Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα αν κρατησεις τον ιδιο αριθμο παλι θα σε καλουν.

Αν αλλαξεις αριθμο μεινε γουιντ. Ειναι πιο οικονομικη και με καλυτερο σημα απο την κοσμο.

Εβαλες κενο ρινγκτον;

Είχα και αλλον αριθμό και πλέον το Wind δεν το ανοιγω....εβαλα αλλα κάτι μάλλον δεν έκανα καλά και χτυπούσε δόνηση.Τελος πάντων δεν έχει σημασία...

Φιλε μαλλον θελεις να την κανεις και ψαχνεις δικαιολογιες.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Τελικά δεν την γλύτωσα...ανοιξα σήμερα το κινητό γιατι το έχω απενεργοποιημένο πια και μου ήρθε μήνυμα οτι είχα εχθές 3.20 το μεσημέρι 3!!!! κλήσεις απο αυτον τον αριθμό...Αυτο ήταν.Εφυγα για κοσμοτε και θα βρω την ησυχία μου.Σας ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση αλλα οκ δεν παλεύεται αλλο.

Και προτιμάς να χάσεις τα 300 λεπτά προς όλους (δεν πρόσεξα εάν έχεις αυτή την προσφορά); Στο τέλος άσε να σε παίρνουν τηλέφωνο και κλεινε το αμέσως. Ή απάντησε και μίλησε τους άγρια μήπως και σε αφήνουν ήσυχο. Νομίζω ότι είναι άδικο να χάσεις όσα προσφέρει αυτή τη στιγμή το f2g εξαιτίας της ηλιθιότητας κάποιων. Εκτός και έχεις και κάποιον άλλο λόγο που θες να φύγεις από WIND.

Φιλε μαλλον θελεις να την κανεις και ψαχνεις δικαιολογιες.

Αν εχεις να πεις κατι πιο σοβαρο πες το φιλε...το να μιλας εκ του ασφαλους μη γνωριζοντας πως ειναι να σε παιρνουν μερα παρα μερα σχεδον και σε ωρες ακαταλληλες δεν μου λεει τιποτα...και αν θελησω να φυγω γιατι ετσι μου τη βαρεσε δεν θα βρω καμια δικαιολογια

φιλε Giachtas την εχω την προσφορα και ειμαι μια χαρα μιας και με αυτα τα λεπτα χωρις να με νοιαζει παιρνου παντου οποτε αυτον τον αριθμο δεν τον πειραζω καθολου...ομως εχει παρατραβηξει το προβλημα πια και με εχουν φτασει στα ορια...

Edited by George6633

Πως τσεκάρω αν εξακολουθώ να είμαι στο f2g2; Στο 1269 λένε μόνο υπόλοιπο και ημερομηνία λήξης.

στο 1268 σου λέει σε ποιο είσαι πριν κάνεις ανανέωση

Αν εχεις να πεις κατι πιο σοβαρο πες το φιλε...το να μιλας εκ του ασφαλους μη γνωριζοντας πως ειναι να σε παιρνουν μερα παρα μερα σχεδον και σε ωρες ακαταλληλες δεν μου λεει τιποτα...και αν θελησω να φυγω γιατι ετσι μου τη βαρεσε δεν θα βρω καμια δικαιολογια

φιλε Giachtas την εχω την προσφορα και ειμαι μια χαρα μιας και με αυτα τα λεπτα χωρις να με νοιαζει παιρνου παντου οποτε αυτον τον αριθμο δεν τον πειραζω καθολου...ομως εχει παρατραβηξει το προβλημα πια και με εχουν φτασει στα ορια...

Πάντως με το να αλλάξεις εταιρεία δε γλυτώνεις τα τηλέφωνα.. Το ίδιο νούμερο είναι, θα συνεχίσουν να σε παίρνουν... Δε σε παίρνουν επειδή είσαι στη γουίντ, σε παίρνουν επειδή έτυχε να είσαι στα νούμερα που καλούνε..

Λύσεις για να γλυτώσεις υπάρχουν και στις είπαμε.. Αν ενδιαφέρεσαι να προχωρήσεις εμείς διατεθήκαμε να σε βοηθήσουμε και να σε στηρίξουμε μέσω φέησμπουκ..

Μια ακόμα λύση, να περάσεις από ένα κατάστημα wind και να ζητήσεις να υπαχθεί ο αριθμός σου στο μητρώου του άρθρου 11 του Ν. 3471/2006.

Πως τσεκάρω αν εξακολουθώ να είμαι στο f2g2; Στο 1269 λένε μόνο υπόλοιπο και ημερομηνία λήξης.

Κάλεσε στο 1268 και επίλεξε να ανανεώσεις, εκεί θα σου ακούσεις σε ποιο πακέτο είσαι.

Τελικά δεν την γλύτωσα...ανοιξα σήμερα το κινητό γιατι το έχω απενεργοποιημένο πια και μου ήρθε μήνυμα οτι είχα εχθές 3.20 το μεσημέρι 3!!!! κλήσεις απο αυτον τον αριθμό...Αυτο ήταν.Εφυγα για κοσμοτε και θα βρω την ησυχία μου.Σας ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση αλλα οκ δεν παλεύεται αλλο.

Οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες να δίνουν τους αριθμούς των πελατών τους σε όποιον τους ζητήσει , επίσης είναι υποχρεωμένες να σε σβήσουν από αυτές τις λίστες. Αλλά οι λίστες έχουν ισχύ ένα μήνα , οπότε θα πρέπει να περιμένεις να περάσει ο μήνας για να σταματήσουν να σε ενοχλούν.

Οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες να δίνουν τους αριθμούς των πελατών τους σε όποιον τους ζητήσει , επίσης είναι υποχρεωμένες να σε σβήσουν από αυτές τις λίστες. Αλλά οι λίστες έχουν ισχύ ένα μήνα , οπότε θα πρέπει να περιμένεις να περάσει ο μήνας για να σταματήσουν να σε ενοχλούν.

Απλώς για να μαστε σωστοί, δεν είναι υποχρεωμένες να δίνουν τους αριθμούς των πελατών τους οι εταιρείες σε όποιον τους ζητήσει. Ίσα ίσα που απαγορεύεται. Είναι όμως να τηρούνε μητρώο (το λεγόμενο μητρώο του άρθρου 11 που ανέφερα πιο πάνω) με τους πελάτες που έχουν ζητήσει να μην δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις για σκοπούς απ' ευθείας εμπορικής προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς. Η λίστα αυτή είναι διαθέσιμη σε όλες τις διαφημιστικές εταιρείες και αυτή είναι που λήγει και είναι υποχρεωμένες να την ανανεώνουν κάθε 30 ημέρες.

Τα τηλέφωνά μας δε τα βρίσκουν από τις εταιρείες τηλεφωνιάς. Απλά ξεκινάνε από το 6930000000 και παίρνουν με τη σειρά τα νούμερα..

Σε κατάστημα Wind είναι αλήθεια δεν έχω πάει ακομα.θα πάω να ζητήσω να υπαχθω στο συγκεκριμένο αρθρο και θα περιμένω ένα μήνα όπως λέτε..ευχαριστώ παιδιά την βλεπω ως μια πιο νομική λύση και ίσως πάνε όλα καλά.

Τραβα και εκει μια αλλιως παρε κινητο με απόρριψη κλησης.

Σ ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά...

Σε κατάστημα Wind είναι αλήθεια δεν έχω πάει ακομα.θα πάω να ζητήσω να υπαχθω στο συγκεκριμένο αρθρο και θα περιμένω ένα μήνα όπως λέτε..ευχαριστώ παιδιά την βλεπω ως μια πιο νομική λύση και ίσως πάνε όλα καλά.

Γιατί δεν χρησιμοποιεις μια εφαρμογή που κόβει όσες κλήσεις προέρχονται από αριθμούς που έχεις δηλώσει στην blacklist?

Γιατί δεν χρησιμοποιεις μια εφαρμογή που κόβει όσες κλήσεις προέρχονται από αριθμούς που έχεις δηλώσει στην blacklist?

Γιατι δεν έχω σε smartphone την σιμ της Wind αλλα σε απλο κινητο...αλλιως θα είχα λύσει το πρόβλημα απο την πρώτη στιγμή.

Γιατι δεν έχω σε smartphone την σιμ της Wind αλλα σε απλο κινητο...αλλιως θα είχα λύσει το πρόβλημα απο την πρώτη στιγμή.

Εγω στη θεση σου, εκτός του να πας σε κατάστημα, καθε φορα που θα με επαιρναν τηλ θα κρατούσα ονόματα και θα ενημέρωνα με e-mail τη wind, με κοινοποίηση στη Γενικη Γραμματεία Καταναλωτή.

Εγω στη θεση σου, εκτός του να πας σε κατάστημα, καθε φορα που θα με επαιρναν τηλ θα κρατούσα ονόματα και θα ενημέρωνα με e-mail τη wind, με κοινοποίηση στη Γενικη Γραμματεία Καταναλωτή.

Θα στείλω και ένα Email στη Wind μήπως και ενδιαφερθούν λίγο πιο σοβαρά.Παντως για τα ονόματα έπρεπε να είχα κρατήσει αν και τις περισσότερες φορές δεν μου έλεγαν όνομα,αλλα μόνο παίρνουμε απο Wind...έπρεπε να ρωτάω και γω αλλα που να περιμένω τέτοια κατάσταση.Θα στείλω ένα email και απο Δευτέρα θα πάω να υπαχθω και στο άρθρο.Μακαρι να πάνε όλα καλά και να ηρεμήσω και γω αλλά και να μην σας ξαναενοχλήσω με το ζήτημα.

Εdit:Έστειλα το email,έγραψα και πάλι στην σελίδα της Wind στο Facebook και περιμένω.Επειδή έχω γινει κουραστικός δεν θα σας ξαναενοχλήσω εκτός και αν έχω νεότερα απο το email.Ευχαριστώ παιδιά και συγγνώμη

Edited by George6633

'Έχεις ξεμείνει! Ανανέωσε τον χρόνο ομιλίας σου και μην ξεχάσεις να προσπαθήσεις ξανά!'

εχω 5€ μεσα και δεν αφηνει να αγορασω πακετο ομιλιας βγαζοντας το παραπανω μηνυμα

δεν συντρεχει καμια προυποθεση για να μην μπορω

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκτος και εαν ειναι το συστημα κατω

Edited by akalos

'Έχεις ξεμείνει! Ανανέωσε τον χρόνο ομιλίας σου και μην ξεχάσεις να προσπαθήσεις ξανά!'

εχω 5€ μεσα και δεν αφηνει να αγορασω πακετο ομιλιας βγαζοντας το παραπανω μηνυμα

Αν έχεις τα 5 ευρώ του Bonus , είναι γνωστό ότι με αυτά δεν μπορείς να αγοράσεις πακέτο.

Επίσης αν έχεις λιγότερο από 5,07 δεν έχει νόημα γιατί με 0,07 και κάτω δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις

Το χω πάθει και γω αυτο αλλα δεν μπόρεσα να βρω λύση....ειχα 5,01€ απο κάρτα κανονικά αλλα μου έλεγε έχεις ξεμείνει...

@ Vasileios

δεν ειναι απο διπλασιαμο εαν εννοεις αυτο

επισης με wifi προσπαθω τοση ωρα,δεν κανω κληση

δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει!

Το χω πάθει και γω αυτο αλλα δεν μπόρεσα να βρω λύση....ειχα 5,01€ απο κάρτα κανονικά αλλα μου έλεγε έχεις ξεμείνει...

και τελικα τι εγινε??

Edited by akalos

@ Vasileios

δεν ειναι απο διπλασιαμο εαν εννοεις αυτο

επισης με wifi προσπαθω τοση ωρα,δεν κανω κληση

δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει!

και τελικα τι εγινε??

Επειδη ειχα 5,01 δεν μπορεσα να παρω στην εξυπηρετηση και ειπα το προβλημα μου στο Facebook...μου ζητησε τα στοιχεια μου αλλα δεν μου απαντησε μετα τι εχει συμβει οποτε επειδη επρεπε να κανω την δουλεια μου αναγκαστηκα να βαλω αλλη μια 5αρα.

Το χω πάθει κι εγώ. Στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δεν αφήνει το σύστημα να ξεμείνεις με κάτω από 10 λεπτά του ευρώ, για να μπορείς να κάνεις κλήσεις κλπ

Χαιρετίζω το φόρουμ σαν νέο μέλος!

Είμαι χρόνια συνδρομητής στη WIND και θέλω να πάω σε F2G ή Κοσμοκάρτα...

Έκανα αίτημα αλλαγής από συμβόλαιο και μου έκαναν αντιπροσφορές την επομένη, ενώ χρησιμοποίησαν και το εξής επιχείρημα:

- "Εάν πάτε σε κάρτα, σε οποιαδήποτε εταιρεία, με 10 ευρώ θα έχετε μόνο 66 ΛΕΠΤΑ ομιλίας!"

-"Μα πώς, αφού με 5 ευρώ παίρνεις πακέτο 200 λεπτών ομιλίας!"

-"Ναι, αλλά τα 10 ευρώ είναι 8,5 μετά φόρων (σωστό) και με αυτά αγοράζετε μόνο 1 πακέτο των 200 λεπτών, στο οποίο έχετε ελάχιστη χρέωση 3λεπτο, οπότε έτσι βγαίνουν 66 λεπτά ομιλίας μόνο"

Τα σχόλια δικά σας...:rolleyes:

Think Positive

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova