 αλλα το αλλαξε η wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 ανανεωση απο καταστημα ελαχιστη 5 και κατι ψιλα ευρω - απο ιντερνετ και περιπτερα 10 ευρω ελαχιστη(υπηρχε 5 αλλα το αλλαξε η wind) Απο κατάστημα κάνεις σε ότι ποσό θες άνω των 5€. Στο ιντερνετ κάνεις πάλι απο 5€ ανανέωση μέχρι 50€ σε ότι ενδιάμεσο ακέραιο ποσό θες. Μόνο οι κάρτες ξεκινάνε απο 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Σε ανεπίσημες μετρήσεις που είχαν γίνει η κεραία ξεπερνούσε τα όρια που προβλέπονται όταν οι μετρήσεις γινόταν επίσημα έπεφτε τα γνωστά και η ένταση μειωνόταν. Στο πρόβλημά μας σήμα παντού δεν είμαι τεχνικός αλλά με μικρότερες μονάδες θα μπορούσαν να καλύψουν την αστοχία που υπάρχει στην συγκεκριμένη περιοχή. Τι διαφορά υπάρχει με την κεραία της vodafone και στο Μοσχάτο πιάνεις παντού από αυτής της wind ! θεωρητικά και οι δύο κινούνται και λειτουργούν στα ίδια πλαίσια πιθανών όμως το δίκτυο της vodafone να είναι καλύτερο ή να έχουν καλύτερα μηχανήματα . Εμένα με απασχολεί να έχω σήμα παντού και οι κεραίες να είναι στα προβλεπόμενα πλαίσια λειτουργίας που έχουν καθοριστεί για όλες τις εταιρείες αλλά το πρόβλημα πιθανών να είναι όχι στις κεραίες αλλά στην υποδομή και στο εξοπλισμό που υπάρχει. Edited May 12, 2015 by disappointed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Aπο την μια πλευρά να φύγει η κεραια από την άλλη πλευρα είναι απαράδεκτο να μην έχουμε καλό σήμα παντου!!!!!! :wacko: Οτι μας βολευει,οπως μας βολευει!!!:blink: Ευτυχως που διαβαζω και τετοια σχολια. Σε ανεπίσημες μετρήσεις που είχαν γίνει η κεραία ξεπερνούσε τα όρια που προβλέπονται όταν οι μετρήσεις γινόταν επίσημα έπεφτε τα γνωστά και η ένταση μειωνόταν. Στο πρόβλημά μας σήμα παντού δεν είμαι τεχνικός αλλά με μικρότερες μονάδες θα μπορούσαν να καλύψουν την αστοχία που υπάρχει στην συγκεκριμένη περιοχή. Τι διαφορά υπάρχει με την κεραία της vodafone και στο Μοσχάτο πιάνεις παντού από αυτής της wind ! θεωρητικά και οι δύο κινούνται και λειτουργούν στα ίδια πλαίσια πιθανών όμως το δίκτυο της vodafone να είναι καλύτερο ή να έχουν καλύτερα μηχανήματα . Εμένα με απασχολεί να έχω σήμα παντού και οι κεραίες να είναι στα προβλεπόμενα πλαίσια λειτουργίας που έχουν καθοριστεί για όλες τις εταιρείες αλλά το πρόβλημα πιθανών να είναι όχι στις κεραίες αλλά στην υποδομή και στο εξοπλισμό που υπάρχει. Οσο πιο πολλες κεραιες υπαρχουν τοσο μικροτερη θα ειναι η αναγκη να εκπεμπουν πανω απο τα ορια. Αλλα οταν ολοι παλευουν πως θα φυγει η κεραια απο τη δικη τους αυλη και να παει αλλου, τοσο θα ξηλωνονται. Και ετσι μετα θα αναγκαζονται να εκπεμπουν με μεγαλυτερη ενταση για να εχουν ευρυτερη καλυψη. Και "βγαλτε τις κεραιες απο εδω" και "ειναι απαραδεκτο να μην εχεις σημα παντου", ειναι ανεφικτο και παραλογο. Εσενα σε απασχολει να ειναι συννομοι αλλα δεν παλευες για αυτο, παλευες για να φυγει η κεραια. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ευτυχως που διαβαζω και τετοια σχολια. Οσο πιο πολλες κεραιες υπαρχουν τοσο μικροτερη θα ειναι η αναγκη να εκπεμπουν πανω απο τα ορια. Αλλα οταν ολοι παλευουν πως θα φυγει η κεραια απο τη δικη τους αυλη και να παει αλλου, τοσο θα ξηλωνονται. Και ετσι μετα θα αναγκαζονται να εκπεμπουν με μεγαλυτερη ενταση για να εχουν ευρυτερη καλυψη. Και "βγαλτε τις κεραιες απο εδω" και "ειναι απαραδεκτο να μην εχεις σημα παντου", ειναι ανεφικτο και παραλογο. Εσενα σε απασχολει να ειναι συννομοι αλλα δεν παλευες για αυτο, παλευες για να φυγει η κεραια. Δεν ειναι ακριβως ετσι, το κοστος εγκαταστασης νεας κεραιας και κυριως τα εξοδα ενοικιου και συντηρισης ειναι οι βασικοι λογοι που κρατανε το σημα της wind σε μετρια επιπεδα σε σχεση με τους υπολοιπους παροχους και οι κεραιες της να ειναι λιγοτερες. Καπως ετσι μεσω εσοδων-εξοδων να μενει ανταγωνιστικη κυριως στην καρτοκινητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Απο κατάστημα κάνεις σε ότι ποσό θες άνω των 5€. Στο ιντερνετ κάνεις πάλι απο 5€ ανανέωση μέχρι 50€ σε ότι ενδιάμεσο ακέραιο ποσό θες. Μόνο οι κάρτες ξεκινάνε απο 10€. Οι κάρτες είναι εντελώς ασύμφορες. Σε καταστήματα και ονλαιν έχεις κάποιο μπόνους στανταρντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Σε ανεπίσημες μετρήσεις που είχαν γίνει η κεραία ξεπερνούσε τα όρια που προβλέπονται όταν οι μετρήσεις γινόταν επίσημα έπεφτε τα γνωστά και η ένταση μειωνόταν. Στο πρόβλημά μας σήμα παντού δεν είμαι τεχνικός αλλά με μικρότερες μονάδες θα μπορούσαν να καλύψουν την αστοχία που υπάρχει στην συγκεκριμένη περιοχή. Τι διαφορά υπάρχει με την κεραία της vodafone και στο Μοσχάτο πιάνεις παντού από αυτής της wind ! θεωρητικά και οι δύο κινούνται και λειτουργούν στα ίδια πλαίσια πιθανών όμως το δίκτυο της vodafone να είναι καλύτερο ή να έχουν καλύτερα μηχανήματα . Εμένα με απασχολεί να έχω σήμα παντού και οι κεραίες να είναι στα προβλεπόμενα πλαίσια λειτουργίας που έχουν καθοριστεί για όλες τις εταιρείες αλλά το πρόβλημα πιθανών να είναι όχι στις κεραίες αλλά στην υποδομή και στο εξοπλισμό που υπάρχει. Δεν γινεται να φυγουν οι κεραιες,δυστυχως.Απο την μια δεν θελουμε την ακτινοβολια,απ την αλλη κλαιγομαστε για το σημα.Χαιρω πολυ ρε παιδια.Πρεπει μερικοι να παρουν χαμπαρι οτι χωρις κεραιες δεν γινεται να εχουμε σημα στο κινητο.Το καλο θα ηταν να ειναι απομακρυσμενες απο σχολεια και να μην εκπεμπουν παραπανω απο τα ορια σε κατοικημενες περιοχες+ να υπαρχουν αρκετες κεραιες οι οποιες να ελεγχονται και να καλυπτει η μια την αλλη στην εμβελεια τους. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Aπο την μια πλευρά να φύγει η κεραια από την άλλη πλευρα είναι απαράδεκτο να μην έχουμε καλό σήμα παντου!!!!!! :wacko: Οτι μας βολευει,οπως μας βολευει!!!:blink: Πράγματι, είναι τραγικό να μην αντιλαμβάνεται κάποιος την αντίθεση μέσα στην ίδιες του τις φράσεις. Μακάρι να ξέραμε τι θέλουμε και τι όχι και ποιες προϋποθέσεις νοοτροπίας θα πρέπει να υπάρχουν για να έχουμε αυτό που θέλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Οι κάρτες είναι εντελώς ασύμφορες. Σε καταστήματα και ονλαιν έχεις κάποιο μπόνους στανταρντ Κάποιες στιγμές και αυτές βολεύουν.Πχ να μην έχεις ιντερνετ στο δρόμο για να κάνεις online ανανέωση,αν και θα μπορούσε να έχει δωρεάν την πρόσβαση στην εφαρμογή της όπως κάνουν με άλλες εφαρμογες τυπου spotify κλπ. Μακάρι να μην καταργούσαν τις 5€ και μακάρι η wind να ανεβάσει την επέκταση υπολοίπου στα 5€ για να μπορούμε να βάζουμε κανονικό πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Κάποιες στιγμές και αυτές βολεύουν.Πχ να μην έχεις ιντερνετ στο δρόμο για να κάνεις online ανανέωση,αν και θα μπορούσε να έχει δωρεάν την πρόσβαση στην εφαρμογή της όπως κάνουν με άλλες εφαρμογες τυπου spotify κλπ. Μακάρι να μην καταργούσαν τις 5€ και μακάρι η wind να ανεβάσει την επέκταση υπολοίπου στα 5€ για να μπορούμε να βάζουμε κανονικό πακέτο. Bill,εχει και τα pay later με 1€.Στο What's Up που εχω μαζι με την Q,εχεις τζαμπα προσβαση στο 0.facebook και στο m.whatsup.gr για να βλεπεις υπολοιπο,αγορα πακετου και το reload it.Παντως μπορεις στα καταστηματα wind,να μπαινεις στο hotspot τους και να βαζεις πακετα απο το myf2g ή το myQ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Όταν έλεγα να φύγει η κεραία εννοούσα η κεραία που ανεπίσημα παρανομούσε όχι η κεραία που τηρεί τους κανόνες λειτουργίας και της προδιαγραφές. Εγώ δεν γνωρίζω το τι κάνει κάθε εταιρεία για να έχω παντού σήμα αλλά συγκρίνω με τον άλλο ανταγωνιστεί που το σήμα του είναι καλύτερο στην περιοχή του Μοσχάτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts