pan82 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παντως αν ημουν wind θα εκανα προταση για εργασια σε ατομα του myphone!!! Eπειδή είχα δουλέψει ένα φεγγάρι στο τεχνικό τμήμα της σταθερής βέβαια, δε φταίνε τα παιδιά γιατι κανείς δεν εκπαιδεύει κανέναν, οτι γνώσεις έχουμε από πριν. Που να ξέρει ο άλλος/η τι είναι το free2go2 και τι χρέωση έχει. Στην εκπαίδευση ένα free2go τους λένε και αυτο είναι. Τώρα αν κάποιος τυχόν έχει παραπάνω γνώσεις κάτι γίνεται. Εδώ έβγαιναν προσφορές, άλλαζαν χρεώσεις και όντως μας ενημέρωναν οι πελάτες θυμάμαι. Δε φταίνει λοιπόν αυτοί η από πάνω. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Eπειδή είχα δουλέψει ένα φεγγάρι στο τεχνικό τμήμα της σταθερής βέβαια, δε φταίνε τα παιδιά γιατι κανείς δεν εκπαιδεύει κανέναν, οτι γνώσεις έχουμε από πριν. Που να ξέρει ο άλλος/η τι είναι το free2go2 και τι χρέωση έχει. Στην εκπαίδευση ένα free2go τους λένε και αυτο είναι. Τώρα αν κάποιος τυχόν έχει παραπάνω γνώσεις κάτι γίνεται. Εδώ έβγαιναν προσφορές, άλλαζαν χρεώσεις και όντως μας ενημέρωναν οι πελάτες θυμάμαι. Δε φταίνει λοιπόν αυτοί η από πάνω. γνωρίζω κι εγώ υπάλληλο, που δουλεύει στο τηλεφωνικό κέντρο, κι απ όσα είχα ακούσει, η εταιρεία στην οργάνωση είναι εντελώς χάος.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Απίστευτο δώρο! Διπλάσιος χρόνος ομιλίας μόνο με 5ε ανανέωσή αποκλειστικά για σένα. Άμα βάλω 20ε σε κατάστημα θα είναι εντάξει και αν ναι θα κερδίσω και τα λεπτά ομιλίας που δίνη το καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Γεια σε όλους, Μπορεί να έχει αναφερθεί σε τόσες πολλές σελίδες. Είμαι παλαιός f2go (f2go2) και έχω βάλει όλο το σόι και τους φίλους στο f2go. Το τελευταίο 2μηνο όλοι, μα όλοι, παίρνουν sms διπλασιασμού από 5 ευρώ κάθε εβδομάδα με 10 μέρες, μιλάμε για τουλάχιστον 5 τις τελευταίες 30 μέρες. Εγώ δεν έχω λάβει κανένα. Ξέρει κανείς κάτι? Έχω πάρει πάνω από 10 φορές τη Wind και βαρέθηκα την αναμονή. Τη περασμένη εβδομάδα ήμουν 56 λεπτά και μπήκα σε Wind κατάστημα και το έδειξα στον υπάλληλο, του είπα για το θέμα αλλά δεν ήξερε να μου πει. Πήρε και αυτός την "υποστήριξη πελατων και του έβγαλε ότι δεν μπορούν εξηπηρετήσουν (full γραμμές-λίγες τηλεφωνήτριες). Έστειλα και mail στο crm! Δεν ξέρω που να μιλήσω, απίστευτο για μια εταιρεία ε? Λοιπόν για το διπλασιασμό που δεν έχω sms ξέρει κανένας τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Απίστευτο δώρο! Διπλάσιος χρόνος ομιλίας μόνο με 5ε ανανέωσή αποκλειστικά για σένα. Άμα βάλω 20ε σε κατάστημα θα είναι εντάξει και αν ναι θα κερδίσω και τα λεπτά ομιλίας που δίνη το καταστημα? Αν είσαι γραμμένος στο 1300 θα πάρεις τα 300' προς όλους, 300' προς WIND/Q και 300SMS προς WIND/Q. Στην κάρτα θα σου μείνουν 35,72€ . @netswim Μήπως κάνεις συχνά ανανέωση χρόνου; Διότι τα μηνύματα διπλασιασμού/τριπλασιασμού, κατά τα φαινόμενα, αποστέλλονται σε χρήστες που έχουν να ανανεώσουν αρκετό καιρό το χρόνο τους . Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Σε 5 σειρες αναιρεις τα γραφομενα σου 3 φορες. Δεν φταινε οι (κομμωτριες) που δεν γνωριζουν βασικα πραγματα και αν τις διωξουν και οι επομενες τα ιδια θα λενε. Η εταιρια φταει που δεν τις εκπαιδευει. Συμφωνώ ότι η εταιρεία φταίει στο θέμα εκπαίδευσης, αλλά εγώ και ο κάθε πελάτης που θέλει να ενημερωθεί για κάτι θα πάρει τηλέφωνο στο 1260 π.χ. και περιμένει από την κάθε κοπέλα ή άνδρα που θ’ απαντήσουν να του λυθούν οι όποιες απορίες. Εκείνη τη στιγμή αυτός/ή που θα σηκώσουν τα ακουστικό είναι υπόλογοι για το τι θα πουν και πως θα απαντήσουν στις ερωτήσεις. Εάν δεν γνωρίζουν κάτι ας το πουν γιατί πιστεύω μεγαλύτερο πρόβλημα θα δημιουργήσουν με μια λάθος απάντηση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Αν είσαι γραμμένος στο 1300 θα πάρεις τα 300' προς όλους, 300' προς WIND/Q και 300SMS προς WIND/Q. Στην κάρτα θα σου μείνουν 35,72€ . @netswim Μήπως κάνεις συχνά ανανέωση χρόνου; Διότι τα μηνύματα διπλασιασμού/τριπλασιασμού, κατά τα φαινόμενα, αποστέλλονται σε χρήστες που έχουν να ανανεώσουν αρκετό καιρό το χρόνο τους . Χαλάω 10 ευρώ περίπου το μήνα, με ανανέωση 20 ευρώ κάθε 2 μήνες περίπου, είναι πολλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Τα 100' με 4€ που αναμένεται να κυκλοφορήσει, από το WIND F2G ή από την Q αναμένεται ; Χαλάω 10 ευρώ περίπου το μήνα, με ανανέωση 20 ευρώ κάθε 2 μήνες περίπου, είναι πολλά? Κάνεις αρκετά συχνά ανανέωση χρόνου, γι αυτό δε σου έρχονται μηνύματα διπλασιασμού/τριπλασιασμού... :p Edited October 10, 2012 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Τα 100' με 4€ που αναμένεται να κυκλοφορήσει, από το WIND F2G ή από την Q αναμένεται ; Κάνεις αρκετά συχνά ανανέωση χρόνου, γι αυτό δε σου έρχονται μηνύματα διπλασιασμού/τριπλασιασμού... :p 20 ευρώ ανανέωση κάθε 2 μήνες είναι πολλά? Ωχ η Τρόικα.....φεύγω-φεύγω!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 20 ευρώ ανανέωση κάθε 2 μήνες είναι πολλά? Ωχ η Τρόικα.....φεύγω-φεύγω!!!:lol: Είναι πολλά ώστε να μην σου έρχονται μηνύματα διπλασιασμού-τριπλασιασμού. Προσωπικά, το F2G2 μου το έχω στην άκρη για όποτε χρειαστεί να πάρω κάποιον τηλ και δεν έχω κάρτα στα άλλα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Αν είσαι γραμμένος στο 1300 θα πάρεις τα 300' προς όλους, 300' προς WIND/Q και 300SMS προς WIND/Q. Στην κάρτα θα σου μείνουν 35,72€ . @netswim Μήπως κάνεις συχνά ανανέωση χρόνου; Διότι τα μηνύματα διπλασιασμού/τριπλασιασμού, κατά τα φαινόμενα, αποστέλλονται σε χρήστες που έχουν να ανανεώσουν αρκετό καιρό το χρόνο τους . Σε ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Τα 100' με 4€ που αναμένεται να κυκλοφορήσει, από το WIND F2G ή από την Q αναμένεται ; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Τα 100' με 4€ που αναμένεται να κυκλοφορήσει, από το WIND F2G ή από την Q αναμένεται ;απ το f2g προφανως, αφού η Q εχει 60' με 3€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 απ το f2g προφανως, αφού η Q εχει 60' με 3€ Δε θα μου έκανε εντύπωση εάν η Q το έβγαζε ως το αμέσως επόμενο πακέτο από αυτό που ανέφερες. Θα είχε βάση πάντως. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Τα 100' με 4€ που αναμένεται να κυκλοφορήσει, από το WIND F2G ή από την Q αναμένεται ; Αυτό απο που προκύπτει? Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Αυτό απο που προκύπτει? Το έγγραψε εδώ κάποιος χρήστης σαν πληροφορία δικιά του χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Γεια σε όλους, Μπορεί να έχει αναφερθεί σε τόσες πολλές σελίδες. Είμαι παλαιός f2go (f2go2) και έχω βάλει όλο το σόι και τους φίλους στο f2go. Το τελευταίο 2μηνο όλοι, μα όλοι, παίρνουν sms διπλασιασμού από 5 ευρώ κάθε εβδομάδα με 10 μέρες, μιλάμε για τουλάχιστον 5 τις τελευταίες 30 μέρες. Εγώ δεν έχω λάβει κανένα. Ξέρει κανείς κάτι? Έχω πάρει πάνω από 10 φορές τη Wind και βαρέθηκα την αναμονή. Τη περασμένη εβδομάδα ήμουν 56 λεπτά και μπήκα σε Wind κατάστημα και το έδειξα στον υπάλληλο, του είπα για το θέμα αλλά δεν ήξερε να μου πει. Πήρε και αυτός την "υποστήριξη πελατων και του έβγαλε ότι δεν μπορούν εξηπηρετήσουν (full γραμμές-λίγες τηλεφωνήτριες). Έστειλα και mail στο crm! Δεν ξέρω που να μιλήσω, απίστευτο για μια εταιρεία ε? Λοιπόν για το διπλασιασμό που δεν έχω sms ξέρει κανένας τι γίνεται? Μηνύματα με προσφορές για διπλασιασμό ακόμη και τριπλασιασμό της επόμενης κάρτας ανανέωσης συνήθως στέλνει η WIND σε χρήστες που ανανεώνουν με μικρά ποσά (5€) ή δεν ανανεώνουν καθόλου. Κι εγώ όταν χρησιμοποιούσα σα τρελός τον αριθμό μου και έβαζα συχνά κάρτα, δεν μου είχε έρθει κανένα μήνυμα, ενώ τώρα που βάζω σπάνια, μου έρχονται συνεχώς. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Τους έχω κράξει για το συγκεκριμένο θέμα στην σελίδα τους στο facebook. Απάντηση για το τρόπο και την λογικη που τα δινουν δεν έδωσαν. Αλλα μετα από αρκετό κράξιμο μου έστειλαν μήνυμα διπλασιασμού, τους έβαλα 40 ευρώ και είμαι άρχοντας τώρα. Άλλο δεν μου έστειλαν ακόμα και ουτε πιστεύω θα μου στείλουν. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Τους έχω κράξει για το συγκεκριμένο θέμα στην σελίδα τους στο facebook. Απάντηση για το τρόπο και την λογικη που τα δινουν δεν έδωσαν. Αλλα μετα από αρκετό κράξιμο μου έστειλαν μήνυμα διπλασιασμού, τους έβαλα 40 ευρώ και είμαι άρχοντας τώρα. Άλλο δεν μου έστειλαν ακόμα και ουτε πιστεύω θα μου στείλουν. Αφου εκανες την δουλεια σου, ακομα κα με αυτον τον τροπο, παλι καλα να λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 ρε παιδια στο wind plus music,επιλεγω καποιο τραγουδι για να το βαλω σαν ηχο κλησης οταν με καλει καποιος,μου λεει θα σου σταλουν οι οδηγιες με sms..αλλα τιποτα! βασικα επιλεγω my tone Η real tone ωστε να ακουγεται ως ηχος κλησης σε αυτον που με καλει ..αντι του χαρακτηριστικου τουυυυυτ.. :p Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ρε παιδιά γιατι δε το κάνετε όπως εγώ και πλέον έχω δασκαλέψει και τους φίλους μου να κάνουν το ίδιο. Δε βαζεις κάρτα για περίπου 3 μήνες και σκάει διπλασιασμός/τριπλασιασμός βαζεις ένα επαρκές υπόλοιπο για το επόμενο τρίμηνο και ξανά σε ένα τριμηνο στον επομενο διπλασιασμό κάρτα. Εγω πλέον έτσι κανω δε βαζω ποτε κάρτα διαφορετικά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Δεν ισχυει αυτο παντα.Εγω βαζω συχνα καρτα και εχω μεγαλο υπολοιπο κ σχεδον καθε βδομαδα λαμβανω sms με διαφορετικη προσφορα!! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) Δεν ισχυει αυτο παντα.Εγω βαζω συχνα καρτα και εχω μεγαλο υπολοιπο κ σχεδον καθε βδομαδα λαμβανω sms με διαφορετικη προσφορα!! Δν εισαι ο κανονας.Εισαι η εξαιρεση..:p Εγω πηρα ενα κουλο μνμ για 350μβ χθες στο ακυρο τελειως,ουτε ανανεωση ειχα κανει ουτε τπτ. Αν και εχω συνηθισει με τα wifi δν με χαλασε καθολου,για αυτες τις εκπληξεις αγαπαμε γουιντ. Αν κανει και κανενα πακετακι που λετε με 3-4ε θα ξανα κατσει στο θρονο του το φ2γ2,αν οχι ναναι καλα η βοντα,βγηκε και το φοιτητηλικι επιτελους σε κατι καλο... Edited October 12, 2012 by kalfinho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Δν εισαι ο κανονας.Εισαι η εξαιρεση..:p Εγω πηρα ενα κουλο μνμ για 350μβ χθες στο ακυρο τελειως,ουτε αναννεωση ειχα κανει ουτε τπτ. Αν και εχω συνηθισει με τα wifi δν με χαλασε καθολου,για αυτες τις εκπληξεις αγαπαμε γουιντ. Αν κανει και κανενα πακετακι που λετε με 3-4ε θα ξανα κατσει στο θρονο του το φ2γ2,αν οχι ναναι καλα η βοντα,βγηκε και το φοιτητηλικι επιτελους σε κατι καλο... Και σε μένα έστειλε 350mb σήμερα για δύο μήνες. Αν δώσει και τα 100' προς όλους με 3-4€ θα είναι μπόμπα πραγματικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ξερει κανεις απο μεσα αν θα ερθει φοιτικη προσφορά να χτύπησει Vodafone?Μετα την COsmote κατι μ λεει οτι θα απαντήσει μ καλύτερη προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts