Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα 93' απο bonus που έληγαν 29/1.Εβαλα ενα πακέτο των 200' χθες και τώρα εχω 180' προς ολους και 93' που λήγουν 29/1.Αν ειναι δυνατόν αυτο...θα πάνε χαμένα 93' δηλαδή.Και νομισα οτι γίνεται μονο σε μένα.

αυτο συνεβη και με μενα φιλε..και μου την εχει δωσει αγρια..

χρειαζονται καποια καντηλια προφανως για να στρωσει το συστημα..

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

απορώ που δεν έχει σχολιαστεί τόσο καιρό στο νήμα!

εισαι λαθος,το εχω αναφερει εγω

αυτο συνεβη και με μενα φιλε..και μου την εχει δωσει αγρια..

χρειαζονται καποια καντηλια προφανως για να στρωσει το συστημα..

Μα για ποσο ζωα μας εχουν???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ τους έστειλα μήνυμα στο Facebook από προχθές αλλά με έχουν συνδέσει με... Κάιρο! Δεν κάνουμε μια οργανωμένη επίθεση από pm μήπως συγκινηθεί κανείς; Είναι ντροπή αυτό που γίνεται.

Παιδιά τα έχουν παίξει τελείως..πέρα από το γεγονός ότι με χρέωσαν με χρήση ίντερνετ χωρίς λόγο μου έκαναν και φραγή και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το χρόνο από τα πακέτα...Επίσης από άλλη κάρτα που έχω τα λεπτά του log n win στο δεύτερο τρίλεπτο πέφτουν ακριβώς όσο μιλήσεις και όχι τρίλεπτο..Το παρατήρησε και άλλος αυτό; έτσι πρέπει να είναι;

Τρίλεπτο ειναι στα πακέτα ομιλίας. Εκτός πακέτων αν δεν κάνω λάθος είναι ελάχιστη 1 λεπτό και μετά ανα δευτερόλεπτο.

σωστα, ειναι ελάχιστη 3λεπτη (δευτερη φορά που το γράφω λάθος εδω μέσα :O ). Σχετικά με το θέμα με τα μπόνους και τα πακέτα που λέτε παρατηρώ το εξής: αν έχετε 2 μπόνους προς τον ιδιο προορισμό,καταναλώνεται πρώτα αυτό που λήγει νωρίτερα. Αν όμως υπάρχει ταυτόχρονα και ενεργοποιημένο πακέτο,καταναλώνεται πρώτα το αγορασμένο πακέτο.Νομίζω πως αυτή η σειρά είναι η σωστή.Δυστυχώς το νήμα είναι τεράστιο και δεν μπορώ τώρα να βρω παλιότερες αναφορές για να δω αν όντως έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με παλιά. Edited by kmpatra

Τρίλεπτο ειναι στα πακέτα ομιλίας. Εκτός πακέτων αν δεν κάνω λάθος είναι ελάχιστη 1 λεπτό και μετά ανα δευτερόλεπτο.

για Q μονο

Βασικές Χρεώσεις-Χρέωση Ανά Δευτερόλεπτο

από το Πρώτο Δευτερόλεπτο 1+Δευτερόλεπτο

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

(Προς Ελληνικά δίκτυα-WIND,VODAFONE,COSMOTE)3 0,0062€ /1''

Edited by pavlitakis1

Ε ναι, αυτό λέω κι εγώ τόσην ώρα! Καθαρή κλεψιά κάθε μήνα, απορώ που δεν έχει σχολιαστεί τόσο καιρό στο νήμα! Κάτι πρέπει να κάνουμε, στο FAQ του f2g λέει πως φεύγουν πρώτα τα λεπτά που λήγουν νωρίτερα!

Προτεραιότητα κατανάλωσης:

1. Κατανάλωση πρώτα από την ενσωματωμένη χρήση προς το λιγότερο ευρύ προορισμό (π.χ τα 600 λεπτά χρόνου ομιλίας προς WIND/Q)

2. Κατανάλωση ενσωματωμένης χρήσης προς όλα τα δίκτυα ( πχ πακέτο 200' προς όλους)

3. Κατανάλωση χρηματικού bonus (π.χ εποχική προσφορά)

4. Κατανάλωση από τα διαθέσιμα δωρεάν € που έχεις στο υπόλοιπό σου (τα διαθέσιμα χρήματα από ανανεώσεις καρτών).

Παρατηρήσεις:

Η κατανάλωση των προγραμμάτων έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες των συνδρομητών:

Μεταξύ περισσότερων της μίας προσφοράς/πακέτου δωρεάν λεπτών/ SMS προς τους ίδιους προορισμούς, θα καταναλώνεται πρώτη αυτή η οποία έχει τη νωρίτερη ημερομηνία λήξης - ούτως ώστε να βγαίνεις κερδισμένος και να καταναλώνεις τα λεπτά σου χωρίς να σου λήξουν.

Αν έχεις ενεργοποιήσει την ίδια προσφορά/πακέτο παραπάνω από μία φορές, απολαμβάνεις την ενσωματωμένη χρήση του νέου σου πακέτου προστιθέμενη στην εναπομείνασα χρήση του πρώτου σου πακέτου. Τα εναπομείναντα λεπτά/SMS/MB από κάθε πακέτο εξακολουθούν να έχουν τη δική τους ημερομηνία λήξης, αλλά προτεραιότητα κατανάλωσης έχει το πακέτο/προσφορά που λήγει πρώτο πάλι για να κάνεις τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία.

Αν έχεις ενεργοποιήσει διαφορετικές προσφορές/ πακέτα λεπτών ομιλίας ή SMS προς τον ίδιο προορισμό, απολαμβάνεις υψηλότερη προτεραιότητα κατανάλωσης για το πακέτο που λήγει πρώτο με στόχο να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σου.

Παιδιά τα έχουν παίξει τελείως..πέρα από το γεγονός ότι με χρέωσαν με χρήση ίντερνετ χωρίς λόγο μου έκαναν και φραγή και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το χρόνο από τα πακέτα...Επίσης από άλλη κάρτα που έχω τα λεπτά του log n win στο δεύτερο τρίλεπτο πέφτουν ακριβώς όσο μιλήσεις και όχι τρίλεπτο..Το παρατήρησε και άλλος αυτό; έτσι πρέπει να είναι;

Σε ολα τα τριλεπτα πακετα ετσι πρεπει να ειναι: μετα το πρωτο τριλεπτο ο χρονος πεφτει τοσο οσο μιλας.

Προτεραιότητα κατανάλωσης:

1. Κατανάλωση πρώτα από την ενσωματωμένη χρήση προς το λιγότερο ευρύ προορισμό (π.χ τα 600 λεπτά χρόνου ομιλίας προς WIND/Q)

2. Κατανάλωση ενσωματωμένης χρήσης προς όλα τα δίκτυα ( πχ πακέτο 200' προς όλους)

3. Κατανάλωση χρηματικού bonus (π.χ εποχική προσφορά)

4. Κατανάλωση από τα διαθέσιμα δωρεάν € που έχεις στο υπόλοιπό σου (τα διαθέσιμα χρήματα από ανανεώσεις καρτών).

Παρατηρήσεις:

Η κατανάλωση των προγραμμάτων έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες των συνδρομητών:

Μεταξύ περισσότερων της μίας προσφοράς/πακέτου δωρεάν λεπτών/ SMS προς τους ίδιους προορισμούς, θα καταναλώνεται πρώτη αυτή η οποία έχει τη νωρίτερη ημερομηνία λήξης - ούτως ώστε να βγαίνεις κερδισμένος και να καταναλώνεις τα λεπτά σου χωρίς να σου λήξουν.

Αν έχεις ενεργοποιήσει την ίδια προσφορά/πακέτο παραπάνω από μία φορές, απολαμβάνεις την ενσωματωμένη χρήση του νέου σου πακέτου προστιθέμενη στην εναπομείνασα χρήση του πρώτου σου πακέτου. Τα εναπομείναντα λεπτά/SMS/MB από κάθε πακέτο εξακολουθούν να έχουν τη δική τους ημερομηνία λήξης, αλλά προτεραιότητα κατανάλωσης έχει το πακέτο/προσφορά που λήγει πρώτο πάλι για να κάνεις τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία.

Αν έχεις ενεργοποιήσει διαφορετικές προσφορές/ πακέτα λεπτών ομιλίας ή SMS προς τον ίδιο προορισμό, απολαμβάνεις υψηλότερη προτεραιότητα κατανάλωσης για το πακέτο που λήγει πρώτο με στόχο να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σου.

η προτεραιότητα κατανάλωσης που λέει αρχικά εννοεί πως αν κάνεις μια κλήση προς wind για παράδειγμα.. προτεραιότητα θα δώσει στο πακέτο για κλήσεις προς wind/q, αν δεν έχεις ή έχει λήξει σειρά παίρνει το πακέτο με λεπτά προς όλους.. αν δεν έχεις ούτε αυτό σειρά έχει το μπονους χρηματικού ποσού π.χ αυτό που έδινε με 20€ ανανέωση άλλα 20€ κ τέλος αν δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά καταναλώνεται το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας σου..

παρακάτω όμως εξηγεί αυτό που ζητάνε κ τα παιδιά κ σίγουρα είναι γενικό πρόβλημα σε όλους μας κ δεν έχουμε παρατηρήσει.. θα έπρεπε δηλαδή αν έχεις 2 κ 3 πακέτα προς τον ίδιο προορισμό να καταναλώνονται αυτά που λήγουν νωρίτερα

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

καλησπερα

καλωντας παλιοτερα το 1269 ν ακουσω το υπολοιπο μου, στο τελος μου ελεγε οτι εχω το f2g 2 ...

Κατοπιν, στο 1268 με την επιλογη 1.

Πλεον, οχι.. δεν λεει κατι τετοιο..

1. Εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει που ακουμε σε ποιο f2g ειμαστε ;

2. Iσχυει ακομα η χαμηλη χρεωση καπου 11 λεπτα το λεπτο και μετα χρεωση ανα δευτερολεπτο ?

1. Κάλεσε απο σταθερό ή κινητο wind στο 6935601268 και δώσε τον αριθμό σου . Θα ακούσεις σε ποιο πσκέτο είσαι .

2. Ελάχιστη χρέωση 0,108 ισχύει ακόμα σε F2g2

Μπορώ να χρησιμοποιώ το Skype ή άλλα προγράμματα voip με το 3g στο f2g?

Βεβαίως φίλε μου, η Wind δεν είναι vodafone ευτυχώς

Για βοηθήστε με .

Εκανα 5 ευρώ ανανέωση μεσω της εφαρμογής myf2g και τώρα λέει οτι έχω 4.46 μπόνους για ένα μήνα.

Με αυτά αγοράζω πακέτα ??

Τι μπορώ να κάνω με αυτά ??

http://i1325.photobucket.com/albums/u628/nebtios/1_zpscddf10a2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

μήπως σου είχε κάποιο μήνυμα για διπλασιασμό αν ανανεωσεις? Αν ναι κοίτα τι εγραφε. Τελευταία δεν σε αφήνουν να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο με τα επιπλέον ευρώ,οπότε όπως είσαι τώρα,λογικά οι κλήσεις και τα μηνύματα σου θα αφαιρούνται απο το μπόνους.

Βεβαίως φίλε μου, η Wind δεν είναι vodafone ευτυχώς

Εννοείς ότι στη vodafone δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το skype μεσω 3G?

Ουπς, και σκεπτόμουν μέσα στο μήνα να κάνω φορητότητα τον κανονικό μου αριθμό επειδή η voda μου δίνει σε όποιον αριθμό θέλω τη φοιτητική προσφορά :(. Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω!

Εννοείς ότι στη vodafone δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το skype μεσω 3G?

Ουπς, και σκεπτόμουν μέσα στο μήνα να κάνω φορητότητα τον κανονικό μου αριθμό επειδή η voda μου δίνει σε όποιον αριθμό θέλω τη φοιτητική προσφορά :(. Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω!

εγω πάντως σε καρτοκινητό voda δεν μπορώ να κάνω κλήση μέσω viber, όποτε ίσως κάνει τα ίδια και σε skype :mad:

Μια χαρά μπορείς να χρησιμοποιήσεις skype στην vodafone. Σε ορισμένους χρήστες είναι κλειδωμένο αλλά τους ζητάς και στο ξεκλειδώνουν. Εγώ πάντως δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova