Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα διαπίστωσα ότι τα έξτρα 8.92€ για όσους ενεργοποιήσαμε την προσφορά για τον διπλασιασμό και ξενερώσαμε που χάσαμε το πρώτο 10αρικο,χρησιμοποιούνται εκτός απο ομιλία και sms και για κατανάλωση δεδομένων :D Απο εμένα λοιπόν,μπράβο στην wind για την προσφορά που έβγαλε.

Όταν εννοείς κατανάλωση δεδομένων, εννοείς τη χρέωση του 1 ευρώ για χρήση daily internet; Αν δεν κάνω λάθος, αυτό ισχύει με κάθε προσφορά επιπλέον χρόνου ομιλίας που δίνει κατά καιρούς η WIND και που δεν μπορείς να αγοράσεις κάποιο πακέτο, αλλά καταναλώνεται μόνο σε κλίσεις, ή μηνύματα.

Είμαι χρόνιος χρήστης F2G αλλά λόγω μεγάλου υπολοίπου κάνω πλέον μια ανανέωση το χρόνο για να μη χαθεί το υπόλοιπο. Επειδή έχω χάσει επεισόδια στο μεταξύ και ήρθε η ώρα να ανανεώσω, αν θέλω να κάνω μια ανανέωση περίπου 10 ευρώ από πού με συμφέρει (κατάστημα, MyF2G, Paypal) για να πάρω και λίγο χρόνο ομιλίας προς όλους? Έχω ενεργοποιημένη την επιλογή Free2All - Free2talk στο MyF2G αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια :)

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Το free2all δηλαδή τα 300 λεπτά δώρου ισχύουν ακόμα....

γνώμη μου αν έχεις μεγάλο υπόλοιπο μην ταιζεις την Wind, βάλε 5 ευρώ με PayPal ίσα-ίσα να ανανεωθεί το νούμερο ένα εξάμηνο....

αν θέλεις να βάλεις 10 ευρώ για το μπόνους χρησιμοποίησε πάλι το PayPal...

στα καταστήματα κυκλοφορεί πολυ αλητεία και μπορεί να σου ενεργοποιησουν κανένα πακέτο....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Όταν εννοείς κατανάλωση δεδομένων, εννοείς τη χρέωση του 1 ευρώ για χρήση daily internet; Αν δεν κάνω λάθος, αυτό ισχύει με κάθε προσφορά επιπλέον χρόνου ομιλίας που δίνει κατά καιρούς η WIND και που δεν μπορείς να αγοράσεις κάποιο πακέτο, αλλά καταναλώνεται μόνο σε κλίσεις, ή μηνύματα.

Όχι την χρέωση του 1 ευρώ.μπαίνω κανονικά στο ίντερνετ χωρίς να έχω mb από κάποιο πακέτο και καταναλώνονται τα έξτρα χρήματα.Και μένα έτσι μου είπαν στο 1260 ότι αυτά τα χρήματα είναι μόνο για κλήσεις και μηνύματα αλλά χθες μου τελείωσαν τα mb και μπαίνω στο νετ χρησιμοποιωντας τα δωρεάν ευρώ.Δε ξέρω αν αυτό συμβαίνει λόγω κάποιου προβλήματος στο σύστημα της wind αλλά δε με χαλάει καθόλου

Χτές Κέρδισα στο F2G OUT μία τετραπλή πρόσκληση για CLUB 22 που τραγουδάει ο Κιάμος ( και μια μπουκάλα ποτό όλα πληρωμένα ).

Πέρασα μια εκπληκτική βραδιά . Πέρυσι είχα κερδίσει Θέατρο . Όσοι ενεργοποιείται πακέτα online και είστε από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη μην ξεχνάτε αυτήν την επιλογή.

Ειδικά οι τετραπλές προσκλήσεις για ΚΙΑΜΟ - ΤΣΑΛΙΚΗ είναι αξιόλογα δώρα.

Το free2all δηλαδή τα 300 λεπτά δώρου ισχύουν ακόμα....

γνώμη μου αν έχεις μεγάλο υπόλοιπο μην ταιζεις την Wind, βάλε 5 ευρώ με PayPal ίσα-ίσα να ανανεωθεί το νούμερο ένα εξάμηνο....

αν θέλεις να βάλεις 10 ευρώ για το μπόνους χρησιμοποίησε πάλι το PayPal...

στα καταστήματα κυκλοφορεί πολυ αλητεία και μπορεί να σου ενεργοποιησουν κανένα πακέτο....

Σε ευχαριστώ - μόλις έκανα ανανέωση 10 ευρώ μέσω Paypal και πήρα επιπλέον 300 λεπτά προς όλους και 1GB data για 30 ημέρες. Μια χαρά για να πάρω τηλέφωνο όσους γιορτάζουν αυτές τις ημέρες, ξεκινώντας από τους Νικολήδες σήμερα :)

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

πιο πολυ δεν μπορω να συμφωνησω

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυριο ληγει το υπολοιπο σε ενα νουμερο που εχω. αν αγορασω σημερα καποιο πακετο που εχει διαρκεια 30μερες θα μπορω να το χρησιμοποιησω ή οχι?
[sIGPIC][/sIGPIC]

άμα λήγει το νούμερο όχι.....

άμα λήγει το νούμερο όχι.....

οχι το νουμερο. το υπολοιπο ληγει. Στο 6μηνο ειναι απο την τελευταια ανανεωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι σωστά αυτό εννοούσα, το υπόλοιπο μηδενιζεται και κατά συνέπεια δεν μπορείς να κάνεις καμία κλήση ακόμα και από το πακέτο

Φίλε Vasileios με ποιο τρόπο σε ενημέρωσαν για το δώρο του F2G OUT, με sms ή σε κάλεσαν από κάποιο συγκεκριμένο νούμερο; Ευχαριστώ.

Γελοίοι απατεώνες είναι...

Ο αντι-επαγγελματισμός σε όλο του το μεγαλείο...

Στο κατάστημα πήγε ο καημένος ο πεθερός να βάλει 10€ και χωρίς να του πουν τίποτα του πέρασαν αυτή την καινούργια ******* με τον ντεμέκ διπλασιασμό και έχει υπόλοιπο 0,60€

Ειδικά τους ηλικιωμένους τους μαδάνε κανονικά...

Edited by diplo

Φίλε Vasileios με ποιο τρόπο σε ενημέρωσαν για το δώρο του F2G OUT, με sms ή σε κάλεσαν από κάποιο συγκεκριμένο νούμερο; Ευχαριστώ.

Με κάλεσαν από συγκεκριμένο νούμερο που αρχίζει από 69932

Στο κατάστημα στην Αμφιθέας πήγε ο καημένος ο πεθερός να βάλει 10€ και χωρίς να του πουν τίποτα του πέρασαν αυτή την καινούργια ******* με τον ντεμέκ διπλασιασμό και έχει υπόλοιπο 0,60€

Δεν συμβαίνει πάντα, έμενα δεν μου το έχουν κάνει ποτέ.

Στο κατάστημα στην Αμφιθέας πήγε ο καημένος ο πεθερός να βάλει 10€ και χωρίς να του πουν τίποτα του πέρασαν αυτή την καινούργια ******* με τον ντεμέκ διπλασιασμό και έχει υπόλοιπο 0,60€

Καταστημα με καταστημα εχει διαφορα. ειδικα αμα ειναι franchise

Καλημέρα!

Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ μία κάρτα wind f2g (με την προσφορά free2surf) σε ένα usb router Huawei E1552 σε windows 7 χωρίς πρόβλημα.

Εχθές εγκατέστησα το εν λόγω router σε ένα laptop με windows 8. Εγκαταστάθηκε κανονικά, μάλιστα βρήκα drivers στο site της Huawei για windows 8. Εγκατέστησα και το Wind Connection Manager. Ενώ έχω δίκτυο και δείχνει να συνδέεται κανονικά (ανάβει συνεχώς το μπλε φωτάκι στο router) δεν στέλνει/λαμβάνει δεδομένα... [Εννοείται ότι έχω επαρκές υπόλοιπο χρηματικό & MB).

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Στο 1231 που κάλεσα μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν το συγκεκριμένο usb router (το είχα αγοράσει πριν χρόνια από το ebay).

Απο τη στιγμή που δουλεύει σωστά στα Win7, είναι πρόβλημα ασυμβατότητας του router με τα 8 και όχι του F2G.

Τα ίδια πέρασα κι εγώ με ένα USB router της Cosmote.

Απο τη στιγμή που δουλεύει σωστά στα Win7, είναι πρόβλημα ασυμβατότητας του router με τα 8 και όχι του F2G.

Τα ίδια πέρασα κι εγώ με ένα USB router της Cosmote.

Και πώς έλυσες το πρόβλημα στο router της Cosmote?

Έχεις καμιά ιδέα για να λειτουργήσει σωστά στα windows 8?

Δοκίμασα να το εγκαταστήσω με την λειτουργία συμβατότητας για παλαιότερες εκδόσεις αλλά δεν άλλαξε κάτι...

Να ρωτησω ,4g υπαρχει στο f2g ;και πως το ενεργοποιηω;

Τώρα κάνουν τις τελευταίες δοκιμές. Κάτι άκουσα οτι θα ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο αλλα δεν ξέρω αν θα είναι για όλους ή μόνο για συμβόλαια.

Και πώς έλυσες το πρόβλημα στο router της Cosmote?

Έχεις καμιά ιδέα για να λειτουργήσει σωστά στα windows 8?

Δοκίμασα να το εγκαταστήσω με την λειτουργία συμβατότητας για παλαιότερες εκδόσεις αλλά δεν άλλαξε κάτι...

Δεν το έλυσα εγώ, μπήκε ο τεχνικός τους στον υπολογιστή μου και το έφτιαξε. Κάποιο πρόβλημα με τους οδηγούς.

Δεν είναι ίδια περίπτωση, απλά το είπα για να σου δείξω οτι τα Win8 έχουν προβλήματα συμβατότητας.

Τώρα κάνουν τις τελευταίες δοκιμές. Κάτι άκουσα οτι θα ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο αλλα δεν ξέρω αν θα είναι για όλους ή μόνο για συμβόλαια.

Δεν το έλυσα εγώ, μπήκε ο τεχνικός τους στον υπολογιστή μου και το έφτιαξε. Κάποιο πρόβλημα με τους οδηγούς.

Δεν είναι ίδια περίπτωση, απλά το είπα για να σου δείξω οτι τα Win8 έχουν προβλήματα συμβατότητας.

Οκ, ευχαριστώ!;)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova