Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζω ότι είναι το topic της wind εδώ. Δεν ποστάρω σε λάθος μέρος. Απλά ενημερώνω, επειδή βλέπω ότι υπάρχει ανησυχία για την επικείμενη διακοπή ισχύος του προγράμματος της wind με τα 500mb με 5 ευρώ, υπενθυμίζω το "ανεπίσημο" πρόγραμμα της Q (καλά κρατημένο μυστικό από κάποια μέλη) που αναφέρεται εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3638690#post3638690

και σύμφωνα με το οποίο υφίσταται "απεριόριστο" (μη χρεώσιμο) internet με μια sim Q και με ανανέωση μόνο 1 ευρώ. Δεν ξέρω για πόσο ισχύει, οπότε τσεκάρετέ το και εσείς.

εγω πιστευω οτι απο 'μπερδεμα' στα κεντρικα υπαρχει αυτο το 'ανεπισημο' που λες.. Απο 'μπερδεματα', η wind ειναι μανούλα..

Φωνάζουμε γιατί άλλο πρόγραμμα παρουσίασε τον Δεκέμβριο που και καλά θα ίσχυε ως είχε μέχρι Ιούνη και τελικά το έχει τροποποιήσει ένα σωρό φορές....ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

εχεις δικιο φιλε μου, απλα πρεπει να το παρουν ολοι αποφαση οτι οτιδηποτε λεει η εταιρια, το αναποδο γινεται.. να ειναι καλα οι αρμοδιες αρχες που τα ξυνουν..

Φωνάζουμε γιατί άλλο πρόγραμμα παρουσίασε τον Δεκέμβριο που και καλά θα ίσχυε ως είχε μέχρι Ιούνη και τελικά το έχει τροποποιήσει ένα σωρό φορές....ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Χωρίς να υποστηρίζω κανέναν οι βασικές προσφορές που ισχύουν μέχρι τον 30/06/2011 είναι αυτές εδώ:

http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Οι-καλύτερες-επιλογές-στην-καρτοκινητή.aspx

Δεν νομίζω να άλλαξε κάποια από αυτές τις προσφορές! Όλα τα άλλα διπλασιασμοί 1ης κάρτας (Ισχύ 30 - 15 ημέρες), 100 λεπτα με 20€, 500ΜΒ, 3πλασιος χρόνος με 15€ κτλ είναι ξεχωριστές επιλεκτικές προσφορές. Απλώς, πήγαν σε όλους τους συνδρομητές...

Ο πρώτος πίνακας στην σελίδα που δίνεις ισχύει υπό προϋποθέσεις πλέον, αυτό λέμε πιο πάνω.

ότι υπάρχει υπάρχει έχω ανανεώσει πολλές φορές κάρτες απλά για να διατηρηθούν και τελευταία φορά μέσα στο Μάρτιο απλά σε πολλά καταστηματα αν ακουσουν για 1€ ξυνιζουν

Eγω στο καταστημα Πειραια το ειπα και επεμεινα, αλλα μου ειπαν μονο 3 ευρω εχει.

Οποτε εβαλα 3

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πλέον εάν κάποιος στείλει ΥΠ στο 1237 για να μάθει το υπόλοιπο του διπλασιασμού του (αυτόπου ισχύει για 15 μέρες προς το παρόν, μέχρι να αλλάξει) λαμβάνει το υπόλοιπό του με τη σημείωση ότι ο διπλασιασμός ισχύει στη 2η και 3η ανανέωση κάθε μήνα αξίας €5 και πάνω.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά σε προηγούμενο μήνυμα αυτός ο περιορισμός... :O

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Πλέον εάν κάποιος στείλει ΥΠ στο 1237 για να μάθει το υπόλοιπο του διπλασιασμού του (αυτόπου ισχύει για 15 μέρες προς το παρόν, μέχρι να αλλάξει) λαμβάνει το υπόλοιπό του με τη σημείωση ότι ο διπλασιασμός ισχύει στη 2η και 3η ανανέωση κάθε μήνα αξίας €5 και πάνω.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά σε προηγούμενο μήνυμα αυτός ο περιορισμός... :O

εχει αναφερθει. αλλαξε ξανα η προσφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά δεν είμαι και πολύ των αλλαγών και ειδικά με τη Wind αρκετά υπομονετικός μέχρι τώρα. Ομολογώ ότι δεν έχω βγει χαμένος από αυτήν, αλλά.

Αυτές οι αλλαγές επί αλλαγών στο τέλος κουράζουν.

Ας αργήσουν να βγάλουν μια προσφορά ας τη σκεφτούν/προγραμματίσουν καλύτερα προκειμένου να μη κάνουν διαρκώς αλλαγές. Στο τέλος για να έχει κάποιος καρτοκινητό της Wind και να γνωρίζει τι πληρώνει/χρεώνεται θα πρέπει να είναι απόφοιτος μαθηματικής σχολής.

Προσωπικά διέκοψα ή μετέφερα με φορητότητα, τρεις αριθμούς (όχι και τόσο βασικούς αλλά στους οποίους υπήρχε συνεχής κίνηση και ανανεώσεις χρόνου) και ταυτόχρονα τους έστειλα ένα e-mail στο οποίο τους εύχομαι να συνεχίσουν με κάποιους (όπως λέει και η διαφήμιση τους) τα πειράματα και τις διαρκείς αλλαγές και στο τέλος να μη γίνουν οι κάποιοι όλοι (όπως πάλι αναφέρει στη διαφήμισή τους) και αρχίσουν οι ομαδικές αποχωρήσεις.

Δε ξέρω και δε με νοιάζει, αν τους ενόχλησα (μάλλον θα αδιαφορήσουν) αλλά θεωρώ ότι κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να αντιδρούμε με πράξεις και όχι με λόγια.

Ισχύει ακόμα η προσφορά για ανανέωση από 20Ευρώ και πάνω από κατάστημα wind να χαρίζει τον φόρο?

οχι δεν ισχυει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Hμουν σε καταστημα wind πριν 7 μερες και μου ειπαν οτι για πανω απο 20 ευρω ισχυει οτι δεν πληρωνεις φορο.

Αλλα επισης μου ειπε οτι ελαχιστο ποσο ανανεωσης ειναι 3 ευρω , πραγμα που λενε αλλοι εδω οτι ειναι 1 ευρω.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Hμουν σε καταστημα wind πριν 7 μερες και μου ειπαν οτι για πανω απο 20 ευρω ισχυει οτι δεν πληρωνεις φορο.

Αλλα επισης μου ειπε οτι ελαχιστο ποσο ανανεωσης ειναι 3 ευρω , πραγμα που λενε αλλοι εδω οτι ειναι 1 ευρω.

εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα 2 που σου ειπανε

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι !Η κατάσταση είναι κωμικοτραγική πήρα τις προάλλες τηλέφωνο το cc και μου λέι μα δε ξέρω κάτη τέτοιο .. λέω αλλάξανε ..μου λέει ποτέ που το είδατε .. απαντάω ..οκ διάβασε myphone η την ιστοσελίδα σας προφανώς ...από εκ και πέρα τη περιμένεις να κάνουν τα μαγαζιά Edited by simcart

αμα δεν ήταν τα 5ε-500μπ νομίζω θα χα κάνει φορητοτητα ήδη...κάποιος προσπαθεί να τη κλείσει την εταιρεία, δεν εξηγείται αλλιώς...όχι οτι οι άλλοι ειναι φοβερά καλύτεροι αλλά δεν έχουν αυτή την ασυνέπεια

"Τα πακέτα μινι σμσ δεν διατίθενται για το οικονομικό σας πακέτο"????????

Όλα αυτά σε F2G 2!!!!

Η αρχή του τέλους?Ούστ αναξιόπιστοι!!!

edit

Μετά από 3 προσπάθειες μπήκε το πακέτο.

Edited by dankan1980

.κάποιος προσπαθεί να τη κλείσει την εταιρεία, δεν εξηγείται αλλιώς...όχι οτι οι άλλοι ειναι φοβερά καλύτεροι αλλά δεν έχουν αυτή την ασυνέπεια

και εγώ αυτό πιστεύω

αμα δεν ήταν τα 5ε-500μπ νομίζω θα χα κάνει φορητοτητα ήδη...κάποιος προσπαθεί να τη κλείσει την εταιρεία, δεν εξηγείται αλλιώς...όχι οτι οι άλλοι ειναι φοβερά καλύτεροι αλλά δεν έχουν αυτή την ασυνέπεια

σε 6 μερες δεν θα υπαρχει αυτη η επιλογη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντως πριν ενα μηνα σε καταστημα 1 ευρω ανανεωση ειχα κανει.

εγω πριν τρεις μερες. ισχυει κανονικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπότε για να καταλάβω: Τελευταία ημέρα ενεργοποίησης των 500MB με 5 ευρώ είναι η Τετάρτη 25 Μαΐου, σωστά; Και αυτό ισχύει και για Wind F2G και για Q;

Οπότε για να καταλάβω: Τελευταία ημέρα ενεργοποίησης των 500MB με 5 ευρώ είναι η Τετάρτη 25 Μαΐου, σωστά; Και αυτό ισχύει και για Wind F2G και για Q;

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα έτσι φαίνεται

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Έχει αλλάξει κάτι στις χρεώσεις του F2G2, βλέπω ότι με χρεώνει με ελάχιστο χρόνο το 1 λεπτό (0,15€/λεπτό). Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπανε ότι έχουν αλλάξει όλες οι χρεώσεις και υπάρχει ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό και και από εκεί και πέρα ξεκινά η χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Ισχύει και σε άλλους που έχουν F2G2 αυτά που μου είπανε στην εξυπηρέτηση πελατών και η χρέωση είναι 0,15€/λεπτό?:(

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Έχει αλλάξει κάτι στις χρεώσεις του F2G2, βλέπω ότι με χρεώνει με ελάχιστο χρόνο το 1 λεπτό (0,15€/λεπτό). Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπανε ότι έχουν αλλάξει όλες οι χρεώσεις και υπάρχει ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό και και από εκεί και πέρα ξεκινά η χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Ισχύει και σε άλλους που έχουν F2G2 αυτά που μου είπανε στην εξυπηρέτηση πελατών και η χρέωση είναι 0,15€/λεπτό?:(

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο γιατί δεν έχω μετρήσει τις τελευταίες κλήσεις μου. Παρόλα αυτά δεν θα μου έκανε εντύπωση μια τέτοια αλλαγή: Αφού κατάφεραν με τις χαζομάρες τους να κάνουν τον κόσμο να σταματήσει τις ανανεώσεις και να τρώει από το έτοιμο υπόλοιπο που είχε, έπρεπε να βρουν τρόπο να πάρουν επιπλέον χρήματα με άλλο τρόπο.

Εύχομαι πραγματικά να μην ισχύει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι χωρίς να το ανακοινώσουν στη σελίδα τους. :mad:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εγώ πάντως έβαλα τα 25 ευρώ που είχα από το πρόγραμμα ανταμοιβή και για όλο το καλοκαίρι δεν θα πάρουν μια από μένα. Στην τελική ας στερηθώ το mobile internet

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Το δοκίμασα σε δύο F2G2 ( ένα από το υπόλοιπο , και ένα από το Bonus), και χρεώνει κανονικά ανα δευτερόλεπτο με ελάχιστο 1 δευτερόλεπτο .

Τώρα για το πόσο χρεώνει ανα λεπτό δεν ξέρω , μόνο 3 δευτερόλεπτα μίλησα και με χρέωσε 0.01 (στρογγυλοποιημένο)

Edited by Vasileios

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova