George6633 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Με ανανέωση χρόνου ομιλίας 10 η 15 η 20€ από κατάστημα wind έχουμε κάποιο δώρο για νέους συνδρομητές; Mε 20 ευρω δινει 300 λεπτα και 300 sms προς Wind/Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadprez Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδια ξερετε πως προσθετο δευτερο νουμερο στο myf2go η πρεπει να κανω καινουριο λογαριασμο για καινουριο νουμερο . Δεν βρισκω πουθενα στο μενου να προσθεσω καινουριο νουμερο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Εκανα κι εγω αιτηση πριν μερικες μερες να γινει το συμβολαιο μου καρτα. Με πηραν και 3 φορες τηλεφωνο να μου κανουν προσφορες αλλά εγω εκει, βραχος :lol: Σε κανενα μηνα θα ενεργοποιηθει και θα πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο του συμβολαιου. Μου ειπαν οταν με πηραν για τις προσφορες οτι πρεπει να πληρωσω συν 9 ευρω για τη μεταφορα απο το συμβολαιο στη καρτα, ασχετα απο τον λογαριασμο που θα μου ερθει για το μηνα. Στο καταστημα wind δεν μου ειχαν αναφερει αυτα τα 9 ευρω, να περιμενω να τα πληρωσω οταν μου ερθει και ο τελευταιος λογαριασμος ή πρεπει να τα πληρωσω νωριτερα? φοβαμαι μηπως μεινω χωρις κινητο, δηλαδη να διακοπει η συνδεση και να μη δουλευει η καρτα επειδη δεν εδωσα τα 9 ευρω εγκαιρως. Επισης, οταν θα ειναι να κανω ανανεωση χρονου το πιο συμφερον ειναι να κανω on-line ή σε καταστημα ε? Αν βαλω μονος μου πχ 20 ευρω καρτα δεν θα εχω τα "δωρακια" που δινει οταν κανεις ανανεωση σε καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Επισης, οταν θα ειναι να κανω ανανεωση χρονου το πιο συμφερον ειναι να κανω on-line ή σε καταστημα ε? Αν βαλω μονος μου πχ 20 ευρω καρτα δεν θα εχω τα "δωρακια" που δινει οταν κανεις ανανεωση σε καταστημα? Μονο σε καταστημα παιρνεις τα δωρακια. Οταν εκανες την αλλαγη σε ποιο καρτοκινητο πηγες; f2g n q? Αν εισαι q δινει 60'/120' προς wind/q με 5/10€ ανανεωση. Αλλα επειδη δινει 400'/1€ προς wind ισως αμα βαριεσαι να μην αξιζει τον κοπο να πας σε καταστημα. Αν εχεις f2g και παιρνεις μεγαλυτερα δωρα, τοτε μονο μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Μονο σε καταστημα παιρνεις τα δωρακια. Οταν εκανες την αλλαγη σε ποιο καρτοκινητο πηγες; f2g n q? Αν εισαι q δινει 60'/120' προς wind/q με 5/10€ ανανεωση. Αλλα επειδη δινει 400'/1€ προς wind ισως αμα βαριεσαι να μην αξιζει τον κοπο να πας σε καταστημα. Αν εχεις f2g και παιρνεις μεγαλυτερα δωρα, τοτε μονο μαγαζι. Eυχαριστω για την απαντηση. Για f2go εκανα αλλαγη, εψαξα τα πακετα που εχει και ειδα οτι με συμφερει μιας και θελω ομιλια προς ολους. Ομολογω οτι ντρεπομαι λιγο να πηγαινω στο καταστημα για να μου κανουν ανανεωση αλλά κριμα ειναι να χανω τα δωρακια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Eυχαριστω για την απαντηση. Για f2go εκανα αλλαγη, εψαξα τα πακετα που εχει και ειδα οτι με συμφερει μιας και θελω ομιλια προς ολους. Ομολογω οτι ντρεπομαι λιγο να πηγαινω στο καταστημα για να μου κανουν ανανεωση αλλά κριμα ειναι να χανω τα δωρακια :p Δεν καταλαβαινω γιατι να νρεπεσαι οταν δινεις λεφτα. Δινουν τα δωρακια γιατι ετσι γλυτωνουν την προμηθεια που δινουν. Αρα δεν σου κανουν χαρη. Μια τιμια συναλλαγη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Eυχαριστω για την απαντηση. Για f2go εκανα αλλαγη, εψαξα τα πακετα που εχει και ειδα οτι με συμφερει μιας και θελω ομιλια προς ολους. Ομολογω οτι ντρεπομαι λιγο να πηγαινω στο καταστημα για να μου κανουν ανανεωση αλλά κριμα ειναι να χανω τα δωρακια :p Δεν είναι καθόλου ντροπή να πας σε κάποιο κατάστημα WIND και να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας σε καρτοκινητό. Όπως πηγαίνεις π.χ. να πληρώσεις ένα λογαριασμό σε περίπτωση συμβολαίου, έτσι πας και για ανανέωση καρτοκινητού. Βέβαια επειδή θέλεις να μιλάς με όλους δε συμφέρει και τόσο το να πας σε κατάστημα και να ανανεώσεις με 20€, γιατί σε αυτή την περίπτωση σου δίνει 300 λεπτά (και 300 sms) αν θυμάμαι καλά προς όλη τη WIND και την Q. Κατά τη γνώμη μου συμφέρει η ανανέωση των 10€ και με 5€ να αγοράζεις 200 λεπτά προς όλους. Όσο για τα 9€ που σου είπαν να πληρώσεις, μήπως είναι κάποιο υπόλοιπο είτε από επιδότηση είτε από έκπτωση παγίου που είχες κάνει και δεν έχει περάσει ο ένας χρόνος ώστε να σου επιτρέπεται η αποδέσμευση; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 To ειπα ελαφρα αστειευομενος οτι ντρεπομαι, φυσικα και θα πηγαινω στο καταστημα! :lol: Απλα μου θυμιζει λιγο το σκηνικο με μια θεια μου που δεν ηξερε να κανει ανανεωση χρονου στο καρτοκινητο της και πηγαινε στο καταστημα να της κανουν :p Βασικα οπως το σκεφτομαι θα αγοραζω το πακετο με τα 200 λεπτα προς ολους, το πακετο με τα sms προς ολους και το πακετο με το internet αρα θα θελω παραπανω απο 10 ευρω το μηνα. Θα βαζω ενα 20αρι στο καταστημα για να παιρνω και τα δωρα προς wind/q που δεν θα πανε χαμενα κι αυτα μιας και εχω ατομα με wind και θα εχω περισσευμα χρηματων στη καρτα γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστει. Μεγαλη διαφορα μιας και μεχρι τωρα εδινα (και θα δωσω για 1 μηνα ακομη) πανω απο 40 ευρω στο λογαριασμο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKRIT21 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Τι εγινε ρε παιδια με την εφαρμογη του Μιχα; δεν λειτουργει πια; μεχρι εδω ηταν;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Τι εγινε ρε παιδια με την εφαρμογη του Μιχα; δεν λειτουργει πια; μεχρι εδω ηταν;:( Μολις τις δοκιμασα κι εναι αψογες. Για κλειστες χειροκινητα τελειως και ξανανοιξε αφου καθαρισεις και τη μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKRIT21 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Μολις τις δοκιμασα κι εναι αψογες. Για κλειστες χειροκινητα τελειως και ξανανοιξε αφου καθαρισεις και τη μνημη Δυστυχως δεν μου δουλευει οτι και αν εκανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Δυστυχως δεν μου δουλευει οτι και αν εκανα! Δυστυχώς δε δουλεύει τη δοκίμασα κι εγώ μόλις. Το περίεργο είναι ότι μπαίνει κανονικά δείχνει ότι κάνει ανανέωση και γράφει την ώρα αλλά δε βγάζει ουτε πακέτα ουτε τίποτα... Πιστεύω να είναι προσωρινό Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Δουλευει κανονικα σε μενα [ATTACH]34734[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Εκανα κι εγω αιτηση πριν μερικες μερες να γινει το συμβολαιο μου καρτα. Με πηραν και 3 φορες τηλεφωνο να μου κανουν προσφορες αλλά εγω εκει, βραχος :lol: Σε κανενα μηνα θα ενεργοποιηθει και θα πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο του συμβολαιου. Μου ειπαν οταν με πηραν για τις προσφορες οτι πρεπει να πληρωσω συν 9 ευρω για τη μεταφορα απο το συμβολαιο στη καρτα, ασχετα απο τον λογαριασμο που θα μου ερθει για το μηνα. Στο καταστημα wind δεν μου ειχαν αναφερει αυτα τα 9 ευρω, να περιμενω να τα πληρωσω οταν μου ερθει και ο τελευταιος λογαριασμος ή πρεπει να τα πληρωσω νωριτερα? φοβαμαι μηπως μεινω χωρις κινητο, δηλαδη να διακοπει η συνδεση και να μη δουλευει η καρτα επειδη δεν εδωσα τα 9 ευρω εγκαιρως. Επισης, οταν θα ειναι να κανω ανανεωση χρονου το πιο συμφερον ειναι να κανω on-line ή σε καταστημα ε? Αν βαλω μονος μου πχ 20 ευρω καρτα δεν θα εχω τα "δωρακια" που δινει οταν κανεις ανανεωση σε καταστημα? Δεν καταλαβα για ποιο λογο πρεπει να πληρωσεις τα 9 ευρω; Η μεταβαση σε καρτοκινητο ειναι δωρεαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Ούτε σε εμένα δουλεύει η εφαρμογή του Μίχα. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Ούτε σε εμένα δουλεύει η εφαρμογή του Μίχα. Κανονικα σε μενα. Και οι δυο. Δεν ξαναδοκιμαζω.:D:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 τελος η εφαρμογη του Μιχα....δεν βγαζει υπολοιπο ιντερνετ Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδια το 6935601260 που ειναι η εξυπηρετηση πελατων της f2go απο το σταθερο ειναι κινητο;Ρωταω γιατι εχω δωρεαν λεπτα προς κινητα απο το σταθερο να δω αν ειναι να παρω απο το σταθερο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδια το 6935601260 που ειναι η εξυπηρετηση πελατων της f2go απο το σταθερο ειναι κινητο;Ρωταω γιατι εχω δωρεαν λεπτα προς κινητα απο το σταθερο να δω αν ειναι να παρω απο το σταθερο μου. κινητο ειναι, εχει καμποση αναμονη, αν εχεις δωρεαν προς wind δεν χρεωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Νομίζω πως κατέβηκε και απο το store :( Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Νομίζω πως κατέβηκε και απο το store :( απο το store κατεβηκε εδω και μερες..... κριμα παντως, η εφαρμογη ηταν πολυ καλη..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Το είχε αναφέρει εδώ και καιρό πριν ο Κος Μίχας ότι σταματάει να υποστηρίζει την εφαρμογή του από τη στιγμή που βγήκε επίσημη από τη wind. Όσοι την έχουν θα δουλεύει αλλά δεν κάνει updates οπότε δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Κρίμα γιατί αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ότι η εφαρμογή του Μίχα υποστήριζε πολλαπλούς λογαριασμούς. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Παιδια το 6935601260 που ειναι η εξυπηρετηση πελατων της f2go απο το σταθερο ειναι κινητο;Ρωταω γιατι εχω δωρεαν λεπτα προς κινητα απο το σταθερο να δω αν ειναι να παρω απο το σταθερο μου. Πάρε το 2105100100 Το είχε αναφέρει εδώ και καιρό πριν ο Κος Μίχας ότι σταματάει να υποστηρίζει την εφαρμογή του από τη στιγμή που βγήκε επίσημη από τη wind. Όσοι την έχουν θα δουλεύει αλλά δεν κάνει updates οπότε δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Κρίμα γιατί αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ότι η εφαρμογή του Μίχα υποστήριζε πολλαπλούς λογαριασμούς.Και πιο μικρό και βολικό widget. Ευτυχώς της Q δουλεύει κανονικά ακόμη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη αλλά παρατήρησα κάποιες αλλαγές σε δύο πακέτα f2go. Καθόλου άσχημα θα έλεγα! Talk n' Text & Fixed Μιλάς στο κινητό, τηλεφωνείς στο σταθερό, στέλνεις μηνύματα… είσαι γενικότερα με το κινητό στο χέρι. Για να είσαι και κερδισμένος, το Talk n’ Text & Fixed σου δίνει 600’ και 600 SMS προς WIND & Q, 150’ προς σταθερά και 100 προς όλα τα δίκτυα online bonus, μόνο με 8,5€! ONLINE BONUS: 100’ ΠΡΟΣ OΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ Talk & Surf 300 Θέλεις τα πάντα και πάνω από όλα internet στο κινητό σου? Το πακέτο Talk & Surf 300 είναι ιδανικό για σένα γιατί σου δίνει δίνει 600’ και 600 SMS προς WIND & Q,300 ΜΒ internet από το smartphone σου, αλλά και ακόμα 100’ προς όλα τα δίκτυα Online Bonus, μόνο με 8,5€! ONLINE BONUS: 100’ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 τελος η εφαρμογη του Μιχα....δεν βγαζει υπολοιπο ιντερνετ Νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα σε ένα μενού στο site της wind. Ίσως όταν φτιαχτεί (αν) να δουλέψει και η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts