Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί με τις ξένες voip εμφανίζει το δικό σου νούμερο στον καλούντα και όχι οτι να'ναι. Για εμένα αυτό είναι το σημαντικότερο όλων!

Οπότε ο άλλος δεν καταλαβαίνει οτι το παίρνεις από Voip, ξέρει ποιος είσαι και αν δεν μπορεί ν'απαντήσει ξέρει να σε πάρει πίσω. Επίσης σημαντικότερο όλων δεν γίνεσαι/φαίνεσαι "τσίπης."

Ένα τελευταίο off topic, έκανα λογαριασμό στο Action voip, έκανα ενεργοποίηση, έβαλα και 10€ αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο Mobile voip...?

Edited by sinepofli

παιδια εχω δυο συμβολαια wind τα ποια λήγουν το ενα 30.6 και το αλλο 21.7 απο ποτε να ζητησω να μεταβώ σε f2g και να ειμαι εμπρόθεσμος

παιδια εχω δυο συμβολαια wind τα ποια λήγουν το ενα 30.6 και το αλλο 21.7 απο ποτε να ζητησω να μεταβώ σε f2g και να ειμαι εμπρόθεσμος

Σε ποια προθεσμία αναφέρεσαι;

τους στελνεις και σε 3-4 μερες το φτιαχνουν

με το "τους στέλνεις" τις θες να πεις; να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών να διαμαρτηρηθώ;

Περίπου ένα μήνα πριν από την ημερομηνία λήξης. Και εγώ πριν από τρεις ημέρες έκανα αίτηση διακοπής συμβολαίου και μετατροπή σε f2g. Η ημερομηνία λήξης του συμβολαίου είναι 13/6. Επειδή η διαδικασία αυτή θέλει ένα μήνα περίπου καλό θα είναι να γίνει η αίτηση διακοπής ένα μήνα πριν. Το έχω κάνει πάλι στο παρελθόν με άλλο συμβόλαιο και δεν με χρέωσαν extra. Μάλιστα ο τελευταίος λογαριασμός ήρθε χωρίς πάγιο που εάν μάλιστα είναι πιστωτικός θα πάρεις πίσω την όποια διαφορά βγει.

με το "τους στέλνεις" τις θες να πεις; να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών να διαμαρτηρηθώ;

ενα email θα ήταν καλύτερο πιστεύω. από το τηλέφωνο εξαρτάται σε τι υπάλληλο θα πέσεις!

crm@wind.com.gr

ενα email θα ήταν καλύτερο πιστεύω. από το τηλέφωνο εξαρτάται σε τι υπάλληλο θα πέσεις!

crm@wind.com.gr

Πάντως εγώ τους έστειλα email πριν μεταφερθώ στο F2G και επικοινώνησαν μαζί μου σε 24 ώρες!!! Μου ανέφεραν ότι το αίτημά μου καταγράφηκε (για το Bonus) και όταν γίνει η μεταφορά σε F2G να ξανα επικοινωνήσω μαζί τους είτε με email είτε με τηλέφωνο...

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Στη γουιντ κάποιο θεμα εχουν με τα υπολοιπα ετσι?

ειχα σε μια καρτα 89 ευρω υπολοιπο το οποιο έληγε 22 του μηνα.

Χτες μου ηρθε αργα το βραδυ σμς πως η καρτα εληξε και εχω 5 μερες να ανανεωσω για να μη χασω το νουμερο!

Ανανεωσα με 5ευρω(δε το χρησιμοποιω το νουμερο αυτο) και μου διπλασιασε μεν την καρτα,αλλα σαν νεο υπολοιπο εμφανιζει και παλι 89 ευρω.

Για ποιο λογο μπορει να μου αφαιρεθηκαν 5 ευρω δε γνωριζω..

Τους εστειλα μνμ και περιμενω απαντηση...

Και ενω η καρτα εληγε 22 του μηνα, το χτεσινο σμς αναφερει πως η συνδεση ΕΛΗΞΕ...

Και μια απορια.

η καρτα διπλασιαστηκε αλλα το ποσο του διπλασιασμου δεν ισχυει για αγορα πακετου κτλ.

Σαν χρονος ομιλιας προς αλλα κινητα,τα 4.46 ποσο ειναι περιπου?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Και μια απορια.

η καρτα διπλασιαστηκε αλλα το ποσο του διπλασιασμου δεν ισχυει για αγορα πακετου κτλ.

Σαν χρονος ομιλιας προς αλλα κινητα,τα 4.46 ποσο ειναι περιπου?

είναι περίπου 12' αλλά με ελάχιστη χρέωση το ένα λεπτό και μετά ανά δευτερόλεπτο.

Edited by kmpatra

είναι περίπου 12' αλλά με ελάχιστη χρέωση το ένα λεπτό και μετά ανά δευτερόλεπτο.

ευχαριστώ για την αμεση απαντηση.Κατι αλλο που μπορω να κανω με αυτα?γτ δεν επιτρεπεται η αγορα πακετου,και δεν πολυμιλαω σε αυτο το κινητο.

Αποστολη δωρεας χρηματων με σμς στο χαμογελο του παιδιου πχ,γινεται?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Όχι δεν γίνεται δωρεά. Μόνο ομιλία SMS και ίσως internet per day

Σε ποια προθεσμία αναφέρεσαι;
ενοω να την κανω τοτε που ληγει το συμβολεο μου ωστε με την ληξει (τις ημερομηνιες που αναφερω) να φυγω αμεσως

Περίπου ένα μήνα πριν από την ημερομηνία λήξης. Και εγώ πριν από τρεις ημέρες έκανα αίτηση διακοπής συμβολαίου και μετατροπή σε f2g. Η ημερομηνία λήξης του συμβολαίου είναι 13/6. Επειδή η διαδικασία αυτή θέλει ένα μήνα περίπου καλό θα είναι να γίνει η αίτηση διακοπής ένα μήνα πριν. Το έχω κάνει πάλι στο παρελθόν με άλλο συμβόλαιο και δεν με χρέωσαν extra. Μάλιστα ο τελευταίος λογαριασμός ήρθε χωρίς πάγιο που εάν μάλιστα είναι πιστωτικός θα πάρεις πίσω την όποια διαφορά βγει.
δεν σε χρεωσανε καλο αυτο για να δουμε σε εμενα

Καλησπέρα, είμαι σε δίλημμα σχετικά με μία αίτηση που έχω κάνει για διακοπή συμβολαίου και μετατροπή σε f2g. Έχω συμβόλαιο ένα παλιό μη εμπορικό τώρα πρόγραμμα, το wind-100-R με 100 λεπτά προς όλους και πάγιο 23€. Το έχω μαζί με σταθερό οπότε έχω την παλιά έκπτωση -8€ ανά γραμμή. Τον Δεκέμβριο του 2012, έκανα διακοπή σε ένα άλλο νούμερο, το δικό μου, που το είχα και αυτό μαζί, οικογενειακό. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο (προσπαθούσαν από την ημέρα που έκανα την αίτηση) από wind και με ‘’κούφανε’’ θετικά ο υπάλληλος ο οποίος (μπράβο του) μου υπέδειξε κάτι που δεν είχα προσέξει. Η έκπτωση (-16.81€) που είχα λόγω 2 γραμμών, τώρα παρόλο που το ένα νούμερο δεν υπάρχει σαν σύνδεση, εξακολουθεί να υπάρχει (η έκπτωση). Δηλαδή στην ουσία το πάγιο της κινητής σύνδεσης μου έρχεται περίπου 2-3€. Ο τελευταίος λογαριασμός κινητού και σταθερού μαζί είναι 35.67€ τη στιγμή που το πάγιο μόνο για το σταθερό (wind double play M) είναι 34€. Τι λέτε, τα έχω υπολογίσει σωστά ή μου ξεφεύγει κάτι, γιατί εάν έχουν έτσι τα πράγματα και δεδομένου ότι δεν υπάρχει η προσφορά 300 λεπτά προς όλους λέω να σταματήσω την αίτηση διακοπής.

Καλησπέρα, είμαι σε δίλημμα σχετικά με μία αίτηση που έχω κάνει για διακοπή συμβολαίου και μετατροπή σε f2g. Έχω συμβόλαιο ένα παλιό μη εμπορικό τώρα πρόγραμμα, το wind-100-R με 100 λεπτά προς όλους και πάγιο 23€. Το έχω μαζί με σταθερό οπότε έχω την παλιά έκπτωση -8€ ανά γραμμή. Τον Δεκέμβριο του 2012, έκανα διακοπή σε ένα άλλο νούμερο, το δικό μου, που το είχα και αυτό μαζί, οικογενειακό. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο (προσπαθούσαν από την ημέρα που έκανα την αίτηση) από wind και με ‘’κούφανε’’ θετικά ο υπάλληλος ο οποίος (μπράβο του) μου υπέδειξε κάτι που δεν είχα προσέξει. Η έκπτωση (-16.81€) που είχα λόγω 2 γραμμών, τώρα παρόλο που το ένα νούμερο δεν υπάρχει σαν σύνδεση, εξακολουθεί να υπάρχει (η έκπτωση). Δηλαδή στην ουσία το πάγιο της κινητής σύνδεσης μου έρχεται περίπου 2-3€. Ο τελευταίος λογαριασμός κινητού και σταθερού μαζί είναι 35.67€ τη στιγμή που το πάγιο μόνο για το σταθερό (wind double play M) είναι 34€. Τι λέτε, τα έχω υπολογίσει σωστά ή μου ξεφεύγει κάτι, γιατί εάν έχουν έτσι τα πράγματα και δεδομένου ότι δεν υπάρχει η προσφορά 300 λεπτά προς όλους λέω να σταματήσω την αίτηση διακοπής.

Αν σε καλύπτει το πρόγραμμα που έχεις στο κινητο κράτησε το.

Παιδια υπαρχει τιποτα στο F2G για ανεργους??καποιο bonus η οτιδηποτε??

Παιδια υπαρχει τιποτα στο F2G για ανεργους??καποιο bonus η οτιδηποτε??

Όχι . Τίποτα

Αν σε καλύπτει το πρόγραμμα που έχεις στο κινητο κράτησε το.

Η σύνδεση αυτή χρησιμοποιείται από τη γυναίκα μου η οποία μόνο κλίσεις κάνει και καθόλου μυνήματα. Μάλιστα επειδή το πρόγραμμα αυτο έχει και μεταφορά του χρόνου που δεν καταναλώθηκε στον επόμενο μήνα την έχει βολέψει πολύ και εμένα εννοείται οικονομικά. Εκείνο που με ανησυχεί είναι μήπως ανακαλύψουν στη WIND το λάθος με την επιπλέον έκπτωση, γιατί λάθος του συστήματος τους είναι αυτό, αλλά και τότε εφόσον θα δω διαφορά του λογαριασμού μου προς τα πάνω πηγαίνω στο f2g.

Η σύνδεση αυτή χρησιμοποιείται από τη γυναίκα μου η οποία μόνο κλίσεις κάνει και καθόλου μυνήματα. Μάλιστα επειδή το πρόγραμμα αυτο έχει και μεταφορά του χρόνου που δεν καταναλώθηκε στον επόμενο μήνα την έχει βολέψει πολύ και εμένα εννοείται οικονομικά. Εκείνο που με ανησυχεί είναι μήπως ανακαλύψουν στη WIND το λάθος με την επιπλέον έκπτωση, γιατί λάθος του συστήματος τους είναι αυτό, αλλά και τότε εφόσον θα δω διαφορά του λογαριασμού μου προς τα πάνω πηγαίνω στο f2g.

Κράτησε το εγώ θα σου πρότεινα αφού είσαι οκ και στην ουσία δεν θα γλιτώσεις χρήματα .. Μια χαρά είναι οι εκπτώσεις και οι υπολογισμοί :)

λες να μην την πηρα;δεν μπορεις να με γελασεις εαν βαλεις την sim σε ενα στικακι,τοσο απλα

ωραία τα λες..... :-)

Κράτησε το εγώ θα σου πρότεινα αφού είσαι οκ και στην ουσία δεν θα γλιτώσεις χρήματα .. Μια χαρά είναι οι εκπτώσεις και οι υπολογισμοί :)

Και συμφωνώ κάθετα

φιλε εχω και εγω δυο τετοια συμβολαια και σταθερο στην γουιντ, και σημερα εκανα στην δικη μου γραμμη σε ενα καταστημα της γουντ διακοπη και το εκανα σε f2g και μου εδωσε μια νεα σιμ για να την βαλω σε ενα μηνα που θα διακοπη η συνδεση μου , επισης την γραμμη της γυναικας μου τους ζητησα σε Q αλλα μου ειπαν πρεπει πρωτα να το κανω σε F2Q για ενα μηνα και μετα το κανω σε Q και μου εδωσαν και μια σιμ ελπιζω να εκανα καλα, και να πανε ολα καλα με την wind και να μην με ταλαιπορησουν

φιλε εχω και εγω δυο τετοια συμβολαια και σταθερο στην γουιντ, και σημερα εκανα στην δικη μου γραμμη σε ενα καταστημα της γουντ διακοπη και το εκανα σε f2g και μου εδωσε μια νεα σιμ για να την βαλω σε ενα μηνα που θα διακοπη η συνδεση μου , επισης την γραμμη της γυναικας μου τους ζητησα σε Q αλλα μου ειπαν πρεπει πρωτα να το κανω σε F2Q για ενα μηνα και μετα το κανω σε Q και μου εδωσαν και μια σιμ ελπιζω να εκανα καλα, και να πανε ολα καλα με την wind και να μην με ταλαιπορησουν

θα μπορούσε να στα κάνει και τα 2 σε q απευθειας (και θα έπαιρνε μόνο 3 εργάσιμες ημέρες, λόγω φορητότητας). Πονηριά (ή ασχετοσύνη) του υπαλλήλου...

Μου ήρθε το εξής μήνυμα:"Τώρα με 25€ το μήνα και έκπτωση έως 64€ σε smartphone,500' προς όλους,30 sms,100Mb & 10€ στην κάρτα!Μόνο για λίγες μέρες στα καταστήματα Wind".Καλά πλάκα μας κάνουν;;πριν λίγες μέρες μου ήρθε μήνυμα στα 20€ το μήνα...τώρα 25€ και έκπτωση έως 64€ σε smartphone...τι προσπαθούν με την 2η προσφορά;;Δεν κατάλαβα κάτι εγω καλά;;;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova