Sapadak Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Για σας παιδιά μια ερώτηση άμα ξέρετε. Θα παω στην Ρώμη για δυο μέρες και έχω f2go τι γίνετε με τις χρεώσεις η πρέπει να ενεργοποιήσω τίποτα άλλο εδιαφερομε μονο για κλήσεις Ευχάριστω Εδώ είσαι. Διαλεξε Ιταλία και είσαι κομπλε http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/roaming/ Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Παιδιά ξέρει κανείς, το uno που δίνουν με την online ανανέωση, το στέλνουν ή το παραλαμβάνουμε από κατάστημα? Το έλαβες; Χρειάζεται να πάρεις τίποτα εκτυπώσεις ή άλλα χαρτιά μαζί σου για να σου το δώσουν; Και υπάρχει σε όλα τα καταστήματα; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Μίλησα μαζί τους στο facebook και μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν για την παραλαβή του δώρου.... Το έλαβες; Χρειάζεται να πάρεις τίποτα εκτυπώσεις ή άλλα χαρτιά μαζί σου για να σου το δώσουν; Και υπάρχει σε όλα τα καταστήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Power_User Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 οι χρεώσεις Roaming τέλος από φέτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τι γίνεται ρε παιδιά με το sms που έρχεται όταν δεν είχες σήμερα/το'χες κλειστό και σε πήρε κάποιος;;; Είμαι σε μέρος που όλο κόβεται το σήμα.. και μου λένε πως όλο με πήραν κ δεν είχα σήμα. Εγώ δεν παίρνω ποτέ sms. Μια μέρα το'χα κλειστό ως τις 12 το πρωί. Με πήραν 5 άτομα και δεν πήρα sms ότι με κάλεσαν. Έχω ενεργοποιήσει μέσω εξυπηρέτησης την υπηρεσία 3 φορές.. γιατί το απενεργοποιούν;;; Δεν είναι δωρεάν; Δεν παρέχεται σε όλους σας; Τι πρέπει να κάνω;;; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Τι γίνεται ρε παιδιά με το sms που έρχεται όταν δεν είχες σήμερα/το'χες κλειστό και σε πήρε κάποιος;;; Είμαι σε μέρος που όλο κόβεται το σήμα.. και μου λένε πως όλο με πήραν κ δεν είχα σήμα. Εγώ δεν παίρνω ποτέ sms. Μια μέρα το'χα κλειστό ως τις 12 το πρωί. Με πήραν 5 άτομα και δεν πήρα sms ότι με κάλεσαν. Έχω ενεργοποιήσει μέσω εξυπηρέτησης την υπηρεσία 3 φορές.. γιατί το απενεργοποιούν;;; Δεν είναι δωρεάν; Δεν παρέχεται σε όλους σας; Τι πρέπει να κάνω;;; "ΝΑΙ" στο 1265 με sms Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 "ΝΑΙ" στο 1265 με sms το έκανα ήδη! Μα γιατί απενεργοποιείται;;; Ισχύει πως αν τελειώσει η κάρτα σταματά να δουλεύει και θέλει ξανά ενεργοποίηση; :confused: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 το έκανα ήδη! Μα γιατί απενεργοποιείται;;; Ισχύει πως αν τελειώσει η κάρτα σταματά να δουλεύει και θέλει ξανά ενεργοποίηση; :confused: μένει ενεργοποιημένο χωρίς κάποια άλλη ενέργεια. ενημέρωσε αν αλλάξει κάτι μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε εκ νέου! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 μηπως γνωριζερι καποιος αν στο εξωτερικο μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα πακετα ομιλιας και δεδομενων με καποια εξτρα χρεωση? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 μηπως γνωριζερι καποιος αν στο εξωτερικο μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα πακετα ομιλιας και δεδομενων με καποια εξτρα χρεωση? Εδώ http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/ μπορείς να τα δεις αναλυτικά, νομίζω ότι αν είσαι στην Ευρωπαική ένωση δεν χρειάζεται να κανεις κάτι καταναλώνει από τα δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εδώ μπορείς να τα δεις αναλυτικά, νομίζω ότι αν είσαι στην Ευρωπαική ένωση δεν χρειάζεται να κανεις κάτι καταναλώνει από τα δωρεάν. το Δεκέμβρη του 2015 καταργείται επίσημα η περιαγωγή εντός ευρωπαϊκής ένωσης. μεχρι τότε <<μπορούν>> να μας γδέρνουν. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, περιαγωγή και f2g δεν πάνε μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, περιαγωγή και f2g δεν πάνε μαζί. περιαγωγη εχεις ,τιμες δεν εχεις... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 το Δεκέμβρη του 2015 καταργείται επίσημα η περιαγωγή εντός ευρωπαϊκής ένωσης. μεχρι τότε <<μπορούν>> να μας γδέρνουν. Και μετά όλο και κάποιο κολπάκι θα βρουν για να τα παίρνουν... σιγά μην το αφήσουν έτσι! :X Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Και μετά όλο και κάποιο κολπάκι θα βρουν για να τα παίρνουν... σιγά μην το αφήσουν έτσι! :X οι δικοι μας μπορει να βρουν κολπακι να τα παιρνουν,αλλα...με την καταργηση της περιαγωγης θα μπορεις να εισαι με καρτα αλλης χωρας στην Ελλαδα ( οσοι μεινουμε στο τελος ) εγω νομιζω θα γινουν ποιο ανταγωνιστικες οι εταιρειες αν θελουν την επιβιωση τους... μια καρτα απο γερμανια να παρεις σε καρα συμφερει! 0,9 cents προς ολους και ολα τα σταθερα ευρωπης. συν το οτι οταν τελειωσει το πακετο δεδομενων σου η ταχυτητα σου απο 3g h 4g πεφτει στα 32-64 Kb για δικη σου προστασια! τιποτα δεν ειναι κουκουρουκου στην γερμανια... ;) τωρα αν θελουν ας το παιξουν μαγκες οι δικοι μας :ninja: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro3650 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 MOΛIΣ ΣOY KANAME ΔΩPO 60 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA KINHTA K ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA! (ΔIAPKEIA KATANAΛΩΣHΣ 7 HMEPEΣ). Πάντα τέτοια από τη wind... Το έλαβε κανένας άλλος? Παράθεση skorpio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μία ερώτηση .... έχοντας double play , το bonus των 120' και 500 mb πάει ως επιλογή? Δηλαδή ή το ένα ή το άλλο ? Δεν μπορεί να το έχει κάποιος σε 2 διαφορετικά f2go ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μία ερώτηση .... έχοντας double play , το bonus των 120' και 500 mb πάει ως επιλογή? Δηλαδή ή το ένα ή το άλλο ? Δεν μπορεί να το έχει κάποιος σε 2 διαφορετικά f2go ? To bonus των 500 δίνεται σε άλλη κάρτα mobile broadband δε σχετίζεται με το free2go και είναι ξεχωριστή παροχή. Δίνονται και τα δυο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 To bonus των 500 δίνεται σε άλλη κάρτα mobile broadband δε σχετίζεται με το free2go και είναι ξεχωριστή παροχή. Δίνονται και τα δυο μισό.....στης γυναίκας μου το f2go έχω δηλώσει και πέρνει τα 120', εγώ στο δικό μου f2go μπορώ να το πάρω ? Ή πρέπει να είναι sim mobile broadband ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μας κάνει δώρο το F2G 60" προς όλα τα δίκτυα για 7 ημέρες. Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 MOΛIΣ ΣOY KANAME ΔΩPO 60 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA KINHTA K ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA! (ΔIAPKEIA KATANAΛΩΣHΣ 7 HMEPEΣ). Πάντα τέτοια από τη wind... Το έλαβε κανένας άλλος? το έλαβα κι εγώ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 μισό.....στης γυναίκας μου το f2go έχω δηλώσει και πέρνει τα 120', εγώ στο δικό μου f2go μπορώ να το πάρω ? Ή πρέπει να είναι sim mobile broadband ? Mobile broadband με κάρτα, όχι f2g. Μας κάνει δώρο το F2G 60" προς όλα τα δίκτυα για 7 ημέρες. 60 δευτερόλεπτα ??? :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 MOΛIΣ ΣOY KANAME ΔΩPO 60 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA KINHTA K ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA! (ΔIAPKEIA KATANAΛΩΣHΣ 7 HMEPEΣ). Πάντα τέτοια από τη wind... Το έλαβε κανένας άλλος? Δύο F2G έχω, σε κανένα δεν ήρθε δώρο. Μάλλον είναι μόνο για τους καλούς πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 60 λεπτά δωρεάν ήρθαν και σε μένα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Δύο F2G έχω, σε κανένα δεν ήρθε δώρο. Μάλλον είναι μόνο για τους καλούς πελάτες. Σε 2 δικα μου ηρθε και στα 2. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts