Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=3ww0VIeHDqPIyAPa7ILwDg&url=http://www.wind.gr/files/1/Device_Settings/Android_OS_Terminals.pdf&ved=0CCsQFjAD&usg=AFQjCNG6dvkKaKfHDCP0z--9t9sphUqPbg&sig2=Y0MaY2P4pU_QKv3gpyk_dA

Edit: ήρθε το voda r207

Μπορείτε να μου πείτε σε ποια καρτέλα θα πάω για να του αλλάξω τις ρυθμίσεις για την wind

Τώρα είμαι με κινητό και δεν βρήκα κάτι,ίσως απο το laptop νά είναι πιο ευκολο

Edited by akalos

Σε custom rom που μου χρειάστηκαν οι ρυθμίσεις Internet στο τύπος APN το "Internet" δε μου δούλευε, έπρεπε να βάλω "default".

Έβαλα τη sim σε ένα xperia mini και δεν δουλεύει το 3g...Είχε γενικά τα θέματα του το κινητό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει το 3g...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απίστευτο!!!Δούλεψε!!!

Να είσαι καλά!!!!!!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Σε custom rom που μου χρειάστηκαν οι ρυθμίσεις Internet στο τύπος APN το "Internet" δε μου δούλευε, έπρεπε να βάλω "default".

Γεια σας!Μήπως έχει κάποιος τις ρυθμίσεις ίντερνετ της wind?Ευχαριστώ πολύ!

Κοίτα εδώ:

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/ruthmiseis-internet/

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Edit: ήρθε το voda r207

Μπορείτε να μου πείτε σε ποια καρτέλα θα πάω για να του αλλάξω τις ρυθμίσεις για την wind

Τώρα είμαι με κινητό και δεν βρήκα κάτι,ίσως απο το laptop νά είναι πιο ευκολο

τελικα ουτε απο laptop μπορεσα να συνδεθω με sim f2g ,αλλα δεν βλεπω πως μπορω να του αλλαξω τις ρυθμισεις

δεν συνδεεται καν στον δικτυο,αλλα με πεταει στην 192.168.0.1 που δεν ξερω πως να του περασω τις ρυθμισεις χειροκινητα και να δει επιτελους την συνδεση!

καπου λεει για προσαρμοσμενες ρυθμισεις αλλα δεν ξερω τι να βαλω

ευχαριστω

edit:τα καταφερα επιτελους

Edited by akalos

Το ΑΡΝ της WIND : gint.b-online.gr

internet είναι το ΑΡΝ της Cosmote.

Το ΑΡΝ της WIND : gint.b-online.gr

internet είναι το ΑΡΝ της Cosmote.

Το APN είναι αυτό που έγραψες. Πιο κάτω όμως στην "επεξεργασία ονομάτων προσβασης" υπάρχει η ρύθμιση "Τύπος APN" και εκεί πρέπει να βάλεις "default".

Καλα η WIND την παλευει? Βασικα εγω φταιω που γυρισα. Εκτος οτι δεν εχει ΠΟΥΘΕΝΑ σημα. δεν μπορω να κανω μεταφορα μοναδες απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο!! ΕΛΕΟΣ. Δεν θελω να χασω τα λεφτα που εχω στη καρτα αλλιως θα την ειχα κανει την φορητοτητα ηδη!!!

Καλα η WIND την παλευει? Βασικα εγω φταιω που γυρισα. Εκτος οτι δεν εχει ΠΟΥΘΕΝΑ σημα. δεν μπορω να κανω μεταφορα μοναδες απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο!! ΕΛΕΟΣ. Δεν θελω να χασω τα λεφτα που εχω στη καρτα αλλιως θα την ειχα κανει την φορητοτητα ηδη!!!

Πουθενά σήμα;; Είσαι λίγο υπερβολικός φιλικά πάντα. Κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, παλιά υπήρχε αυτή η υπηρεσία... Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει πλέον

που μένεις αν επιτρέπεται;;;;

.μεταφορά μονάδων δεν γίνεται εδώ και χρόνια, έπρεπε να είχες ρωτήσει το φόρουμ πρώτου κάνεις φορητοτητα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

που μένεις αν επιτρέπεται;;;;

.μεταφορά μονάδων δεν γίνεται εδώ και χρόνια, έπρεπε να είχες ρωτήσει το φόρουμ πρώτου κάνεις φορητοτητα

Αθηνα μενω, βολο που ημουν στο σπιτι ουτε μια μπαρα σημα!!

Για της μοναδες ειναι ΚΑΘΑΡΑ δικο μου λαθος αλλα θεωρω και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην γινεται!!

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πουθενά σήμα;; Είσαι λίγο υπερβολικός φιλικά πάντα. Κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, παλιά υπήρχε αυτή η υπηρεσία... Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει πλέον

Με κοσμοτε πριν ειχα ΠΑΝΤΟΥ σημα, τωρα που και που, μην πω για το ανυπαρκτο 4G εν ετει 2014!!!

Πηρα την εξυπηρετηση και δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα!!

Αθηνα μενω, βολο που ημουν στο σπιτι ουτε μια μπαρα σημα!!

Για της μοναδες ειναι ΚΑΘΑΡΑ δικο μου λαθος αλλα θεωρω και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην γινεται!!

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με κοσμοτε πριν ειχα ΠΑΝΤΟΥ σημα, τωρα που και που, μην πω για το ανυπαρκτο 4G εν ετει 2014!!!

Πηρα την εξυπηρετηση και δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα!!

Δεν σε κρατάει κανένας με το ζόρι σε μια εταιρία και ουτε είσαι υποχρεωμένος να μείνεις.Αν στην περιοχή που μένεις ή κινείσαι δεν υπάρχει σήμα απλα αλλάζεις εταιρια.Από την cosmote γιατί έφυγες?

Είχα ρωτήσει και πριν μερικές σελίδες αλλά απάντηση δεν είδα. Έχει η wind στα καρτοκινητά 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς;

Όχι, δε νομίζω

Είχα ρωτήσει και πριν μερικές σελίδες αλλά απάντηση δεν είδα. Έχει η wind στα καρτοκινητά 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς;

Δεν ειδες επειδη δεν κοιταξες.

Ποστ 25475

Δεν σε κρατάει κανένας με το ζόρι σε μια εταιρία και ουτε είσαι υποχρεωμένος να μείνεις.Αν στην περιοχή που μένεις ή κινείσαι δεν υπάρχει σήμα απλα αλλάζεις εταιρια.Από την cosmote γιατί έφυγες?

γιατι δεν ειχε σημα:p

οι εταιρειες κινητης ειναι σαν τις γυναικες.....

εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα....

αλλα πρεπει να τις αγαπας με τα ελλατωματα τους....

αλλοιως πας στο Αγιο Ορος....επειδη το δοκιμασα το Αγιο Ορος :D

προτιμω να τις εχω και τις τρεις.....:p

συνιστω να κανετε το ιδιο....δικαρτα τηλεφωνα υπαρχουν...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Απολυτα σωστος!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αν όχι και τις 3 τουλάχιστον τις 2 (μην είμαστε και πλεονέκτες :)) Εγώ π.χ. έχω σαν κύρια κάρτα f2g μιας και έχω την προσφορά των 300 λεπτών με €10,00 και όπως και να το κάνουμε, η wind είναι πιο απλόχερη σε δωράκια. Επειδή όμως κινούμαι (σπάνια) και σε κάποια χωριά όπου μόνο η cosmote έχει σήμα (το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω στη wind), έχω και μία cosmoκάρτα. Μπορεί σε γενικές γραμμές η cosmote να έχει καλύτερο σήμα από τη wind, ή να έχει αναπτύξει περισσότερο το 4G, όμως είναι πολύ ''τσιγκούνα'' σε προσφορές σε σχέση με το f2g.

ρε παιδια για να μετατρεψω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ βονταφον σε καρτοκινητο wind πρεπει ΠΡΩΤΑ να το κανω ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ βονταφον????ετσι μου ειπαν σε καταστημα wind!

ρε παιδια για να μετατρεψω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ βονταφον σε καρτοκινητο wind πρεπει ΠΡΩΤΑ να το κανω ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ βονταφον????ετσι μου ειπαν σε καταστημα wind!

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και εγω ειχα 3 συμβόλαια voda ,οταν ηρθε το πλήρωμα του χρόνου εγιναν F2G ,χωρίς πολλά - πολλά ,βέβαια αυτό πριν 1+ χρόνο ,τωρα δεν ξερω αν αλλαξε κάτι .Για να καταθεσω και τη δική μου αποψη για το σημα της wind ,δεν ειμαι ικανοποιημένος ,Αθηνα οκ δεν έχω προβλημα ,αλλά Λαμία ακόμη και στο Κέντρο οχι 3G δεν εχω αλλά χανεται και εντελώς συχνά πυκνά ,για παραέξω δεν το συζητάμε ,τεσπα ειναι η οικονομικοτερη επιλογη για μένα αυτη τη στιγμή ,μονοδρομος :O

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Ημουν συμβόλαιο βοντα και το εκανα κάρτα wind

Κάνε μια αίτηση online και περίμενε τηλέφωνο απο τη wind http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/

Βεβαια να περιμένεις το μπουγιουρντί απο τη βόντα (τέλη αποσύνδεσης κανα 15αρι ευρώ)

I am the FireStarter

Αν όχι και τις 3 τουλάχιστον τις 2 (μην είμαστε και πλεονέκτες :)) Εγώ π.χ. έχω σαν κύρια κάρτα f2g μιας και έχω την προσφορά των 300 λεπτών με €10,00 και όπως και να το κάνουμε, η wind είναι πιο απλόχερη σε δωράκια. Επειδή όμως κινούμαι (σπάνια) και σε κάποια χωριά όπου μόνο η cosmote έχει σήμα (το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω στη wind), έχω και μία cosmoκάρτα. Μπορεί σε γενικές γραμμές η cosmote να έχει καλύτερο σήμα από τη wind, ή να έχει αναπτύξει περισσότερο το 4G, όμως είναι πολύ ''τσιγκούνα'' σε προσφορές σε σχέση με το f2g.

Συμφωνώ και επαυξάνω!

f2G ή Q για βασικό τηλέφωνο και κοσμοκάρτα για ώρα ανάγκης. Εκτός βέβαια αν εχεις δίκαρτο, οπότε είσαι σούπερ;)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova