elephant Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τελικά παιδιά, δεν είναι δυνατόν όλοι να έλθουν στη wind. Θα καταρρεύσει το σύστημα. Αφήστε τους εκεί. Κόλλημα που έχετε. Δεν είναι η wind για όλους, αλλά για αυτούς που ξέρουν. :D+1 Χαχα!!! Πες τα φίλε μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Οσοι εχετε cosmote και εχετε επαφες cosmote και μιλατε θα ξαναγυρισετε σα βρεγμενες γατες πισω στην cosmote,. δεν κοιταζω πλεον που ειναι οι επαφες μου ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ!! με 480 επαφες δεν ειναι δυνατον να ειναι μονο κοτε,μονο τα σταθερα ξεπερνουν τις 180 που εγω το εκοψα χαρις στο f2g η κριση θελει διαχειριση λεμε,για αυτους που εχουν οπου και να πανε δεν εχουν προβλημα(€) σου το λεω σαν ατομο που το 75% των επαφων μου ειναι κοτε στα κινητα αλλα στα σταθερα εδω που ειμαι εγω ειναι cyta η πλειοψηφια,φυγανε σχεδον ολοι απο οτε Edited December 14, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 δεν κοιταζω πλεον που ειναι οι επαφες μου ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ!! με 480 επαφες δεν ειναι δυνατον να ειναι μονο κοτε,μονο τα σταθερα ξεπερνουν τις 180 που εγω το εκοψα χαρις στο f2g η κριση θελει διαχειριση λεμε,για αυτους που εχουν οπου και να πανε δεν εχουν προβλημα(€) Παριστανεται η κανετε πως δε καταλαβενεται. Αν εσενα η κοπελα σου και οι τρεις κολλητοι σου και τα δυο αδερφια σου και αλλοι πεντε γνωστοι σου εχουν κοτε τι θα ειχες? Κοιτας τι εχει ο κυκλος σου και αυτοι που μιλας συχνα και εγω εχω 600 επαφες αλλα τι να κανουμε επιτοπληστων μιλαω με τις 20. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Δεν μπορω να καταλαβω μερικους ο καθενας βαζει οτι τον βολευει εγω εδω και 6 μηνες παντως με 10 ευρω το μηνα και υπερ ευχαριστημενος αφου αφηνω κιολας καβα στην wind καθε μηνα mb και χρονο.και υποψιν εχω φιλους και γνωστους σε ολες της εταιριες.αφου δεν σας αρεσει η wind αφηστε μονο εμας τους λιγους να την απολαυσουμε.Εδω και 6 μηνες μετα ταλεφτα που θα εδινα στις αλλες εταιριες εχω βγαλει 2 note. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Δεν μπορω να καταλαβω μερικους ο καθενας βαζει οτι τον βολευει εγω εδω και 6 μηνες παντως με 10 ευρω το μηνα και υπερ ευχαριστημενος αφου αφηνω κιολας καβα στην wind καθε μηνα mb και χρονο.και υποψιν εχω φιλους και γνωστους σε ολες της εταιριες.αφου δεν σας αρεσει η wind αφηστε μονο εμας τους λιγους να την απολαυσουμε.Εδω και 6 μηνες μετα ταλεφτα που θα εδινα στις αλλες εταιριες εχω βγαλει 2 note. Πως αφηνεις καβα αφου δε μεταφερονται τιποτα στην Wind? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Παριστανεται η κανετε πως δε καταλαβενεται. Αν εσενα η κοπελα σου και οι τρεις κολλητοι σου και τα δυο αδερφια σου και αλλοι πεντε γνωστοι σου εχουν κοτε τι θα ειχες? Κοιτας τι εχει ο κυκλος σου και αυτοι που μιλας συχνα και εγω εχω 600 επαφες αλλα τι να κανουμε επιτοπληστων μιλαω με τις 20. δεν ειναι για σενα τοτε το f2g,ποσες φορες θα το πω!,ειναι για χρηση προς ολους,να κανεις την δουλεια σου χωρις να σε ενδιαφερει το δικτυο του αλλου,οικονομικα αφου εχω και την προσφορα των 300' ,δεν ειναι για μπλα μπλα εαν οι δικοι σου ανθρωποι ειναι σε αλλο δικτιο εαν ειναι για να μιλατε μεταξυ σας δεκα ατομα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες και οπως λες ειναι η κοτε για σενα συμφωνοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Παριστανεται η κανετε πως δε καταλαβενεται. Αν εσενα η κοπελα σου και οι τρεις κολλητοι σου και τα δυο αδερφια σου και αλλοι πεντε γνωστοι σου εχουν κοτε τι θα ειχες? Κοιτας τι εχει ο κυκλος σου και αυτοι που μιλας συχνα και εγω εχω 600 επαφες αλλα τι να κανουμε επιτοπληστων μιλαω με τις 20. 1) Εαν εσυ και ο κυκλος σου ήσασταν σε f2g, θα δίνατε τα μισά αυτών που δίνετε στη κοσμοτέ. 2) Εαν ήσασταν σε Q, θα δίνατε το 1/3 αυτών που δίνετε στη κοσμοτέ. 3) Εαν ήσασταν σε f2g ή Q, θα μιλούσατε πολύ περισσότερο προς όλα τα δίκτυα, από ότι μιλάτε τώρα στη κοσμοτε (καθόλου δηλαδή). Δοκιμασμένα και επιβεβαιωμένα (δε σχολιάζω άλλο...) Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 @manosn2 Ρε φιλαράκι έχεις καταλάβει ότι τρολλάρεις σε λάθος νήμα με λάθος πρόσωπα και με λάθος τρόπο; Είμαστε βιτσιόζοι και γουστάρουμε wind. Δεν θέλουμε να κάνουμε οικονομία και θέλουμε να τα σκάμε στην wind Όλες οι επαφές μας είναι από Ουγκάντα και έτσι δεν χαλάμε μονάδες αλλά σπόρια για ταχυδρομικά περιστέρια. Τα τηλέφωνα τα έχουμε για να πουλάμε μούρη και μόνο οκ? Α και για να σου λύσω την απορία, με την οικογένεια: γυναίκα, παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες, τον πρωτοξάδελφο από την Κρήτη, την γκόμενα στο σουφλί, το εξώγαμο στην Βενεζουέλα, έχω εγκαταστήσει VHF στα βραχέα και κυκλοφορώ σαν αμερικανός πεζοναύτης με ασύρματο στην πλάτη εποχής Βιετνάμ. Και αν δεν κατάλαβες ακόμα την ειρωνία..... ΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΝΗΜΑ να παίξεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Πως αφηνεις καβα αφου δε μεταφερονται τιποτα στην Wind? Τι δεν καταλαβαινεις; στην wind τα αφηνει καβα , οχι στον εαυτο του. Ειναι large δηλαδη. Εσυ τι ζορι τραβας ομως δεν μας εξηγεις ; εχεις κοτε και μπραβο σου , εδω τι θελεις; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 1) Εαν εσυ και ο κυκλος σου ήσασταν σε f2g, θα δίνατε τα μισά αυτών που δίνετε στη κοσμοτέ. 2) Εαν ήσασταν σε Q, θα δίνατε το 1/3 αυτών που δίνετε στη κοσμοτέ. 3) Εαν ήσασταν σε f2g ή Q, θα μιλούσατε πολύ περισσότερο προς όλα τα δίκτυα, από ότι μιλάτε τώρα στη κοσμοτε (καθόλου δηλαδή). Δοκιμασμένα και επιβεβαιωμένα (δε σχολιάζω άλλο...) Καλα τα λες αλλα υπαρχει παντα αυτο το αν!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ανανεωσα με 20 ευρω σε καταστημα και μου δωσε εκτος απ τα 17,86 στην καρτα, αλλα 20 ευρω (ολοκληρα χωρις φορο) για ενα μηνα, 300 για wind και 300 προσ ολους (απ το μπονους free2all). Απ το εξτρα 20αρικο ενεργοποιησα κανονικα πακετο, συγκεκριμενα το 1gb. Οποτε ειναι καπως καλυτερος ο διπλασιασμος του ενος μηνα σε σχεση με παλαιοτερα, εγω προσωπικα το βλεπω σα να μου κανε δωρο 4gb για ενα μηνα (η μαλλον για δυο μηνες, αν παρω πακετο μεχρι την τελευταια μερα που κραταν τα εξτρα ευρω)! Είναι σίγουρο ότι το πακέτο πληρώθηκε από τον εξτρα χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Απ το εξτρα 20αρικο ενεργοποιησα κανονικα πακετο, συγκεκριμενα το 1gb δηλ.τωρα εχεις 17,86€ και 15€ υπολοιπο καρτας? στο λογαριασμο σου φαινονται δυο υπολοιπα εαν παρεις το Χ2?? Edited December 14, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Είναι σίγουρο ότι το πακέτο πληρώθηκε από τον εξτρα χρόνο; επιβεβαιώνω κ εγώ... δεξιά από το υπόλοιπο γράφει πότε λήγει ο έξτρα χρόνος! έβαλα πακέτο κ πληρώθηκε από εκείνα! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! με ενδιαφερουν τα GB στην αλλη sim για στικακι που εχω το καλο καλυτερο,τετοια μας κανει τωρα και ας βριζω το cc ακομα Edited December 14, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Τι δεν καταλαβαινεις; στην wind τα αφηνει καβα , οχι στον εαυτο του. Ειναι large δηλαδη. Εσυ τι ζορι τραβας ομως δεν μας εξηγεις ; εχεις κοτε και μπραβο σου , εδω τι θελεις; ακριβως αυτο αφηνω καβα στην wind οχι σε μενα τι δεν καταλαβαινεις???:με 10 ευρω καρτα μονο τους χαριζω και λεπτα ομιλιας.οποτε εμενα ασε με στην φτωχη συγγενη wind να απολαμβανω τα παντα που μου προσφερει.επισης με τα λεφτα που θα εδινα στην cosmote που ειμουν πριν εχω βγαλει 2 note σκετες συσκευες τι αλλο να πω ευχαριστω wind.και οχι δεν δουλευω στην wind. Edited December 14, 2013 by Tsoumaklis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 ....το καλο καλυτερο,τετοια μας κανει τωρα και ας βριζω το cc ακομα το τί παίζει στη wind και στα προγράμματα της, μόνο αυτοί που τα σχεδίασαν και εμείς που τα χρησιμοποιούμε ξέρουμε :lol: . Το 'χάος' ανάμεσα σε αυτούς τους 2 το γεμίζει το cc :lol: Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 επιβεβαιώνω κ εγώ... δεξιά από το υπόλοιπο γράφει πότε λήγει ο έξτρα χρόνος! έβαλα πακέτο κ πληρώθηκε από εκείνα! Ξερει κανείς αν είναι για όλους τους συνδρομητες η προσφορά αυτη ή πρέπει να σου έρθει μήνυμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Είναι σίγουρο ότι το πακέτο πληρώθηκε από τον εξτρα χρόνο; 100% δηλ.τωρα εχεις 17,86€ και 15€ υπολοιπο καρτας? στο λογαριασμο σου φαινονται δυο υπολοιπα εαν παρεις το Χ2?? φαινεται το συνολικο ποσο, αλλα αν το δεις αναλυτικα σου λεει οτι ληγει σε ενα μηνα το εξτρα υπολοιπο δειτε την εικονα, εχω ηδη αγορασει ενα πακετο των 5 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38534&stc=1&d=1387039617 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 θυμίστε μου ρε παιδιά α) όταν αγοράζεις πακέτο αφαιρούνται από τα "κανονικά" (όχι τα διπλασιασμένα); Αν όχι τι γίνεται; β) αν στέλνεις μηνυμτα ή μιλάς εκτος πακέτων από πιο υπόλοιπο αφαιρούνται τα χρήματα; Πρώτα από το διπλασιασμένο, από το κανονικό ή μισό μισό από τα "δύο υπόλοιπα"; :confused: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) 100% φαινεται το συνολικο ποσο, αλλα αν το δεις αναλυτικα σου λεει οτι ληγει σε ενα μηνα το εξτρα υπολοιπο δειτε την εικονα, εχω ηδη αγορασει ενα πακετο των 5 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38534&stc=1&d=1387039617 τα χρηματα του Χ2 ληγουν σε ενα μηνα οκ:) και μενουν τα αλλα θα το τιμησω την αλλη φορα δηλ.θα εχω απο 2GB για δυο μηνες δωρεαν μονο απο το X2,εαν ενεργοποισω τα αλλα δυο την τελευταια ημερα που λιγουν τα Χ2 πριν αν θυμαμαι καλα δεν μπορουσαμε να αγορασουμε πακετα Edited December 14, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 θυμίστε μου ρε παιδιά α) όταν αγοράζεις πακέτο αφαιρούνται από τα "κανονικά" (όχι τα διπλασιασμένα); Αν όχι τι γίνεται; β) αν στέλνεις μηνυμτα ή μιλάς εκτος πακέτων από πιο υπόλοιπο αφαιρούνται τα χρήματα; Πρώτα από το διπλασιασμένο, από το κανονικό ή μισό μισό από τα "δύο υπόλοιπα"; :confused: όπως και στα πακέτα και στο διπλασιασμό ισχύει το ίδιο.. πάντα η αφαίρεση γίνεται από το υπόλοιπο που λήγει συντομότερα... εφόσον λοιπόν τα μπονους 20€ έχουν ημερομηνία λήξεως αφαιρεί από εκεί! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Με την φορητοτητα παιζει καποιο θεμα αυτες τις μερες? Κατι διαβασα μια σελιδα πριν, και επισης ενας γνωστος μου εχει κανει αιτηση να ρθει στην wind απο το προηγουμενο Σαββατο και ακομα δεν εχει ολοκληρωθει. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Με την φορητοτητα παιζει καποιο θεμα αυτες τις μερες? Κατι διαβασα μια σελιδα πριν, και επισης ενας γνωστος μου εχει κανει αιτηση να ρθει στην wind απο το προηγουμενο Σαββατο και ακομα δεν εχει ολοκληρωθει. Δυστυχώς μεγάλο πρόβλημα...ελεγαν οτι θα λυθεί 12 Δεκεμβρίου αλλα νομίζω υπάρχει ακομα το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Δυστυχώς μεγάλο πρόβλημα...ελεγαν οτι θα λυθεί 12 Δεκεμβρίου αλλα νομίζω υπάρχει ακομα το θέμα. Μαλιστα. Να φανταστω μεσα στην επομενη βδομαδα και μεχρι τα χριστουγεννα θα το χουν λυσει και δεν θα παει απο το νεο ετος... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μαλιστα. Να φανταστω μεσα στην επομενη βδομαδα και μεχρι τα χριστουγεννα θα το χουν λυσει και δεν θα παει απο το νεο ετος... Να μην το φανταστεις καν ..απο 20-30++ μερες παιζει :!: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts