Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην ξεχνάς ότι τα τέλη τερματισμού (δηλαδή το τι πληρώνει ένα δίκτυο στο άλλο για μιά κλήση ενός λεπτού) είναι πλέον 1 λεπτό/λεπτό! Υπάρχουν πολλάαααα περιθώρια για εκπτώσεις! ;)

Αποκλειεται να ειναι1'/1' γιατι αφου πληρωνω 0,5 λεπτα/λεπτο για κινητο εντος ελλαδος και ο provider βγαζει κερδος......αρα πρεπει να ειναι 0,2 λεπτα/λεπτο το πολυ.

Εχουν πολλα περιθωρια κερδους αλλα μη ξεχναμε και τα εξοδα σε προσωπικο, προμηθειες κλπ.

Δεν είναι πιό απλό να το γουγλάρεις από το πείς "αποκλείεται"; Που πληρώνεις 0,5 λεπτό το λεπτό για κλήση προς κινητό;;; Μάλλον έχεις μπερδέψει τα δεκαδικά σου ψηφία!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339411

Μαλλον εσυ πρεπει να γκουγκλαρεις.

Δεν θελω να βγω εκτος γιατι ηδη μουχουν βαλει χερι.

Κυττα εδω και για πιο πολλα πμ.

http://www.voipyo.com

Edited by pavlitakis1

δεν είναι εποχές για τέτοιες δεσμεύσεις ρε παιδιά.

εδώ δε ξέρεις τι θα ισχύει τον επόμενο μήνα.

Δηλαδή τι θα συμβεί σε τρία χρόνια θα ρίξει η Vodafone η cosmote τις τιμές πιο κάτω απο τα 0,018/λεπτό που βγαίνει με αυτή την προσφορά; Εγώ δεν ξέρω ακόμη αν η χρεώση θα είναι ανά λεπτό η τριλεπτο, αφού έχω f2g2 αλλά να πέσουν τόσο χαμηλά οι τιμές στα καρτοκινητα των άλλων δυο δεν το βλέπω πιθανόν.

Eπειδή το κόστος των κλήσεων της Καρτοκινητής Wind (το τόπικ μας) εξαρτάται από το επίσημο τέλος τερματισμού όπως επιβάλλεται από το ελληνικό κράτος, μπορείς να μας πείς πριν την αποχώρηση σου (λόγω παράθεσης παντελώς άσχετου λίνκ) ποιό είναι αυτό που ισχύει αυτήν τη στιγμή;

Άντε να ξαναπαραθέσω το λινκ και αν δεν το κατανοείς, να παραθέσω και μερικές δεκάδες άλλα!

Θελησα να ενημερωσω οτι τα τελη τερματισμου δεν ειναι υποχρεωτικα για κανενα, ασχετα με το τι γραφεται στον τυπο.

Επομενως αν καποιοι εχουν συμβασεις για φτηνοτερα τελη, κατι γινεται λαθος η αλλοι πληρωνουν λιγοτερα η ο νομος αφορα πελατες 2 ταχυτητων.

Δλδ για να καταλαβεις.....πως μπορω να σε παρω τηλ με τα μισα λεφτα απ οτι σε παιρνει καποιος αλλος, οπως λες.

Εκτος αν ειναι οπως οι ξενοδοχοι.....αλλες τιμες οι Ελληνες κι αλλες οι ξενοι.

Ηθελα να τονισω οτι οι εταιρειες βγαζουν τεραστια ποσα οταν χρεωνουν 0,33€/1'.

Μαλλον το πηρες προσωπικα κι εχασες το νοημα της αναρτησης μου.

Παιδιά τώρα που θα πάω εξωτερικό πρέπει να στείλω πουθενά Μήνυμα για να μπω σε κανένα πρόγραμμα περιαγωγή ς για να μην χρεώνομαι πολύ;

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Το ξαναλέμε:

F2G Gold

Με 330 ευρώ (μετρητοίς ή σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική) αγοράζεις ένα πακέτο για το (οποιοδήποτε) F2G που περιλαμβάνει 18000 λεπτά ομιλίας προς όλους (χρέωση ανά λεπτό με ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά), 12 GB δεδομένα, 3000 μηνύματα και 10 ευρώ (μια φορά μόνο) στο υπόλοιπο σου. Όλα αυτά πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε 3 χρόνια μάξιμουμ. Αν εξαντλήσουμε την τριετία ταυτόχρονα με όλο το πακέτο, το κόστος μας θα είναι 9 ευρώ/μήνα για 500 λεπτά προς όλους, 333ΜΒ/μήνα και 83 SMS/μήνα. Ααα, και 28 ευρωλεπτά/μήνα δώρο στο υπόλοιπο της κάρτας μας! Μην ξεχνάμε ότι τα 500 λεπτά/μήνα αντιστοιχούν σε 5,5 (μόνο) τρίλεπτες κλήσεις την ημέρα!

Πάντως εγώ έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Για 3 χρόνια είσαι ήσυχος, ούτε ανανεώσεις, ούτε κάρτες. Βέβαια μοιάζει λίγο μακρινό τα 3 χρόνια, όχι γιατί θα αλλάξει κάτι ριζικά στο θέμα των χρεώσεων, απλά αυτή η "δέσμευση" ας πούμε με φοβίζει λίγο.

Eπειδή το κόστος των κλήσεων της Καρτοκινητής Wind (το τόπικ μας) θα πρέπει λογικά να συνδέεται με το επίσημο τέλος τερματισμού όπως επιβάλλεται από το ελληνικό κράτος, μπορείς να μας πείς πριν την αποχώρηση σου (λόγω παράθεσης παντελώς άσχετου λίνκ) ποιό είναι αυτό (το τέλος τερματισμού) που ισχύει αυτήν τη στιγμή;

Κανένα τέλος τερματισμού δεν επιβάλλετε από το Ελληνικό κράτος.

Το Ελληνικό κράτος ( δηλαδή μέσω της Ε.Ε.Τ.Τ. ) έχει επιβάλει ένα ανώτατο όριο τέλους τερματισμού. Αν θέλει κάποια εταιρεία να δώσει ένα φτηνώτερο τέλος , έχει κάθε δικαίωμα.

Εγω με f2g με 10€ ανανεωση μου δινει 300' προς ολους.

Μετα βαζω πακετο ιντερνετ 5€ 1gb και μου μενουν αλλα 5€ για οτι χρειαστω.

Γιατι να δωσω 330€ προκαταβολικα για 3 χρονια;

Ευχαριστω δεν...

Eπειδή το κόστος των κλήσεων της Καρτοκινητής Wind (το τόπικ μας) θα πρέπει λογικά να συνδέεται με το επίσημο τέλος τερματισμού όπως επιβάλλεται από το ελληνικό κράτος, μπορείς να μας πείς πριν την αποχώρηση σου (λόγω παράθεσης παντελώς άσχετου λίνκ) ποιό είναι αυτό (το τέλος τερματισμού) που ισχύει αυτήν τη στιγμή;

Άντε να ξαναπαραθέσω το λινκ και αν δεν το κατανοείς, να παραθέσω και μερικές δεκάδες άλλα!

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στη Wind για να σου φύγει η περιέργεια; Εγώ κάλεσα και μου έφυγε η δική μου. 2105100100...τζάμπα πράμα!

Το ξαναλέμε:

F2G Gold

Με 330 ευρώ (μετρητοίς ή σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική) αγοράζεις ένα πακέτο για το (οποιοδήποτε) F2G που περιλαμβάνει 18000 λεπτά ομιλίας προς όλους (χρέωση ανά λεπτό με ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά), 12 GB δεδομένα, 3000 μηνύματα και 10 ευρώ (μια φορά μόνο) στο υπόλοιπο σου. Όλα αυτά πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε 3 χρόνια μάξιμουμ. Αν εξαντλήσουμε την τριετία ταυτόχρονα με όλο το πακέτο, το κόστος μας θα είναι 9 ευρώ/μήνα για 500 λεπτά προς όλους, 333ΜΒ/μήνα και 83 SMS/μήνα. Ααα, και 28 ευρωλεπτά/μήνα δώρο στο υπόλοιπο της κάρτας μας! Μην ξεχνάμε ότι τα 500 λεπτά/μήνα αντιστοιχούν σε 5,5 (μόνο) τρίλεπτες κλήσεις την ημέρα!

Φίλτατε Haki

1. σε κανένα προηγούμενα ποστ δεν είδα τόσο αναλυτική παρουσίαση.

2. το τριλεπτο δεν μου αρεσει καθόλου

3. σε ευχαριστώ που με πρόλαβεςς και πήρες πρώτος τηλετην wind.

4. Δεν είναι 500¨/μήνα. Αν θέλω μιλάω και 1500 τον μήνα. Έτσι δεν είναι η κάνω κάπου λάθος;

Φίλτατε Haki

1. σε κανένα προηγούμενα ποστ δεν είδα τόσο αναλυτική παρουσίαση.

2. το τριλεπτο δεν μου αρεσει καθόλου

3. σε ευχαριστώ που με πρόλαβεςς και πήρες πρώτος τηλετην wind.

4. Δεν είναι 500¨/μήνα. Αν θέλω μιλάω και 1500 τον μήνα. Έτσι δεν είναι η κάνω κάπου λάθος;

Αν ειναι 18.000'/36 μηνες δεν βγαινει 1500'

Και το τριλεπτο ειναι απατη σ ολους.

Τρωει τα λεπτα πολυ γρηγορα.

Εννοει τον ενα μηνα μπορει να μηλισει 1500, τον αλλο 100, τον αλλο 500... Οποτε τα καταναλωνεις αναλογα με τις αναγκες σου εκεινη την εποχη

Εγω αλλο ειπα και αυτο τουλαχιστον καταλαβα απο τα οσα εγραψε ο haki. Εχω στη διαθεση μου 18000 λεπτα για τρια χρονια. Τον ενα μηνα μιλαω 1288 λεπτα και τον αλλο 300 δεν με δεσμευει τιποτα. Σωστα? Μπορω να τα "χαλασω" και σεναν χρονο. Δεν μπορω?

Εγω αλλο ειπα και αυτο τουλαχιστον καταλαβα απο τα οσα εγραψε ο haki. Εχω στη διαθεση μου 18000 λεπτα για τρια χρονια. Τον ενα μηνα μιλαω 1288 λεπτα και τον αλλο 300 δεν με δεσμευει τιποτα. Σωστα? Μπορω να τα "χαλασω" και σεναν χρονο. Δεν μπορω?

ναι αυτο καταλαβα κι εγω.

Νομισα οτι εννουσες μεσο ορο οπως κι ο φιλος.

ναι αυτο καταλαβα κι εγω.

Νομισα οτι εννουσες μεσο ορο οπως κι ο φιλος.

Ωραια το λυσαμε και αυτο. Να δω τωρα που θα βρουμε τα 330 ευρω!!!:lol:

Πάντως εγώ έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Για 3 χρόνια είσαι ήσυχος, ούτε ανανεώσεις, ούτε κάρτες. Βέβαια μοιάζει λίγο μακρινό τα 3 χρόνια, όχι γιατί θα αλλάξει κάτι ριζικά στο θέμα των χρεώσεων, απλά αυτή η "δέσμευση" ας πούμε με φοβίζει λίγο.

Αλήθεια ξέρουμε μήπως μαζί με το πακέτο αυτό δίνουν και καμία συσκευη; Ή WIND το είχε κάνει και παλαιότερα αν θυμάμαι καλά πριν ένα περίπου χρόνο όπου με 60€ νομίζω έδινε ένα μικρό Samsung smartphone.

Εγω με f2g με 10€ ανανεωση μου δινει 300' προς ολους.

Μετα βαζω πακετο ιντερνετ 5€ 1gb και μου μενουν αλλα 5€ για οτι χρειαστω.

Γιατι να δωσω 330€ προκαταβολικα για 3 χρονια;

Ευχαριστω δεν...

δηλ με 10*36=360ε εχεις

(300+200)*36=18000 λεπτα

και 36GB ιντερνετ

και καθολου sms

δηλ με 10*36=360ε εχεις

(300+200)*36=18000 λεπτα

και 36GB ιντερνετ

και καθολου sms

Και δεν πληρωνω μπροστα και δεν δεσμευομαι και βεβαια δεν στελνω sms.

Κι αν δε τελειωσω τα λεπτα μου δεν βαζω τα επομενα.

Και το κυριοτερο αν υπαρξει καμμια καλυτερη προσφορα, πηγα.

Κι αν βεβαια μου δωσει διπλασιασμο....παντα το κανει....τοτε δε βαζω τπτ.

Εμεις με το μπονους των 300' εαν ξαναβαλουμε καρτα μεσα στον ιδιο μηνα,μας ξαναδινει αλλα 300';

Μετα απο σχεδον 7 μηνες που εχω το f2g πρεπει να ξαναβαλω καρτα μεσα στον ιδιο μηνα για πρωτη φορα αλλα οχι για τα λεπτα ομιλιας αλλα για το ιντερνετ!

Εμεις με το μπονους των 300' εαν ξαναβαλουμε καρτα μεσα στον ιδιο μηνα,μας ξαναδινει αλλα 300';

Μετα απο σχεδον 7 μηνες που εχω το f2g πρεπει να ξαναβαλω καρτα μεσα στον ιδιο μηνα για πρωτη φορα αλλα οχι για τα λεπτα ομιλιας αλλα για το ιντερνετ!

Το bonus των 300 λεπτών αποδίδεται έως 2 φορές κάθε μήνα, άρα θα λάβεις κι άλλα 300 λεπτά προς όλους.

Το bonus των 300 λεπτών αποδίδεται έως 2 φορές κάθε μήνα, άρα θα λάβεις κι άλλα 300 λεπτά προς όλους.

Ευχαριστω!

Ειναι τοσο καλη η προσφορα της wind,για εμενα,που οπως προειπα,θα βαλω για πρωτη φορα 2η καρτα με αποτελεσμα να το ειχα ξεχασει!

Ευχαριστω!

Ειναι τοσο καλη η προσφορα της wind,για εμενα,που οπως προειπα,θα βαλω για πρωτη φορα 2η καρτα με αποτελεσμα να το ειχα ξεχασει!

Ακριβώς σπάνια βάζω και εγώ πάνω από 10 ευρώ το μήνα και το τηλέφωνο σκουλαρίκι :)

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να λάβω sms από wind. Εγώ έχω F2G και δεν παίρνω μηνύματα από Wind (πάλι F2G). Μπορώ να λάβω από άλλες εταιρίες και όταν έβαλα μια κάρτα Κόσμο στο κινητό μου έλαβα κανονικά και από Wind. Νομίζω έτσι εντοπίζεται το πρόβλημα στη sim κάρτα μου ή σε κάποιες ρυθμίσεις; Δεν μπορούσα ούτε κλήση να λάβω αλλά αφού έβγαλα μπαταρία-sim και έκανα reboot με καλούν κανονικά.

Τι μπορεί να συμβαίνει; Βοηθήστε λίγο γιατί είμαι φαντάρος στον Έβρο και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τους δικούς μου...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova