Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα:

Το μοναδικό πακέτο ομιλίας που σου προσφέρει 100 λεπτά προς όλα τα ΄δικτυα λήγει σήμερα. Μην ξεχάσεις να το ενεργοποιήσεις ξανά για να αποκτήσεις ακόμα 100 λεπτά.."

Πως το ενεργοποιούμαι, κ πόσο κοστίζει και για πόσο?

κλασικές ηλιθιότητες της wind, αφορά τη προσφορά των 100 λεπτών ομιλίας προς ολους με 20€ ανανέωση στο κατάστημα που προφανώς είχες κάνει, τώρα πως μας έστειλε αυτο το μηνυμα αφου αυτή η προσφορά δεν υπάρχει πια ουτε η wind ξερει...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Στη vodafone ομως τα 200mb με τα 7€ ειναι μονιμο πακετο.

Τι εννοείς "μόνιμο πακέτο"

Είναι το πιο ακριβό ναι, αλλά...;

Υ.Γ

Η Wind συνεργάζεται με τον ΟΑΕΔ, κατόπιν νέου προγράμματος (σε σύνολο 7 εταιρίων), οπότε όπως και μου είχανε πεί, υποθέτουνε πως στις αρχές του Ιουνίου θα έχουνε κάποια προγράμματα σχεδιασμένα για αυτούς που έχουνε κάρτα ανεργίας.

Πριν 2 εβδομάδες που πήρα τηλέφωνο, η ίδια με ενημέρωσε πως ο ΟΑΕΔ δεν τους είχε δώσει τις απαραίτητες προδιαγραφές ή οτι άλλο χρειάζονται.

Υπογραφή .. Εγώ!

Ρε τραγικοι διπλασιαζετε αυτο που υποπενταπλασιασατε....ελεος πια

Ακριβώς. Αυτό ακριβώς είναι το νόημα. Να τους πούμε και ευχαριστώ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

τωρα μαλλον εχω χασει επεισόδια εγω..

Εβαλα κάρτα 5€ που στην αρχή του Μαίου νομιζω μου έδεινε 300 λεπτά προς f2g για 30 μερες. Επειδη μου τελείωσαν (ομολογώ δεν κατάλαβα πως) εβαλα μια καινούρια 5€ και κάλεσα το 1242 να δω ποσα λεπτά εχω. Αντί να ακούσω 300 λεπτά πρως f2g άκουσα 200 λεπτά

ΠΟΤΕ άλλαξε και αυτό. Οταν εβγαλαν την προσφορά (5€ 300 λεπτά σε φ2γ) ελεγαν θα ησχύει μέχρι 30/6!! Σημερα εχουμε 28/5!!

Τι γινεται?? :mad:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

τωρα μαλλον εχω χασει επεισόδια εγω..

Εβαλα κάρτα 5€ που στην αρχή του Μαίου νομιζω μου έδεινε 300 λεπτά προς f2g για 30 μερες. Επειδη μου τελείωσαν (ομολογώ δεν κατάλαβα πως) εβαλα μια καινούρια 5€ και κάλεσα το 1242 να δω ποσα λεπτά εχω. Αντί να ακούσω 300 λεπτά πρως f2g άκουσα 200 λεπτά

ΠΟΤΕ άλλαξε και αυτό. Οταν εβγαλαν την προσφορά (5€ 300 λεπτά σε φ2γ) ελεγαν θα ησχύει μέχρι 30/6!! Σημερα εχουμε 28/5!!

Τι γινεται?? :mad:

δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι εδώ http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g.aspx . Επικοινώνησε με το 1260 επιλογή 8 και ρώτα τι συμβαίνει.

Παιδια στις 25/5 εβαλα κανα τα 500ΜΒ πριν ληξει η προσφορα και εχω υπολοιπο ΜΒ συμφωνα με οτ μηνυμα ως 6/6 και τα υπολοιπα 500 Ως 25/6, παλι καλα....

Αντί να ακούσω 300 λεπτά πρως f2g άκουσα 200 λεπτά

α) επειδη το ακουσα 2 φορές σιγουρα ειπε 200 λεπτά.

β) αφού εκανα μερικές κλεισεις ειπε 297 λεπτα

Ξεκόλλησε ή κατι αλλο?

Το μηνημα "300" ακούγεται μονο μια φορά. Με την ανανεωση. Μετα θα ακούγεται 200+ 100+, _ κτλ.. Λέω μηπως εχουν αντικαταστίσει το (αρχικό) μηνημα 300 λεπτά με 200 γιατί ισως μετά τις 30/6 θα έχουμε 200 λεπτά? Αυτό απλά ειναι μια αυθέρετη υπόθεση, αλλα το αναφέρω καλού κακού. :ninja:

Τες πα ακόμα 300 ειναι τελικά!!

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Μάλλον είναι αυτο που λες κι ετοιμάζονται να μειώσουν τα λεπτά σε 200. Αλλιώς δεν είχαν λόγο να αλλάξουν το ηχογραφημενο...

Παιδιά ποιες ειναι η ρυθμισεις για internet? οσο και να έψαξα στο site της wind δεν της βρήκα.(εχω f2g και λειτουργικό Android δεν ξερω αν παίζει ρολο)

Παιδιά ποιες ειναι η ρυθμισεις για internet? οσο και να έψαξα στο site της wind δεν της βρήκα.(εχω f2g και λειτουργικό Android δεν ξερω αν παίζει ρολο)

Στελνεις all στο 19234

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηρίζεται απο την σησκευση σας! Αρα μαλλον πρεπει να της βαλω χειροκίνητα. Αν μπορει καποιος να μου της πει.

παιδια μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηρίζεται απο την σησκευση σας! Αρα μαλλον πρεπει να της βαλω χειροκίνητα. Αν μπορει καποιος να μου της πει.

Παρε στην εξυπηρετηση πελατων και πες να σου στειλουν τις ρυθμισεις μεσω e mail. Το e mail θα περιγραφει αναλυτικα τι πρεπει να κανεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

gint.b-online δοκιμασες?

Δηλαδη εγω που ανανεωσα 4/5 με 20 ευρω και πηρα 17,86 στο υπολοιπο του 1269,20 ευρω διπλασιασμο μεχρι 19/5,1200 λεπτα και μηνυματα προς ολη τη wind και 120 mb ιντερνετ ,αν ξαναανανεωσω αυριο με αλλα 20 ευρω θα παρω τα ιδια με τη διαφορα οτι θα προστεθουν 37,86 ευρω στο υπολοιπο του 1269?εστω και κατοπιν τηλεφωνικου αιτηματος στο 1260?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το γεγονός ότι το διπλασιάζουν μόνο αν τους πάρεις τηλέφωνο και ταλαιπωρηθείς (γιατί δεν το κάνουν αυτόματα;;; ) δείχνει πόσο μεγάλη ΕΠΙΓΝΩΣΗ της απατεωνιάς τους έχουν και πόσο γύφτοι είναι εκεί στην wind. Αίσχος πραγματικά.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Διάβασα τα παραπάνω μηνύματα σας και επειδή ειχα το ίδιο πρόβλημα πηρα τηλέφωνο το 1260 και ζήτησα διπλασιασμό.

Μου είπε οτι εγώ πήρα διπλασιασμό στις 2/5 και αρα δεν δικαιούμαι άλλον διπλασιασμό αυτό το μήνα.

Μόλις τους είπα οτι διάβασα σε forum οτι μετά απο τηλέφωνημα πιστώνεται ο πελάτης τον διπλασιασμό τότε μου είπε οτι θα το καταγράψει να το δούνε οι υπέυθυνοι.

Για να δούμε.

τραγικες προσφορες στο ιντερνετ απο ολους... ακομα θυμαμαι τον παλιο καλο καιρο που ειχα 1gb internet το μηνα δωρεαν για ενα χρονο. δεν λεω να ηταν δωρεαν ακομα, αλλα ας ειχαν ενα πακετο με 1γβ και ας το εβαζαν 10 ευρω το μηνα. πιστευω θα ηταν πολυς κοσμος που θα το αγοραζε
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Υπάρχει το πακέτο 1GB με 15 ευρώ τον μήνα

Στείλε 1GB στο 19595

Απλά δεν διαφημίζεται

http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Επαγγελματία/Mobile-Broadband-(WIND-ADSM)/Οικονομικά-Προγράμματα-Ογκοχρέωσης-/-Χρονοχρέωσης/Οικονομικά-προγράμματα-χωρίς-συμβόλαιο.aspx

Edited by Vasileios

Καλημερα! Εχω ενα προβλημα με την F2g, εχω στον λογ/μο μου 7,20 ευρω και παω να ενεργοποιησω τα 1200 λεπτα με τα 7 ευρω και μου λεει οτι το ποσο δεν επαρκει δοκιμαζω μετα και τα 600 λεπτα με 5 ευρω και μου λεει το ιδιο, ξερεις κανεις τι συμβαινει και δεν μπορω να ενεργοποιησω καποιο προγραμμα.

Τα 1200 δεν στα ενεργοποιεί , γιατί από όσο θυμάμαι πρέπει να μπορείς να αφήσεις 0,25 υπόλοιπο .

Αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να μην σου ενεργοποιεί τα 600 .

Δοκίμασε αργότερα ή κάνε μια ανανέωση .

Η Wind συνεργάζεται με τον ΟΑΕΔ, κατόπιν νέου προγράμματος (σε σύνολο 7 εταιρίων), οπότε όπως και μου είχανε πεί, υποθέτουνε πως στις αρχές του Ιουνίου θα έχουνε κάποια προγράμματα σχεδιασμένα για αυτούς που έχουνε κάρτα ανεργίας.

Πριν 2 εβδομάδες που πήρα τηλέφωνο, η ίδια με ενημέρωσε πως ο ΟΑΕΔ δεν τους είχε δώσει τις απαραίτητες προδιαγραφές ή οτι άλλο χρειάζονται.

Οχ καλά εκεί να δεις γέλιο που θα πέσει ... Απο πότε ο Άνεργος έχει λεφτά για να πληρώνει λογαριασμούς δεν μπορώ να το καταλάβω

:ninja:

Διάβασα τα παραπάνω μηνύματα σας και επειδή ειχα το ίδιο πρόβλημα πηρα τηλέφωνο το 1260 και ζήτησα διπλασιασμό.

Μου είπε οτι εγώ πήρα διπλασιασμό στις 2/5 και αρα δεν δικαιούμαι άλλον διπλασιασμό αυτό το μήνα.

Μόλις τους είπα οτι διάβασα σε forum οτι μετά απο τηλέφωνημα πιστώνεται ο πελάτης τον διπλασιασμό τότε μου είπε οτι θα το καταγράψει να το δούνε οι υπέυθυνοι.

Για να δούμε.

Μου τον έδωσαν σήμερα τον διπλασιασμό.

Στο 1269 κιόλας!

Γνωρίζει κανείς αν η ανανέωση μέσω webanking (πειραιώς) λογίζεται ως ανανέωση για το bonus διπλασιασμού, λεπτών κλπ;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova