pan82 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδιά μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα: Το μοναδικό πακέτο ομιλίας που σου προσφέρει 100 λεπτά προς όλα τα ΄δικτυα λήγει σήμερα. Μην ξεχάσεις να το ενεργοποιήσεις ξανά για να αποκτήσεις ακόμα 100 λεπτά.." Πως το ενεργοποιούμαι, κ πόσο κοστίζει και για πόσο? κλασικές ηλιθιότητες της wind, αφορά τη προσφορά των 100 λεπτών ομιλίας προς ολους με 20€ ανανέωση στο κατάστημα που προφανώς είχες κάνει, τώρα πως μας έστειλε αυτο το μηνυμα αφου αυτή η προσφορά δεν υπάρχει πια ουτε η wind ξερει... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThriDimension Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Στη vodafone ομως τα 200mb με τα 7€ ειναι μονιμο πακετο. Τι εννοείς "μόνιμο πακέτο" Είναι το πιο ακριβό ναι, αλλά...; Υ.Γ Η Wind συνεργάζεται με τον ΟΑΕΔ, κατόπιν νέου προγράμματος (σε σύνολο 7 εταιρίων), οπότε όπως και μου είχανε πεί, υποθέτουνε πως στις αρχές του Ιουνίου θα έχουνε κάποια προγράμματα σχεδιασμένα για αυτούς που έχουνε κάρτα ανεργίας. Πριν 2 εβδομάδες που πήρα τηλέφωνο, η ίδια με ενημέρωσε πως ο ΟΑΕΔ δεν τους είχε δώσει τις απαραίτητες προδιαγραφές ή οτι άλλο χρειάζονται. Παράθεση Υπογραφή .. Εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ρε τραγικοι διπλασιαζετε αυτο που υποπενταπλασιασατε....ελεος πια Ακριβώς. Αυτό ακριβώς είναι το νόημα. Να τους πούμε και ευχαριστώ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!! Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 τωρα μαλλον εχω χασει επεισόδια εγω.. Εβαλα κάρτα 5€ που στην αρχή του Μαίου νομιζω μου έδεινε 300 λεπτά προς f2g για 30 μερες. Επειδη μου τελείωσαν (ομολογώ δεν κατάλαβα πως) εβαλα μια καινούρια 5€ και κάλεσα το 1242 να δω ποσα λεπτά εχω. Αντί να ακούσω 300 λεπτά πρως f2g άκουσα 200 λεπτά ΠΟΤΕ άλλαξε και αυτό. Οταν εβγαλαν την προσφορά (5€ 300 λεπτά σε φ2γ) ελεγαν θα ησχύει μέχρι 30/6!! Σημερα εχουμε 28/5!! Τι γινεται?? :mad: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 τωρα μαλλον εχω χασει επεισόδια εγω.. Εβαλα κάρτα 5€ που στην αρχή του Μαίου νομιζω μου έδεινε 300 λεπτά προς f2g για 30 μερες. Επειδη μου τελείωσαν (ομολογώ δεν κατάλαβα πως) εβαλα μια καινούρια 5€ και κάλεσα το 1242 να δω ποσα λεπτά εχω. Αντί να ακούσω 300 λεπτά πρως f2g άκουσα 200 λεπτά ΠΟΤΕ άλλαξε και αυτό. Οταν εβγαλαν την προσφορά (5€ 300 λεπτά σε φ2γ) ελεγαν θα ησχύει μέχρι 30/6!! Σημερα εχουμε 28/5!! Τι γινεται?? :mad: δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι εδώ http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g.aspx . Επικοινώνησε με το 1260 επιλογή 8 και ρώτα τι συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Παιδια στις 25/5 εβαλα κανα τα 500ΜΒ πριν ληξει η προσφορα και εχω υπολοιπο ΜΒ συμφωνα με οτ μηνυμα ως 6/6 και τα υπολοιπα 500 Ως 25/6, παλι καλα.... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Αντί να ακούσω 300 λεπτά πρως f2g άκουσα 200 λεπτά α) επειδη το ακουσα 2 φορές σιγουρα ειπε 200 λεπτά. β) αφού εκανα μερικές κλεισεις ειπε 297 λεπτα Ξεκόλλησε ή κατι αλλο? Το μηνημα "300" ακούγεται μονο μια φορά. Με την ανανεωση. Μετα θα ακούγεται 200+ 100+, _ κτλ.. Λέω μηπως εχουν αντικαταστίσει το (αρχικό) μηνημα 300 λεπτά με 200 γιατί ισως μετά τις 30/6 θα έχουμε 200 λεπτά? Αυτό απλά ειναι μια αυθέρετη υπόθεση, αλλα το αναφέρω καλού κακού. :ninja: Τες πα ακόμα 300 ειναι τελικά!! Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Μάλλον είναι αυτο που λες κι ετοιμάζονται να μειώσουν τα λεπτά σε 200. Αλλιώς δεν είχαν λόγο να αλλάξουν το ηχογραφημενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Παιδιά ποιες ειναι η ρυθμισεις για internet? οσο και να έψαξα στο site της wind δεν της βρήκα.(εχω f2g και λειτουργικό Android δεν ξερω αν παίζει ρολο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Παιδιά ποιες ειναι η ρυθμισεις για internet? οσο και να έψαξα στο site της wind δεν της βρήκα.(εχω f2g και λειτουργικό Android δεν ξερω αν παίζει ρολο) Στελνεις all στο 19234 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Στελνεις all στο 19234 και κενό αν στείλεις το ίδιο δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 παιδια μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηρίζεται απο την σησκευση σας! Αρα μαλλον πρεπει να της βαλω χειροκίνητα. Αν μπορει καποιος να μου της πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 παιδια μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηρίζεται απο την σησκευση σας! Αρα μαλλον πρεπει να της βαλω χειροκίνητα. Αν μπορει καποιος να μου της πει. Παρε στην εξυπηρετηση πελατων και πες να σου στειλουν τις ρυθμισεις μεσω e mail. Το e mail θα περιγραφει αναλυτικα τι πρεπει να κανεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terminal Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 παιδια μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηρίζεται απο την σησκευση σας! Αρα μαλλον πρεπει να της βαλω χειροκίνητα. Αν μπορει καποιος να μου της πει. gint.b-online δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Δηλαδη εγω που ανανεωσα 4/5 με 20 ευρω και πηρα 17,86 στο υπολοιπο του 1269,20 ευρω διπλασιασμο μεχρι 19/5,1200 λεπτα και μηνυματα προς ολη τη wind και 120 mb ιντερνετ ,αν ξαναανανεωσω αυριο με αλλα 20 ευρω θα παρω τα ιδια με τη διαφορα οτι θα προστεθουν 37,86 ευρω στο υπολοιπο του 1269?εστω και κατοπιν τηλεφωνικου αιτηματος στο 1260? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Το γεγονός ότι το διπλασιάζουν μόνο αν τους πάρεις τηλέφωνο και ταλαιπωρηθείς (γιατί δεν το κάνουν αυτόματα;;; ) δείχνει πόσο μεγάλη ΕΠΙΓΝΩΣΗ της απατεωνιάς τους έχουν και πόσο γύφτοι είναι εκεί στην wind. Αίσχος πραγματικά. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Διάβασα τα παραπάνω μηνύματα σας και επειδή ειχα το ίδιο πρόβλημα πηρα τηλέφωνο το 1260 και ζήτησα διπλασιασμό. Μου είπε οτι εγώ πήρα διπλασιασμό στις 2/5 και αρα δεν δικαιούμαι άλλον διπλασιασμό αυτό το μήνα. Μόλις τους είπα οτι διάβασα σε forum οτι μετά απο τηλέφωνημα πιστώνεται ο πελάτης τον διπλασιασμό τότε μου είπε οτι θα το καταγράψει να το δούνε οι υπέυθυνοι. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darky Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Η προσφορά των 200MB με τα €5 ισχύει για το gint ή για το gwap; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 τραγικες προσφορες στο ιντερνετ απο ολους... ακομα θυμαμαι τον παλιο καλο καιρο που ειχα 1gb internet το μηνα δωρεαν για ενα χρονο. δεν λεω να ηταν δωρεαν ακομα, αλλα ας ειχαν ενα πακετο με 1γβ και ας το εβαζαν 10 ευρω το μηνα. πιστευω θα ηταν πολυς κοσμος που θα το αγοραζε Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Υπάρχει το πακέτο 1GB με 15 ευρώ τον μήνα Στείλε 1GB στο 19595 Απλά δεν διαφημίζεται http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Επαγγελματία/Mobile-Broadband-(WIND-ADSM)/Οικονομικά-Προγράμματα-Ογκοχρέωσης-/-Χρονοχρέωσης/Οικονομικά-προγράμματα-χωρίς-συμβόλαιο.aspx Edited May 31, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλημερα! Εχω ενα προβλημα με την F2g, εχω στον λογ/μο μου 7,20 ευρω και παω να ενεργοποιησω τα 1200 λεπτα με τα 7 ευρω και μου λεει οτι το ποσο δεν επαρκει δοκιμαζω μετα και τα 600 λεπτα με 5 ευρω και μου λεει το ιδιο, ξερεις κανεις τι συμβαινει και δεν μπορω να ενεργοποιησω καποιο προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Τα 1200 δεν στα ενεργοποιεί , γιατί από όσο θυμάμαι πρέπει να μπορείς να αφήσεις 0,25 υπόλοιπο . Αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να μην σου ενεργοποιεί τα 600 . Δοκίμασε αργότερα ή κάνε μια ανανέωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Η Wind συνεργάζεται με τον ΟΑΕΔ, κατόπιν νέου προγράμματος (σε σύνολο 7 εταιρίων), οπότε όπως και μου είχανε πεί, υποθέτουνε πως στις αρχές του Ιουνίου θα έχουνε κάποια προγράμματα σχεδιασμένα για αυτούς που έχουνε κάρτα ανεργίας. Πριν 2 εβδομάδες που πήρα τηλέφωνο, η ίδια με ενημέρωσε πως ο ΟΑΕΔ δεν τους είχε δώσει τις απαραίτητες προδιαγραφές ή οτι άλλο χρειάζονται. Οχ καλά εκεί να δεις γέλιο που θα πέσει ... Απο πότε ο Άνεργος έχει λεφτά για να πληρώνει λογαριασμούς δεν μπορώ να το καταλάβω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Διάβασα τα παραπάνω μηνύματα σας και επειδή ειχα το ίδιο πρόβλημα πηρα τηλέφωνο το 1260 και ζήτησα διπλασιασμό. Μου είπε οτι εγώ πήρα διπλασιασμό στις 2/5 και αρα δεν δικαιούμαι άλλον διπλασιασμό αυτό το μήνα. Μόλις τους είπα οτι διάβασα σε forum οτι μετά απο τηλέφωνημα πιστώνεται ο πελάτης τον διπλασιασμό τότε μου είπε οτι θα το καταγράψει να το δούνε οι υπέυθυνοι. Για να δούμε. Μου τον έδωσαν σήμερα τον διπλασιασμό. Στο 1269 κιόλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Γνωρίζει κανείς αν η ανανέωση μέσω webanking (πειραιώς) λογίζεται ως ανανέωση για το bonus διπλασιασμού, λεπτών κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts