Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω με τα σχόλια των φίλων πιο πάνω που μιλάνε για την ανανέωση των 10 αντί 11 ευρώ. Η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει απλώς να αγνοούμε αυτά τα κατάστήματα και να τα τιμωρούμε με την καταναλωτική μας συμπεριφορά, αλλά να τα στηλιτεύουμε. Σε αυτή τη χώρα πρέπει να μάθουμε να πειθαρχούμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι μας (και οι πολιτικοί) δεν είμαστε υπεράνω του νόμου. Η φασαρία γύρω από το να επιτρέπουν την ανανέωση με 10 ευρώ (αντί 11 ευρώ) γίνεται για λόγους ΤΙΜΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. Προφανώς και κανέναν μας δεν μας ενδιαφέρει το 1 ευρώ (που ούτως ή άλλως δεν το χάνουμε, αλλά προστίθεται στο υπόλοιπό μας).

Και όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, αν μου το ζητήσουν ευγενικά θα ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΩ το ένα ευρώ. Απλά δεν θέλω να με κοροϊδεύουν. Δεν θέλω να με περνάνε για ιθαγενή. Αυτό είναι όλο.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Θα συμφωνήσω με τα σχόλια των φίλων πιο πάνω που μιλάνε για την ανανέωση των 10 αντί 11 ευρώ. Η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει απλώς να αγνοούμε αυτά τα κατάστήματα και να τα τιμωρούμε με την καταναλωτική μας συμπεριφορά, αλλά να τα στηλιτεύουμε. Σε αυτή τη χώρα πρέπει να μάθουμε να πειθαρχούμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι μας (και οι πολιτικοί) δεν είμαστε υπεράνω του νόμου. Η φασαρία γύρω από το να επιτρέπουν την ανανέωση με 10 ευρώ (αντί 11 ευρώ) γίνεται για λόγους ΤΙΜΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. Προφανώς και κανέναν μας δεν μας ενδιαφέρει το 1 ευρώ (που ούτως ή άλλως δεν το χάνουμε, αλλά προστίθεται στο υπόλοιπό μας).

Και όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, αν μου το ζητήσουν ευγενικά θα ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΩ το ένα ευρώ. Απλά δεν θέλω να με κοροϊδεύουν. Δεν θέλω να με περνάνε για ιθαγενή. Αυτό είναι όλο.

Κάθε φορά που πάω σε κατάστημα αν μου πει ο υπάλληλος ότι πρέπει να βάλω 11 € του λέω να μου βάλει 10 γιατί έτσι μου αρέσει, αν μου πει οτι αρκούν και 10 € του λέω να μου βάλει 11 € τονίζοντας ότι γνωρίζω για το bonus τους.

εαν ξαναπας στο ιδιο καταστημα και σου πουνε παλι 11, ξανακανε καταγγελια, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ οτι ειναι η δευτερη φορα που τους ενημερωνεις και κανε κοινοποιηση και στη Γ.Γ.Καταναλωτη (φανερη κοινοποιηση, ωστε να το δει και η wind).

Και κάνε και μια ηχογράφηση στα κρυφά με το κινητό σου. Όχι ότι αποτελεί επίσημο αποδεικτικό, απλά για να το έχουμε και να γελάμε με τα χάλια τους....

Δεν υπάρχει επιπλέον μπόνους για ανανέωση χρόνου ομιλίας στα καταστήματα;

Απ' όσο θυμάμαι, ισχύει κανονικά το bonus για την ανανέωση 20€ σε κατάστημα Wind κανονικά!

Εγώ καινούργιος στην wind(δεύτερος μήνας) έκανα την ανανέωση 10 ευρώ από win bank mobile και με την εφαρμογή my#1 τα υπόλοιπα... Ούτε ξύσιμο κάρτας, ούτε καταστήματα wind.... Όλα από το κινητό. Σας ευχαριστώ γιατί πήρα τις πληροφορίες από εδώ... Όλοι σχεδόν έχουμε ποια ίντερνετ, λόγο οικονομικών ψαχτηκα....

Πάντως για το κατάστημα με τα 11 ευρώ, συμφωνώ πρέπει να γίνει καταγγελία... Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και όχι μόνο δεν γνωρίζουν, οπότε τους εκμεταλλευονται

Sent from my nexus 7 using tapatalk

Tις τελευταίες μέρες με βομβαρδίζουν με τηλεφώνα για καρτοσυμβολαιο της Wind. Eιδικα σήμερα μια ευγενέστατη κοπέλα με τρομοκράτησε οτι είναι επίσημη Ευρωπαϊκή εντολή οτι η ελάχιστη κλήση σε καρτοκινητα, απο 3λεπτο θα γινει 5λεπτο. Είναι αλήθεια ...ή είναι και αυτό επιθετικό μαρκετιγκ ???

Μιλάμε για το έξτρα μπόνους που δίνονταν μόνο από τα καταστήματα!

Ποιο εξτρα bonus ; βαζεις 10ευρω και παιρνεις 300' προς ολους. Αυτο ισχυει , ολα τα αλλα που τα ειδατε;Το γεγονος οτι δινει σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ και ΜΕΡΙΚΕΣ φορες ΚΑΠΟΙΑ bonus δεν σημαινει οτι τα δινει σε ολους.Σημερα εκανα ανανεωση στο καταστημα Ιλιου με 10 ευρω και πηρα κανονικα τα 300'.

Edited by aenaos15

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Tις τελευταίες μέρες με βομβαρδίζουν με τηλεφώνα για καρτοσυμβολαιο της Wind. Eιδικα σήμερα μια ευγενέστατη κοπέλα με τρομοκράτησε οτι είναι επίσημη Ευρωπαϊκή εντολή οτι η ελάχιστη κλήση σε καρτοκινητα, απο 3λεπτο θα γινει 5λεπτο. Είναι αλήθεια ...ή είναι και αυτό επιθετικό μαρκετιγκ ???

... και επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια εντολή, ο Γ' Παγκόσμιος πόλεμος θα ανακοινωθεί μέσω ηλεκτρονικών μυνημάτων στα κινητά μας τηλέφωνα!!!:lol:

Εννοείται ότι δεν υπάρχει τέτοια εντολή και ότι οι κάθε λογής εταιρίες/υπάλληλοι εκμεταλλεύονται την άγνοια καθενός που μπορούν, προκειμένου να προωθήσουν το δικό τους προϊόν...:down:

Ποιο εξτρα bonus ; βαζεις 10ευρω και παιρνεις 300' προς ολους. Αυτο ισχυει , ολα τα αλλα που τα ειδατε;Το γεγονος οτι δινει σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ και ΜΕΡΙΚΕΣ φορες ΚΑΠΟΙΑ bonus δεν σημαινει οτι τα δινει σε ολους.Σημερα εκανα ανανεωση στο καταστημα Ιλιου με 10 ευρω και πηρα κανονικα τα 300'.

Αεναε εννοουμε οτι πριν γινει αυτο με τα 300 λεπτα προς ολους,οταν εκανες ανανεωση 10 ευρω απο καταστημα σου εδινε κατι επιπλεον προς Wind & Q,κατι που τωρα δινει μονο η Q!Αν κανεις με 20ευρω ανανεωση απο καταστημα,σου δινει 300 λεπτα και μηνυματα προς Wind και Q!Αυτο λεμε για bonus!:)

http://www.wind.com.gr/gr/f2g/bonus-f2g/bonus-katastimaton-wind/

Αν δεν κάνω λάθος (δεν είχα τότε f2g) πρι δώσει την προσφορά με τα 300' προς όλους, η Wind έδινε bonus extra χρόνο σε όποιον ανανέωνε σε κατάστημα και όχι με κάρτα από περίπτερο.

rodriguez +1 για την άποψη σου συνολικά επί του θέματος...

έχεις απόλυτο δίκιο και με βρίσκεις σύμφωνο...

μακάρι να μπορούσαν να αντιληφθούν όλοι το πραγματικό νόημα της υπόθεσης και να πηγαίναμε κομματάκι μπροστά σε κάποια θέματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

η πινακίδα του μαγαζιού να έχει το δικό τους όνομα! .

ακριβως

και αυτο ομως ειναι ευθυνη της wind

δεν ξερω εαν ειναι το ιδιο το cc της wind,εαν δηλ το εχει δωσει σε αλλη εταιρια,αλλα και τα δυο ειναι χαλια

τα καταστημα Χερσονησου Κρητης σε στελνει στο απεναντι περιπτερο για καρτα των 10€

εαν ειναι δυνατον!

helloooooooooooo!

anybody there???

ακους wind??

το ιδιο καταστημα με χρεωσε 5€ για αγορα νεας συνδεσης και μετα με εστειλε στο περιπτερο για καρτα ανανεωσης

δυστυχως ουτε στο cc δικαιωθηκα,ακομα περιμενω απαντηση

καποιοι που δεν ειναι on line θα εχουν την χειροτερη εικονα για την εταιρια και ΔΕΝ το αξιζει η μηπως το αξιζει afterall?

Βρε παιδια να σας πω κατι που συμβαινει για να μην τρελαθω τελειως στο τελος!!Εχω λεπτα προς ολους,λεπτα προς Wind και Q,sms προς ολους αλλα και Wind,Q!εχω τα παντα εκτος απο ιντερνετ που ομως δεν μπηκα καθως εχω κλειστα δεδομενα!!Ειχα 4,30 καρτα και πηγα 4,18!Προχθες ειχα 20 μηνυματα προς ολους και πηγα 19 χωρις να στειλω πουθενα!Επισης ξαφνικα εχασα 3 λεπτα απο τα λεπτα προς ολους!!Δεν παιρνω το θαρρος να στειλω στη Wind γιατι δεν ειναι κατι σοβαρο αυτα τα μικροποσα,αλλα θα τρελαθω στο τελος!!Δ

εν παιρνω το θαρρος να στειλω στη Wind γιατι δεν ειναι κατι σοβαρο αυτα τα μικροποσα,αλλα θα τρελαθω στο τελος!!Σας εχει τυχει??Θα το χασω στο τελος το λιγο μυαλο που εμεινε....!Να ηταν 2-3 ευρω,θα το καταλαβαινα αμεσως,αλλα τοσο μικρα ποσα τι να πω...!

εν παιρνω το θαρρος να στειλω στη Wind γιατι δεν ειναι κατι σοβαρο αυτα τα μικροποσα,αλλα θα τρελαθω στο τελος!!Σας εχει τυχει??Θα το χασω στο τελος το λιγο μυαλο που εμεινε....!Να ηταν 2-3 ευρω,θα το καταλαβαινα αμεσως,αλλα τοσο μικρα ποσα τι να πω...!

για τον χρόνο ομιλίας έχω προσέξει όταν παίρνεις κάποιον τηλ και σου λέει η κλήση σας προωθείται και μετά σε πετά στον τηλεφωνητή κατευθείαν χρεώνεσαι τρίλεπτο αν αργήσεις λίγο να το κλήσεις

παιδια εχω το f2g2 ,εφοσον ολες οι καρτοκινητες εχουν στραφει προς τα δωρεαν λεπτα προς ολους,αξιζει να το κρατησω?

γιατι χανω με την ανανεωση ακομα και των 10ευρω τα 500MB(τα οποια τα δινει μονο στο κανονικο f2g) ..

παιδια εχω το f2g2 ,εφοσον ολες οι καρτοκινητες εχουν στραφει προς τα δωρεαν λεπτα προς ολους,αξιζει να το κρατησω?

γιατι χανω με την ανανεωση ακομα και των 10ευρω τα 500MB(τα οποια τα δινει μονο στο κανονικο f2g) ..

Το f2g2 ειναι "μυθος" θα δημιουργησω ομαδα λεμε..Θες να το αφησεις;; Για ξανακεψου το..0.107 € το λεπτο.. Για 500 mb;Εδω εχουμε πακετο 5€-1000 mb τι να λεει..Ομιλια που θα ξαναβρεις;

Για ξανακεψου το..0.107 € το λεπτο...Ομιλια που θα ξαναβρεις;

το q δινει 0,05/λεπτο (πακετο 3ε-60' προς ολους, χρεωση ανα 1 λεπτο)

το q δινει 0,05/λεπτο (πακετο 3ε-60' προς ολους, χρεωση ανα 1 λεπτο)

Ε,δεν λεμε για πακετο που κολλαει;

Εχει και το f2g αν ειναι ετσι.(Ναι ξερουμε εχει 3λεπτο ελαχιστη..)

για τον χρόνο ομιλίας έχω προσέξει όταν παίρνεις κάποιον τηλ και σου λέει η κλήση σας προωθείται και μετά σε πετά στον τηλεφωνητή κατευθείαν χρεώνεσαι τρίλεπτο αν αργήσεις λίγο να το κλήσεις

Ωχ αυτο δεν το ηξερα..τωρα εξηγειται αυτο!Οσο για τα υπολοιπα τι να πω...μπορει καπως ετσι να εγιναν!:blink:

Μου ρθε μηνυμα για διπλασιασμο, αλλα πως θα ξερω αν θα μου διπλασιασει το υπολοιπο η απλα θα προστεσει χρονο ομιλας για 30 μερες?

Απο περιπτερο ποσο ειναι το μεγιστο που μπορω να βαλω?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Το f2g2 ειναι "μυθος" θα δημιουργησω ομαδα λεμε..Θες να το αφησεις;; Για ξανακεψου το..0.107 € το λεπτο.. Για 500 mb;Εδω εχουμε πακετο 5€-1000 mb τι να λεει..Ομιλια που θα ξαναβρεις;
γιατι προτιμω με τα 10ευρ που βαζω να παιρνω τα +200' με 5 ευρω παρα το ιντερνετ,μιας και εχω στο 5αρι ιντερνετ.αν θελω και τα mb πρεπει να βαλω και αλλη καρτα για κατι που ουσιαστικα μου το δινει κ δωρεαν

Μου ρθε μηνυμα για διπλασιασμο, αλλα πως θα ξερω αν θα μου διπλασιασει το υπολοιπο η απλα θα προστεσει χρονο ομιλας για 30 μερες?

Απο περιπτερο ποσο ειναι το μεγιστο που μπορω να βαλω?

Λέει απλά για διπλασιασμό δεν αναφέρει κάτι για 30 ημέρες όπως στους υπόλοιπους; Από περίπτερο έως 20€ μπορεις να βάλεις νομίζω για διπλασιασμό γενικά μεχρι 50€ διπλασιάζονται

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Λέει απλά για διπλασιασμό δεν αναφέρει κάτι για 30 ημέρες όπως στους υπόλοιπους; Από περίπτερο έως 20€ μπορεις να βάλεις νομίζω για διπλασιασμό γενικά μεχρι 50€ διπλασιάζονται

Το ακριβες μηνυμα που μου ρθε ειναι:

Η WIND διπλασιαζει την αξια της πρωτης ανανεωση που θα κανεις απο 5ε εως 01/04.Ο επιπλεον χρονος διαρκει 30 μερες και δεν χρησιμοποιειται για αγορα πακετων.

Οποτε αν καταλαβαινω καλα δεν ειναι καθαρος διπλασιασμος, αλλα διπλασιασμος που κραταει ενα μηνα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Το ακριβες μηνυμα που μου ρθε ειναι:

Οποτε αν καταλαβαινω καλα δεν ειναι καθαρος διπλασιασμος, αλλα διπλασιασμος που κραταει ενα μηνα?

Ναι για ενα μηνα!:)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova