Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εισαι σιγουρος οτι αυτο συμβαινει μεσα στον ιδιο μηνα;

9. Πόσες φορές μπορεί να ενεργοποιηθεί κάθε Online Πακέτο;

Tο πακέτο Talk to all ενεργοποιείται 2 φορές/30 ημέρες

ελπιζω να μην το αλλαξαν και δεν ενημερωσαν το F.A.Q

με 12 ευρώ πας στα 10.66 ευρώ υπόλοιπο στην κάρτα (αν δεν έκανα καμία πατάτα στις πράξεις λολ) άρα με βάση την πολιτική του f2g πας στα 300 από bonus και 400 από 2 ενεργοποιήσεις του πακέτου talk2all

βέβαια δεν ξέρω αν δέχετε ή όχι activation του ίδιου πακέτου στα καπάκια

12/1,12= 10,71

Για καλό και για κακό αγοράστε 200 λεπτά στις 24 του μήνα...

Η είδηση είναι οτι η wind έβγαλε ανακοίνωση μία εβδομάδα (σχεδόν) πριν κάνει τις αλλαγές!

Εγώ που έχω ένα φ2γ που είναι ακόμα γραμμένο στο 1242, μήπως θυμάστε τι μπόνους έχεις μ' αυτό;

9. Πόσες φορές μπορεί να ενεργοποιηθεί κάθε Online Πακέτο;

Tο πακέτο Talk to all ενεργοποιείται 2 φορές/30 ημέρες

ελπιζω να μην το αλλαξαν και δεν ενημερωσαν το F.A.Q

Σωστο , εχει δικιο ο Βασιλης.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

ωραια θα την κανω γιατι πολυ μας δουλεψε η κοτε

Ξερει κανεις για αυτο :

Στο mycosmos εχω ενα email απο το οποιο εχω δωρεαν sms τη μερα

και εχω ενα εμαιλ 697xxxxx@mycosmos.gr στο οποιο οτι μου στελνουν ερχεται sms στο κινητο

Υπαρχει κατι αντιστοιχο ?

οταν ειχα frog ειχα φτιαξει account στο mycosmos και μετα που εκανα φορητότητα σε q συνεχισε να δουλεύει χωρίς πρόβλημα (εδώ και σχεδον 8 μήνες). Μόνο πρόσεχε μην χασεις μετα τη φορητότητα τον κωδικό γιατί δεν ξέρω αν θα στο στείλουν με sms.

Για το Mycosmos μπορώ και γω να σου πω ότι όσο ο αριθμός υπάρχει,

θα λειτουργεί.

Στην περίπτωση διακοπής αριθμού, είχε απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός πολύ καιρό μετά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενόψει ενός ταξιδίου σε Ιταλία και Πολωνία, θα ήθελα να ρωτήσω, εάν ενεργοποιώντας online το πακέτο Unlimited Surf με τα 500MB + 500MB Online Bonus, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα από το εν λόγω πακέτο όταν θα βρίσκομαι σε κατάσταση περιαγωγής καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5€ όπως αναφέρεται στο site;

όπου επιπρόσθετες υπηρεσίες:

ΥΓ. Δεν αναφέρει ότι γίνεται για το Unlimited Surf απλά ρωτάω μήπως το έχει δοκιμάσει κάποιος και λειτουργεί γιατί από αξιοπιστία η WIND δεν...

Δεν ξέρω αλλά με ενδιαφέρει και εμένα γιατί θα φύγω τον άλλο μήνα και είχα κατά νου ότι θα ισχύει...

Επιπλέον ξέρει κανείς εάν ισχύει το Bonus των καταστημάτων; Εγώ βλέπω στο site ότι έχει ενεργοποιηθεί το free2talk, αλλά όταν έβαλα 10€ τον προηγούμενο μήνα μού έδωσε μόνο 300'. Άρα υποθέτω το bonus καταστημάτων, γιοκ.

δεν υπάρχει μπονους καταστημάτων εδώ και αρκετό καιρό νομίζω...μόνο αν σου ρθει κανα σμς

Bonus άυλης ανανέωσης υπάρχει μόνο στις ανανεώσεις από 20€ και άνω και προσφέρει 300 λεπτά και 300 μηνύματα προς WIND/Q.

Σωστο , εχει δικιο ο Βασιλης.

αρα με 20€(2X10) καθαρα εχουμε 1000' προς ολους και 2gb /30 ημέρες με την ευελιξια να μην ληγουν τα πακετα την ιδια ημερα η η ανανεωση με καρτα των 10€

για να καταληξουμε καπου το λεω

θαρρω πως δεν υπαρχει κατι καλυτερο αυτην την στιγμη

τι λετε εσεις;

αρα με 20€(2X10) καθαρα εχουμε 1000' προς ολους και 2gb /30 ημέρες με την ευελιξια να μην ληγουν τα πακετα την ιδια ημερα η η ανανεωση με καρτα των 10€

για να καταληξουμε καπου το λεω

θαρρω πως δεν υπαρχει κατι καλυτερο αυτην την στιγμη

τι λετε εσεις;

Κακα τα ψεμματα σαν το F2G δεν εχει...ακομα και με την αλλαγη τωρα,οσοι ειναι ηδη γραμμενοι στο bonus θα συνεχισουν να λαμβανουν κανονικα!Θα το ξαναπω γιατι μου αρεσει...απο την πεμπτη γινομαστε η επομενη γενια του F2G2 :p Οσοι δεν επελεξαν αυτους τους μηνες την Wind,προφανως δεν του συμφερε(ενταξει υπηρχαν κ εκει τα 300' οποτε οκ) η καποιον λογο θα ειχαν να παραμεινουν στο δικτυο τους...οσοι παλι σκεφτοταν να παρουν αριθμο F2G,μεγαλυτερη ευκαιρια ως την πεμπτη δεν υπαρχει(μετα δεν εχει νοημα εκτος αν βγαλουν κατι αλλο σε λιγο καιρο).Η κοσμοτε 30 απριλιου καταργει το bonus και φανταζομαι δεν θα το παιρνουν ουτε οι παλιοι(εξαλλου δεν εχει συνηθισει τον κοσμο της σε τετοια πραγματα).Ισως η Vodafone το κρατησει λιγο παραπανω μηπως και την επιλεξει καποιος νεος συνδρομητης,αλλα σε λιγο καιρο σιγουρα θα ακολουθησει!Με λιγα λογια το F2G για οσους βρισκονται ηδη πηρε μια καλη αποφαση να διατηρησει τα bonus και σε σχεση με τα υπολοιπα πακετα(κυριως online)ειναι οτι πιο καλο υπαρχει... :)

Edited by George6633

Επειδη ειμαι στο whats up και σκεπτομαι να παω στο f2go με το ιδιο νουμερο δεν καταλαβα τι αλλαζει

Θα ισχυει για μενα το 10ε 300+200+200'?

Επειδη ειμαι στο whats up και σκεπτομαι να παω στο f2go με το ιδιο νουμερο δεν καταλαβα τι αλλαζει

μέχρι να γινει η φορητοτητα οχι!!!

αργεις με το να σκεφτεσαι,επρεπε να το εχεις κανεις ηδη,καλυτερα παρε καινουριο νουμερο γιατι μαλλον δεν προλαβαινεις τις ημερομηνιες της φορητοτητας

εγω παω να παρω νεα συνδεση γιατι θελω Κάρτα TWIN αλλα εχει χρεωση 3,05€/μηνα

edit:πρεπει να βαλω χρηματα στην καρτα μου για να θεωρηθω "παλιος πελατης" στη νεα μου συνδεση ;

με το ζορι δικηγορος! lol

Edited by akalos

αργεις με το να σκεφτεσαι,επρεπε να το εχεις κανεις ηδη,καλυτερα παρε καινουριο νουμερο γιατι μαλλον δεν προλαβαινεις τις ημερομηνιες της φορητοτητας

εγω παω να παρω νεα συνδεση γιατι θελω Κάρτα TWIN αλλα εχει χρεωση 3,05€/μηνα

τι ειναι οι ημερομηνιες που δεν προλαβαινω

δεν καταλαβα

εχει βγει καποια ανακοινωση ?

Αμα κανω τωρα αιτηση απο το site του f2 go τι δεν προλαβαινω ?

http://www.wind.com.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/

κανονικα θελει 3 μερες,αλλα δεν το κανουν τοσο...μπορεις να τους πιεζεις αν θες αυτες τις μερες αλλα δεν ξερω αν θα καταφερεις κατι....επρεπε να το κανεις πιο νωρις παντως!!Τωρα χιλιες φορες παρε νεο αριθμο οπως ειπε και ο φιλος akalos αλλιως δεν θα εχει νοημα να ρθεις f2g με τα νεα δεδομενα!

εαν μπεις δικτυο wind μεχρι 24\5 θα εισαι παλιος

μετα θα εισαι "νεος πελατης" στο νεο f2g

http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/

εαν μπεις δικτυο wind μεχρι 24\5 θα εισαι παλιος

μετα θα εισαι "νεος πελατης" στο νεο f2g

http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/

Αλλαξανε και το πακετο fixed 120!Οχι οτι παιρνω συχνα σε σταθερα αλλα η γιαγια μου παιρνει σε σταθερα...πριν την ανανεωση του site ειχε χρεωση ανα δευτερολεπτο χωρις ελαχιστη...τωρα εγινε κ αυτο 3 λεπτα ελαχιστη κληση!

Αυτη τη βλακεια γιατι την εκαναν τωρα ?

Δηλ αν πριν ειχες με 10ε 300+200+200

τωρα θα βαζεις 10ε και θα εχεις 200+200+200 ?

Αυτη τη βλακεια γιατι την εκαναν τωρα ?

Δηλ αν πριν ειχες με 10ε 300+200+200

τωρα θα βαζεις 10ε και θα εχεις 200+200+200 ?

Οχι....πριν ειχες 300(δωρο) + 200(5 ευρω) +200(5 ευρω)

Τωρα με 10 ευρω εχεις 200'(5 ευρω)+200(5 ευρω) δυστυχως..

Τι να πει κανεις αντι να βγαζουν καλυτερα πακετα πανε στα χειροτερα ?

Για τους παλιους θα ισχυει κανονικα ή θα το αλλαξουν σε λιγο ?

Αν παω τωρα σε ενα καταστημα για να μου κανουν 2 νουμερα whats up ετσι, μπορει να προλαβω η να το κανω απο το site ?

Τι να πει κανεις αντι να βγαζουν καλυτερα πακετα πανε στα χειροτερα ?

Για τους παλιους θα ισχυει κανονικα ή θα το αλλαξουν σε λιγο ?

Αν παω τωρα σε ενα καταστημα για να μου κανουν 2 νουμερα whats up ετσι, μπορει να προλαβω η να το κανω απο το site ?

Για να κανεις φορητοτητα των 2 αριθμων whats up,λιγο δυσκολο να προλαβεις!!Το πιο σιγουρο ειναι να πας σε ενα καταστημα και να παρεις νεο αριθμο F2G μεχρι την Τεταρτη!!Για τους παλιους θα ισχυει κανονικα το bonus με 10 ευρω ανανεωση κλπ εκτος και αν θελουμε να κανουμε εγγραφη και εμεις στα νεα δεδομενα....προσωπικα δεν το εχασα ακομα για να κανω κατι τετοιο :p Οποτε για να εισαι σιγουρος πηγαινε στο καταστημα!!

Ξέρει κανείς αν εκείνα τα νέα νούμερα με 5 ευρώ δώρο χ 6 μήνες υπάρχουν ακόμα?

Ηταν παλια προσφορα,σπανιο να εχει μεινει κανενα πακετο....

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova