Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.2 ερωτησεις εχω να κανω.

1.Ελαβα μνμ για 3ωρες με 10ε γεμισμα το οποιο ηρθε 2 του μηνα και ισχυε για 5 μερες (υπαρχει περιπτωση να μην εχει ληξει?).

2α.Εχει βγαλει κανενα πακετο για φ2γ προς ολους οπως η κιου η τπτ ακομα?

2β.Ισχυει ακομα το ~11λ/λεπτο(στο φ2γ2 παντα).

Καλο βραδυ και ευχαριστω.

Καλησπερα.2 ερωτησεις εχω να κανω.

1.Ελαβα μνμ για 3ωρες με 10ε γεμισμα το οποιο ηρθε 2 του μηνα και ισχυε για 5 μερες (υπαρχει περιπτωση να μην εχει ληξει?).

έχει λήξει

2α.Εχει βγαλει κανενα πακετο για φ2γ προς ολους οπως η κιου η τπτ ακομα?
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4248974#post4248974

2β.Ισχυει ακομα το ~11λ/λεπτο(στο φ2γ2 παντα).

Καλο βραδυ και ευχαριστω.

ισχύει, με ελάχιστη χρέωση το ένα λεπτό

Το θέμα είναι η εφαρμογή να τα πιάνει όλα, και τα μπόνους, και τα νον στοπ και τους διπλασιασμούς και όλα, γιατί τώρα ουσιαστικά μόνο για υπόλοιπο χρόνου ομιλίας υπολογίζει.. Σαν εφαρμογή θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη!! Και αν είχε μια δωρεάν έκδοση που να σου γράφει απλά το υπόλοιπο του 1269, και μια επί πληρωμή που θα σου ήλεγχε παράλληλα όπως κάνουν άλλες εφαρμογές την κατανάλωση των ΜΒ, και έκανε και ένα cross-check και με sms μια στις τόσες, και σου απενεργοποιούσε αυτόματα την δυνατότητα εισόδου στο ίντερνετ αν έπεφτες κάτω από ένα ποσοστό, τότε μάλιστα, αυτή θα άξιζε και θα της έδινα πιστεύω και κάποιο μικρό ποσό!!

Δεν είναι μόνο για το υπόλοιπο τις κάρτας. Δείχνει το υπόλοιπο όλων των προσφορών/πακέτων όπως ακριβώς γίνεται και στο site.

Η free εφαρμογή θα μείνει σίγουρα και θα βελτιώνεται μαζί με την paid οταν αυτή βγει.

Απλά θα μπούνε λίγα πράγματα παραπάνω στην paid.

Μπορει να μπει ένα widget για παράδειγμα με τις λειτουργίες που είπες (έχεις καλές ιδέες :) )

Το θέμα offline check θα το δούμε (είχαμε κάποια θέματα) και θα γίνει και αυτό σιγά σιγά.

Γενικά, δεν θέλουμε να ωθησουμε το χρήστη να κατεβάσει την paid. Θέλουμε να μπορεί να κάνει τη δουλειά του με την free και αν θέλει να πάρει την paid για κάποια έξτρα ή απλά για να συνεισφέρει.

Αν είχε ενημέρωση και για τα Bonus απο την ανανέωση καταστημάτων θα ήταν τέλεια !!!

Εννοείς να αναφέρει τι θα κερδίσει ο χρήστης αν κάνει ανανέωση σε κατάστημα?

Καλή ιδέα και αυτή!

Θα μπορούσαμε να βάλουμε και τα online πακέτα στην εφαρμογή αλλά πρέπει να το δει ο δικηγόρος πρώτα (μην έχουμε κανένα θέμα με τη wind)

Edited by nikos523

Θα δούμε και κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για την Q ;

Αν βάλει στο site της ενημέρωση υπολοίπων όπως η wind, ναι μπορούμε να το κάνουμε εύκολα.

Η έστω μια offline πλήρη ενημέρωση για τα υπόλοιπα μέσω μηνυμάτων.

Αν όχι δεν μπορούμε δυστυχώς γιατί δεν έχουμε πηγή για τα δεδομένα.

Όσοι έχετε wind και θέλετε να βλέπετε το υπόλοιπο των προσφορών σας κατεβάστε το my free2go από το play store (ειδοποιήστε με και για τυχών bugs/βελτιώσεις που θα θέλατε).

Κάποια στιγμή θα μπει και έκδοση επι πληρωμή λογικά με κάποια έξτρα (το πολύ 1€).

Ευχαριστώ :)

θα μπει και στο app store λογικά (μόνο για Android προς το παρόν)

Για symbian λειτουργικό να υπόθέσω ότι δεν θα μπει;

TCL 40 NXTPAPER

Την κατεβασα την εφαρμογη εχθες αλλα με χαλαει λιγο το γεγονος οτι πρεπει να εχεις ιντερνετ για να ενημερωθει. Θα ηθελα να μπορει να ενημερωνεται και χωρις ιντερνετ, απλως με τα sms της wind. Η εμφανιση ειναι λιγο προχειρη αλλα πιστευω θα τη βελτιωσεις. Μην ξεχασεις να βαλεις και widget αμα μπορεις. Τεσπα οτι εφαρμογη και να ηταν σου αξιζει ενα μπραβο που ασχοληθηκες :)

χμ///αναδουλειές η γουιντ?

ενεργοποιησα νεο νουμερακι,χωρις να βαλω καρτα.

μου εστειλε 50 σμς προς ολους, 350μβ ιντερνετ για 2 μηνες(350 αυτον και 350 τον ερχομενο)+300 ' προς γουιντ.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αν βάλει στο site της ενημέρωση υπολοίπων όπως η wind, ναι μπορούμε να το κάνουμε εύκολα.

Η έστω μια offline πλήρη ενημέρωση για τα υπόλοιπα μέσω μηνυμάτων.

Αν όχι δεν μπορούμε δυστυχώς γιατί δεν έχουμε πηγή για τα δεδομένα.

Myq.gr κανεις login και μαθαινεις realtime τα υπολοιπα απο τα παντα ολα και ημερομηνιες ληξης σε πακετα και σε μπονους

Για symbian λειτουργικό να υπόθέσω ότι δεν θα μπει;

Αν βρούμε χρόνο θα την γράψουμε και για Symbian αλλά όχι τώρα γιατί σίγουρα δεν προλαβαινουμε.

Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά την υπάρχουσα και μετά να την μεταφέρουμε σε άλλα stores για να μην κάνουμε τριπλή δουλειά με τα update τωρα στην αρχή.

Την κατεβασα την εφαρμογη εχθες αλλα με χαλαει λιγο το γεγονος οτι πρεπει να εχεις ιντερνετ για να ενημερωθει. Θα ηθελα να μπορει να ενημερωνεται και χωρις ιντερνετ, απλως με τα sms της wind. Η εμφανιση ειναι λιγο προχειρη αλλα πιστευω θα τη βελτιωσεις. Μην ξεχασεις να βαλεις και widget αμα μπορεις. Τεσπα οτι εφαρμογη και να ηταν σου αξιζει ενα μπραβο που ασχοληθηκες :)

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

Θα βελτιωθεί πολύ η εμφάνιση όταν βρεθεί χρόνος για photoshop.

Στο offline - sms κομμάτι είχαμε κάποια θέματα αλλά θα γίνει και αυτό.

Το widget θα χρειαστεί δουλειά αλλά θέλουμε να το κάνουμε όμορφο και χρηστικό.

Myq.gr κανεις login και μαθαινεις realtime τα υπολοιπα απο τα παντα ολα και ημερομηνιες ληξης σε πακετα και σε μπονους

Έχεις δίκιο, έκανα την εγγραφή τώρα και θα το εξετάσουμε.

Edited by nikos523

Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά την υπάρχουσα και μετά να την μεταφέρουμε σε άλλα stores για να μην κάνουμε τριπλή δουλειά με τα update τωρα στην αρχή.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

.

Εχω την εφαρμογη σε τηλέφωνο με αλλο αριθμό απο αυτό που ζητάτω τα υπόλοιπα.

Δεν εχω όμως σωστή ενημέρωση. Φταίει αυτό?

Εχω την εφαρμογη σε τηλέφωνο με αλλο αριθμό απο αυτό που ζητάτω τα υπόλοιπα.

Δεν εχω όμως σωστή ενημέρωση. Φταίει αυτό?

Ναι το διαπίστωσα τώρα, σε ευχαριστώ.

Σε άλλο τηλέφωνο που δεν έχει f2go έβγαζε το υπόλοιπο μου λιγότερο κατά 10 cent.

Έχεις διαφορετική απόκλιση?

Συμβαίνει και αλλού εκτός από το υπόλοιπο της κάρτας?

Ναι το διαπίστωσα τώρα, σε ευχαριστώ.

Σε άλλο τηλέφωνο που δεν έχει f2go έβγαζε το υπόλοιπο μου λιγότερο κατά 10 cent.

Έχεις διαφορετική απόκλιση?

Συμβαίνει και αλλού εκτός από το υπόλοιπο της κάρτας?

Έχει σημασία αυτο ; Αφού νομίζω η εφαρμογή εχει ενημέρωση απο τα δεδομένα που υπάρχουν στο site του F2G, τι ρόλο έχει η κάρτα sim ?

Μηπως ειναι λιγο οφτοπικ να διαβαζουμε δυο σχεδον σελιδες για μια εφαρμογη που βλεπεις υπολοιπα; Γιατι δεν ανοιγετε ενα νεο θεμα να τα πειτε; Γιατι πρεπει οποιος μπαινει να διαβασει κανενα νεο, να διαβαζει για μια εφαρμογη και αν θα τρεχει σε symbian η οχι; :rolleyes:

Καλησπέρα. Έχω το παλιό γνωστό πρόγραμμα F2go 2 με τις χρεώσεις 0,10/λεπτό προς παντού χωρίς ελάχιστο χρόνο κλήσης και τώρα ενημερώθηκα ότι έχουν γίνει αλλαγές από 02/07/12 χωρίς καμία ενημέρωση από την εταιρεία. Ξέρει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό? Αν μπορούμε να κινηθούμε νομικά?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Έχω το παλιό γνωστό πρόγραμμα F2go 2 με τις χρεώσεις 0,10/λεπτό προς παντού χωρίς ελάχιστο χρόνο κλήσης και τώρα ενημερώθηκα ότι έχουν γίνει αλλαγές από 02/07/12 χωρίς καμία ενημέρωση από την εταιρεία. Ξέρει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό? Αν μπορούμε να κινηθούμε νομικά?

Ευχαριστώ

το μόνο που άλλαξε είναι η ελάχιστη χρέωση που πήγε 1 λεπτό κι υπήρξε ενημέρωση στο σάιτ

το μόνο που άλλαξε είναι η ελάχιστη χρέωση που πήγε 1 λεπτό κι υπήρξε ενημέρωση στο σάιτ

Μου είπαν ότι άλλαξε και η χρέωση και πήγε 0.34/λεπτό και στο site δεν έχω δεί τίποτα. Υπάρχει κάποιο Link?

Μου είπαν ότι άλλαξε και η χρέωση και πήγε 0.34/λεπτό και στο site δεν έχω δεί τίποτα. Υπάρχει κάποιο Link?

δεν εχει αλλάξει η χρέωση του f2g2

δεν εχει αλλάξει η χρέωση του f2g2

Πήρα πριν λίγο τηλ στο 1260 και μου το είπαν. Πήγε ελάχιστος χρόνος κλήσης 1 λεπτό και 0,34 η χρέωση το λεπτό. Πριν 30 λεπτά πήρα για αυτό το ψάχνω. Εν τω μεταξύ βρήκα αυτό : http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=236 και δεν λέει κάπου για αλλαγή στην χρέωση

Με μια απλή κλήση θα διαπιστώσης αν σε χρέωσαν 0,10 ή 0,34 . Η εξυπηρέτηση δεν είναι πάντα ενημερωμένη

Με μια απλή κλήση θα διαπιστώσης αν σε χρέωσαν 0,10 ή 0,34 . Η εξυπηρέτηση δεν είναι πάντα ενημερωμένη

Σωστός. Πήρα κ χρεώθηκα 0,10. Αλλά η τηλεφωνήτρια μου επέμενε 0,34, δηλαδή ότι άλλαξε και η χρέωση? Άλλαξε τίποτα άλλο μηνύματα, mms ..... η μόνο ελάχιστος χρόνος κλήσης?

Σωστός. Πήρα κ χρεώθηκα 0,10. Αλλά η τηλεφωνήτρια μου επέμενε 0,34, δηλαδή ότι άλλαξε και η χρέωση? Άλλαξε τίποτα άλλο μηνύματα, mms ..... η μόνο ελάχιστος χρόνος κλήσης?

Μονο ο ελαχιστος χρονος κλησης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστός. Πήρα κ χρεώθηκα 0,10. Αλλά η τηλεφωνήτρια μου επέμενε 0,34

ΡΕ ΣΥ WIND, τί θα γινει με τις κομμωτριες; Αυτη τη στιγμη σε προτιμαει ο κοσμος επειδη εχεις τα πιο οικονομικα πακετα, πόσο ομως θα αντεξει το ανεκπαιδευτο προσωπικο; Εαν δεν αλλαξεις προσωπικο, δεν προκειται να σε παρουν ποτέ στα σοβαρα.

Εγω, παρολο που χρησιμοποιω πααααρα πολυ την q, εχω καβατζα voda+wu, γιατί η wind δε μου εμπνεει 100% εμπιστοσυνη. Και πιο παλια ειχα γραψει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εκανα συμβολαιο με wind, αφου ουτε η εξυπ.πελατων ξερει τι της γινεται, αλλά και ουτε στα καταστηματα wind εχω βρει καποιον να ειναι ενημερωμενος... Πολυ κριμα στη wind :worry:

ΡΕ ΣΥ WIND, τί θα γινει με τις κομμωτριες; Αυτη τη στιγμη σε προτιμαει ο κοσμος επειδη εχεις τα πιο οικονομικα πακετα, πόσο ομως θα αντεξει το ανεκπαιδευτο προσωπικο; Εαν δεν αλλαξεις προσωπικο, δεν προκειται να σε παρουν ποτέ στα σοβαρα.

Εγω, παρολο που χρησιμοποιω πααααρα πολυ την q, εχω καβατζα voda+wu, γιατί η wind δε μου εμπνεει 100% εμπιστοσυνη. Και πιο παλια ειχα γραψει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εκανα συμβολαιο με wind, αφου ουτε η εξυπ.πελατων ξερει τι της γινεται, αλλά και ουτε στα καταστηματα wind εχω βρει καποιον να ειναι ενημερωμενος... Πολυ κριμα στη wind :worry:

Σε 5 σειρες αναιρεις τα γραφομενα σου 3 φορες. Δεν φταινε οι (κομμωτριες) που δεν γνωριζουν βασικα πραγματα και αν τις διωξουν και οι επομενες τα ιδια θα λενε. Η εταιρια φταει που δεν τις εκπαιδευει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε 5 σειρες αναιρεις τα γραφομενα σου 3 φορες. Δεν φταινε οι (κομμωτριες) που δεν γνωριζουν βασικα πραγματα και αν τις διωξουν και οι επομενες τα ιδια θα λενε. Η εταιρια φταει που δεν τις εκπαιδευει.

Παντως αν ημουν wind θα εκανα προταση για εργασια σε ατομα του myphone!!!

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova