nickolasemp Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Σήμερα, ένας φίλος μού έστειλε τον εξής συγκεντρωτικό πίνακα. Είμαι F2G. Βασικά εγώ σκέφτομαι μήπως φύγω από F2G και πάω CU. Όταν στις 30/06 λήξει το Unlimited της (ανανέωση 10€ που μετά θα τα κάνω ό,τι επιπλέον θέλω) με 7€ θα έχω και απεριόριστη σε όλα τα CU και 30Mb internet. Ξέρω ότι τα 30Mb είναι λίγα, αλλά θα βάζω και ένα 3€ για επιπλέον 60Mb. Εάν εξαιρέσεις το κομμάτι του 30Mb, τα ίδια ισχύουν και για what's up. Αισθάνομαι πολύ left out ειδικά στο κομμάτι του internet.... Τί λέτε; Να μείνω λίγο καιρό ακόμα μπας και μας δώσει καμιά προσφορά παραπάνω η Wind; Edited December 28, 2010 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Πόσο καιρό έχεις το f2g? Απο περισυ λιγο πριν τη προσφορα των 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Κάλεσα το 1242 από δυο f2g με διαφορά λίγων λεπτών για να ενεργοποιήσω την επιλογή αυτή. Στο πρώτο όλα καλά πιέστε το 1 κ.λ.π.. Sτο δεύτερο άκουσα ακριβώς αυτό που άκουσε και ο aby. Οπότε μάλλον κάτι παίζει. Ελπίζω προσωρινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Κάλεσα το 1242 από δυο f2g με διαφορά λίγων λεπτών για να ενεργοποιήσω την επιλογή αυτή. Στο πρώτο όλα καλά πιέστε το 1 κ.λ.π.. Sτο δεύτερο άκουσα ακριβώς αυτό που άκουσε και ο aby. Οπότε μάλλον κάτι παίζει. Ελπίζω προσωρινό. Μήπως ετοιμάζεται να αντικατασταθεί με καινούρια προσφορά;Λέω εγώ τώρα....:):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 το f2g θα δωσει ιντερνετ.υπομονη να ανακοινωσει.(αποτι μου εχουν πει μη με ντοματιασετε:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ρε παιδιά, τι είναι όλα αυτά για τα mb που λέτε;; Τώρα που λήγει το 1.5 giga που είχαμε κάθε μήνα στο F2go, τι επιλογή έχουμε; Το μόνο που βρήκα είναι της cosmote το 5 ευρώ = 500 mb αλλά ισχύει μέχρι τέλος Γενάρη στην καλύτερη. Δυστυχως κι εγω λυπαμαι η εν λογω προσφορα, με βολεψε απιστευτα ολο το 2010. Το καλυτερο πακετο για μενα πλεον, αν και ειναι υποκειμενικο αναλογα με τις αναγκες του καθενος, ειναι το 'vodafone ολη μερα'. 1 ευρω/μερα, αλλα απεριοριστο νετ(εστω και με χαμηλη ταχυτητα), για οταν το θελω(καρτοκινητο). Ακριβουτσικο μεν, αλλα δεν θελω αγχη με τα ποσα δεδομενα χαλαω οταν σερφαρω. Θελω το κεφαλι μου ησυχο, ουτε αδειαζει καρτα, ουτε ποσο εγραψε ο μετρητης, ουτε να αποσυνδεθω για να μη ξοδεψω αλλο ουτε τιποτε απο αυτα. Δεν βρηκα καποια καλυτερη επιλογη για απεριοριστο νετ σε καρτοκινητο(της wind με 1.5 gb το μηνα το θεωρω απεριοριστο, οχι ομως και τα πακετα λιγοτερων gb). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Υπάρχει νέα προσφορά ήδη...Απλά δεν έχετε ανακαλύψει τον αριθμό ενεργοποίησης ακόμα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ποια ειναι? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ποια ειναι? Θα ανεβεί αλλού πρώτα...και μετά εδώ...τα παλιά μέλη μάλλον το πιάσαν το νόημα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) Υπάρχει νέα προσφορά ήδη...Απλά δεν έχετε ανακαλύψει τον αριθμό ενεργοποίησης ακόμα...;) Μπορείς να μας πεις αν θα είναι εφάμιλλη της περσινής προσφοράς; Η δική μου εκτίμηση είναι ότι η προσφορά της wind θα είναι λίιιγο καλύτερη από αυτήν των ανταγωνιστών της καθώς κανείς δεν χαρίζει χρήματα και τα πράγματα έχουν σφίξει. Edited December 28, 2010 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Θα ανεβεί αλλού πρώτα...και μετά εδώ...τα παλιά μέλη μάλλον το πιάσαν το νόημα...:p Ε ΠΕΣ Δεν θα κοιμηθώ τώρα αν δεν πεις:( Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Να ρωτησω κατι....με την προσφορα του διπλασιασμου μεχρι τον ιουνιο, αν βαλω καρτα πχ 10 ευρω και αυτη γινει 20 κ ενεργοποιησω καποιο πακετο για σμσ http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/WIND-F2G/Mini-%CE%A0%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1-SMS.aspx(μινι 5 πχ) τοτε θα αφαιρεθει αυτο απο το μπονους ή απο το κανονικο, δηλαδη αν βαλω το πακετο και κανω κ καταναλωση 5 ευρω στο τελος του μηνα θα εχω 20-5(πακετο_σμσ)-5(καταναλωση_σε_κλησεις=10ευρω ή θα έχω 10(τα_αρχικα)-5(πακετο_σμσ)=5??????? ???? ?????? ευχαριστω ! Edited December 29, 2010 by malcolmthe4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 καλημερα! Εχω πολυ καιρο ν'ασχοληθω με το θεμα καρτοκινητο, και για να μην διαβαζω τοσες προηγουμενες σελιδες, ισχυει ακομα στο f2g 2 η χρεωση ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο, και η χρεωση καπου 10-12 cents το λεπτο??... Γιατι τωρα με την προσφορα που μου ρθε για διπλασιασμο της πρωτης καρτας καθε μηνα ως τον Ιουνιο, αν εξακολουθει να ειναι ετσι, σκεφτομαι να το χρησιμοποιω ως κυριο αριθμο..! :) ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 μπορει να αλλαξει η χρεωση απο το νεο ετος στο f2g2.τους ρωτησα και ετσι μου ειπαν.τωρα ειναι στην κριση της wind.εγω βασικα πιστευω δυστηχως θα αλλαξει.μην ξεχναμε προσφορα ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Απο το 2105100100 μου ειπαν οτι μεχρι 31/1/2011 για ολους οσους ειχαν την προσφορα 1500+1500+1,5G (ή 0,1G) θα γινει 1500 + 1500 + 0,5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 ωραια!αμα στο ειπαν στο τηλεφωνο θα ισχυει.το τρεναρουν μεχρι να αποφασισουν για τα καινουρια προγραμματα που θα βγαλουν λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Αν ειναι ετσι,δε το βρισκω καθολου ασχημο....!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Αν ειναι ετσι,δε το βρισκω καθολου ασχημο....!!! Και τα 500mb μια χαρα ειναι.δεν το συζηταμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ας κρατησει και το 0.11 ανα λεπτο κ ειμαστε ΞΑΝΑ οι καλυτεροι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ο διπλασιασμος ισχυει για την καρτα ή το ΦΠΑ? Δηλαδη αν βαλεις 10αρα θα εχεις αλλα 10 ευρω μπονους ή 8.93? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Στο bonus δεν υπαρχει φπα.μονο στην καρτα.δηλαδη 10+8.92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Απο το 2105100100 μου ειπαν οτι μεχρι 31/1/2011 για ολους οσους ειχαν την προσφορα 1500+1500+1,5G (ή 0,1G) θα γινει 1500 + 1500 + 0,5G Πήρα να ρωτήσω κι εγώ και μου είπε το παιδί που μου απάντησε ότι πλέον η προσφορά θα είναι 1500 λεπτά και 1500 sms και 0,5GB ιντερνετ!! Αλλά όταν τον ρώτησα για πόσο ισχύει που είπε για όλο το 2011 αλλά πλέον με κάρτα ανανεώσης 5€ κάθε μήνα όχι δωρεάν. Τον ξαναρώτησα στο τέλος είναι για το 2011 η μονο για Ιανουάριο και μου λέει όχι για το 2011! Πιστεύω να ισχύει και σωθήκαμε!!!! Σε συνδιασμό με το διπλασιασμό κάθε μήνα ως τον Ιούνιο και τις χρεώσεις του free2go2 θα είμαστε άρχοντες νομίζω! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Α δηλαδή θα είναι 0.5GB το μηνά με 5€ και με διπλασιασμό θα μπορούμε να έχουμε έχτρα με 15€ 1GB . Αν βάλω κάρτα 10€ θα έχω και την νέα προσφορά και 18€ η θα τρώει τα 5€ :confused: εντάξει το 0.5GB δεν είναι και βουλευτικό ιδικά εγώ που βολεύομαι για PC περίεργη κατάσταση... Η Q θα παραμένει το ίδιο 1€ 100ΜΒ ???? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Α δηλαδή θα είναι 0.5GB το μηνά με 5€ και με διπλασιασμό θα μπορούμε να έχουμε έχτρα με 15€ 1GB . Αν βάλω κάρτα 10€ θα έχω και την νέα προσφορά και 18€ η θα τρώει τα 5€ :confused: εντάξει το 0.5GB δεν είναι και βουλευτικό ιδικά εγώ που βολεύομαι για PC περίεργη κατάσταση... Η Q θα παραμένει το ίδιο 1€ 100ΜΒ ???? Ας ελπίσουμε όχι, το καλό με την q είναι ότι δίνει κλήσεις και για q και για wind σε όλα τα νούμερα είτε είναι κάρτα, είτε είναι σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Α δηλαδή θα είναι 0.5GB το μηνά με 5€ και με διπλασιασμό θα μπορούμε να έχουμε έχτρα με 15€ 1GB . Αν βάλω κάρτα 10€ θα έχω και την νέα προσφορά και 18€ η θα τρώει τα 5€ :confused: εντάξει το 0.5GB δεν είναι και βουλευτικό ιδικά εγώ που βολεύομαι για PC περίεργη κατάσταση... Η Q θα παραμένει το ίδιο 1€ 100ΜΒ ???? Δε θα τρώει τα 5€ αλλά αυτό που δε ρωτησα ειναι ποτε ανανεώνουμε το ποσο το προηγούμενο μήνα για τον επόμενο η οταν βαζεις κάρτα για τις επόμενες 30 ημέρες. Πάντως δε περίμενα να δίνει τοσο ιντερνετ με τη καμία εκτός αν το κόψουν αυτό στη συνέχεια Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts