Jump to content

ThriDimension

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ThriDimension

  1. Wifi, Bluetooth και συναφή, όλα κλειστά Μέσα σε μισή μέρα, ξοδευόντας τη με ιντερνετ στο κινητό και αυτό με τον παροχέα, η μπαταρία πέφτει στο άψε σβήσε. Αυτό που ελεγε κάποιος οτι κρατάει πολύ καιρο η μπαταρία, το Hazel που είχα στα χέρια μου, κράτησε όσο του φίλου από πάνω. Κάθε μέρα φόρτιση και αν χρειαστεί και 2η μέσα στην ίδια την ημέρα! Youtube δεν μπόρεσα ακόμα να δω, είτε με wifi είτε με παροχέα. (οι ρυθμίσεις σεταρισμένες από την εταιρία)
  2. Αν δεν απατώμαι το φλας μπορείς να το ενεργοποιήσεις και μέσα απο τις ρυθμίσεις (γενικές νομίζω) Αλλίως βάλτο σε Video mode και το φλας θα είναι συνεχώς αναμένο :p Update δεν έχει, καθώς πριν 2 εβδομάδες το ήλενξα με το προγραμμά της ίδιας και την εκδοση λογισμικού μπορείς να την δεις από τις ρυθμίσεις, γενικές, Υπηρ. Αναβάθμισης. Αν δεν είναι ακριβώς εκεί, μην με βρίσεται, απλά έτυχε μερικές φορές και το είχα στα χέρια μου και δεν απέχει και πολύ από το δικό μου..
  3. Κάποιος έχει για υπογραφή, μεταξύ άλλων το "Για φθηνή βενζίνη στέλνεται την περιοχή που θέλετε στο 54151! Ισχύει για όλα τα δίκτυα και είναι δωρεάν!" Και η απάντηση: Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ.ΒΕΒΑΙΩΘΗΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ 54151. (Οι διακεκριμένες προσφορές που έλεγε κάποιος) Και μια απορία... Τα 200 ΜΒ πόσο γρήγορα φεύγουν από το κινητό? Αν υπολογίσεις πως κάθε μέρα μπαίνεις στο φεις και ψάχνεις στο google
  4. Τι εννοείς "μόνιμο πακέτο" Είναι το πιο ακριβό ναι, αλλά...; Υ.Γ Η Wind συνεργάζεται με τον ΟΑΕΔ, κατόπιν νέου προγράμματος (σε σύνολο 7 εταιρίων), οπότε όπως και μου είχανε πεί, υποθέτουνε πως στις αρχές του Ιουνίου θα έχουνε κάποια προγράμματα σχεδιασμένα για αυτούς που έχουνε κάρτα ανεργίας. Πριν 2 εβδομάδες που πήρα τηλέφωνο, η ίδια με ενημέρωσε πως ο ΟΑΕΔ δεν τους είχε δώσει τις απαραίτητες προδιαγραφές ή οτι άλλο χρειάζονται.
  5. Στο utube εγώ μια φορά δεν κατάφερα να δω βίντεο, με την κοσμοτέ να μου έχει στείλει όλες τις ρυθμίσεις. (χειροκίνητες, γτ αυτόματες δεν διαθέτουν) Δοκίμασα να περάσω και άλλη εφαρμογή για το tube και αποτελέσμα μηδέν και απ'οτι είδα στο ιντερνετ, έχει ένα θέμα με τα βιντεάκια στο utube Σημείωση: Βίντεο δεν είδα, ούτε με wi-fi αλλά ουτε και με την κοσμοτέ
  6. Καλησπέρα! Έχω μερικές απορίες με αυτό το τηλέφωνο (το Hazel). Καταρχάς τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλεις για σύνδεση με το Wi-FI(εκτός από κωδικό, εαν δεν είναι από Hot spot) Κατά 2ον, για να κάνεις χρήση των χαρτών της Google πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο Ιντερνετ? Το ίδιο υσχυεί και για το GPS ή το ίδιο λειτουργεί όπως ένα PNA? (To ανοίγεις, βρίσκει σήμα και λειτουργεί όπως αυτό.)
×
×
  • Create New...