Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω 1 αριθμο f2g που δεν τον χρησιμοποιω αλλα με περνούν κανά 2 φίλοι που έχουν wind. Μου ήρθε μνμ πριν λιγο που λέει οτι σε 5 ημέρες κλείνει το νούμερο αν δε βάλω κάρτα ανανέωσης. Ποια είναι η φθηνότερη κάρτα; Υπάρχει με 3€ ή με συμφαιρει να πάρω 1 νέο νούμερο Q?
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Έχω 1 αριθμο f2g που δεν τον χρησιμοποιω αλλα με περνούν κανά 2 φίλοι που έχουν wind. Μου ήρθε μνμ πριν λιγο που λέει οτι σε 5 ημέρες κλείνει το νούμερο αν δε βάλω κάρτα ανανέωσης. Ποια είναι η φθηνότερη κάρτα; Υπάρχει με 3€ ή με συμφαιρει να πάρω 1 νέο νούμερο Q?

1 ευρο σε κατάστημα

1€; χμμ... θα ξυνησουν στο καταστημα! Αλλα δεν με ενδιαφερει αφου γινεται οπως λες.. :)

Σ'ευχαριστω.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Εχω το νον στοπ της παρέας 1200 .Λήγει 31/05..Αν στις 31 βάλω άλλο νον στοπ θα προστεθούν στα υπόλοιπα που είχα ?Αν ναι ,θα παραταθουν ολα τα λεπτά για ένα μηνά ή θα λήξουν τα λεπτά από το παλιό νον στοπ ?

Το Κάθε πακέτο διατηρεί την δική του ημερομηνία λήξης

εχει αγορασει κανεις εφαρμογες απο ovi store με χρεωση στο λογαριασμο τηλεφωνου; τραβαει χρηματα απευθειας απο το υπολοιπο της καρτας;
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει αγορασει κανεις εφαρμογες απο ovi store με χρεωση στο λογαριασμο τηλεφωνου; τραβαει χρηματα απευθειας απο το υπολοιπο της καρτας;

ναι απο το υπολοιπο της καρτας τραβαει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλει κάποιες ρυθμίσεις το ovi store ??:confused:

Απλα εγγραφη.υπαρχει επισημο τοπικ για περισσοτερες λεπτομερειες

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι απο το υπολοιπο της καρτας τραβαει

Σου δίνει κι έναν πόντο στο Win(d) CLUB για κάθε αγορά και σου έρχεται και αναφορά σαν να έστειλες μήνυμα.

Αγαπητοί φίλοι του forum, υπάρχει κάποιο νέο / εξέλιξη σχετικά με την wind και το mobile internet? Ευχαριστώ από πρίν.

Πιο χαλια δε γινεται. Μπες στο θεμα προσφορες καρτοκινητης της wind.

Σε αυτη τη χωρα ο ανταγωνισμος δεν υπαρχει σαν λεξη...ετσι ομως μονο χανει η wind

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

Και πάλι ότι να' ναι. Για άλλη μια φορά τη φάγαμε την κρυάδα. Εγώ έκανα ανανέωση στις 14 Μαΐου. Τότε μου είχε έρθει το μήνυμα "μη ξεχνάς, κάνε κι άλλη ανανέωση μέσα στο μήνα για να έχεις διπλάσιο χρόνο" αλλά για κάποιο λόγο (βιαζόμουν να καλέσω; ήμουν απασχολημένος με κάτι σημαντικό; δε θυμάμαι) το πέρασα στο ντούκου και μου έμεινε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Μέχρι χτες είχα την υποψία ότι τα ελάχιστα που έφαγα τα έτρωγα από το bonus. Και τότε μου ήρθε ένα προωθημένο email για το χαμόγελο του παιδιού και ανέφερε τα νούμερα για την οικονομική βοήθεια. Τότε σαν κάτι να άρχισα να θυμάμαι για την τελευταία ανανέωσή μου. Και κοιτάζοντας τα μηνύματα το επαλήθευσα: δεν είχα μπόνους.

Δηλαδή πρέπει να κάνω αρχική σελίδα μου το site της wind για να ξέρω τι μου γίνεται; Μα τόσο ξεδιάντροποι έχουν γίνει πια; Αλλάζουν 3 φορές το μήνα τις προσφορές από το κακό στο χειρότερο έτσι που να μας δίνουν όλο και λιγότερα. Και προσφέρουν πράγματα υπό συνθήκες που είναι δύσκολο να πληροί κανείς, είτε έρχονται σε σύγκρουση με άλλες προσφορές. Γιατί αν βάλεις 5+5 για να πάρεις ακόμη 5 δε θα έχεις 600 προς όλη τη wind όπως θα είχες με τα 10! Γιατί αν βάλεις 10+10 δε θα έχεις τα 120 mb δωρεάν! Επίσης, αν το δούμε πρακτικά, η πρώτη ανανέωση κάθε μήνα είναι κάτι που θα συμβεί ακόμη κι αν έχεις να κάνεις ανανέωση πολύ καιρό. Το bonus ήταν προσφορά διπλασιασμού για όλους! Ενώ έτσι όπως το κάνανε τώρα είναι προσφορά διπλασιασμού για κάποιους! Ακούς wind; Για ΚΑΠΟΙΟΥΣ, όχι για ΟΛΟΥΣ! Και μάλιστα κάποιους λίγους! Γιατί αν ήταν να βάζαμε 5 10άρες κάρτες το μήνα δε θα είχαμε καρτοκινητό! Θα κάναμε συμβόλαιο. Βέβαια όχι ότι δε θέλουν να μας προωθήσουν προς τα εκεί αλλά θα πάρουν τα αρχ... να μην πω τι θα πάρουν. Απλά θα γίνουμε όπως ήμασταν. Μας δίνετε; Σας δίνουμε. Δε μας δίνετε; Δε σας δίνουμε και μεις. Δε ξοδεύουμε. Ξαναγίνεται το κινητό ένα τηλέφωνο για πολύ έκτακτες ανάγκες αλλά τα φράγκα μας δε τα βλέπετε ούτε με το κιάλι.

Πάντως τους βρίζουμε όλοι εδώ μέσα κι αυτοί νομίζουν ότι βρέχει. Πραγματικά νομίζω ότι παίζει κάτι τρομερά αρρωστημένο με τον/τους manager αυτής της εταιρίας, δεν εξηγείται αλλιώς...

Edited by BabylonX

Αν έχει ακόμα marketing manager :lol:

πέρα απο τη πλακά αύριο μεταφέρω αριθμούς απο την wind θα αφήσω το αρχαίο Q για λίγο καιρώ ακόμα..

:ninja:

Χθες μου σταλθηκε μηνυμα που μου λεγε οτι η 2η καρτα διπλασιαζεται! 2 ωρες μετα ερχεται διευκρινιστικο σμσ που ελεγε οτι ο διπλασιασμος ισχυει για 15 μερες...λολ

Οχι δεν προκειται για αστειο...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ρε τραγικοι διπλασιαζετε αυτο που υποπενταπλασιασατε....ελεος πια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

το 200ΜΒ/5€ είναι πολύ καλό, η voda το χει ακομα 7€ κι η cosmo τπτ

το 120ΜΒ/3€ είναι ίδιο κ στους τρεις

το 200ΜΒ/5€ είναι πολύ καλό, η voda το χει ακομα 7€ κι η cosmo τπτ

το 120ΜΒ/3€ είναι ίδιο κ στους τρεις

Στη vodafone ομως τα 200mb με τα 7€ ειναι μονιμο πακετο.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλω να το απενεργοποιήσω το Mobile Internet 60.

Λέει πουθενά ότι ανανεώνεται αυτόματα;

Το Mobile Internet 100 καταλαβαίνω ότι δεν ανανεώνεται κάθε μήνα αλλά έχει την κλασική διάρκεια του ενός μηνός.

Τα 500 μια χαρά ήταν με 5€,τόσο πολύ πια τους κόστιζε?έλεος...

Ας το κάνουν 3€ τα 200mb τουλάχιστον...είναι κάπως πιο λογικό,αν και επιμένω ότι αντικειμενικά,τα 500 με 5€ ήταν μια καλη προσφορά,δεν ήταν και τσάμπα ομως,ήταν μια επιτέλους λογικά κοστολογημενη υπηρεσία,γιατι πρέπει δηλαδή να γίνονται όλα αυτά τα τσαλίμια,σήμερα έχεις,αύριο δεν έχεις,μεθαύριο ίσως ξαναεχεις...

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Οι προσφορες τους ειναι απαραδεκτες.εγω δεν προκειται να τις ενεργοπιησω.Μετα απο αρκετα χρονια θα σταματησω το ιντερνετ απο το κινητο.

2011 και το mobile ιντερνετ στην Ελλαδα ειναι ακομα πολυτελεια... δεν καταλαβαινω την ηλιθια αντιφατικη πολιτικη ολων των εταιρειων να πλασαρουν σμαρτφοουνς τα οποια καταναλωνουν αρκετα δεδομενα για τις απλες και απαραιτητες εφαρμογες με προγραμματα mobile internet με μικρο ογκο δεδομενων ειδικα στην καρτοκινητη ... αν ειναι δυνατον...

Καρτελ κανονικοτατο!!!!!!!! ρε ουστ!!!

Στη vodafone ομως τα 200mb με τα 7€ ειναι μονιμο πακετο.

ε και? αφού μετά και πάλι θα βάλουν άλλη προσφορά. αν και περιμένω την voda να το κατεβάσει κι αυτή στα 5€

Παιδιά μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα:

Το μοναδικό πακέτο ομιλίας που σου προσφέρει 100 λεπτά προς όλα τα ΄δικτυα λήγει σήμερα. Μην ξεχάσεις να το ενεργοποιήσεις ξανά για να αποκτήσεις ακόμα 100 λεπτά.."

Πως το ενεργοποιούμαι, κ πόσο κοστίζει και για πόσο?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova