qsis Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εγινε (ή μπορεί και να ξανάγινε γιατί νομίζω έτσι ήταν και παλιά) 300MB το log n win για internet καθόλου άσχημα να έχεις 1.2 GB σχεδόν το μήνα έτσι και μαζί με το 1 της ανανέωσης μπορείς να οργιάσεις Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Σήμερα κατάφερα και άλλαξα την κάρτα, σε Βενιζέλου, Τσιμισκή και παμπλικ Αριστοτέλους δεν με την άλλαζαν.πήγα Κορδελιό και ενώ δεν είχαν κάρτα με λίγο πρόλογο έλεξαν τις παραλαβές τους και έβγαλε 2 ματσάκια κάρτες 4G , ενώ δεν είχε στην αρχή.το δεύτερο καλό είναι ότι έβαλα 10 ευρώ και τραβά ίντερνετ από το bonus και Όχι από το πακέτο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Σήμερα κατάφερα και άλλαξα την κάρτα, σε Βενιζέλου, Τσιμισκή και παμπλικ Αριστοτέλους δεν με την άλλαζαν.πήγα Κορδελιό και ενώ δεν είχαν κάρτα με λίγο πρόλογο έλεξαν τις παραλαβές τους και έβγαλε 2 ματσάκια κάρτες 4G , ενώ δεν είχε στην αρχή.το δεύτερο καλό είναι ότι έβαλα 10 ευρώ και τραβά ίντερνετ από το bonus και Όχι από το πακέτο Φίλε, η νέα sim που σου έδωσαν είναι η multisim ή κάποια που γράφει πχ. 4g; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Φίλε, η νέα sim που σου έδωσαν είναι η multisim ή κάποια που γράφει πχ. 4g; Multi sim είναι, γαλάζια.Δεν γράφει τίποτα άλλο, είναι 64κ όπως και η παλιά που είχα.η διαφορά τους είναι ότι η νέα έχει ως default το LTE ενώ η παλιά το 3G Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Multi sim είναι, γαλάζια.Δεν γράφει τίποτα άλλο, είναι 64κ όπως και η παλιά που είχα.η διαφορά τους είναι ότι η νέα έχει ως default το LTE ενώ η παλιά το 3G Κατάλαβα, την ίδια ακριβώς μου έδωσαν κι εμένα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Από 7/4 έως και 21/4 κέρδισε επιπλέον 300’ προς WIND/Q αριθμούς με κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω ή 1.000’ προς WIND/Q αριθμούς από 20€ και πάνω σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND/Public ή online μέσω PayPal ή πιστωτικής κάρτας, με διάρκεια 15 ημέρες ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια φιλη πηρε sms προχθες οτι αμα ανανεωσει μεσα στις επομενες μερες 10ευρω η περισσοτερα θα παρει δωρο 300' προς ολους + 1gb και σημερα πηγε σε μαγαζι wind εβαλε 10 ευρω κ πηρε 300' προς ολους για ενα μηνα απο τη κλασικη προσφορα (στα παλιοτερα f2g) + 1gb απο ανανεωση σε μαγαζι + 300προς ολους για 15 μερες + 300' προς wind για 15 μερες πασχαλινο δωρο + 1gb για 15 μερες.... Και εχει 9 ευρω στη καρτα... Απιστευτο δε περιμενα ολες αυτες οι προσφορες να παιζουν μαζι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Επιτέλους ένα πακέτο για περιαγωγή... Free2Roam 200' με 10 ευρώ... Μένει τώρα ένα ακόμα πακέτο... το Free2RoamSurf, 1GB με 10 ευρώ και το τερμάτισε η Wind!!! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μια απορία. Έχω ένα F2G2 από παλιά. Θέλω μεν να το κρατήσω γιατί έχει τα πλεονεκτήματα του παλιού πακέτου αλλά θέλω και να αλλάξω αριθμό. Γίνεται; Πόσο χρεώνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μετά τις 17 Απριλίου που για την φοιτητική προσφορά θα θέλει 8 ευρώ ποσα χρήματα δηλαδή είναι με τον φόρο; Πώς το υπολογίζω; Μάλλον θα συμφέρει πλέον να βάζουμε δέκα ευρώ για να παίρνουμε και τα bonus που δίνει με δέκα ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μετά τις 17 Απριλίου που για την φοιτητική προσφορά θα θέλει 8 ευρώ ποσα χρήματα δηλαδή είναι με τον φόρο; Πώς το υπολογίζω; Μάλλον θα συμφέρει πλέον να βάζουμε δέκα ευρώ για να παίρνουμε και τα bonus που δίνει με δέκα ευρώ; 9€ πρέπει να φτάνουν αλλά αφού θα πας σε κατάστημα βάζεις 10€ και σου δίνει και το 1GB δωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 9/1,12 = 8,03 άρα φτάνουν 9 ευρώ Φυσικά συμφέρει να βάλεις 10 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ανανέωσα με 10€ πήρα 300 λεπτά προς όλους αλλά το 1 GB έληξε στις 15 μέρες αν δε κάνω λάθος. Δηλαδή το 1 GB το μήνα κομμένο πλέον; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ανανέωσα με 10€ πήρα 300 λεπτά προς όλους αλλά το 1 GB έληξε στις 15 μέρες αν δε κάνω λάθος. Δηλαδή το 1 GB το μήνα κομμένο πλέον; Δε νομίζω να συμβαίνει αυτό καθώς δε λέει κάτι το σαιτ για κάτι τέτοιο. Πάντως αν όντως έγινε αυτό είναι θέμα. Ας μας πει και κάποιος άλλος που έκανε πρόσφατα ανανέωση για πόσες μέρες ισχύει το 1gb να μην αγχωνομαστε :) Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prasica74 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Στο sms παντως που ελαβα μετα την online ανανεωση,γραφει 1GB για 30 μερες. Σε ελεγχο του υπολοιπου μου στην εφαρμογη για smartphone,επισης δειχνει οτι ληγει σε 30 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Επαληθευω και εγώ 30 μέρες είναι το τζάμπα 1GB με ανανέωση 10ευρω Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Στο sms παντως που ελαβα μετα την online ανανεωση,γραφει 1GB για 30 μερες. Σε ελεγχο του υπολοιπου μου στην εφαρμογη για smartphone,επισης δειχνει οτι ληγει σε 30 μερες. Επαληθευω και εγώ 30 μέρες είναι το τζάμπα 1GB με ανανέωση 10ευρω Οπότε όλα καλά! Να είστε καλά για τις απαντήσεις! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 εγώ έλαβα πάντως το απόγευμα μήνυμα που λέει: Μόνο για σένα: δώρο 300λ προς όλα τα κινητά/σταθερά στην Ελλάδα & 1GB με διάρκεια 15μέρες, εάν η επόμενη ανανέωση είναι 10€ & γίνει στις επόμενες 2 μέρες... δεν ξέρω όμως αν είναι έξτρα ή είναι αυτά που παίρνω έτσι κι αλλιώς με τα 10€ και δεν θα μάθω ποτέ αφού δεν σκοπεύω να ανανεώσω τις επόμενες 2 μέρες! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 εγώ έλαβα πάντως το απόγευμα μήνυμα που λέει: Μόνο για σένα: δώρο 300λ προς όλα τα κινητά/σταθερά στην Ελλάδα & 1GB με διάρκεια 15μέρες, εάν η επόμενη ανανέωση είναι 10€ & γίνει στις επόμενες 2 μέρες... δεν ξέρω όμως αν είναι έξτρα ή είναι αυτά που παίρνω έτσι κι αλλιώς με τα 10€ και δεν θα μάθω ποτέ αφού δεν σκοπεύω να ανανεώσω τις επόμενες 2 μέρες! Το έγραψε ένα παλικάρι πιο πάνω ότι τα έβαλε και είναι 1GB extra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) Τι να πω δε μπορώ να το εξηγήσω Έχω ακόμα 300 λεπτά ομιλίας και καθόλου GB πώς είναι δυνατόν αυτό; Ανανεώνω συνεχώς με 10€ Και πήρα και την προσφορά με τα έξτρα! Edited April 9, 2015 by leasedline Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Τι να πω δε μπορώ να το εξηγήσω Έχω ακόμα 300 λεπτά ομιλίας και καθόλου GB πώς είναι δυνατόν αυτό; Ανανεώνω συνεχώς με 10€ Και πήρα και την προσφορά με τα έξτρα! Προφανώς λάθος του συστήματος, μπέρδεψε τα κανονικά με τα extra. Θα έλεγα να τους στείλεις μήνυμα στο Facebook αλλά τέτοιες μέρες δεν ξέρω αν πρόκειται να απαντήσει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Μήπως έχεις κάνει πάνω από δύο ανανεώσεις το μήνα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Μήπως έχεις κάνει πάνω από δύο ανανεώσεις το μήνα; από όσο θυμάμαι ακριβώς δύο, μία κανονικά και μία με την προσφορά που αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω μετα έξτρα! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Τότε όπως σου είπαν και παραπάνω επικοινώνησε με την wind. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 από όσο θυμάμαι ακριβώς δύο, μία κανονικά και μία με την προσφορά που αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω μετα έξτρα! Τότε δεν υπάρχει μάλλον πρόβλημα, έβαλες την πρώτη κάρτα πχ 3/3 πήρες GB για 30 μέρες (τώρα έχουν λήξει) και ξαναεβαλες πχ 20/3 πήρες μόνο την προσφορά για 15 ημέρες (επίσης τώρα έχει λήξει) οπότε όλα σωστά μου φαίνονται. Edit : Βασικά πήγαινε στο ιστορικό online ανανεώσεων και πες μας πότε έβαλες κάρτα και θα βγει άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts