Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τερμάτισαν οι τύποι εκεί στη wind......

Οχι οτι καποιος θα ξοδέψει 3 gb σε 3 ημερες, αλλα και οποίοι το κάνουν, ζήτημα να ειναι το 1% του συνόλου. Όμως η διαφήμιση μένει. 3gb για τρεις ημερες......

Edited by dnik
It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Σχετικά με την προσφορά magic number. Προσωπικά έχω μόνο έναν αριθμό f2g στον οποίο μιλάω πολύ και η πιθανότητα να προκύψει κάποιος άλλος το επόμενο διάστημα είναι ελάχιστη. Πιστεύετε ότι είναι σωστό να δηλώσω ούτως ή άλλως 2 αριθμούς ακόμα (έναν κάθε μήνα, στους οποίους δε μιλάω σχεδόν καθόλου) ώστε να μπορώ να τους αλλάξω αν προκύψει κάποιος άλλος στο μέλλον; Μπορώ να αφήσω έναν μόνο αριθμό αλλά αν βάλει πχ ο κολλητός μου f2g σε 3 μήνες θα έχω χάσει το δικαίωμα προσθήκης αριθμού.

Δεν υπάρχει νοημα να βάλεις τον ίδιο αριθμό.

Τα λεπτά ειναι 1500 και για τους τρεις αριθμούς.

Οποτε ποιος ο λόγος να βάλεις τον ίδιο ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει νοημα να βάλεις τον ίδιο αριθμό.

Τα λεπτά ειναι 1500 και για τους τρεις αριθμούς.

Οποτε ποιος ο λόγος να βάλεις τον ίδιο ?

Μα αυτό λέω και εγώ παραπάνω. Ότι πρέπει να βάλεις κάποιον αριθμό για να έχεις το δικαίωμα μετά να τον αλλάξεις. Στους όρους λέει ότι μπορείς να βάλεις το δικό σου αριθμό αν δε θες να παίρνεις κάποιον άλλο. Φαντάζομαι πως το λέει για αυτόν ακριβώς το λόγο.

έχω δύο , στο ένα μου δίνει χρόνο και στο άλλο μου έδωσε mb

Αυτή η προσφορά είναι διαφορετική και καλλίτερη γιατί εμένα έστειλαν και στις δύο sim του δίκαρτου το δώρο των 3GB !!!

Δεν το ειδα το μνμ απο πάνω.

Σιγουρα 1 φορά τον αριθμό σου μπορείς να το βάλεις μιας και το γράφει στους όρους.

Θελω να δω αν γίνεται να μπεί και δεύτερη φορά όμως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μού ήρθε αυτό το μήνυμα:

http://i59.tinypic.com/33tp9ns.jpg

Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες ; Τι smartphone εννοούν και για πόσο χρόνο είναι το συμβόλαιο;

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

Μού ήρθε αυτό το μήνυμα:

http://i59.tinypic.com/33tp9ns.jpg

Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες ; Τι smartphone εννοούν και για πόσο χρόνο είναι το συμβόλαιο;

Μολις μου ηρθε και εμενα το μηνυμα. Τι προγραμμα συμβολαιου ειναι αυτο; Η τιμη ειναι πολυ καλη για αυτα που προσφερει και ας δινει μαπα smartphone.

Φενεται καλο αλλα δεν ξερουμε ποια ειναι η παγιδα...

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Σίγουρα είναι για περισσότερο απο ενα χρόνο συμβόλαιο καθως το λεει καθαρά.Για το δευτερο δε λεει κατι...

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Σίγουρα είναι για περισσότερο απο ενα χρόνο συμβόλαιο καθως το λεει καθαρά.Για το δευτερο δε λεει κατι...

αναφερει για τον πρωτο χρονο,απο τον δευτερο και μετα τι γινεται....?

24 συμβολαιο εναι?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

πολύ καλό ακούγεται αρκεί να δούμε ποιο μάπα κινητό πουλάνε και φυσικά μετά τον πρώτο χρόνο πόσο αναπροσαρμόζεται η τιμή.

έτσι πληροφοριακά να σας ενημερώσω ότι ένας φίλος μου έχει το εξής πακέτο: το w28 ή κάπως έτσι. την καρτοσύνδεση αλλά με τα εξής χαρακτηριστικά

1500 προς wind

500 προς όλα τα δίκτυα

30 μηνύματα προς όλα τα δίκτυα

και 300mb internet

και πληρώνει τελική τιμή 9,75 το μήνα!!!! απίστευτο? έτσι για να ξέρουμε τι περιθώρια κέρδους έχουν...

σχετικά με τα 3gb για το τριήμερο έχει κοιτάξει κανείς αν ισχύουν; ήρθε το μήνυμα στον παλιό μου αριθμό και ανέφερε από παρασκευή στις 12.. στην εφαρμογή δεν φαίνονται πουθενά.. δεν έχω κάποιο πακέτο εκεί, οπότε πως θα είμαι σίγουρη ότι μόλις ανοίξω δεδομένα δεν θα με χρεώσει 1€ daily;; δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη!!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

εμένα δεν μου ήρθε καν το μήνυμα για το δωρεάν ιντερνετ...

εντωμεταξύ πιστεύω το κινητό που δίνουν είναι το alcatel c3. χωρίς να είμαι σίγουρος (δεν πήγα να ρωτήσω)

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/ekptoseis-kai-prosfores-eos-50/

πολύ καλό ακούγεται αρκεί να δούμε ποιο μάπα κινητό πουλάνε και φυσικά μετά τον πρώτο χρόνο πόσο αναπροσαρμόζεται η τιμή.

έτσι πληροφοριακά να σας ενημερώσω ότι ένας φίλος μου έχει το εξής πακέτο: το w28 ή κάπως έτσι. την καρτοσύνδεση αλλά με τα εξής χαρακτηριστικά

1500 προς wind

500 προς όλα τα δίκτυα

30 μηνύματα προς όλα τα δίκτυα

και 300mb internet

και πληρώνει τελική τιμή 9,75 το μήνα!!!! απίστευτο? έτσι για να ξέρουμε τι περιθώρια κέρδους έχουν...

Πολυ καλο και περιπου σαν αυτο που ηρθε σε μηνυμα. Με την μονη δια φορα οτι δινει 2gb internet

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Ναι πολυ καλο. Γιατι ειναι και η τελικη τιμη 9,75. Γιατι αυτο που πλασαρουν τωρα θα βγει 11.5+τελη συνδρομητων. Δλδ καπου στα 13

Ορισμενες φορες, οχι αρκετες ομως μου λενε οτι μου στελνουν μυνηματα τα οποια δε λαμβανω ποτε. Συνηθως εχει να κανει με το αν δεν εχω σημα ή μιλαω στη γραμμη. Δεν ειναι οτι τα λαμβανω καθυστερημενα, αλλα οτι δε τα λαμβανω ποτε. Τι γινεται με αυτο? ΚΑρτοκινητο f2g εχω αν παιζει καποιο ρολο

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

σχετικά με τα 3gb για το τριήμερο έχει κοιτάξει κανείς αν ισχύουν; ήρθε το μήνυμα στον παλιό μου αριθμό και ανέφερε από παρασκευή στις 12.. στην εφαρμογή δεν φαίνονται πουθενά.. δεν έχω κάποιο πακέτο εκεί, οπότε πως θα είμαι σίγουρη ότι μόλις ανοίξω δεδομένα δεν θα με χρεώσει 1€ daily;; δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη!!

Και σε έμενα ήρθε σε ένα δεύτερο νούμερο που έχω και όχι στο βασικό αριθμό μου, παράξενο...δεν ισχύει για όλους ;

Και δεύτερον δεν το γράφει ούτε στην εφαρμογή ούτε όταν παίρνεις το 1269 και σου λέει πάτα το 1 για να ακούσεις το υπόλοιπο από Bonus κλπ Από που θα μαθαίνουμε για το υπόλοιπο ;

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Στο νούμερο που έχω τα 120' δωρεάν, ποτέ δεν έρχονται οι προσφορές που λέτε...:mad:

Στο δεύτερο ήρθε μόνο το πακέτο με το "δωρεάν" smartphone.

Edited by WitchKing

Ούτε σε εμένα έχει έρθει κάτι ακόμα... Ούτε για λεπτά, ούτε για internet, ούτε για το smartphone/συμβόλαιο... :p

Πάντως θεωρώ βλακεία να δίνουν 3GB σε μερικά νούμερα μόνο, αντί ξέρω γω 1GB σε όλους.

Όυτως ή άλλως οι πιο πολλοί θα φάνε μερικά MB μόνο για Facebook and/or GPS.

Αν και εγώ έχω 1GB ήδη... Μήπως δίνουν σε αυτούς που δεν έχουν; Στα νούμερα που τα λάβατε είχατε λεπτά/GB;

EvEn DeAtH MaY DiE

Και σε έμενα ήρθε σε ένα δεύτερο νούμερο που έχω και όχι στο βασικό αριθμό μου, παράξενο...δεν ισχύει για όλους ;

Και δεύτερον δεν το γράφει ούτε στην εφαρμογή ούτε όταν παίρνεις το 1269 και σου λέει πάτα το 1 για να ακούσεις το υπόλοιπο από Bonus κλπ Από που θα μαθαίνουμε για το υπόλοιπο ;

μόλις μίλησα στο live chat με μία κοπέλα! λέει πως εφόσον έλαβες το μήνυμα ισχύει η προσφορά κανονικά.. και για το υπόλοιπο είπε ότι όταν καταναλώσεις τα 2,4gb θα έρθει μήνυμα ότι κατανάλωσες το 80% της προσφοράς! και όταν καταναλωθούν και τα 3gb θα ενημερωθούμε και πάλι σχετικά..

το μήνυμα ήρθε σε εμένα σε αριθμό που δεν χρησιμοποιώ πλέον.. απλά το κρατάω ανανεώνοντας ανά 6μηνο και έχει την προσφορά των 300' με ανανέωση 10€

Cats are like Music:

το υπολοιπο απο τα gb φαινονται online? εχω μια σιμ στο πατρικό μου που ειναι μονιμα σε στικάκι και θελω να δω αν θα εχει gb για το 3ημερο.

το μήνυμα ήρθε σε εμένα σε αριθμό που δεν χρησιμοποιώ πλέον.. απλά το κρατάω ανανεώνοντας ανά 6μηνο και έχει την προσφορά των 300' με ανανέωση 10€

Και έμενα ακριβώς το ίδιο...

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!!! μόλις άνοιξα τα δεδομένα μετά από λίγο τσέκαρα το υπόλοιπό μου και έχω χρεωθεί 1€ προφανώς από daily internet

Cats are like Music:

μόλις μίλησα στο live chat με μία κοπέλα! λέει πως εφόσον έλαβες το μήνυμα ισχύει η προσφορά κανονικά.. και για το υπόλοιπο είπε ότι όταν καταναλώσεις τα 2,4gb θα έρθει μήνυμα ότι κατανάλωσες το 80% της προσφοράς! και όταν καταναλωθούν και τα 3gb θα ενημερωθούμε και πάλι σχετικά..

Ολίγον κομπογιαννίτικο το να μη φαίνονται κάπου επίσημα. Θα μπορούσαν να τα προσθέσουν σαν πάκετο με 3ήμερη λήξη.

EvEn DeAtH MaY DiE

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova