Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν συγκρίνω F2G με Q εγώ βγάζω το εξής.

1 λεπτό στην Q = 5/60 = 0,050 . 1 λεπτό και ένα δευτερόλεπτο = 0,100

1 λεπτό στο F2G =5/200 *3 = 0,075 . 1 λεπτό και 1 δευτερόλεπτο = 0,075

Άρα για κλήσεις πάνω από 1 λεπτό συμφέρει το F2G

δε μπορεις να συγκρινεις με 1 λεπτο, διοτι το f2g εχει ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα, ενω το q εχει 1 λεπτο. Με άλλα λογια, χρεωνεσαι 'με το καλημερα' 3 λεπτα

στην q με 5 ευρω πως ειχες 1200 λεπτα και 800 sms?

Με 5 ευρω καθαρα εννοω...1.200' και 800 sms προς Wind,Q με online ενεργοποιηση!

@Μανο ακριβως...μολις ηρθα Wind δεν ειχα κανεναν στο δικτυο εκτος απο το επαγγελματικο κινητο του πατερα μου...

@Μανο ακριβως...μολις ηρθα Wind δεν ειχα κανεναν στο δικτυο εκτος απο το επαγγελματικο κινητο του πατερα μου...

Ναι για αναλυσε μου πως με 5 καθαρά έχεις 1200 και 800

Ναι για αναλυσε μου πως με 5 καθαρά έχεις 1200 και 800

400' με 1 ευρω.....δηλαδη 400 + 400 + 400=3 ευρω

400 sms με 1 ευρω δηλαδη 400 + 400 = 2

οριο 4 ανανεωσεις στο καθε πακετο!!

Edited by George6633

George ετσι γινεται!!! Νομιζεις οτι δε μαρεσει εμενα η Wind η το f2g?? Απλα δεν εχει κανεις, εγω προσωπικα δεν εχω ουτε εναν Wind! Σκεψου ειχα συνδεση Wind L το παλιο το 420αρι με 35€ για παντα κ αναγκαστηκα να το κοψω επιδει δεν ειχε κανενας!!! Πρωτα η κοπελα μου γκρινιαζε μετα κολλητοι κ φιλοι. Τι να κανω το εκοψα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

George ετσι γινεται!!! Νομιζεις οτι δε μαρεσει εμενα η Wind η το f2g?? Απλα δεν εχει κανεις, εγω προσωπικα δεν εχω ουτε εναν Wind! Σκεψου ειχα συνδεση Wind L το παλιο το 420αρι με 35€ για παντα κ αναγκαστηκα να το κοψω επιδει δεν ειχε κανενας!!! Πρωτα η κοπελα μου γκρινιαζε μετα κολλητοι κ φιλοι. Τι να κανω το εκοψα.

Καταλαβαινω....δεν σας συμφερε ομως η Q τουλαχιστον για εσενα και την κοπελα σου??

Καταλαβαινω....δεν σας συμφερε ομως η Q τουλαχιστον για εσενα και την κοπελα σου??

Δεν αλλαζε με τπτ, voda εχει η οικογενεια της κ οι κολλητες της οποτε επρεπε να παω εγω στη βοντα!! Ειδικα οταν ειχα ακομη την Wind επεφτε πολυ γκρινια! Επισης για να ειμαι ειλικρινης επρεπε να αλλαξω εγω αφου κανεις δεν ειχε, ειχα κ μια cosmote και μονιμως μονη η cosmote χτυπουσε, την wind την ειχα μονο για να περνω!!! Τωρα εχω κανει την Wind βονταφον κ εχω κ την cosmote κανονικα οποτε ειμαι καλυμενος με ολους. Τι να κανεις, Wind δεν εχει κανεις.

Δεν αλλαζε με τπτ, voda εχει η οικογενεια της κ οι κολλητες της οποτε επρεπε να παω εγω στη βοντα!! Ειδικα οταν ειχα ακομη την Wind επεφτε πολυ γκρινια! Επισης για να ειμαι ειλικρινης επρεπε να αλλαξω εγω αφου κανεις δεν ειχε, ειχα κ μια cosmote και μονιμως μονη η cosmote χτυπουσε, την wind την ειχα μονο για να περνω!!! Τωρα εχω κανει την Wind βονταφον κ εχω κ την cosmote κανονικα οποτε ειμαι καλυμενος με ολους. Τι να κανεις, Wind δεν εχει κανεις.

Ε ναι εννοειται...σε καταλαβαινω γιατι και γω τα περασα τους πρωτους μηνες!Τωρα τουλαχιστον ειμαι οκ!Αλλα οταν δεν σε συμφερει κατι σιγουρα δεν πας γιατι δεν υπαρχει λογος.Εμενα θα με συμφερε το Whats up,αλλα επειδη δεν αντεχα την κοροιδια τους εφυγα..τωρα ολα καλα!

δε μπορεις να συγκρινεις με 1 λεπτο, διοτι το f2g εχει ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα, ενω το q εχει 1 λεπτο. Με άλλα λογια, χρεωνεσαι 'με το καλημερα' 3 λεπτα

Φυσικά μπορώ να συγκρίνω φτάνει να ξέρει κανείς να διαβάσει . Η χρέωση ενός λεπτού στο F2G είναι 0,075 όσο ακριβώς και των 3 λεπτών.

εννοεις 3/60 φανταζομαι

εννοεις 3/60 φανταζομαι

Σωστά , ευχαριστώ για την διόρθωση .

3/60=0,05

Κακο πραγμα να σερνεσαι πισω απο τα φουστανια!!!!!!!

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

πως πάμε με το f2g? δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή για τους "παλιούς" στα Bonus & τα Πακέτα

Ολα καλα φιλε...καμια αλλαγη!! :)

πως πάμε με το f2g? δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή για τους "παλιούς" στα Bonus & τα Πακέτα

στα online πακετα, το 100+100 (δωρο) προς ολους εγινε 200 προς ολους (ιδια τιμη). Αλλη αλλαγη δε βρηκα

400' με 1 ευρω.....δηλαδη 400 + 400 + 400=3 ευρω

400 sms με 1 ευρω δηλαδη 400 + 400 = 2

οριο 4 ανανεωσεις στο καθε πακετο!!

Αυτά ειναι προς όλους;;γιατί εγώ προς όλους λέω αν είναι;

Αυτά ειναι προς όλους;;γιατί εγώ προς όλους λέω αν είναι;

Οχι,το γραφω σε παραπανω post,προς Wind και Q....Πολυ καλο πακετο

Οχι,το γραφω σε παραπανω post,προς Wind και Q....Πολυ καλο πακετο

το καλυτερο πακετο (προς ολο το ιδιο δικτυο) που υπαρχει αυτη τη στιγμη. Κατι παρομοιο εκανε και το vodafone ολυμπιακος (1ε-300'), αλλά μόνο προς νουμερα vodafone ολυμπιακος.

Κακο πραγμα να σερνεσαι πισω απο τα φουστανια!!!!!!!

χαχαχα κανε κ αλλιως!

Τα 300 σε καθε ανανέωση πλεον με νεες συνδεση f2g τελος ?????

Τελος και κριμα γιατι ειχε αρχισει να κερδιζει συμπαθειες το f2g.. Μονο για τους παλιους ισχυει ακομη, αλλα αν βλεπεις οτι το κοβουν για τους καινουργιους θα ερθει και η σειρα των παλιων, θεμα χρονου ειναι.

Τελος και κριμα γιατι ειχε αρχισει να κερδιζει συμπαθειες το f2g.. Μονο για τους παλιους ισχυει ακομη, αλλα αν βλεπεις οτι το κοβουν για τους καινουργιους θα ερθει και η σειρα των παλιων, θεμα χρονου ειναι.

Για τους παλιούς λογικα ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δεν βλέπω να το βγάζουν.

Θα ισχύει μεχρι να το αλλαξει κανεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

nice :D

@manos2, έχω πείσει αρκετούς, ακόμα και να κόψουν συμβόλαιο και να βάλουν free2go με αριθμούς (απλούς εννοείτε δεν είναι πυρηνική φυσική). πολλοί άνθρωποι χρειάζονται ώθηση σε αρκετά πράγματα!

ΟΤΑΝ...και ΑΝ γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, το βλέπουμε τότε.

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά το αν κερδίσει συμπάθειες το f2g, εμάς, σαν απλούς χρήστες, δεν μας πολυκαίει. Αυτά καίνε όσους έχουν μαγαζιά και την αντιπροσωπεύουν.

Τα ίδια λέγανε εδώ και χρόνια για το f2g2 ότι θα καταργηθεί για τους παλιούς, αλλά εγώ βλέπω ότι κρατάει ακόμη.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova