metallicus_70 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Γίνεται,πολύ εύκολα.Αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Το έχω γράψει και παλιότερα .. αν γίνει κάτι χοντρό ..δεν θα με χαλάσει τόσο ίσα ίσα θα μου δώσει πάτημα να σταματήσω να ασχολούμε τόσο με το ρημάδι. Απλα θα κάνουν μικρά μικρά βήματα ..γιατί αν κάνουν χοντράδα θα ξενερώσει ο κόσμος και θα το περιορίσει πολύ. Τώρα για το f2g2 κανείς δεν ξέρει πως θα σκεφτούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 απευθυνομενος στους υπαλληλους της wind που ασχολουνται με το μαρκετινγκ και τις πωλησεις να πω οτι---> ακριβες τιμες--->λιγοτεροι καταναλωτες----> απολυσεις στην εταιρεια νομιζω το εθεσα απλα και κατανοητα...ειλικρινα δε σας συμφερει αυτο που κανετε, νομιζω βγαζετε τα ματακια σας μονοι σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) απευθυνομενος στους υπαλληλους της wind που ασχολουνται με το μαρκετινγκ και τις πωλησεις να πω οτι---> ακριβες τιμες--->λιγοτεροι καταναλωτες----> απολυσεις στην εταιρεια νομιζω το εθεσα απλα και κατανοητα...ειλικρινα δε σας συμφερει αυτο που κανετε, νομιζω βγαζετε τα ματακια σας μονοι σας Πες τα ρε αδερφέ!!!Έτσι είναι.Αυτή είναι η αλυσίδα.Μας διώχνετε από πελάτες->λιγότερα κέρδη->σουτ από την wind.Γιατί αν δεν με ικανοποιείς ως πελάτη δεν θα φύγω μόνο εγώ αλλά και καμιά 10ρια συγγενείς και φίλοι που μπορεί να μην ασχολούνται πολύ με τα κινητά αλλά από την άλλη θέλουν να μιλούν φτηνά.Αυτούς ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ θα τους επηρεάσω όμως.10 από εμένα,5 από έναν άλλο,4 κλπ.Για κάντε κύριοι της wind τα μαθηματικά και μετά κλάψτε.Είμαι σίγουρος ότι κάποιος από την wind διαβάζει το φόρουμ.Ανοίχτε τα στραβά σας πριν πάμε όλοι στην μισητή cosmote. Edited May 10, 2011 by dankan1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 αν πειραξει το 0.108/1' 4νουμερα μες στο σπίτι φυγαμε την ίδια μέρα, ηδη κόψαμε τις 20άρες κάρτες μετά τις πρόσφατες πατάτες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metallicus_70 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Μήπως ξέρει κάποιος; Sent from my Milestone Γίνεται,πολύ εύκολα.Αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 αν πειραξει το 0.108/1' 4νουμερα μες στο σπίτι φυγαμε την ίδια μέρα, ηδη κόψαμε τις 20άρες κάρτες μετά τις πρόσφατες πατάτες τους. Σε μένα οικογένεια και φίλοι που έχουμε f2g2 είμαστε 12.Με το που κοπεί άντε γεια WIND!!!H κοροϊδία έχει και τα όρια της.:ninja: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 αν παρακολουθουνε απο την wind ηδη μετρανε 100 αιτησεις φορητοτητας. οποτε ας προσεξουν καλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksi_katsiki Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Και εγώ επίσης έχω μεγάλο υπόλοιπο στο f2g2 και το χρησιμοποιώ σαν κύριο νούμερο. Άν αλλάξει η χρέωση θα το καταναλώσω σε ιντερνετ και μετά βλέπουμε... κοσμοτέ μάλλον :p Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Κι εγώ έχω 2 πακέτα f2g2 και θα φύγω σε χρόνο dt αν κάνεις καμιά ΕΞΥΠΝΑΔΑ κυρία wind. Δεν σου βάζω χρήμα, αλλά κερδίζεις από τις εισερχόμενες κλήσεις μου. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ πριν τολμήσεις να πειράξεις το f2g2. Και ΔΕΝ είναι απλή "απειλή" που δεν θα υλοποιηθεί (η φορητότητα σε άλλο δίκτυο εάν πειράξεις το f2g2). Είναι μια σωστή κίνηση (αντικειμενικά) γιατί δεν θα υπάρχουν πλέον οι προνομιακές χρεώσεις και δεν θα έχει κανένας ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ WIND. Μακριά τα ξερά σου από το f2g2. Έχεις κάνει 1 εκατομμύρια λάθη. Μην κάνεις άλλο ένα τραγικό λάθος που θα σου διώξει χιλιάδες πελάτες. ΑΥΤΑ κυρία wind. Ελπίζω να πήρες το μήνυμα. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Κι εγώ έχω 2 πακέτα f2g2 και θα φύγω σε χρόνο dt αν κάνεις καμιά ΕΞΥΠΝΑΔΑ κυρία wind. Δεν σου βάζω χρήμα, αλλά κερδίζεις από τις εισερχόμενες κλήσεις μου. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ πριν τολμήσεις να πειράξεις το f2g2. Και ΔΕΝ είναι απλή "απειλή" που δεν θα υλοποιηθεί (η φορητότητα σε άλλο δίκτυο εάν πειράξεις το f2g2). Είναι μια σωστή κίνηση (αντικειμενικά) γιατί δεν θα υπάρχουν πλέον οι προνομιακές χρεώσεις και δεν θα έχει κανένας ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ WIND. Μακριά τα ξερά σου από το f2g2. Έχεις κάνει 1 εκατομμύρια λάθη. Μην κάνεις άλλο ένα τραγικό λάθος που θα σου διώξει χιλιάδες πελάτες. ΑΥΤΑ κυρία wind. Ελπίζω να πήρες το μήνυμα. oχι μόνο εσύ, πιστεύω ότι γενικότερα μια αλλαγη χρεώσεων ομιλίας στο free2go2 σημαίνει αυτόματα φυγη ολων των συνδρομητών για ενα απλό λόγο, η wind ξέρει οτι η q ήταν μακραν φθηνοτερη από ολα τα βασικά πακέτα των αντιπάλων οποτε αύξησε τις χρεώσεις αλλά κράτησε τη χρέωση ανα δευτερόλεπτο και το λίγο πιο φθηνο μηνυμα οποτε θεωρητικά κάποιον πάλι τον συμφέρει η παραμονή του εκεί, αντίθετα στο free2go2 μη ξεχνάμε ότι ήδη μας έχει βάλει τη χρέωση sms στα 12 λεπτά αντί για 10 που έχουν οι άλλοι αν βάλει και τη χρέωση στα 40 λεπτά το λεπτό όπως στα άλλα πακετα αυτοματα μετατρεπόμαστε στο ακριβότερο καρτοκινητό όχι καν σαν τα άλλα. Οπότε γι΄αυτο πιστεύω δε το εχουν πειράξει μέχρι τωρα, κι εμεις ειμαστε κοντά 10 άτομα που εχουμε το πακέτο και θα τη κανουμε λογικά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 oχι μόνο εσύ, πιστεύω ότι γενικότερα μια αλλαγη χρεώσεων ομιλίας στο free2go2 σημαίνει αυτόματα φυγη ολων των συνδρομητών για ενα απλό λόγο, η wind ξέρει οτι η q ήταν μακραν φθηνοτερη από ολα τα βασικά πακέτα των αντιπάλων οποτε αύξησε τις χρεώσεις αλλά κράτησε τη χρέωση ανα δευτερόλεπτο και το λίγο πιο φθηνο μηνυμα οποτε θεωρητικά κάποιον πάλι τον συμφέρει η παραμονή του εκεί, αντίθετα στο free2go2 μη ξεχνάμε ότι ήδη μας έχει βάλει τη χρέωση sms στα 12 λεπτά αντί για 10 που έχουν οι άλλοι αν βάλει και τη χρέωση στα 40 λεπτά το λεπτό όπως στα άλλα πακετα αυτοματα μετατρεπόμαστε στο ακριβότερο καρτοκινητό όχι καν σαν τα άλλα. Οπότε γι΄αυτο πιστεύω δε το εχουν πειράξει μέχρι τωρα, κι εμεις ειμαστε κοντά 10 άτομα που εχουμε το πακέτο και θα τη κανουμε λογικά Επιπλέον, η WIND με τις σπασμωδικές προσφορές στην καρτοκινητή της κατά καιρούς, τις οποίες τροποποιούσε/ακύρωνε διαρκώς, κατάφερε να μην έχει μια σταθερή βάση πελατών καρτοκινητής όπως οι άλλες εταιρείες κινητής, αλλά περιστασιακούς χρήστες που έπαιρναν SIM π.χ. για να έχουν δωρεάν internet για κάποιους μήνες, δωρεάν ή χαμηλής χρέωσης κλήσεις προς συγκεκριμένους αριθμούς (WIND), διπλασιασμούς χρόνου ομιλίας κλπ. Με το που έληγαν αυτες οι προσφορές, φαντάζομαι ότι πολλοί χρήστες άφηναν στην άκρη τη SIM της WIND και επέστρεφαν στο βασικό τους νούμερο (κυρίως Vodafone). Εγώ π.χ. όντας χρήστης καρτοκινητής WIND από την εποχή της Telestet, μόλις βγήκαν οι προσφορές για δωρεάν ή χαμηλής χρέωσης επικοινωνία (π.χ. 5 ευρω το μήνα προς F2G), έπεισα την κοπέλα μου, τους γονείς μου και την αδερφή μου να πάρουν καρτοκινητό F2G για να μιλάμε μεταξύ μας απεριόριστα. Για όλους αυτούς (εκτός από εμένα) η SIM της WIND είναι δεύτερο νούμερο. Εάν αλλάξει κάτι στις χρεώσεις των F2G, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν κανέναν λόγο να κρατήσουν τη δεύτερη SIM και θα αρχίσουν να μιλάνε κυρίως με την βασική κάρτα τους (που σε καμία από τις 4 περιπτώσεις δεν είναι Wind!). Εγώ πάλι, ό,τι και να γίνει, θα φάω σιγά-σιγά το υπόλοιπό μου και θα πάω εκεί που με συμφέρει αν αλλάξει η βασική χρέωση του F2G2. Ποιος θα βγει μακροπρόθεσμα χαμένος? :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 πολυ μπουρου μπουρου για το f2go2. με τις έμμεσες απειλες σας δεν καταφερνεται τιποτα. οτι ειναι να γινει θα γινει. οταν δεν σε συμφερει κατι ,την κανεις με ελαφρα πηδηματακια! με το να κανεις εμμεσες απειλες σε μια εταιρεια,για να μην κανει αυτο που <<εσενα>> σε βολευει,δεν καταφερνεις τιποτα! οι πραξεις φερνουν αποτελεσματα! οχι τα λογια.... αν ( ο μη γενοιτο) πειραξουν το f2go2 ,εννοειται θα την κανουμε ολοι( αν βρουμε κατι καλυτερο ετσι...). δεν πιστευω ομως οτι θα το πειραξουν! αρκει να κοπει η βλακεια ορισμενων( κατοχων f2go2) ,οταν τους καλουν για να κανουν παγιο ειτε στην ιδια εταιρεια ειτε σε αλλη και να κοκορευονται οτι εχουν χρεωσει 0,11 και μπλα μπλα μπλα.... συνετιστείτε λιγο...δεν θελει μυαλο! ουτε προκειται να παρετε κανα βραβειο! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Εάν αναφέρεσαι στο δικό μου μήνημα, αναφέρθηκα καθαρά σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν F2G επειδή τους το πρότεινα ως μια λύση για να μιλάμε φθηνά μεταξύ μας. Εάν πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε φθηνά δεν έχουν λόγο να συντηρούν ένα επιπλέον αριθμό με μονάδες και θα επιστρέψουν στον κύριο αριθμό τους. Δεν είμαστε πιτσιρίκια που αποφασίζουν να πάρουν όλοι στην παρέα το ίδιο πακέτο για να στέλνουν μηνυματα, με βάση τις διαφημίσεις που θα δουν. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι που κοιτάζουν το συμφέρον τους, αδιαφορώντας για τις διαφημίσεις... Επιπλέον, θα αναφέρω ότι δεν θα έχω λόγο να μείνω στο F2G γιατί από τις 200+ επαφές μου είναι ζήτημα να έχω 10 σε WIND (συμβόλαιο και καρτοκινητή). Οι άλλες δύο εταιρείες δίνουν περισσότερα κίνητρα (χαμηλότερες χρεώσεις) για να μιλήσεις με συμβόλαια και καρτοκινητά του ίδιου δικτύου και σίγουρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις καρτοκινητό ή συμβόλαιό τους για να μιλήσεις φθηνότερα. Ούτε απειλώ κανέναν, ούτε περιμένω να ιδρώσει κανενός το αυτί. Το συμφέρον μου θα κοιτάξω όπως κάνει και η κάθε εταιρεία. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Επιπλέον, η WIND με τις σπασμωδικές προσφορές στην καρτοκινητή της κατά καιρούς, τις οποίες τροποποιούσε/ακύρωνε διαρκώς, κατάφερε να μην έχει μια σταθερή βάση πελατών καρτοκινητής όπως οι άλλες εταιρείες κινητής, αλλά περιστασιακούς χρήστες που έπαιρναν SIM π.χ. για να έχουν δωρεάν internet για κάποιους μήνες, δωρεάν ή χαμηλής χρέωσης κλήσεις προς συγκεκριμένους αριθμούς (WIND), διπλασιασμούς χρόνου ομιλίας κλπ. Με το που έληγαν αυτες οι προσφορές, φαντάζομαι ότι πολλοί χρήστες άφηναν στην άκρη τη SIM της WIND και επέστρεφαν στο βασικό τους νούμερο (κυρίως Vodafone). φαντάζομαι ότι οι ιδέα αυτών που το σκέφτηκαν ήταν ακριβώς το αντίθετο, ότι με την προσφορά θα τους τραβήξουν και μετά θα ξεμείνουν στο δίκτυο. Στην πράξη όμως πιστεύω ότι γίνεται αυτό που γράφεις, τραβάνε στο δίκτυο ανθρώπους που αφήνουν λίγα χρήματα και φεύγουν πολύ πιο εύκολα, αντί να κοιτάξουν να χτίσουν μια σταθερή πελατειακή βάση με ικανοποιημένους καλοπληρωτές. Νομίζω αυτό είναι από τις αιτίες της οικονομικής δυσκολίας τους σαν εταιρία. Και αυτό βλέπουμε εδώ, πηγαίνουν τις τιμές τους κοντά στο υπόλοιπο καρτέλ και όλοι λένε ότι φεύγουν. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Ο,τι μας συμφέρει θα κανουμε, παιδιά, εννοείται! Προς το παρον συμφέρει και μένουμε στο f2g2. Αν αλλάξει κάτι απλώς θα πάμε οπου μας συμφέρει περισσοτερο. Κι εγώ το ίδιο θα κάνω -η βονταφον με περιμένει αφού οι περισσοτεροι με τους οποίους μιλάω είναι εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Γιατί δεν είναι σημαντικός παράγοντας αυτός?Αφού οι εταιρίες τα έχουν κάνει πλακάκια τότε ο ανταγωνισμός πάει περίπατο.Άρα αν όλοι έχουν το ίδιο προϊόν θα πας εκεί που έχει και τους περισσότερους καταναλωτές=περισσότερη οικονομία για την τσέπη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Ακριβως... η απληστια των εταιρειων ειναι που τις φερνει συνεχως απο το κακο στο χειροτερο. Αντι για ξεκαθαρες, φτηνες χρεωσεις προς ολους, και χρονο ομιλιας προς το ιδιο δικτυο (που δεν τους κοστιζει τιποτα), εξαντλουνται σε κουτοπονηρο βλακομαρκετινγκ με ψιλα γραμματα. Τους εχουν καταντησει ολους εδω και χρονια να εχουν 2 και 3 συσκευες ο καθενας. Εχω 12 χρονια στη Wind καρτοκινητο βασικο νουμερο και εχω βαλει απειρες καρτες. Αν καταργηθει η χρεωση ομιλιας ή μπει ελαχιστος χρονος κλησης στο F2G2 αντε γεια Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Έκανα ανανέωση σήμερα με 5άρα κάρτα, η πρώτη αυτόν τον μήνα, αλλά δεν μου έδωσε τον διπλασιασμό που ήταν για 30 μέρες, ο οποίος έγινε 15 μέρες μετά. Μέχρι ιούνιο δεν ήταν? Τον σταμάτησαν για τις 5άρες κάρτες;; Έλεος... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Εστειλα υπ στο 1237 και μου ηρθε αυτη η απαντηση EXEIΣ 7.67 EYPΩ MEXPI 19/05/2011. KAI MHN ΞEXNAΣ OTI KAΘE MHNA KEPΔIZEIΣ ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ ΣTH 2H KAI 3H ANANEΩΣH TOY MHNA AΞIAΣ 5E KAI ΠANΩ εχει ερθει σε κανενα αλλο?ξανατροποποιησανε την προσφορα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Παιδια κι εγω έχω νούμερα φ2γ2 και φευγω αν κάνει κι αλλη πατατα!!!!!!!!Θα αναγκαστω να παω στη μισητη κοσμοτε!!!Ομως τι να γίνει???Α και σταματησα φυσικα τις 20αρες!!!!Ωσπου να τελειωσει το υπόλοιπο μου δε βλεπουν γιουροσεντ!!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Εστειλα υπ στο 1237 και μου ηρθε αυτη η απαντηση EXEIΣ 7.67 EYPΩ MEXPI 19/05/2011. KAI MHN ΞEXNAΣ OTI KAΘE MHNA KEPΔIZEIΣ ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ ΣTH 2H KAI 3H ANANEΩΣH TOY MHNA AΞIAΣ 5E KAI ΠANΩ εχει ερθει σε κανενα αλλο?ξανατροποποιησανε την προσφορα? Ναι ίσχυει αυτό που λες το αλλάξανε.Δεν υπάρχει αυτή η εταιρία τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Εστειλα υπ στο 1237 και μου ηρθε αυτη η απαντηση EXEIΣ 7.67 EYPΩ MEXPI 19/05/2011. KAI MHN ΞEXNAΣ OTI KAΘE MHNA KEPΔIZEIΣ ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ ΣTH 2H KAI 3H ANANEΩΣH TOY MHNA AΞIAΣ 5E KAI ΠANΩ εχει ερθει σε κανενα αλλο?ξανατροποποιησανε την προσφορα? και σε μένα το ίδιο.. λογικα 15μερες δε θα ισχυει και το bonus της 2ης & 3ης ανανέωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Και εγώ επίσης έχω μεγάλο υπόλοιπο στο f2g2 και το χρησιμοποιώ σαν κύριο νούμερο. Άν αλλάξει η χρέωση θα το καταναλώσω σε ιντερνετ και μετά βλέπουμε... κοσμοτέ μάλλον :p Δεν λέει να το καταναλώσεις σε internet γιατί όλο το υπόλοιπο (κέρδος) πάει στη WIND. Άν γίνει αλλαγή πρέπει όλο μας το υπόλοιπο να το καταναλώσουμε σε κλήσεις προς Cosmote ή προς Vodafone έτσι ώστε να αφήσουμε το ελάχιστο δυνατό κέρδος στη Wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Εστειλα υπ στο 1237 και μου ηρθε αυτη η απαντηση EXEIΣ 7.67 EYPΩ MEXPI 19/05/2011. KAI MHN ΞEXNAΣ OTI KAΘE MHNA KEPΔIZEIΣ ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ ΣTH 2H KAI 3H ANANEΩΣH TOY MHNA AΞIAΣ 5E KAI ΠANΩ εχει ερθει σε κανενα αλλο?ξανατροποποιησανε την προσφορα? Αν βάλεις απο κατάστημα 1 ευρώ και αμέσως 10 ευρώ κάρτα, θα διπλασιαστεί σαν 2η ανανέωση? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts