Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και θα παρει και 500mb δωρο

Tι εννοεί ο παίκτης ?? βγήκε κάτι που δε πήραμε χαμπάρι;

Παιδιά αν ανανεώσω μες στο Δεκέμβρη η ισχυ του διπλάσιου χρόνου ομιλίας θα είναι για ένα μήνα ή για μέχρι τέλους Δεκέμβρη?Δηλαδή 3 μέρες?

Για ένα μήνα κανονικά, οπότε καλύτερη περίπτωση είναι ανανέωση στις 31/12 για να έχεις τη προσφορά για όλο τον Ιανουάριο καθώς και τα 1500 λεπτά &1500 sms μιας και λήγει η ετήσια προσφορά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Υπάρχει κανείς που είχε το τελευταίο 6μηνο τη προσφορά διπλασιασμού να του ήρθε ξανά το μήνυμα για μέχρι τον Ιούνιο και να ανανέωσε δυο φορές μέσα στο Δεκέμβριο; Γιατί έκανα μια ανανεώση 1/12 που διπλασιάστηκε και μου ήρθε τώρα το μήνυμα που λέει για διπλάσιο χρόνο ομιλίας για τη 1η κάρτα κάθε μήνα, όμως εγώ αυτό το μήνα έχω ανανεώσει. Να το ρισκάρω? :P

Υπάρχει κανείς που είχε το τελευταίο 6μηνο τη προσφορά διπλασιασμού να του ήρθε ξανά το μήνυμα για μέχρι τον Ιούνιο και να ανανέωσε δυο φορές μέσα στο Δεκέμβριο; Γιατί έκανα μια ανανεώση 1/12 που διπλασιάστηκε και μου ήρθε τώρα το μήνυμα που λέει για διπλάσιο χρόνο ομιλίας για τη 1η κάρτα κάθε μήνα, όμως εγώ αυτό το μήνα έχω ανανεώσει. Να το ρισκάρω? :P

the same! Μου είχαν στείλει τέλη Νοέμβρη η πρώτη ανανέωση διπλή, αρχές Δεκέμβρη για τη πρώτη κάρτα κάθε μηνα ως Ιούνιο και έβαλα κάρτα στις 7, σήμερα μου ηρθε πάλι μηνυμα διπλασιασμού ως Ιούνιο και είχα ακριβώς την ίδια απορία. Θα βάλω 31/12 αναγκαστικά για τα 1500&1500 οποτε θα δω τι παίζει

George Bernard Shaw

Αν μιλάς λίγο, μπορείς να βάλεις, αν θέλεις, 5€ μόνο. Τότε θα προστεθούν στο υπόλοιπο σου 4,46€ και θα έχεις και σε ξεχωριστό "σακούλι" άλλα 5 ευρώ με διάρκεια 1 μήνα. Πρώτα θα ξοδευτούν τα 5 (των οποίων το υπόλοιπο θα το μαθαίνεις με sms ΥΠ στο 1237) και όταν τελειώσουν ή περάσουν 30 μέρες θα αρχίσει πάλι να σου τρώει από την κάρτα.

Κι εγώ f2g2 έχω και μιλάω λίγο και κάνω αυτό που σου περιέγραψα από το καλοκαίρι που μου πρωτοήρθε το μήνυμα για τον διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας, και διατηρώ το υπόλοιπο μου στα 6-7 ευρώ το ελάχιστο -βάζω 5€, τρώω τον διπλασιασμό τον πρώτο μήνα, τρώω και τα 5 τον δεύτερο μήνα και τότε ξαναβάζω 5 κ.ο.κ.

Δεν έχω δοκιμάσει αν ο διπλασιασμός ισχύει και για μικρότερο ποσό ανανέωσης από κατάστημα Wind.

Οκ!Αυτο θα κανω!Ευχαριστω...:)

Apple iPhone 14 Pro Max

Παιδιά θυμήστε μου λίγο, για τα 150mb της επιλεκτικής 150+150+1500+1500+150Mb με κάθε ανανέωση, βάζουμε gint ή gwap?

Και υπάρχει τρόπος να τσεκάρουμε το υπόλοιπο της συγκεκριμένης προσφοράς?

Καλημέρα παιδιά!

Ένα χρόνο τώρα είχαμε ξεχάσει τις ανανεώσεις με την προσφορά του F2G... Έχει βγει κάτι καινούργιο για την νέα χρονιά ή υπάρχουν πληροφορίες για το προσεχές μέλλον ?

Ουσιαστικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δωρεάν συνομιλία με αριθμούς F2G και το Internet. Εαν έχετε κάποια πρόταση για αυτό παρακαλώ αναφέρτε το!

Edited by vasilik

Μου ήρθε και εμένα ο διπλασιασμός μέχρι τον ιούνιο και πριν περίπου έναν μήνα έλαβα μύνημα για το πακέτο προς όλα τα δίκτυα με 8€. Και εχω f2g2 αυτα είναι!!. Όλα τα καλά τα δίνει μόνο η γουίντ!!. Η αγωνία μου είναι αν θα αλλάξουν οι χρεώσεις στο f2g2 από αρχές του χρόνου. Κατά αλλά μια χαρά.

Πέρσι γύρω στο μάιο αν θυμάμαι καλά αφότου έληξε και η περίοδος ενεργοποίησης της προσφοράς με τα 100mb, ενεργοποιήθηκε μια αλλά προσφορά (στυλ whats up) όπου με κάθε ανανέωση επερνες 1500λεπτά και μηνύματα για ένα μήνα.

Αυτό μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε κάπως; Το λέω ώστε να το βάλω πχ στις 30 του μήνα και να εχω δωρεάν και όλο τον Ιανουάριο. Με την ίδια λογική που σκεφτόμασταν για το whats up πριν πάρει παράταση η προσφορά επισήμως.

Πέρσι γύρω στο μάιο αν θυμάμαι καλά αφότου έληξε και η περίοδος ενεργοποίησης της προσφοράς με τα 100mb, ενεργοποιήθηκε μια αλλά προσφορά (στυλ whats up) όπου με κάθε ανανέωση επερνες 1500λεπτά και μηνύματα για ένα μήνα.

Αυτό μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε κάπως; Το λέω ώστε να το βάλω πχ στις 30 του μήνα και να εχω δωρεάν και όλο τον Ιανουάριο. Με την ίδια λογική που σκεφτόμασταν για το whats up πριν πάρει παράταση η προσφορά επισήμως.

Όλοι το ίδιο θα κάνουμε, έχει γραφτεί πολλές φορές, απλά καλείς 1242 το ενεργοποιείς, βάζεις κάρτα στις 31/12 και είναι κομπλέ για όλο τον Ιανουάριο

George Bernard Shaw

Παιδιά θυμήστε μου λίγο, για τα 150mb της επιλεκτικής 150+150+1500+1500+150Mb με κάθε ανανέωση, βάζουμε gint ή gwap?

Ρε παιδιά, τι είναι όλα αυτά για τα mb που λέτε;;

Τώρα που λήγει το 1.5 giga που είχαμε κάθε μήνα στο F2go, τι επιλογή έχουμε;

Το μόνο που βρήκα είναι της cosmote το 5 ευρώ = 500 mb αλλά ισχύει μέχρι τέλος Γενάρη στην καλύτερη.

gint.b-online.gr και 1245...

Σε εμένα ήρθε μήνυμα για διπλασιασμό, έκανα πρώτη ανανέωση μέσα στο Δεκέμβρη αλλά το υπόλοιπο δεν διπλασιάστηκε...
Fiat justitia et pereat mundus.

Σε εμένα ήρθε μήνυμα για διπλασιασμό, έκανα πρώτη ανανέωση μέσα στο Δεκέμβρη αλλά το υπόλοιπο δεν διπλασιάστηκε...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3417950#post3417950

Πως μπορώ να μαθό αν έχω τον διπλασιασμό ??? Γιατί είχα διαγράψει τα μηνύματα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3419146#post3419146

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Όλοι το ίδιο θα κάνουμε, έχει γραφτεί πολλές φορές, απλά καλείς 1242 το ενεργοποιείς, βάζεις κάρτα στις 31/12 και είναι κομπλέ για όλο τον Ιανουάριο

Επειδή δεν έχω ενεργοποιήσει τη προσφορά στο 1242, έχουμε κάποια επίπτωση εμείς του f2g2; Όχι ε; :confused:

ο διπλασιασμός θέλει ενεργοποίηση η απλά βάζεις κάρτα

και το πακέτο 1GB 15€ πως το ενεργοποιώ σορρυ που σας έπρηξα αλλά δεν βλέπω η WInd να κανει κατι και φοβάμαι οτι θα διορθώσει το πακέτο και δεν θέλω να γινει κατι τέτοιο ε και έχουμε 3 μέρες ακόμα για τέλος εποχής του 1500ΜΒ τζαμπε :cry:

:ninja:

O Διπλασιασμός απαιτεί απλά να σου έρθει το μήνυμα

Για το 1 GB Στείλε 1GB στο 19595

http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Προγράμματα-Συμβολαίου-/Mobile-Broadband-(WIND-ADSM)/Οικονομικά-Προγράμματα-/Οικονομικά-προγράμματα-χωρίς-συμβόλαιο.aspx

the same! Μου είχαν στείλει τέλη Νοέμβρη η πρώτη ανανέωση διπλή, αρχές Δεκέμβρη για τη πρώτη κάρτα κάθε μηνα ως Ιούνιο και έβαλα κάρτα στις 7, σήμερα μου ηρθε πάλι μηνυμα διπλασιασμού ως Ιούνιο και είχα ακριβώς την ίδια απορία. Θα βάλω 31/12 αναγκαστικά για τα 1500&1500 οποτε θα δω τι παίζει

Τελικά έβαλα σήμερα και δε διπλασιάστηκε. Τους έστειλα φαξ και περιμένω :rolleyes:

Τελικα ισχυει ακομη το 1500 συν 1500 με μια ανανεωση των 5 ευρω και πανω? Πηρα μολις τωρα το 1242 αλλα δε λεει τιποτα για ενεργοποιηση! Μονο οτι ανανεωστε για να μιλατε ελευθερα κτλ κτλ και κλεινει. Κανονικα δεν επρεπε να λεει πχ πατηστε αυτο για να ενεργοποιηθει? Μηπως το ακυρωσανε βρε παιδια κι αυτο?? Edited by aby

Τελικα ισχυει ακομη το 1500 συν 1500 με μια ανανεωση των 5 ευρω και πανω? Πηρα μολις τωρα το 1242 αλλα δε λεει τιποτα για ενεργοποιηση! Μονο οτι ανανεωστε για να μιλατε ελευθερα κτλ κτλ και κλεινει. Κανονικα δεν επρεπε να λεει πχ πατηστε αυτο για να ενεργοποιηθει? Μηπως το ακυρωσανε βρε παιδια κι αυτο??

Αυτό σημαίνει ότι την έχεις ήδη ενεργοποιημένη και θα πρέπει να ανανεώσεις πρώτα και μετά να καλέσεις για να ακούσεις το υπόλοιπο στο 1242.Αν δεν την είχες ενεργοποιημένη θα σου έλεγε να πατήσεις το 1 για ενεργοποίηση.

Τελικα ισχυει ακομη το 1500 συν 1500 με μια ανανεωση των 5 ευρω και πανω? Πηρα μολις τωρα το 1242 αλλα δε λεει τιποτα για ενεργοποιηση! Μονο οτι ανανεωστε για να μιλατε ελευθερα κτλ κτλ και κλεινει. Κανονικα δεν επρεπε να λεει πχ πατηστε αυτο για να ενεργοποιηθει? Μηπως το ακυρωσανε βρε παιδια κι αυτο??

Σου λεει πατηστε ενα για ενεργοποιηση. Μηπως το εχεις ενεργοποιησει και δεν το θυμασε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό σημαίνει ότι την έχεις ήδη ενεργοποιημένη και θα πρέπει να ανανεώσεις πρώτα και μετά να καλέσεις για να ακούσεις το υπόλοιπο στο 1242.Αν δεν την είχες ενεργοποιημένη θα σου έλεγε να πατήσεις το 1 για ενεργοποίηση.
Μα δεν την εχω ενεργοποιημενη! Εχω απο περισυ τη προσφορα μ τα 1500 και 1500 και 1500 χωρις ανανεωση!! 100%100 σιγουρο αυτο που λεω!! Ουτε εχω κανει ανανεωση ουτε καλεσα αλλη φορα το 1242 μονο τωρα πριν λιγο! 100%100! Μηπως το κοψανε βρε παιδια?? Και πηρα τωρα 3 φορες συνεχομενα τ 1242 για να το τσεκαρω κι ολο το ιδιο λεει χωρις καν κατι για ενεργοποιηση!

Μα δεν την εχω ενεργοποιημενη! Εχω απο περισυ τη προσφορα μ τα 1500 και 1500 και 1500 χωρις ανανεωση!! 100%100 σιγουρο αυτο που λεω!! Ουτε εχω κανει ανανεωση ουτε καλεσα αλλη φορα το 1242 μονο τωρα πριν λιγο! 100%100! Μηπως το κοψανε βρε παιδια?? Και πηρα τωρα 3 φορες συνεχομενα τ 1242 για να το τσεκαρω κι ολο το ιδιο λεει χωρις καν κατι για ενεργοποιηση!

Ε,τότε κάτι παίζει όντως......:blink::worry:

Πόσο καιρό έχεις το f2g?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova