Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο site της Wind επίσημα ισχύουν τα παρακάτω για την προσφορά που κουβεντιάζουμε:

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/statheri-internet-me-f2g/

Από την στιγμή που είσαι ο κάτοχος της γραμμής του σταθερού και είναι και ο κάτοχος του καρτοκινητού παρόν, δεν μπορούν να σου πουν ότι δεν στο περνάνε. Αν επιμείνουν ότι δεν ισχύει για διαφορετικά ονόματα τους λες να το περάσουν και εάν δεν περάσει ότι το παίρνεις πάνω σου.

Στο 5λεπτο που θα λάβει μηνυμα το καρτοκινητό ότι φορτώθηκαν 120 λεπτά τους το δείχνεις με νόημα.....

Να ρωτήσω κάτι άλλο που μου φαίνεται, βάσει των οσων διάβασα για το τι ισχύει, μπορω να εχω; Εχω σταθερο στη wind και δυο f2g. Στο δικό μου εχω την προσφορά των 300 λεπτων και στης γυναικας μου εχω συνδυάσει το f2g με το σταθερό. Μπορω να παρω και μια άλλη προπληρωμένη κάρτα Mobile broadband και να τη συνδιασω και αυτη με το σταθερό για να εχω έτσι 300MB καθε μήνα; Το ρωτάω γιατί γραφει:" συνδυασε το f2g ή/και μία προπληρωμένη κάρτα Mobile broadband"

Μπορω να παρω και μια άλλη προπληρωμένη κάρτα Mobile broadband και να τη συνδιασω και αυτη με το σταθερό για να εχω έτσι 300MB καθε μήνα; Το ρωτάω γιατί γραφει:" συνδυασε το f2g ή/και μία προπληρωμένη κάρτα Mobile broadband"
Ναί σε ένα κατάστημα .

Ναί σε ένα κατάστημα .

Δηλαδη να παιρνουμε και τα 120 λεπτα και τα 300 mb με εναν αριθμο σταθερου ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ναί σε ένα κατάστημα αν το σταθερό είναι double play

Ναι double play ειναι αλλα δεν θα παω !!!

Γιατι τα 300 mb θα μου ειναι αχρειαστα

Στην περιοχη μου η wind εχει καλο σημα για κλησεις , αλλα ανυπαρκτο για internet. Δεν ανοιγουν καν οι σελίδες

Εάν πάω σε κατάστημα να περάσω το φοιτητικό σε υφιστάμενο (αείμνηστο) F2G2, θα το κλαίω το F2G2 ή θα δουλέψουν μαζί αρμονικά;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εάν πάω σε κατάστημα να περάσω το φοιτητικό σε υφιστάμενο (αείμνηστο) F2G2, θα το κλαίω το F2G2 ή θα δουλέψουν μαζί αρμονικά;

φοιτητικό μόνο σε νέο αριθμό

Να ρωτησω και εγω γιατι δεν θυμαμαι που το ειχα δει. μπορει καποιος να βαλει ενα αριθμο f2g και να παιρνει και τα 120΄ προς ολους και τα 300mb στον ιδιο αριθμο?

Να ρωτησω και εγω γιατι δεν θυμαμαι που το ειχα δει. μπορει καποιος να βαλει ενα αριθμο f2g και να παιρνει και τα 120΄ προς ολους και τα 300mb στον ιδιο αριθμο?

Καλά θα ήταν, αλλά δεν γίνεται στον ίδιο αριθμό. Μπορεί να παίρνει τα 120' στον αριθμό f2g και τα 300mb στον αριθμό mobile broadband. Εδώ και η προσφορά.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Καλά θα ήταν, αλλά δεν γίνεται στον ίδιο αριθμό. Μπορεί να παίρνει τα 120' στον αριθμό f2g και τα 300mb στον αριθμό mobile broadband. Εδώ και η προσφορά.

Ευχαριστω.Αν και τα 300 δεν φτανουνε ουτε για ζητω στον μηνα καλα ειναι να τα ειχε μαζι. Ποιο καλα τα 120΄και απο εκει και περα τα 300mb απο το log and win της καθε εβδομαδας

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπω να χειροτερεύει η κάλυψη του 3G της wind. Σε σημεία που έπιανα 3G , τώρα δεν πιάνω. Έχω συχνά προβλήματα και στις κλήσεις ομιλίας - δέν ακούγομαι καλά και συχνά διακόπτεται. Συσκευή παραμένει η ίδια - nexus5.

Ήξερα απο παλιά οτι η wind δέν φημίζεται για το δίκτυο της αλλά τώρα η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει. Έχει παρατηρηθεί και απο άλλους χρήστες ή είναι ιδέα μου;;;; :blink:

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπω να χειροτερεύει η κάλυψη του 3G της wind. Σε σημεία που έπιανα 3G , τώρα δεν πιάνω. Έχω συχνά προβλήματα και στις κλήσεις ομιλίας - δέν ακούγομαι καλά και συχνά διακόπτεται. Συσκευή παραμένει η ίδια - nexus5.

Ήξερα απο παλιά οτι η wind δέν φημίζεται για το δίκτυο της αλλά τώρα η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει. Έχει παρατηρηθεί και απο άλλους χρήστες ή είναι ιδέα μου;;;; :blink:

Πιθανώς αυξάνονται οι χρήστες; Εχω δει και εγω σε σημεία με ελάχιστη κάλυψη ακόμα και εντός της Αττικής, λόγω πλέον των smartphones οι μπαταρίες ξεβρακώνονται ελλείψει σήματος. Οπότε με οποιοδήποτε καταγραφικό μπαταρίας μπορείς να δεις και γραφικές παραστάσεις με ένταση σήματος μέσα στην ημέρα.

Edited by vagosman

Εγώ παρατηρώ το αντίθετο στα μέρη που κινούμαι, ότι δηλαδή το σήμα έχει βελτιωθεί αισθητά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εγώ παρατηρώ το αντίθετο στα μέρη που κινούμαι, ότι δηλαδή το σήμα έχει βελτιωθεί αισθητά.

Ούτε και εγω έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα τελευταία. Ίσα, ίσα

Ούτε και εγω έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα τελευταία. Ίσα, ίσα

Στην περοχη μου, το σημα για ιντερνετ απο ανυπαρκτο, παραμενει ανυπαρκτο

στην δική μου περιοχή το ίντερνετ πάει σφαίρα....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Στην περοχη μου, το σημα για ιντερνετ απο ανυπαρκτο, παραμενει ανυπαρκτο

Από περιέργεια... Σε ποια περιοχή μένεις; Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω πάντως κανένα πρόβλημα. Μάλιστα πιστεύω πως σε σχέση με το παρελθόν, η κάλυψη έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Από περιέργεια... Σε ποια περιοχή μένεις; Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω πάντως κανένα πρόβλημα. Μάλιστα πιστεύω πως σε σχέση με το παρελθόν, η κάλυψη έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Στην Ηλεία Αρχαία Ολυμπία

Στην Ηλεία Αρχαία Ολυμπία

Πατριώτη στην αρχαία Ολυμπία έχει, στο χωριό μας και ειδικά στην γειτονιά μας δεν έχει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πατριώτη στην αρχαία Ολυμπία έχει, στο χωριό μας και ειδικά στην γειτονιά μας δεν έχει

Για δωσε περισσοτερα στοιχεια με π.μ.

έχει η wind στα καρτοκινητα της το internet daily? χρέωση ένα ευρώ ανά ημέρα χρήσης ίντερνετ? και εάν έχει πως ενεργοποιείται/απενεργοποιείται?

έχει η wind στα καρτοκινητα της το internet daily? χρέωση ένα ευρώ ανά ημέρα χρήσης ίντερνετ? και εάν έχει πως ενεργοποιείται/απενεργοποιείται?

αυτόματα ενεργοποιημένο. κλήση στο 1231 φραγή δεδομένων

@panosss567..... Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε :)

παίδες θα το ξανά προσπαθήσω και θα ενημερώσω....

τελικα η δουλεια εγινε μια χαρα

μεταφερθηκε το μπονους των 120 λεπτων στο νουμερο της αδερφη μου.....

ειναι μεγαλη υποθεση ο υπαλληλος του καταστηματος να ξερει καλα την δουλεια του...

ευχαριστω την παρεα που με εβαλε στην μπριζα και ξαναδοκιμασα....:)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova