DonJuan Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Πράγματι είμαι από φορητότητα. Δυστυχώς δεν είδα τι έλεγε το χαρτί, απλά το υπέγραψα και το έδωσα στον courier. Αναμονή λοιπόν. Για να ήρθε ο κούριερ σημαίνει ότι σύντομα η φορητότητα θα ολοκληρωθεί. Για να ξέρεις όμως πότε να αλλάξεις κάρτες, διότι το σήμα από την προηγούμενη θα χαθεί και μετά από λίγη ώρα θα εξαφανιστεί το δίκτυο (δηλαδή θα σταματήσεις να δέχεσαι κλήσεις και μηνύματα αλλά για κάποιο χρονικό διάστημα θα εμφανίζει ακόμα GR Cosmote ή Vodafone GR), κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Για να ήρθε ο κούριερ σημαίνει ότι σύντομα η φορητότητα θα ολοκληρωθεί. Για να ξέρεις όμως πότε να αλλάξεις κάρτες, διότι το σήμα από την προηγούμενη θα χαθεί και μετά από λίγη ώρα θα εξαφανιστεί το δίκτυο (δηλαδή θα σταματάς να δέχεσαι κλήσεις και μηνύματα αλλά για κάποιο χρονικό διάστημα θα εμφανίζει ακόμα GR Cosmote ή Vodafone GR), κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών. ΟΚ, σ' ευχαριστώ. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Οπως και πολύς κόσμος, πηγα και εγω σε κατάστημα για να διεκδικήσω το μπονους των 120 λεπτών με την προυπόθεση να έχεις σταθερό. Μετα απο πολλες εξηγήσεις και αφου τους έδειξα την ανακοίνωση της Wind μεσα απο το ίδιο τους το site πηραν μερικά τηλέφωνα ωστε να δουν με πιο τρόπο θα μου το προσθέσουν. Κράτησαν φωτοτυπία την ταυτότητα μου και πήραν την υπογραφή μου. Έκαναν κάτι στο pc τους αλλα απο χθές το απόγευμα δεν είδα κανένα ειδοποιητήριο μήνυμα ούτε μπήκε ο χρόνος. Σε όσους τα κατάφεραν μπήκε αμέσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d1969 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Για τα 120 λεπτά bonus Εχω πάει 2 φορές και τίποτα . Επικοινωνησα με εξυπηρέτηση και μου είπαν είναι επιλεκτική προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkkk Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Το πακέτο πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμο. Απλά όπως είπα και πριν δεν το προωθούν ιδιαίτερα (TV, ραδιο κτλ). Τελικα jabaman έμαθες από καποιο καταστημα επίσημα τι περιλαμβανει (δωρεαν λεπτα, SMS, MB κτλ.) το F2G GOLD ; Edited July 14, 2013 by kkkk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Οπως και πολύς κόσμος, πηγα και εγω σε κατάστημα για να διεκδικήσω το μπονους των 120 λεπτών με την προυπόθεση να έχεις σταθερό. Μετα απο πολλες εξηγήσεις και αφου τους έδειξα την ανακοίνωση της Wind μεσα απο το ίδιο τους το site πηραν μερικά τηλέφωνα ωστε να δουν με πιο τρόπο θα μου το προσθέσουν. Κράτησαν φωτοτυπία την ταυτότητα μου και πήραν την υπογραφή μου. Έκαναν κάτι στο pc τους αλλα απο χθές το απόγευμα δεν είδα κανένα ειδοποιητήριο μήνυμα ούτε μπήκε ο χρόνος. Σε όσους τα κατάφεραν μπήκε αμέσως; 2 φορές πήγα σε κατάστημα αφού είχε προηγηθεί επικοινωνία με το customer service. και τις 2 φορές μου είπαν είναι ΟΚ αλλά ακόμη δεν έχει μπει το μπόνους... τη δεύτερη φορά πήρα και μία απόδειξη ότι καταχωρήθηκε το καρτοκινητό μου! μετά από 5 ώρες παίρνω ξανά το CS και μου είπαν ότι το βλέπουν σωστά στο σύστημα τους, αλλά μάλλον αργεί (!!) να το ενεργοποιήσει και να περιμένω μία μέρα ακόμη... Δευτέρα μάλλον με βλέπω να ξαναπαίρνω τηλέφωνο... Καλή κίνηση της wind αλλά η ενεργοποίηση είναι απλά ΕΛΕΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Το ιδιο προβλημα στην ενεργοποιηση των 120 εχω και εγω. Πρωτα σε καταστημα και μετα τηλεφωνο στη Wind και μου ειπαν να ξαναπαρω τη Δευτερα. (μαλλον οι υπαλληλοι του ΣΚ ειναι ανιδεοι και δεν ξερουν πως να το περασουν σωστα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Εμένα η ενεργοποίηση του bonus όπως είχα ξανά πει έγινε άμεσα, απλά καταχώρισαν το κινητό μου στον υπολογιστή μέσω ειδικής φόρμας και τέλος.Ούτε ταυτότητα,ούτε χαρτιά χρειάστηκαν. Οποίος παιδεύεται και δεν μπορεί να βγάλει άκρη και είναι και από Θεσσαλονίκη, ας πάει στο κατάστημα της wind στο cosmos όπου είναι σωστά ενημερωμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 εγω που ειμαι f2g2 (?) πως μπορω να βαλω αυτο το πακετο με τα αυτοματα 120' καθε μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 εγω που ειμαι f2g2 (?) πως μπορω να βαλω αυτο το πακετο με τα αυτοματα 120' καθε μηνα? Eμένα παρόλο που στο τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν γίνεται, πήγα σε κατάστημα wind (Χολαργός) και το έφτιαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DAMOGLIS Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Εγώ πήγα στην wind στην ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ χωρίς χαρτιά ταυτότητα μου το έκαναν άμεσος,δεν πρόλαβα να βγω από το κατάστημα και μου ήρθε το μήνυμα γεια τα 120 λεπτά:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Εχω ενα f2g που εληξε 10/07/2013. Αν ανανεωσω θα μπορεσω να κρατησω τον αριθμό ή χαθηκε? Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Εχω ενα f2g που εληξε 10/07/2013. Αν ανανεωσω θα μπορεσω να κρατησω τον αριθμό ή χαθηκε? Έχεις περιθώριο 30 μέρες απ τη λήξη για να ανανεώσεις και να σώσεις τον αριθμό σου (το υπόλοιπο χάθηκε) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Τελικα jabaman έμαθες από καποιο καταστημα επίσημα τι περιλαμβανει (δωρεαν λεπτα, SMS, MB κτλ.) το F2G GOLD ; Εγω ξερω για κινητο δωρο με πακετο σαν τα περσινα... Μαλλον με αυτο το πακετο θα εννοουσαν, μπορει φημες... Θα δουμε μεσα στον μηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Εγώ πήγα στην wind στην ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ χωρίς χαρτιά ταυτότητα μου το έκαναν άμεσος,δεν πρόλαβα να βγω από το κατάστημα και μου ήρθε το μήνυμα γεια τα 120 λεπτά:D Τελικα ηρθε και σε εμενα η προσφορα των 120 λεπτων. Πως και τι δεν καταλαβα. Ή η αιτηση απο το καταστημα στην wind ή η συνδεση του κινητου σαν τηλεφωνο επικοινωνιας στο σταθερο στο σταθερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 τελικά πριν καμιά ώρα μου ήρθε το sms για το μπόνους των 120 λεπτών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 τελικά πριν καμιά ώρα μου ήρθε το sms για το μπόνους των 120 λεπτών Γνωριζουμε για ποσο διαστημα θα υπαρχει το μπονους??? :secret: 12 μηνο? :rtfm: οσο εχεις την σταθερη wind? :vava: μεχρι να το κοψουν ενα πρωι...???? :devil: :cry: :oops: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Το ιδιο προβλημα στην ενεργοποιηση των 120 εχω και εγω. Πρωτα σε καταστημα και μετα τηλεφωνο στη Wind και μου ειπαν να ξαναπαρω τη Δευτερα. (μαλλον οι υπαλληλοι του ΣΚ ειναι ανιδεοι και δεν ξερουν πως να το περασουν σωστα)... Τελικα σημερα και αφου πηρα παλι καταστημα και τεχν. υποστηριξη το εφτιαξαν. Καλη προσφορα... ΟΤΕ (με otetv) και forthnet (με nova) κανουν καλες προσφορες με καναλια μεσα, οποτε οι υπολοιπες (wind, on, cyta κλπ.) θα πρεπει να δωσουν το κατι παραπανω προκειμενου να κρατησουν πελατες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Εγώ πάντως όσα χρόνια έχω καρτοκινητά (και πιστέψτε με, τα έχω δοκιμάσει όλα εκτός από Q), βλέπω ότι bonus και δώρα και όλα αυτά, κάποια στιγμή κόβονται αλλά αντικαθίστανται από άλλα - όπως ακριβώς γίνεται και με τα προγράμματα συμβολαίου. Πιστεύω ότι αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είμαστε στην καλύτερη φάση έβερ γιατί τα δώρα που κάνουν οι εταιρείες είναι πραγματικά πολύ καλά, ειδικά του f2g και συμφέρει απίστευτα να έχεις καρτοκινητό ανεξάρτητα από τις όποιες δυσκολίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Σημερα μου ηρθε sms οπου μπηκαν 120 λεπτα αλλα φαινεται σαν να ειναι μονο μια φορα. Προστέθηκαν στα λεπτα που ειχα παρει αυτοματα απο την ανανέωση χρόνου ομιλίας και δεν φαίνεται σαν χωριστό πακέτο οπως καποιος είχε ποστάρει την φωτο απο το app της wind. Μπηκε ουσιαστικά στην κατηγορία "Υπόλοιπο απο Bonus" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 και εμενα το ιδιο ακριβως Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Κανένα νεο για το σουπερ πακέτο με τα 18000 λεπτα έχουμε? Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) δεν είναι εποχές για τέτοιες δεσμεύσεις ρε παιδιά. εδώ δε ξέρεις τι θα ισχύει τον επόμενο μήνα. Edited July 16, 2013 by nif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 ...και ειδικά χωρίς να δείς τι θα μας παρουσιάσει η CYTA...oριστικά και αμετάκλητα το φθινόπωρο! Αυτό με τη Cyta μοιάζει λίγο με ανέκδοτο, και αυτό γιατί τα περιθώρια των MVNOs είναι συγκεκριμένα. Μη περιμένετε λοιπόν να είναι καλύτερο από Wind. Θα με θυμηθείτε όταν θα έρθει η ώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Κανένα νεο για το σουπερ πακέτο με τα 18000 λεπτα έχουμε? Τι είναι αυτά τα 18000 λεπτά? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts